Hoppas ni får en bra midsommar!!
Imorgon eller söndag är det dags för en sevärdhet om jag piggnar till!
Ha en fortsatt härlig midsommar!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej!
På den här bloggen kommer det läggas upp bilder från sevärdheter och bilder överhuvudtaget på den fina byn Norberg. En eller två gånger i veckan besöker vi en sevärdhet och skriver sen om den och lägger upp bilder. Vi kommer också skriva om nyheter i Norberg och vad som händer i byn samt aktiviteter.
Norberg ligger i Västmanland. I Norberg bor drygt 5000 invånare. I centrala Norberg ligger torget, ett mycket fint torg både sommar och vinter tid. På Norbergs torg går det berömda engelbrekts loppet av stapeln, skidor, cykel och löpning. Intill Norbergs torg ligger Norbergs vackra kyrka, där är det alltifrån skolavslutningar, till begravningar och gudstjänster. Något Norberg är känt för är Elsa Anderssons konditori, som tyvärr brann ner till grunden 2015, Norberg är också känt för alla dess gruvor.
I Norberg finns det många sevärdheter, både lite nyare och äldre, ända ifrån medeltiden till nutiden. Under det här sommarlovet kommer jag besöka och berätta om olika sevärdheter i Norberg, en eller två gånger i veckan. Jag kommer fota, och sen lägga upp fotografierna här och skriva om min upplevelse och skriva om de olika sakerna. Jag ser fram emot det här och det ska bli både intressant och kul!
Ses!

Likes

Comments