Hei dere! Sitter her i sofaen og får i meg en stor kopp med te, våknet opp med vond hals, hodepine og smått antydning til feber. Dette gjør meg så fortvilt, mandager er en sånn dag da jeg liker å være så effektiv som over hodet mulig med både trening, ukeshandling, vasking og diverse. Så denne formen blir helt klart en ganske kraftig bremser for min del da jeg istedenfor får holde meg i ro med keeping up with the kardashians som underholdning i dag. Håper det bare er mandagssyke og at det går over til i morgen, da jeg begynner å bli så lei av dette kommer og går hele tiden.

Håper dere har en bedre dag enn meg, så oppdaterer jeg sterkere når gjelder blogginnlegg i morgen.

-N

Likes

Comments

Pizza og filmkveld

Hei og god kveld dere! Ligger for øyeblikket stappmett i sofaen etter kveldens middag som ble hjemmelaget pizza. Blir alltid så sykt mye mat når det bare er meg og Marius, så vi inviterte over to venner av han som hjalp oss med å spise. Skal hvert øyeblikk se på en serie kalt "Six" som vi halvveis har fulgt med på, og ellers bare slappe av før det er tilbake til jobb og hverdag i morgen. Skal ikke legge meg altfor seint heller da jeg skal i et lite møte i morgen halv 10. Har helt glemt å fortelle at jeg har fått en ny jobb som jeg tidligere nevnt var på jobbintervju til nå på fredag. Blir gøy å komme ut i arbeid igjen, og det skal bli gøy å starte i en jobb jeg lenge har hatt lyst på! Utover det har det vært en koselig søndag med gåtur, kafèdate og en bedre middag nå på kveldskvisten, en perfekt søndag i mine øyne.

Ha en fin kveld videre!

-N

Likes

Comments

Hei dere! Fikk ikke tid til å oppdatere med noe innlegg i går da jeg hadde fullt opp hele dagen, men det er også et tegn på at jeg storkoser meg og faktisk kan legge bloggen litt til sides. Var invitert på innflytningsfest til Nicole og Jørgen så jeg og Marius dro litt tidligere inn til byen og spiste en bedre middag før vi dro videre til festen. Utrolig koselig og vellykket kveld, føler vi kanskje må ha en innflytningsfest vi også etterhvert. Men det får bli senere, to helger på rad med festing blir litt mye for meg som ellers aldri drikker noe særlig.

Utover det har jeg nylig stått opp og fått i meg frokost og slapper av i sofaen med Two and a half men på i bakgrunnen. Blir en rolig søndag for min del da kroppen trenger å vile før vi går inn i en ny uke i morgen!

-N

Likes

Comments

God fredag dere! Kom nettopp hjem fra et jobbintervju og sitter for øyeblikket å spiser lunsj mens solen stråler inn i stua vår. Er på utrolig godt humør i dag, og det er vel miksen av været, det at det er fredag og helg, at jeg har fått unnagjort noe jeg gruet meg veldig mye til og at kameraet plutselig begynte å fungere igjen. Noen ganger smiler rett og slett livet så hardt. For å fortsette denne fantastiske dagen skal jeg shine over leiligheten med litt bra musikk på i bakgrunnen og etterhvert komme meg avgårde på trening slik at det er unnagjort før kvelden. Noen ganger må jeg gi meg selv en klapp på skulderen.

Ønsker dere alle en fin dag videre!

-N

Likes

Comments

Hei dere! Akkurat nå sitter jeg å spiser litt wokrester etter middagen i går og er mildt sagt frustrert over meg selv da jeg egentlig sto og tok outfitbilder tidligere i dag, det endte med at speilrefleksen smalt rett i bakken og er for øyeblikket stein død. Hadde jeg vært hjemme i trondheim hadde jeg i det minste hatt muligheten til å dra til butikken hvor jeg kjøpte den for noen år siden, men her i Oslo aner jeg ikke hvor jeg skal dra eller hvor mye jeg eventuelt må betale for reperasjon. Aaarg, så sint. Slepphendt og klønete når det kommer til dyre gjenstander er en stor del av personligheten min dessverre. Vil ikke tenke på hvor mange mobiler, kameraer og datamaskiner jeg har ødelagt i løpet av årene. Får nøye meg med det lille canonkameraet jeg har i mellomtiden, men det tar ikke spesielt bra bilder med mindre det ikke er close up.

Utover det skal jeg om to korte timer dra å trene med Marius og Lasse da jeg trenger en liten time på mølla i dag, lenge siden jeg har hatt en skikkelig kondisjonsøkt. Senere blir det middag hjemme hos oss og en ellers rolig og avslappende kveld.

Ønsker dere alle en flott dag videre!

Likes

Comments

Hei og god onsdag dere! Håper alle hadde en fin valentines day i går? Dagen i dag ble kraftig utsatt for min del da jeg våknet i halv 11 tiden av at mobilen min ringte, snakk om å være i dyp søvn da jeg egentlig hadde satt på en alarm i 9 tiden. Så da var det bare å sprette opp av sengen, hive i seg frokost, hoppe inn i dusjen og nå kom jeg nylig hjem fra et shoppingsenter som ligger 10 minutt opp i gata. Var nødt til å kjøpe litt småting som manglet. Liker merket "NYX" syns de har så mye fint.

Utover det er planen å se litt på en hjemmeside jeg har holdt på med til faren min, trene, lage middag og ellers bare slappe av resten av kvelden. En kort, men ganske effektiv dag med andre ord!

-N

Likes

Comments

Hei dere! Håper alle har hatt en fin start på dagen så langt? Personlig har jeg tatt det veldig med ro, spist frokost, ryddet, sett på godmorgen norge og nylig fått ordnet meg. Siden det er Valentines day pyntet jeg meg litt ekstra med yndlingsleppestiftet mitt i dag og er generelt på veldig godt humør da jeg rett og slett elsker denne dagen. Selvfølgelig skal man ta vare på hverandre hver eneste dag, men vi alle vet at det er lett å bli oppslukt i den travle hverdagen, så jeg syns det er fint at man har èn dag i året hvor man skjemmer bort hverandre litt ekstra, er ikke mye som skal til heller, en koselig melding, et fint kort en god middag og en enkel massasje så har du kvelden i boks! Kjærlighet kan ikke kjøpes for penger til syvende og sist.

Ønsker dere alle en fin dag videre og at dere koser dere singel som opptatt.

-N

Likes

Comments

Good monday wishes

Hei dere! Håper alle har hatt en fin start på denne mandagen så langt? Selv har jeg nylig vært på posten og hentet en pakke fra caseapp. Bestilte nytt deksel til mobilen og et utrolig fint skin til å ha på macen min. Er så lite som skal til for at ting blir litt finere å se på. Er veldig lett å lage akkurat det designet du selv vil ha i tillegg til at de har mye som allerede er ferdiglaget. Bruk gjerne "NORAWIDAHL20" så får dere 20 prosent avslag om noen har lyst til å gjøre det samme.

Ønsker dere alle en flott dag videre!

-N

Likes

Comments

God lørdag alle sammen. Våknet opp for ganske nøyaktig to timer siden og har vært på butikken og handlet inn typisk hangovermat som jeg vanligvis aldri får lyst på. Cola, chips, sjokolade ja u name it. Er ikke i så dårlig form som jeg trodde jeg skulle være, men det blir nok ikke en tur på treningssenteret for å si det sånn. Blir heller en rolig lørdag i sofaen med en bok, sitronvann og god mat.

Utover det var det utrolig hyggelig i går og jeg hadde det så gøy. Vellykket bursdag med andre ord!

Håper dere alle nyter resten av denne lørdagen.

-N

Likes

Comments

Heii dere! Sitter for øyeblikket og kaster i meg et pitabrød og stresser litt med å finne en outfit til kveldens bursdagsfest som jeg og Marius har blitt invitert på. Er alltid så flink på å utsette slike ting i siste liten, så står jeg der til slutt svett i panna, blank i trynet og føler meg maksimalt ukomfortabel med kveldens antrekk og hvordan jeg valgte å ha håret haha, jeg lærer aldri!

I dag har ellers vært en veldig koselig dag, hadde lunsjdate med fineste Nicole på en kafè kaldt "Mesh" i byen hvor vi satt og snakket i noen timer. Kan virkelig anbefales, veldig god mat og kul stemning. Har egentlig ikke tid til å blogge nå, så får komme meg avgårde og rive ut alt av klær jeg eier og har i skapet.

Ville bare ønske dere alle en fin kveld og at dere nyter helgen for fullt!

-N

Likes

Comments