Hei og god fredag dere!

Overskriften sier vel sitt, jeg har offisielt blitt en matblogger. Vet ikke helt hva jeg egentlig synes om det, men planen var i utgangspunktet at jeg skulle vente med å blogge før jeg var tilbake i Norge igjen, så *klapp på skuldra* for at jeg i det minste får skrevet noen innlegg her og der. Utover det er det endelig fredag og helg, jeg har nettopp fått i meg en god lunsj med koselig selskap fra Marius og har bare noen få timer igjen på jobb som forøvrig går veldig bra fortiden. Tanken på at jeg bare har 4 små dager igjen på dette kontoret gjør underverker for motivasjonen! Håper dere nyter fredagen for fullt, det skal ihvertfall jeg gjøre.

-N

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Hei dere!

Sitter for øyeblikket på jobb og spiser litt lunsj fra det økologiske stedet Lettus, wrappen smakte som vanlig like godt som alltid og smoothien smakte ikke i det hele tatt.. Utover det må jeg beklage for litt halvhjertede blogginnlegg fra min side da jeg kun poster matbilder haha, men er i prinsippet det eneste jeg gjør, jobber, spiser, sover -repeat. Men nå er det faktisk bare en og en halv uke igjen på jobb før jeg reiser neste fredag, så har skrevet opp en "to do list" over alt jeg må rekke å kjøpe, gjøre og fikse. Stresser meg alltid litt opp når tiden springer ifra meg og noe stort er rett rundt hjørnet, så da gjør disse listene beroligende underverker på meg.

Utover det ønsker jeg dere alle en fin dag videre og hey, 2 dager igjen så er det faktisk helg igjen. Hold ut folkens!

-N


Likes

Comments

julegaver til søster/ venninne
julegaver til mamma
julegaver til kjæreste/ bror
julegaver til pappa

Hei dere! Da var det mandag igjen og nå er det virkelig ikke lenge igjen til jul. Jeg ble heldigvis ferdig med alle julegavene mine i helgen, men det er for første gang på veldig mange år "tidlig" for å være meg da jeg gjerne sparer dette stresset helt mot slutten noe som igjen fører til enda mer panikk. Sliter du med å finne julegaver kan kanskje noe av disse tipsene være til hjelp. Ønsker dere alle en fin dag videre!

-N

Likes

Comments

God formiddag dere!

Ble en sen kveld på oss i går da vi lå og så film til langt ut på natten, så vi våknet faktisk for ikke så veldig lenge siden. Vanligvis får jeg angst av å sove bort halve dagen, men med tanke på hvor dårlig været er her i Spania fortiden så har det faktisk ikke så stor betydning, er så lite man kan finne på uansett! Så nå har vi nettopp spist verdens beste brunch som de frokostglade menneskene vi er og skal snart komme oss ut i regnet da Marius skal dra og trene og jeg skal laste ned noen filmer på kontoret, det trengs på en innedag som denne. Utover det har vi ingen videre planer enn å slappe av og nyte denne søndagen for fullt!

-N

Likes

Comments

Hei og god kveld!

Håper dere alle har hatt en fin helg så langt? Selv våknet jeg opp og følte meg alt annet enn bra da formen etter gårsdagen fortsatt hang i. Var på julefest med jobben min i gårkveld og det ble som vanlig litt for mange vinglass. Men det var utrolig koselig og jeg er glad jeg dro med tanke på at jeg mest sannsynlig aldri kommer til å se de igjen. Utover det har jeg og Marius hatt en veldig fin dag sammen. Dro til Plaza Mayor som ligger veldig nært Malaga, for å shoppe inn litt julegaver til familien min. En veldig fin plass hvor butikkene ligger spredt rundt som et lite torg. Spiste også en fantastisk god burrito og handlet inn litt mat til middagen i kveld. Ellers har vi faktisk 1 årsdag i dag, så den skal feires med en bedre biffmiddag, en bra film og en koselig innekveld da vi rett og slett ikke orker å komme oss ut i det dårlige været.

Håper dere alle har en fin kveld videre.

-N

Likes

Comments

It's what's underneath that counts

Heihei!

Har så lang pause her på jobb så gikk litt i byen etter at jeg hadde spist og fant så mye fint undertøy. Syns det er litt viktig med fint undertøy da man føler seg så mye mer tilfreds med seg selv. Selv om ingen andre enn deg selv kan se det så gjør det så mye med selvtilliten. Så skal kjøpe på meg litt nytt før jeg flytter tilbake. Lurer på om vi er nødt til å fikse en ny koffert med tanke på alt jeg har samlet på meg. Heldigvis var jeg så smart at jeg tok med meg alt av sommerklær når vi var i Oslo sist som jeg får ha hjemme hos Maria i mellomtiden. Så har blitt kvitt halve garderoben min, men er fortsatt utrolig mye igjen.

Utover det sitter jeg for øyeblikket på jobb og gleder meg til jeg slutter. Vet jeg har fått frem hvor lei jeg er i de siste innleggene mine, men nå er det skikkelig ille, følelsen jeg har kan sammenlignes med siste året på videregående. Du vet du bør gjøre en siste innsats for å få best mulig resultat, men hodet ditt er allerede en annen plass og har innstilt seg på ferie. Det gjør alt litt ekstra hardt og vanskelig, men jeg får trøste meg med tanken på at det er fredag og helg i morgen!

-N

Likes

Comments

Hei igjen!

Satt på jobb og så over alle bildene på kameraet mitt istad og innså at jeg hadde så mange fine bilder fra bryllupet til søsteren min fra i sommer som jeg enda ikke har postet her på bloggen. Ble nesten litt sentimental. Som jeg skrev den gang da kan jeg fortsatt si at dette var en av de mest minneverdige dagene jeg noen gang har opplevd. Så mye kjærlighet, latter og tårer.

Husker vel og merke dagen som at den var i går og da slo det meg hvor fort tiden flyr ifra oss. Nå er det snart jul og om kun 2 uker flytter jeg hjem igjen. Det som føltes så fjernt for mange mange uker siden er plutselig rett rundt hjørnet.

Ønsker dere alle en fin dag videre.

-NLikes

Comments

Hei dere!

Da er vi på dag nr to i denne uken og jeg sitter som vanlig på jobb. Har heldigvis vært stimulert på høyt nivå da jeg prøver å hjelpe faren min med å lage en nettside for tannklinikken sin. Er ikke bare bare å forstå seg på html-koder, men nå begynner det heldigvis å ta form. Så de første 3 timene fløy avgårde i dag og plutselig var det lunsj. Spiste sammen med Marius i dag også, og jeg må ærlig innrømme at jeg elsker at han har sagt seg opp på jobben sin da vi kan finne på koselige ting som dette, i tillegg til at jeg alltid kommer hjem til en nyvasket og rein leilighet etter en lang dag på jobb. Liker denne ordningen haha.

Nå skal jeg gå tilbake til arbeidet og fokusere meg litt mer på jobb. Ønsker dere en fin dag videre!

-N

Likes

Comments

Burgers 

God kveld!
Sitter for øyeblikket stappmett etter kveldens middag. Tror jeg kan kalle meg selv for burgerqueen med tanke på hvor ofte jeg og Marius spiser det, enten det er fastfood, på restaurant eller hjemmelaget som man blandt annet kan se på vsco'en min haha. Dette er ihvert fall en av favorittmåltidene våre, og i tillegg kan man gjøre det så sunt. Vi kjøper alltid kjøttet i kjøttdisken slik at det er så rent som mulig. Og ovenfor ser dere hva jeg i prinsippet har som tilbehør, dropper alltid de hvite burgerbrødene og kjøper heller grovt pitabrød. Har også alltid oppi enten chili, jalapeño eller habanero da jeg forguder sterk mat. Og istedenfor å bruke hamburgerdressing lager jeg alltid hjemmelaget tzatziki. Det blir veldig godt!

-N

Likes

Comments

God morgen!
Våknet opp relativt tidlig i dag da vi som tidligere nevnt skal ha visning i leiligheten vår i dag. Passer dårlig med tanke på at det enda er pøsregn og storm ute, så vi får flykte til kontoret til Marius og henge der i mellomtiden. Tenkte vi skulle laste ned alle Narnia filmene og ha et lite film-maraton på en innedag som denne. Ellers lagde jeg smoothie til frokost i dag da vi var så heldige som fikk en mixmaster av vennene våre som nylig dro tilbake til Norge. Elsker egentlig dager som dette, null forpliktelser, null planer og kan ligge i sengen hele dagen med god samvittighet.
Ønsker dere alle en fin søndag videre!
-N

Likes

Comments