Slik ser jeg ut idag! Elsker dette røde settet jeg kjøpte på Zara nede i Spania. Kan brukes til både hverdag og til litt finere anledninger med rett tilbehør. Brukte vel og merke en evighet til å få tatt disse bildene da jeg først dro i en park i håp om å få tatt noen bilder med finere bakgrunn. Men det nye kameraet jeg har nekter å fokusere på meg når jeg har på selvutløser. Er sikkert bare en enkel justering inne på innstillingene, men jeg er så latterlig lite teknisk av meg så det orker jeg ikke begynne å fikle med. Når jeg var i parken slo deg meg også hvor utrolig mye folk stirrer, og kynisk som jeg er noen ganger konkluderer jeg med at folk er ondskapsfulle og ønsker å stirre meg til døde slik at jeg skal vippe av pinnen og stoppe hele shooten. Noe jeg til slutt innså jeg måtte gjøre når jeg hadde 10 bilder av et tre og en Nora som var helt ut av fokus nede i hjørnet. Livet som blogger er faktisk ikke så lett alle ganger.

Ellers har det vært en rolig og avslappende helg da jeg var rimelig sliten etter fredag, så gjorde ikke annet enn sole meg i parken og trene. Fikk også bestilt flybilletter til Sverige i går, så nå går jeg egentlig bare rundt og gleder meg til å komme meg bort fra Oslo og nyte hyttelivet sammen med familien, en skal lete lenge etter en mer beroliggende og idyllisk plass.

Håper dere alle får en fin start på denne uken!

-N

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

For øyeblikket har jeg og Maria en jentekveld hos meg, noe som alltid er veldig kos! Vi spiste en så god salat istad som jeg virkelig burde tatt bilde av, men sulten som jeg var glemte jeg selvfølgelig det. Nå er planen å drikke noen glass til før vi har tenkt oss til en cocktailbar vi har lest mye bra om på Frogner, så det blir sikkert gøy! Utover det er det meldt så bra vær i morgen så jeg håper jeg er i fin form og opplagt til å komme meg tidlig ut i solen. Det gjenstår å se!

-N

Likes

Comments

Hei dere! Sitter for øyeblikket og spiser litt frokost/lunsj da jeg tok meg friheten til å sove ekstra lenge i dag. Merker jeg har vært litt tappet for energi etter helgen da det ble lite søvn og mye reising. Så det var veldig godt!

Utover det var jeg i byen i går og tok meg en aldri så liten shoppingrunde i bogstadveien og møtte opp Maria for å ta en lunsj på en uteservering. Er så deilig vær i Oslo nå om dagene, så det gjør mye med humøret.

Nå skal jeg om noen få strakser komme meg ut av døren for å dra på et lite ærend og senere må jeg få denne late kroppen på trening! Ønsker dere alle en fin torsdag videre.

-N

Likes

Comments

Navnedag

Hei! Har vært litt stille på bloggen denne uken da jeg ikke fikk det nye kameraet mitt til å fungere. Etter en snartur innom en kamerabutikk løste alt seg på to sekunder da jeg tydeligvis hadde fiklet med en eller annen knapp som gjorde at fokuset forsvant totalt. Følte meg mildt sagt dum, men regner med at det er flere enn bare meg som hater å lese i bruksanvisningen.

Utover det kom jeg med nattoget fra Mo i Rana i dag tidlig hvor jeg og Marius har vært hele helgen for å feire navnedagen til søskenbarnet hans. Har hatt en fantastisk fin helg, så var med andre ord litt vemodig å dra i går ettermiddag. Men vi fikk en legendarisk busstur med mange glade pensjonister fra Mo til Trondheim og nattog derifra til Oslo, så alt i alt har det gått veldig bra.

Nå gleder jeg meg til å ta en lang og varm dusj! Håper dere alle får en fin start på denne mandagen.

-N

Likes

Comments

Sitter for øyeblikket i sofienbergsparken og har nylig spist vegetarburger. Dro rett fra trening og møtte opp vennene til Marius. Tok også med macen slik at han fikk gjøre ferdig litt jobb som den arbeidsnarkomanen han er, og jeg passet på å ta med kameraet slik at jeg fikk lagd dette innlegget. Multitasking på høyt nivå haha. Nå skal vi spille litt frisbee og nyte denne torsdagskvelden.

-N

Likes

Comments

Instaplumper 
Etter 20 minutter 

I samarbeid med beautybrands er jeg så heldig som har fått lov til å teste to forskjellige produkter! Det dere ser på bildene ovenfor heter da Instaplumper og er et produkt som skal gjøre leppene mer fyldige, helt naturlig. Det ble lansert i USA for 1 måned siden og er mer intens enn leppeinjeksjoner, men selvfølgelig mindre smertefullt. Jeg som da har tatt restylane vet hvor vondt dette kan være, og jeg kan derfor med trygghet si at dette såvidt kjennes. I pakken følger det med 8 behandlinger og hver behandling varer i 8 timer. Jeg testet dette tidligere i dag (ca 14 tiden) og jeg sitter fortsatt med like fyldige lepper. Produktet inneholder 6 ingredienser (kanelolje, paprika, solsikkeolje, peppermynte, sort pepper og kaffebønne olje). Så et mer naturlig produkt som fungerer så bra skal man lete lenge etter og anbefales på det sterkeste for de som ønsker en billig metode for å få store og fyldige lepper uten at det skal koste skjorta!

Du finner det her


Coco by skintechnologies 

Coco er en naturlig og organisk tannbleking som består av 100% aktivert kull fra kokosnøttskall som bleker, polerer og fjerner misfarge. Dette produktet har jeg ikke rukket å teste i og med at jeg hentet pakkene fra posten i dag, men ut ifra hva jeg har lest om produktet så lover det godt og det skal tydeligvis gi resultat etter bare 1-2 påføringer! Tenker jeg legger ut et før og etter bilde av tennene mine så får dere se resultatet. Produktet renser også munn og tannkjøtt og skal forebygge og fjerne tannstein.

I tillegg er det salg på Coco for øyeblikket, så ønsker du litt hvitere tenner nå som sommeren er her må dere passe på og bestille det nå!

Du finner det her

Utover det kjører Beautybrands en konkurranse for øyeblikket hvor du kan vinne et gavekort på hele 2000,-. Det eneste du trenger å gjøre er å legge ut et bilde eller video av at du bruker Coco, eventuelt resultat. Tagg bildet med #cocobyskintechnologies så er du med i trekningen!

-N

Likes

Comments

Som dere ser ut ifra outfiten har jeg så og si bare vært hjemme idag, men jeg må likevel få skryte av hvor effektiv jeg har vært. Våknet opp relativt tidlig, spiste, ryddet leiligheten, kom meg ut i regnet og fikk meg en god halvtime på mølla etterfulgt med trappetrening (som jeg hater mer enn noe annet) men shit så bra trening det er. Og nå kom jeg hjem igjen for ikke så lenge siden etter en liten tur på Storo senteret hvor jeg var på jakt etter noen skruer til kjøkkenet vårt. Nå er det snart middag som står på planen og jeg kan ikke annet enn kalle meg for wife material.

Utover det er hodet mitt fullt av tanker fortiden da jeg fikk en uventet nyhet på fredagen som var, skal ikke gå noe nærmere innpå hva det er som har skjedd, men for å si det slik har jeg plutselig ganske mye fritid for øyeblikket! Så både blogging og trening vil det bli mer av til jeg får lagt en plan på hva jeg skal gjøre med livet mitt den kommende tiden. Heldigvis er jeg utrolig positiv og gleder meg til å få gjøre noe jeg virkelig liker. Skal forklare mer en annen gang.

Ønsker dere alle en fin ettermiddag videre

-N

Likes

Comments

For en vakker sommerdag det har vært i dag. Kom nylig hjem etter mange timer på Bygdøy hvor vi grillet, solte og nøyt denne fridagen på best mulig vis. Rakk til og med å trene i dag tidlig, noe som føles godt å ha fått unnagjort. Det er klart det er litt vanskeligere å orke den ene treningsøkten når været er på sitt beste og jeg skal ikke legge skjul på at både mat og drikke-vaner går litt ut av kontroll når det er sommer og fint vær, så jeg får prøve så godt jeg kan med å holde det gående som en rutine.

Nå er det hjemmelagd burger som står på planen og en ellers rolig og avslappende kveld med prison break. Kjenner at det tar litt på energinivået og være ute i solen en hel dag, så en slik kveld passer fint.

Håper dere alle har hatt en flott lørdag! Og at det er flere som har fått muligheten til å kjenne litt sol på kroppen.

-N

Likes

Comments

Sommer i hovedstaden

Sitter for øyeblikket og venter på hjemmelagd pizza da vi kom hjem fra sofienbergsparken for en liten stund siden. Kan ikke annet enn elske været Oslo har å by på fortiden!

Utover det har jeg slappet av maksimalt ute å på balkongen vår i mange mange timer og smurt meg inn med litt for mye solkrem. Fikk med andre ord ikke særlig mye farge, men jeg som har brent meg x antall ganger opp gjennom årene har resultert i at jeg har endelig har begynt å lære av mine feil.

Ellers er planen å dra til Bygdøy i morgen da det er meldt enda bedre vær enn i dag, og som det barnet jeg er må jeg ha tilgang til bademuligheter.

Nå er det middag her i bakgrunnen! Ønsker dere alle en flott fredagskveld.

-N

Likes

Comments

Hei dere! Kom nylig hjem etter en liten tur i sofienbergsparken hvor vi møtte opp noen venner av Marius. Været ble heldigvis litt bedre ut mot ettermiddagen i dag noe jeg er veldig fornøyd med da jeg mot min store fortvilelse våknet opp til en skybelagt himmel. Har vært en rolig og avslappende dag noe som virkelig trengtes med tanke på at jeg jobber både i morgen og på lørdag! Så typisk at jeg valgte denne lørdagen nå som finværet endelig er her, men men cash is king (prøver å tenke positivt).

Nå skal jeg få tak i livet og rydde leiligheten! Ønsker dere alle en fin kveld videre.

-N

Likes

Comments