Bonbon Eau de Parfum

Hei dere! Håper alle har hatt en fin torsdag så langt? Personlig har jeg hatt en utrolig bra dag på jobb, fikk gjort mye gøy og nå føler jeg meg endelig litt mer klok på hva det er vi driver med. Fikk også hentet ut enda en pakke i posten i dag, noe som også alltid er veldig gøy, og denne gang var det en pakke fra parfyme-klikk. De som kjenner meg vet at jeg er en sucker for Viktor & Rolf parfymene, og da jeg fikk en liten tester av mamma for noen uker siden av utgaven "BonBon" ble jeg bokstavlig talt stormforelsket. Liker parfymer med en varm og unik lukt, da jeg har litt vanskelig for veldig "søte" parfymer, mulig at det minner meg litt vel mye om fjortisårene. Så denne kommer definitivt til å bli en ny favoritt fremover.

Parfyme-klikk har kjempe bra produkter og du finner alt av hårpleie, hudpleie, parfymer og kosmetikk med kvalitet. I tillegg har de utrolig mye bra tilbud, null kroner i toll og et poengsystem slik at du får mer for pengene hvis du bestiller flere produkter. Win win situation spør du meg!

-N

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Bestilte en ganske stor bestilling på gymgrossisten i helgen og var og hentet ut pakken i går etter jobb. Når jeg bodde nede i Spania brukte jeg mye proteinpulver, pre-workout og det som skal til når jeg jeg ville få til en treningsøkt etter en lang, tung og varm arbeidsdag og det var definitivt en liten hjelper på både motivasjon, humør og energi! Tar jo gjerne en liten time eller to før man har rukket å kommet seg hjem, dusjet og stått og lagd middag før du endelig får i deg et etterlengtet måltid om kveldene, så da syns jeg det er på sin plass at man ikke er på underskudd etter en hard treningsøkt. I tillegg har de mye salg, så pass på og bestill nå så sparer du en del penger!

Likes

Comments

Følg meg gjerne på weheartiti/norawidahl for mer inspirasjon.

Likes

Comments

Hei dere! Treg oppdatering fra min side, og det kommer av at jeg rett og slett ikke har hatt tid til overs når det gjelder bloggen. Vet selv hvor kjedelig det er når folk ikke opddaterer, men herregud så deilig det er å ta seg noen dager fri i ny og ned. I dag har jeg som vanlig vært på jobb etter en veldig koselig og velfortjent helg! Vi har fremdeles opplæring så det er bare å suge i seg all informasjon nå som vi enda har muligheten før vi skal hive oss ut i arbeid etter noen uker og sluttprøver.

Ovenfor ser dere et nytt palett fra NYX som jeg lenge har hatt lyst til å prøve ut, har hørt veldig mye bra om det så får legge vekk det jeg vanligvis bruker fra Smashbox og satse på at jeg er like fornøyd med dette. Og for de som har lest bloggen en stund er jeg like trofast når det gjelder vippene mine fra Eylure.

Nå skal jeg skrive en liste for ukeshandling og snart komme meg avgårde på trening! Ønsker dere alle en fin mandag videre.

-N

Likes

Comments

Sitter å drømmer meg bort i bilder jeg har på macen min fra de to siste sommerferiene. Den siste ble vel og merke ikke noe særlig "ferie" da jeg jobbet hele sommeren, but still, jeg bodde i Spania så hver eneste dag var som en ferie med tanke på alt det gøye vi gjorde og den tropiske varmen vi levde i. Har ihvertfall utrolig lyst til å komme meg bort, om det så er sommerhuset vårt i Sverige eller enda varmere strøk, skal vel egentlig ikke klage når det var hele 9 plussgrader i Oslo i dag og jeg var nødt til å ta av meg jakken når jeg gikk hjem fra trening, men disse bildene gir meg skikkelig reisesug.

I mellomtiden får jeg nøye meg med at det er vår i luften og tiden har i vente, føler meg så mye mer levende og lykkelig innombords.

-N

Likes

Comments

Jakke/Zara, jumpsuit/H&M, veske/LV, sko/Dr.Martens

Hei og god tirsdag dere! Ble en sen oppdatering i dag, og slik blir det vel fremover nå som jeg har startet å jobbe igjen. Var min andre dag i opplæring i dag, og jeg merker det er en stund siden jeg har brukt hodet ordentlig, er mye å ta inn og det er mye informasjon på en og samme gang, så det er bare å spisse ørene og skrive ned så mye jeg kan i notatblokket mitt. Skal ha opplæring i 4 uker, og til slutt blir det en eksamen i alt vi har lært. Så jeg kjenner definitivt på presset.

Utover det har jeg vært på trening og ganske nylig spist middag, skal faktisk ta kvelden om ikke altfor lenge da det har vært mye inntrykk så langt denne uken. Tar helt klart på energien haha!

Ønsker dere alle en fin kveld videre.

-N

Likes

Comments

Milani products

Hei dere! I samarbeid med beautyqueen har jeg fått lov til å teste ut to produkter fra Milani. Som jeg har nevnt tidligere er jeg veldig glad i settingpowder og settingsprayer som er en reddende engel om du vil at sminken skal sitte lengre. I tillegg til at den skjuler porer og matter ned glansfull hud som jeg fort kan få i løpet av en travel hverdag. Jeg har nå prøvd ut dette pudderet i noen dager og kan ærlig innrømme at den virkelig gjør underverker. Kan gå i flere timer og sminken ser like on point ut som den gjorde før jeg gikk ut døren. Du finner produktet her

Det rosa pudderet i fargen blossomtime rose gir en frisk og nydelig farge på kinnene og kan virkelig anbefales om du vil ha et pudder som ikke etterlater striper, men samtidig gir deg en fantastisk fin glød! Du finner det her.

Likes

Comments

God søndag dere! Ble ikke noe blogging på meg i går da jeg rett og slett ikke fikk tid til det. Sto opp veldig tidlig og kom oss ut i det fine været og møtte opp noen venner i byen hvor vi satte oss på en uteservering og drakk litt pils og vin. Kort sagt var det nøyaktig det dagen gikk ut på i går haha! Veldig koselig å komme seg ut når det er så herlig vær ute.

I dag fryktet jeg at formen kom til å være helt forjævlig med tanke på de mange vinglassene jeg fikk i meg i går, men tro det eller ei så gikk det helt fint. Sto opp i god tid i dag også og dro til Døgnvill på Grunerløkka og fikk i oss dagens første måltid som ble en fantastisk god burger.

Nå har vi nettopp kommet hjem og jeg skal møte opp Nicole og Maria om en liten stund, lenge siden jeg har fått møtt disse travle jentene!

Utover det blir det en rolig og avslappende søndag før det er tilbake til jobb og normal hverdag igjen i morgen. Kjenner jeg gleder meg veldig mye!

-N

Likes

Comments

Jakke/ Topshop, skjørt/ Bikbok, boots/Acne, veske/ Michael Kors

Hei og god fredag alle sammen! Våknet opp til strålende sol her i Oslo i dag og det gjør så mye med humøret. I tillegg til at det er fredag og jeg har min siste helg før det er tilbake til jobb på mandag. Livet smiler med andre ord!

Nå er det grunnvask her hjemme før jeg stikker på trening. Ønsker dere alle en flott dag videre.

-N

Likes

Comments

De siste dagene har jeg vært så utrolig vimsete av meg. Har to ganger på rad glemt å låse skapet på gymmen, noe som er ganske så risikabelt med tanke på at jeg har alt av verdisaker i jakken min, lagt fra meg både treningsbag og gymkort inne på treningssenteret noe som resulterer i at jeg panisk har sprunget frem og tilbake fra hjørne til hjørne, glemt å kjøpe enkelte matvarer til hvert eneste måltid, glemt igjen husnøkler og ja u name it. Blir så forbanna oppgitt over meg selv. Alle som kjenner meg vet at jeg er litt glemsk, men dette begynner virkelig å bli et problem haha. Får håpe jeg blir litt mer sharp når jeg starter å jobbe igjen på mandag. Tror sløvheten tar over når jeg har brukt hodet så lite de siste ukene.

Utover det sitter jeg og drikker en kopp kaffe og svarer på noen mail. Skal komme meg ut av døren om en liten halvtime å gå innom helsestasjonen for å få tatt HPV-vaksinen om det ikke er verdens lengste kø og etter det blir det en tur på trening.

Jobber enda med det ene innlegget mitt hvor jeg skal tipse om enkle treningstips, men det blir nok ikke ferdig før i morgen. Så det er bare å følge med!

-N

Likes

Comments