I natt drømte jeg at onkelen min skrev til meg på facebook "Ja Nora.. du skuffer meg som vanlig når jeg går inn på bloggen din og ser at du ikke har oppdatert" og jeg fikk full panikk. Hvor sykt er ikke det haha? Tror virkelig denne bloggen kan gå meg opp i hodet noen ganger.

Ellers er det fredag i dag og været er fantastisk bra! Jeg har foreløpig ingen planer da det er svært få jeg kjenner som også har fri, så jeg vurderer å sette meg på balkongen og få litt farge på kroppen, må ta en siste innspurt nå før jeg starter på jobb igjen på mandag, noe jeg forøvrig har litt blandede følelser om nå som jeg har hatt fri så lenge. Tror ikke det er sunt for noen å gå hjemme for lenge, samtidig som det på mange måter har vært godt. Nå er jeg ihvertfall uthvilt og føler at motivasjonen er tilbake!

-N

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

I dag våknet jeg opp til en grå og trist himmel noe som alltid setter en liten bremser i planene. Ikke at jeg hadde noe spesielt i tankene, men det er ikke til å legge skjul på at det frister å finne på ting når været er bra. Får virkelig håpe det snur igjen slik at jeg får noen fine siste dager før det er tilbake til jobb og faste rutiner igjen.


Utover det fikk jeg en melding fra en venninne i går som nærmest tvingte meg til å se Life of Kylie, noen som har sett det enda? Jeg som ellers er veldig fan av Kardashians regner med at dette også er bra, så kanskje det rett og slett får bli en innedag med serie istedenfor, er jo litt godt det også i ny og ned!

Ellers håper jeg dere får en fortsatt fin onsdag.

-N

Likes

Comments

Hei igjen! Beklager dårlig oppdatering da det skyldes to hektiske dager. Er mye som skjer fortiden og jeg skulle ønske jeg hadde flere timer i døgnet. Kom nylig hjem igjen etter noen timer på grünerløkka med Nicole. Spiste lunsj på en italiensk restaurant og jeg tok sommersalat med and, jepp dere leste riktig. Både jeg og Nicole liker å spise matretter vi aldri har smakt før for å være på en kreative siden og så langt har det vært mye spennende.

Etter lunsj gikk vi ned til vulkan og tuslet rundt i området, er så fint der! Elsker den alternative stilen, kafeene og ikke minst nydelige Akerselva, vi bestemte oss for at neste kafébesøk må bli der. Er så gøy å leke turist i sin egen by da det er så mange fine områder å undersøke.

Nå skal jeg etterhvert komme meg på trening da jeg tok en dag fri i går og kjenner at det skal bli godt å svette litt. Håper dere har en fortsatt fin dag videre!

-N

Likes

Comments

Hei dere! Håper alle har hatt en fin lørdag så langt? Selv så fikk jeg med Marius til frogner i dag hvor jeg har vært ganske mye da Nicole bodde der før, finnes ikke en finere bydel her i oslo spør du meg og de har så utrolig mange koselige kafeer og bygninger å se på, noe som alltid fascinerer meg. Hadde i utgangspunktet lyst til å gå på kolonihagen å spise lunsj, men de var dessverre under oppussing, så da fikk det ble en bedre smoothie bowl på The Juicery!

Nå har jeg nylig kommet hjem fra trening og har lagd en pizzadeig som holder på å heve seg for øyeblikket. Blir en typisk rolig lørdagskveld i dag, noe som skal bli veldig godt.

Kose dere videre i kveld!

-N

Likes

Comments

T-shirt: Monki, jeans: h&m

Jeg digger denne t-skjorten som jeg kjøpte på Monki! Kan ikke si at jeg tidligere har vært en t-skjorte fan, men den siste tiden er det et klessplagg jeg har brukt mye, i tillegg til at det har tatt helt av på denne trenden, er så mye søte og fancy t-skjorter ute å går.

Utover det er jeg så usikker på hva jeg skal gjøre i dag, været er absolutt ikke noe å skryte av og det ser ikke ut som at solen har tenkt til å titte frem på en god stund, så jeg må være kreativ. Har et lite ærend klokken 13, men utenom det har jeg mange timer å drepe.

Ellers setter jeg veldig stor pris på hvor mange som leste innlegget mitt i går angående sminkerutinene mine, en gang i fremtiden skal jeg gå ut av komfortsonen min å lage en sminkevideo, men til å begynne med starter jeg med babyskritt og viser visuelt.

Håper dere alle får en super fredag! Beste dagen i uken tross alt.

-N

Likes

Comments

Har ikke jeg verdens fineste venn? Tenk at hun er helt uten sminke på det øverste bildet. Dro og besøkte Nicole på jobben hennes tidligere i dag da jeg trengte litt sladder og kjærlighet. Fordelen med å ha en venn som jobber på et bakeri er at jeg alltid blir spandert kaffe og et eller annet bakeverk, høres ut som jeg kommer for å snylte, men det er jo bare så koselig! Nå har jeg nylig spist middag etter en ganske hard treningsøkt og ligger som et dødt slakt i sofaen og ser på luksusfellen, kjenner jeg får så dyp angst av å se på det programmet, må være min aller største frykt sett bort ifra å ende opp helt alene med 7 katter som barn.

Ellers er det fredag i morgen og det er alltid godt selv om jeg har hatt fredag hver eneste dag i flere uker nå, skal bli godt å begynne å jobbe igjen, faktisk!

Utover det ønsker jeg dere en fortsatt fin kveld.

-N

Likes

Comments

Daglig vask og fuktighet 

Hver morgen uavhengig om jeg har tenkt å gå med eller uten sminke vasker jeg alltid ansiktet med med Garnier cleansing wash. Denne har jeg brukt i flere år og syns den fungerer kjempe bra, jeg har ikke spesielt dårlig hud og har aldri vært særlig opphengt i å bruke dyre ansiktsvasker da jeg føler at alle gjør en like god jobb. Utover det er det veldig viktig å gi huden fuktighet, spesielt om du skal ha på sminke. Jeg vet at mange dropper fuktighetskrem i frykt for at huden skal bli oljete under dagen når man har på sminke, men det stemmer ikke. For at sminken skal sitte lengre og se bedre ut er det veldig viktig og ha fuktighet under, her har jeg også alltid brukt Nivea soft, vet at mange også sier at denne i stort sett bare inneholder vann, men hver gang jeg har prøvd andre fuktighetskremer slutter det alltid med at jeg får dårligere hud, så jeg tror rett og slett ansiktet mitt har skapt en avhengighet for denne.

Studio perfect primer 

Primer er noe jeg verdsetter høyt i sminkerutinene mine, jeg har prøvd mange forskjellige på markedet og denne kjøpte jeg for ikke så lenge siden. Tidligere har jeg brukt en fra Mac, men her merker jeg faktisk ikke forskjell. I tillegg var denne kjempe billig og tror jeg betalte under 100-lappen. Den gjør jobben sin og sminken både fester seg bedre og varer dagen lang.

Ansiktssminke og foundationkoster

Opp gjennom årene har jeg brukt mange forskjellige merker og produkter når det kommer til ansiktssminken min. Under to års tid brukte jeg BareMinerals foundationpudder, men etter en stund gikk jeg heller over til flytende foundation igjen da jeg føler det dekker mer, ser bedre ut og fester seg bedre da jeg ofte opplevde at pudderet sklidde rundt i ansiktet (dette er selvfølgelig veldig individuelt). I løpet av det siste året har jeg kun brukt L'oréal true match som i mine øyne har helt perfekt konsistens når det kommer til fylde og resultat. Her mikser jeg alltid en mørk og en lys da jeg gjør contouring, men også med tanke på hvor ofte ansiktet mitt endre farge ut ifra vær og sesong.

Gode sminkekoster er også et must, de tre jeg har tatt bilde av bruker jeg til å plassere, blende og komme til i vanskelige områder som øyekroken og nesevingene.

Eyebrows

Som jeg har skrevet om tidligere forguder jeg Anastasias brynsprodukter. Tidligere brukte jeg kun Wis pen (noe jeg fortsatt gjør) men for en stund siden begynte jeg å bruke dipbrow som helt klart er mer økonomisk da den lille krukken aldri går tom og for det andre så ser resultatet mye bedre ut. Før jeg gjør noe som helst med brynene mine bruker jeg også alltid en eyebrow shaper som glatter ut brynene mine slik at de legger seg bedre før jeg tar på sminke.

Highlight & contour 

Ovenfor ser dere contourkittet jeg bruker fra Nyx, øyenskygger, highlightere og pudder generelt. Dette er veldig varierende fra dag til dag, og i festlige sammenhenger bruker jeg mer enn til hverdags. Jeg som har blå øyne liker å bruke brune farger med gylne nyanser som for eksempel kobber, bronse og gull.

Eyelashes and glue

Når det kommer til øyevipper har jeg også brukt mye forskjellig. Her forleden bestilte jeg et par fra Duff lashes og disse har jeg brukt mye, de jeg bestilte heter "Monroe" og ser utrolig fine ut. Fikk faktisk et kompliment fra en servitør her forleden som spurte hvem det er som gjør vippene mine og hva jeg betalte for dem, jeg skjønte ikke helt hva hun mente til jeg innså at hun trodde jeg hadde vippeextensions. Vippextensions brukte jeg utrolig mye før, men blir i lengden litt for dyrt for lommeboka og jeg ser ikke helt vitsen i å betale så mye når jeg kan få minst like fine engangsvipper som jeg i tillegg kan ta av hver eneste kveld og gni og klø i øynene så mye jeg bare vil. For de som også heller foretrekker engangsvipper vil jeg anbefale limet "Duo" som er et silikonlim. Dette limet er faktisk kåret til verdens beste vippelim og blir ofte brukt på teater. En ting er sikkert og visst og det er at vippene sitter, veldig godt! For at det skal være lettere å feste vippene bruker jeg også alltid en pinsett.

Når det kommer til sminke er jeg veldig alt eller ingenting. Enten bruker jeg sminke, og da bruker jeg mye, eller så bruker jeg ingenting. Finnes ingenting som er så deilig som å gå uten sminke, og det finnes ingenting som er så deilig å gå med sminke å føle seg pen og tilfreds med seg selv.

Utover det vil jeg også ut ifra min erfaring innenfor merker og diverse si at det absolutt ikke er nødvendig og kjøpe det dyreste på markedet. Før kjøpte jeg alltid fra Chanel, Dior, Estèe Lauder osv, men med årene har jeg innsett at du kan få minst like fin sminke til en veldig billig penge.

Håper dette innlegget ga litt svar da jeg vet at det er mange som har spurt om hvordan jeg sminker meg og hvilke produkter jeg bruker og som svar på det igjen så varierer jeg produkter hele tiden og liker å teste ut de forskjellige merkene!

-N

Likes

Comments

Sitter her og ser tilbake på bilder fra sverige og jeg kan ikke si annet enn at jeg savner alt, merker jeg får smålig panikk av tanken på at sommeren snart er over og at høsten nærmer seg, vet ikke om jeg er psykiskt klar for det helt enda.

Har også noe jeg må skrive ferdig i dag noe som gjør at jeg blir ganske så innestengt i leiligheten, og jeg merker at jeg får flashbacks fra videregående (tidspress, og et tomt hode som nekter å samarbeide), i slike situasjoner blir jeg så latterlig ukonsentrert og da frister heller alt annet, som å se på bilder og drømme meg vekk. Men nå har jeg inngått en deal med meg selv at jeg skal drikke en kopp med kaffe, skru av tv'en, musikken og alle andre forstyrrende elementer, komme meg opp av sofaen til tross for at ryggen min plutselig bestemte seg for å bli 70 år gammel over natten, men med litt hjelp av spanske smertestillende som vi kjøpte et lite lager av i fjor vil nok det også gå over snart.

Håper dere har en bedre dag!

-N

Likes

Comments

Hei dere! Håper alle har hatt en fin dag så langt? Tenkte å vise frem verdens fineste topp fra zara som jeg kjøpte da Hedda var her på besøk. Har dessverre aldri fått brukt den, men jeg syns ryggen er så utrolig fin. Elsker topper og kjoler som har åpen rygg.

Utover det har jeg en del ærend som skal gjøres idag, blant annet sende av gårde noen pakker i posten da det er mange søte jenter som har skrevet til meg på Tise. Ellers skal jeg som vanlig trene, rydde og handle inn mat til uken. Forflyttet alt som egentlig burde ha blitt gjort i går til i dag. Har også pådratt meg en mild form for migrene/mordstanker når det kommer til en sportsbutikk som ligger rett utenfor oss. De har spilt musikk på volum 300 i flere dager da det er sluttsalg for sommerkolleksjonen. Det vil med andre ord si grillfest, hundrevis av folk, og i går var visst kina på besøk da jeg spottet 30 små kinesiske gutter som spilte fotball. Det er med andre ord liv og jeg kjenner at nå er det på tide å pakke sammen sakene og la oss som bor her få litt fred og ro.

Ønsker dere alle en fortsatt fin tirsdag!

-N

Likes

Comments

Hei! Håper dere har hatt en fin mandag så langt? I dag var planen å dra til Astrup Fearnley museet sammen med Nicole, og vimsete som jeg er trodde jeg at jeg trengte 60 minutter på meg å komme dit, noe jeg innså bare var tull og tøys når jeg sto på Aker Brygge en halvtime før tiden, men det gjorde absolutt ingenting, var så fint vær så jeg satt meg på bryggekanten og speidet ut over havet. Dessverre var museet stengt i dag, så da tok vi t-banen til Tøyen og dro i den botaniske hagen istedenfor, noe som var minst like koselig! Har aldri vært der før, så var gøy å se på alle planter og sommerfuglene som fløy rundt omkring der inne. Like etterpå dro vi og tok en bedre lunsj og bestilte blåskjellsuppe som smakte helt magisk. Nå er jeg hjemme igjen og rakk akkurat å komme meg inn før regnet kom, får ta med meg et paraply når jeg skal dra og trene etterpå. Hater at været er så schizo fortiden, kan det ikke bare være sol og sommer døgnet rundt..

Ønsker dere alle en fin dag videre ihvertfall.

-N

Likes

Comments