Hei dere! Nå går det så lang tid mellom hvert innlegg at jeg nesten har glemt hvordan det er å blogge. Sitter her som en idiot og prøver å komme på noe fornuftig å skrive om. En ting er ihvertfall sikkert og det er at høsten har kommet for å bli. La spesielt merke til det i dag når jeg satt på bussen på tur til jobb og tittet ut over alle trærne, nå er det så mye fine høstfarger og jeg kan ærlig innrømme jeg liker denne årstiden, er noe med å pakke seg inn i varme kåper og skjerf, den friske og deilige luften, de mørke og koselige høstkveldene da man helst av alt har lyst til å legge seg under et pledd, drikke en kopp te og tenne litt stearinlys, ja det er koselig det.

Utover det er det som tidligere nevnt veldig mye som foregår i livet mitt fortiden, og i dag var jeg rett og slett nødt til å ta meg en aldri så liten gåtur da jeg trengte å lufte tankene litt. Lastet også ned en ny podcast av Rebecca Stella, kjøpte meg en chai latte og gikk rundt og storkoste meg, så lenge jeg har noe jeg kan høre på kan jeg gå i all evig tid uten å tenke over at føttene begynner å bli slitne. Etter en og en halv time innså jeg at jeg også skulle finne veien hjem igjen, så da snudde jeg. Det var utrolig godt og jeg fikk også knipset litt fine bilder.

Ellers er det ikke så mye mer jeg har å si for øyeblikket, ville vel egentlig bare gi et litet pip fra meg for å vise at bloggen ikke har gått helt i glemmeboka!

-N

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Hei igjen dere! Merker det går lang tid mellom hver gang jeg får meg selv til å skrive et blogginnlegg, og som jeg har nevnt tidligere er det mye som foregår i hverdagen nå som gjør at bloggen dessverre blir satt til sides. Er ganske mye som vil skje utover høsten for min del, så jeg kommer sterkere tilbake når ting har fått roet seg litt ned.

Utover det hadde jeg en koselig jentekveld med bestevennen min i går, vi lagde god mat og jeg fikk også hjelp til striping av håret mitt. Hjemmestriping er faktisk noe jeg bestandig har gjort, og pakkene ovenfor er det faste merket jeg kjøper fra. Syns resultatet blir så mye bedre kontra hos en frisør da jeg syns det ser så mye mer naturlig ut med hette istedenfor zebrastripene man får av sølvfolie. Så lenge man har en god blåshampo som man har i en stund etterpå blir resultatet kjempe bra spør du meg.

Tenkte også tipse dere om tisen min! Kommer masse godbiter nå mot høsten da jeg er i et mood for å skifte ut garderoben min fortiden. Så for noen dager siden la jeg ut denne vesken til en billig penge, jeg heter Nora Widahl så gjerne gå inn å se!

Likes

Comments

Hei igjen! Håper alle har hatt en fin helg? Selv har jeg slappet av så mye som over hodet mulig i sofakroken og kjente jeg trengte litt frisk luft i dag, ble derfor med Nicole på Grünerløkka hvor det var bakgårdssalg! Dessverre var det utrolig utplukket så vi gikk heller videre på en annen loppis på Revoler. Mye kule ting og Nicole shoppet løs på to nye plagg. Etterpå gikk vi for å finne en lunsjplass, noe som var lettere sagt enn gjort da hele Oslos befolkning var på løkka i dag, til slutt fant vi et ledig bord på Munchies og bestilte en aldri så liten burger. Er den beste burgeren i byen spør du meg, så jeg vil påstå vi hadde flaks midt oppi alt kaos.

Nå har jeg akkurat kommet hjem igjen og skal ta meg en dusj å nyte resten av denne søndagen. Ha en fin kveld videre!

-N

Likes

Comments

Okei for det første, hva er det som har skjedd med nouw under perioden jeg har vært borte fra bloggen? Fikk et lite sjokk når jeg prøvde å logge meg inn, alt er plutselig skikkelig fancy og avansert. Etter mye om og men fikk jeg publisert noen bilder og som dere ser er det ikke det mest interessante, men igjen veldig meg, største kafènymfen som finnes.

Utover det er det utrolig mye som har foregått i livet mitt i løpet av de 3 siste ukene, jeg har blant annet tilbrakt en hel helg på findingsfestivalen, startet å jobbe igjen, fire av seks i vennegjengen min har flyttet/kommet tilbake til Oslo så nå er vi endelig samlet igjen for første gang på lenge, jeg har vært syk, frisk, syk, frisk og kjenner det tar på kroppen når været går fra sommer til høst. Har bestandig vært veldig sensitiv mot disse drastiske forandringene. Så for øyeblikket ligger jeg for første gang på lenge helt i ro med tett nese, null stemme, feber og en skrøpelig kropp og tenkte jeg skulle skrive et lite innlegg for å vise at jeg lever.

Så ja, den dårlige bloggingen skyldes lite energi når jeg får brukt opp det lille som fins på jobb. Men nå som høsten nærmer seg er det så mye fint og gøy å blogge om og jeg gleder meg til den kommende tiden!

-N

Likes

Comments

I natt drømte jeg at onkelen min skrev til meg på facebook "Ja Nora.. du skuffer meg som vanlig når jeg går inn på bloggen din og ser at du ikke har oppdatert" og jeg fikk full panikk. Hvor sykt er ikke det haha? Tror virkelig denne bloggen kan gå meg opp i hodet noen ganger.

Ellers er det fredag i dag og været er fantastisk bra! Jeg har foreløpig ingen planer da det er svært få jeg kjenner som også har fri, så jeg vurderer å sette meg på balkongen og få litt farge på kroppen, må ta en siste innspurt nå før jeg starter på jobb igjen på mandag, noe jeg forøvrig har litt blandede følelser om nå som jeg har hatt fri så lenge. Tror ikke det er sunt for noen å gå hjemme for lenge, samtidig som det på mange måter har vært godt. Nå er jeg ihvertfall uthvilt og føler at motivasjonen er tilbake!

-N

Likes

Comments

I dag våknet jeg opp til en grå og trist himmel noe som alltid setter en liten bremser i planene. Ikke at jeg hadde noe spesielt i tankene, men det er ikke til å legge skjul på at det frister å finne på ting når været er bra. Får virkelig håpe det snur igjen slik at jeg får noen fine siste dager før det er tilbake til jobb og faste rutiner igjen.


Utover det fikk jeg en melding fra en venninne i går som nærmest tvingte meg til å se Life of Kylie, noen som har sett det enda? Jeg som ellers er veldig fan av Kardashians regner med at dette også er bra, så kanskje det rett og slett får bli en innedag med serie istedenfor, er jo litt godt det også i ny og ned!

Ellers håper jeg dere får en fortsatt fin onsdag.

-N

Likes

Comments

Hei igjen! Beklager dårlig oppdatering da det skyldes to hektiske dager. Er mye som skjer fortiden og jeg skulle ønske jeg hadde flere timer i døgnet. Kom nylig hjem igjen etter noen timer på grünerløkka med Nicole. Spiste lunsj på en italiensk restaurant og jeg tok sommersalat med and, jepp dere leste riktig. Både jeg og Nicole liker å spise matretter vi aldri har smakt før for å være på en kreative siden og så langt har det vært mye spennende.

Etter lunsj gikk vi ned til vulkan og tuslet rundt i området, er så fint der! Elsker den alternative stilen, kafeene og ikke minst nydelige Akerselva, vi bestemte oss for at neste kafébesøk må bli der. Er så gøy å leke turist i sin egen by da det er så mange fine områder å undersøke.

Nå skal jeg etterhvert komme meg på trening da jeg tok en dag fri i går og kjenner at det skal bli godt å svette litt. Håper dere har en fortsatt fin dag videre!

-N

Likes

Comments

Hei dere! Håper alle har hatt en fin lørdag så langt? Selv så fikk jeg med Marius til frogner i dag hvor jeg har vært ganske mye da Nicole bodde der før, finnes ikke en finere bydel her i oslo spør du meg og de har så utrolig mange koselige kafeer og bygninger å se på, noe som alltid fascinerer meg. Hadde i utgangspunktet lyst til å gå på kolonihagen å spise lunsj, men de var dessverre under oppussing, så da fikk det ble en bedre smoothie bowl på The Juicery!

Nå har jeg nylig kommet hjem fra trening og har lagd en pizzadeig som holder på å heve seg for øyeblikket. Blir en typisk rolig lørdagskveld i dag, noe som skal bli veldig godt.

Kose dere videre i kveld!

-N

Likes

Comments

T-shirt: Monki, jeans: h&m

Jeg digger denne t-skjorten som jeg kjøpte på Monki! Kan ikke si at jeg tidligere har vært en t-skjorte fan, men den siste tiden er det et klessplagg jeg har brukt mye, i tillegg til at det har tatt helt av på denne trenden, er så mye søte og fancy t-skjorter ute å går.

Utover det er jeg så usikker på hva jeg skal gjøre i dag, været er absolutt ikke noe å skryte av og det ser ikke ut som at solen har tenkt til å titte frem på en god stund, så jeg må være kreativ. Har et lite ærend klokken 13, men utenom det har jeg mange timer å drepe.

Ellers setter jeg veldig stor pris på hvor mange som leste innlegget mitt i går angående sminkerutinene mine, en gang i fremtiden skal jeg gå ut av komfortsonen min å lage en sminkevideo, men til å begynne med starter jeg med babyskritt og viser visuelt.

Håper dere alle får en super fredag! Beste dagen i uken tross alt.

-N

Likes

Comments

Har ikke jeg verdens fineste venn? Tenk at hun er helt uten sminke på det øverste bildet. Dro og besøkte Nicole på jobben hennes tidligere i dag da jeg trengte litt sladder og kjærlighet. Fordelen med å ha en venn som jobber på et bakeri er at jeg alltid blir spandert kaffe og et eller annet bakeverk, høres ut som jeg kommer for å snylte, men det er jo bare så koselig! Nå har jeg nylig spist middag etter en ganske hard treningsøkt og ligger som et dødt slakt i sofaen og ser på luksusfellen, kjenner jeg får så dyp angst av å se på det programmet, må være min aller største frykt sett bort ifra å ende opp helt alene med 7 katter som barn.

Ellers er det fredag i morgen og det er alltid godt selv om jeg har hatt fredag hver eneste dag i flere uker nå, skal bli godt å begynne å jobbe igjen, faktisk!

Utover det ønsker jeg dere en fortsatt fin kveld.

-N

Likes

Comments