Treningsjumpsuit fra Nelly

Hei dere! Sto faktisk opp like etter at Marius sa hade til meg i morgest og var igang med dagen allerede ved klokken 8. Spiste en bedre frokost og kom igang med full vask av leiligheten før jeg ordnet meg og dro på trening. Nå er jeg hjemme igjen og har nettopp fått i meg lunsj. Senere i dag kommer jentene hit da vi skal ha en aldri så liten jentekveld. Blir godt å se de igjen, er så glad for at jeg har to av mine nærmeste venninner her i Oslo!

Ønsker dere alle en fin dag videre.

-N

Likes

Comments

Hei dere! Håper alle har hatt en fin start på denne onsdagen så langt? Våknet som vanlig etter x antall slumringer, har blitt så udugelig på å stå opp i god tid. Men har fått kommer halvveis igang med dagen og skal snart rydde å vaske leiligheten da dette selvfølgelig ble utsatt i går. Snakk om gårsdagen så var jeg som tidligere nevnt på jobbintervju noe som gikk veldig bra! Fikk til og med jobben litt senere utover kvelden, men takket faktisk nei. Nå som jeg bare skal jobbe er det viktig for meg at alt er helt etter min plan, og da verken arbeidstidene eller lønnsystemet var etter min smak så fikk det bli et nei, men ellers takk som svar. Men det var gøy at det gikk min vei og mestringsfølelsen er likevel på topp!

Utover det tenkte jeg bare å tipse om disse fantastiske hårproduktene jeg fikk av Marius i julegave. Har brukt de før, men jeg har helt glemt hvor silkemykt, glinsete og fint håret blir. Etter at jeg bodde i Spania ble håret mitt veldig tørt og frissete av all varme og fukt, men nå er det som det skal bare etter noen få vask med denne gode hårkuren og oljen. Meget fornøyd!

Ønsker dere alle en fin dag videre.

-N

Likes

Comments

God morgen! Sitter for øyeblikket å spiser frokost her som dere ser. Klarte heldigvis å komme meg opp litt tidligere i dag noe som var veldig viktig siden jeg skal på et aldri så lite jobbintervju senere. Liker å tro at jeg er veldig rolig til det, men nå kjenner jeg nervene begynne å komme så smått. Er så utrolig lenge siden jeg var på et jobbeintervju da mine to siste jobber var noe jeg praktisk talt fikk uten å løfte et eneste finger. Så nå får jeg satt meg selv i prøve! Blir spennende.


Utover det har jeg ingen direkte planer i dag annet enn å trene, vaske å rydde leiligheten, spise middag å se på tv. Dagene går virkelig i ett for min del med de samme rutinene, men jeg liker det! Ha en flott dag dere.

-N

Likes

Comments

Smart sminkeløsning

Da vi var på IKEA her om torsdagen kjøpte jeg denne smarte boksen til å sminken min i. Perosnlig syns jeg det ser såå fint ut og i tillegg er det så lettvindt å ha god orden på alt istedenfor at det skal ligge sammenknøvlet i en trang sminkepung. Har vært litt diskusjoner angående hvor jeg skal ha boksen da jeg gjerne vil ha den så synlig som mulig på badet, men jeg får vel bare godta at mannen i huset ikke er like fan av å ha det som pynt haha.

Nå skal jeg hive meg i dusjen og få på meg all denne sminken før jeg kommer igang med dagen. Ha en flott dag dere!

-N

Likes

Comments

Hei og god mandag dere! Selv våknet jeg opp 10:30 etter å ha slumret alarmen siden 9 i morgest. Ble litt lite søvn i helgen da foreldrene mine er som noen duracellkaniner på morgenen. Så nå sitter jeg her og spiser en bedre frokost og er klar til å komme igang med dagen så fort som mulig for å søke litt diverse jobb. 

Utover det kom Marius hjem i går og det var som alltid like godt å få han hjem. Dro og trente litt, gikk å handlet inn til taco og så noen episoder med Vikings som har blitt vår nye favorittserie igjen! En veldig koselig søndag og ikke minst helg for min del.

Håper dere alle har en flott start videre denne mandagen.

-N

Likes

Comments

Welcome to my apartment 

Hei! Lovte å ta noen bilder av leiligheten i går og slik ser den altså ut for øyeblikket. Som jeg skrev var det godt å få litt ting fra Trondheim da jeg lenge har spart på meg diverse kjøkkenutstyr, tv-bord, hånduker osv. Nå føles det endelig ut som et hjem og jeg er så fornøyd. Er selvfølgelig mye som fortsatt mangler da vi enda ikke har gjort noe særlig ut av den enorme gangen vi har, like med hemsen over sengen, men for øyeblikket klarer vi oss fint til neste lønning.

Nå har jeg nettopp sagt hade til familien min som dro tilbake til Trondheim og jeg skal snart hive meg i dusjen før Marius kommer hjem fra et modelloppdrag i Stavanger. Senere blir det trening, handling av mat og en koselig kveld foran tv'en med Vikings. Ønsker dere alle fin fin dag videre!

-N

Likes

Comments

Små gleder

Jeg er virkelig alt eller ingenting når det kommer til bloggen. Etter mange dager med latskap får jeg en fantastisk stor trang til å knipse bilder og dokumentere alt jeg gjør. Kom hjem for en liten time siden etter å ha spist indisk mat og sitter for øyeblikket å ser på tv. Blir en tidlig kveld på meg i dag da jeg er stuptrøtt etter veldig mye gåing og gjøremål i dag, men for stunden har jeg det veldig koselig med den lille familien min <3

Likes

Comments

Hei dere! Håper alle har en en bra lørdag så langt? Selv har jeg besøk av foreldrene mine denne helgen da de kom i gårkveld. Veldig glad for at de kom da jeg fikk en del ting fra Trondheim, så nå begynner leiligheten endelig å ta form, var også på IKEA om torsdagen og fikk kjøpt inn litt nye møbler, så tenkte jeg skulle ta litt bilder å poste her på bloggen i morgen.

I dag sto vi opp i god tid, spise en god frokost og kom oss av gårde til Grünerløkka hvor vi tuslet rundt i diverse butikker. Spiste også en fantastisk god burger på Munchies og fikk vist frem Oslo på best mulig måte da vi gikk i mange fine områder. Nå er vi hjemme igjen og jeg har fått litt nye blomster som jeg har innredet med og sitter å koser meg med et glass vin. Skal hvert øyeblikk gå ut igjen for å spise indisk mat på en restaurant her i området før vi går hjem igjen og ser litt tv og nyter resten av denne lørdagen.

Håper dere alle har en fin kveld videre!

-N

Likes

Comments

God morgen! Har vært våken i mange timer nå, sliter sånn med å sove da jeg mistenker jeg har fått bihulebetennelse, eller så er det bare en kraftig influensa som ikke vil gi seg med det første. Jeg som så lett blir rastløs når jeg er nødt til å ta det helt med ro får de største abstinensene av å bare loke rundt her hjemme i leiligheten. Så nå har jeg drukket to kopper med te, fått i meg litt smertestillende, sett Victorias Secret fashionshow og skal snart ta meg en liten tur ut av leiligheten for å dra på Panduro og matbutikken. Satser på at formen er bedre i løpet av morgendagen slik at jeg får unnagjort litt ærend!

Ønsker dere alle en fin torsdag videre.

-N

Likes

Comments

Birger et Mikkelsen

Tenkte vise frem den nye sekken min fra Day Birger et Mikkelsen som sto og ventet på meg her i leiligheten da vi kom på mandag, tror jeg har funnet meg verdens snilleste kjæreste. Elsker dette merket, spesielt når det kommer til vesker, sekker og bagger.

I skrivende stund sitter jeg her i pysjen, krøpet sammen i fosterstilling og drikker en kopp te. Formen er med andre ord ikke helt på topp og jeg får bare vile og ta det kjempe rolig i dag. Kjedelig å være syk, men er virkelig ingenting en får gjort noe med. Nå skal jeg lete etter et nye matstoler på finn, må få gjort noe konstruktivt i dag i det minste!

Ha en flott onsdag dere.

-N

Likes

Comments