I går våknet vi opp, spiste en god frokost og sjekket ut av hotellet før vi ble hentet opp av Severin og Kristoffer og dro avgårde på en aldri så liten roadtrip til El chorro som da ligger i bergene i Malaga. Finere plass skal du lete lenge etter og vi var som 4 lykkelige små barn i en leid liten tråkkebåt. Hoppet også fra klippene og koset oss maksimalt. Vannet var også krystallklart noe som var utrolig fascinerende. Så dit må vi helt klart dra flere ganger.

Senere på kvelden kjørte vi og spiste oppe i fjellene i Benalmadena på en kjempe koselig restaurant med fantastisk god mat som vi har vært på en gang tidligere. Før jeg (!!) fikk øvelseskjøre oss hjem igjen. Var vel og merke i maks 5 minutter han lot meg sitte bak rattet, men var utrolig gøy å kjøre igjen. Må virkelig få tatt den j*vla lappen når jeg flytter tilbake til Norge.

Nå er jeg tilbake til jobb og hverdag igjen og gleder meg til å trene senere i dag, det trengs alltid etter slike helger.

-N

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

 • helgekos
 • 187 lesere

Likes

Comments

Heihei! Håper dere alle har hatt en fin helg? Det har ihvertfall jeg. Føler meg så glad, opplagt og full av energi. Tok meg fri denne fredagen også og overrasket Marius med spahotell som bursdagsgave. Så på fredag våknet vi opp, spiste en god frokost, dro og shoppet og tok oss inn på et firestjerners hotell jeg fant i forrige uke. Lå litt utenfor byen på en utrolig fin plass jeg aldri har sett før. Så da koset vi oss ved bassenget hele ettermiddagen etterfulgt med helkroppsmassasje og god middag på en italiensk restaurant som lå like i nærheten. Noen ganger er det så godt og komme seg litt bort og gjøre noe utenom det vanlige.

Kommer også et innlegg om gårsdagen da vi tok bilen og kjørte til en av de fineste plassene jeg noen gang har sett.

Utover det håper jeg dere alle har en fin mandag videre.
-N

 • helgekos
 • 188 lesere

Likes

Comments

Hei igjen! Da var det mandag og ny uke på tur og jeg sitter i skrivende stund på jobb og prøver å omstille meg etter en veldig koselig og lang helg. Tok som sagt fri på fredag og det var så godt å ha litt tid til meg selv. Dro og fikset neglene mine og gikk rett ned til stranden og lå og solte meg resten av dagen.

Tidlig, tidlig lørdag morgen kom guttene fra jobben til Marius og hentet oss og 3 timer senere var vi i nydelige Cádiz. Ble en koselig dag hvor vi gikk rundt omkring, spiste god mat, drakk en del vin, badet på spaet og gikk ut og spiste på en utrolig bra restaurant litt senere på kvelden. Så alt i alt var det en veldig koselig tur og det var godt å komme seg litt bort og gjøre noe nytt.

I går kveld kom vi hjem igjen, og det ble en rolig kveld med film, pizza og tidlig til sengs. Føler ihvertfall jeg har fått ladet opp batteriene litt denne helgen og er relativt klar for å komme tilbake til jobb og trening igjen.

Håper dere alle har hatt en fin helg.
-N

 • helgekos
 • 255 lesere

Likes

Comments

Photobomb fra de siste ukene! Til tross for at jeg i mitt tidligere innlegg fremstilte det som at hverdagene er relativt like her i fuengirola så løy jeg litt. Vi har hatt besøk fra både Norge og Sverige, vel og merke bare Marius sine venner *kremt* (når skal vennene mine gidde å ta seg turen nedover hit(?) Er veldig koselig med besøk ihvertfall, så da leide vi leiligheten under oss som dere ser på de første bildene, en nydelig og stor leilighet som passer perfekt å ha når man får besøk, var også denne leiligheten familien min lånte da de var på besøk i mai.

Utover det er det to dager igjen av jobb for min del denne uken, har tatt meg fri på fredag slik at jeg kan pakke og gjøre meg klar til Cadiz i helgen. Ble jo faktisk månedens toppselger i August, så føler presset på å gjøre det like bra salgsmessig på jobb denne måneden også, men en har litt godt av å ta seg fri i ny og ned for å lade opp batteriene, så det passer perfekt med en liten weekend en annen plass for å komme seg litt bort og gjøre noe annet for en gangs skyld.

Kvaliteten på bildene i de siste innleggene mine er ikke noe å skryte av, men er glad jeg i det minste får tatt litt bilder på mobilen min når jeg bor på en så nydelig plass. Håper dere alle har en fin onsdag videre!
-N

Likes

Comments

Heihei! Som vanlig veldig lenge siden sist jeg skrev sist. Kan vel kalle meg selv som verdens lateste blogger. Uansett går dagene i ett her nede, trener og jobber på som vanlig i hverdagene og soler, nyter og slapper av i helgene. Merker sommeren begynner å gå mot sitt slutt her også, da det har begynt å bli litt kjøligere både på morgenen og på kvelden og for å være helt ærlig så gjør det meg ingenting. Etter en så brutalt varm sommer er det godt å endelig kunne fryse litt. Misforstå meg rett, er fortsatt varmt, men "kaldt" for å være i Spania.

I helgen som var var det kickoff med jobben min, og sjefene hadde holdt av en av Malagas beste beach clubber, kaldt "Kokún". Utrolig god stemning, god mat og godt selskap. Drakk vel og merke ingenting da jeg som sagt har lagt mye fokus på trening og kosthold de siste ukene, men var likevel veldig koselig og ikke minst gøy å se alle i sin beste form.

Men nå er det tilbake til hverdagen, og jeg er klar for å ha en bra uke på jobb før det bærer av til Cadiz i helgen sammen med Marius og jobben hannes. Ser veldig frem til å komme meg litt bort og bli skjemt bort på spahotell.

Håper dere alle har en fin mandag!
-N

 • helgekos
 • 329 lesere

Likes

Comments

Hei og god morgen! Sitter i skrivende stund på jobb og tømmer i meg en kopp med svart kaffe. Har vært helt utbrent denne uken og la meg faktisk klokken 10 i gårkveld. Trur jeg går rundt og brygger på en aldri så liten forkjølelse da jeg såvidt har hatt stemme på morgenen, noe som er litt problematisk når jeg jobber som telefonselger. Er heldigvis fredag og helg i morgen, så da får jeg hvile meg opp og bli frisk og opplagt til neste uke.

Utover det ville jeg bare vise frem det nye håret mitt. Sist fredag dro jeg til en salong her i byen som jeg har blitt stamkunde hos og satt i løshår som de flettet inn. Med tanke på at de flettet det inn i mitt ekte hår er det heldigvis ikke skadelig og jeg er utrolig fornøyd med resultatet. Får derimot se an hvor lenge jeg takler å ha det, for fy det er varmt. Kjennes ut som en wig jeg går rundt med i 30-40 varmegrader. Men man får lide for skjønnheten, er det ikke det man sier?

Nå skal jeg gå tilbake til jobbingen her, så får dere alle ha en fin dag videre!

-N

Likes

Comments

Hei og god morgen! Tenkte det var på tide med en aldri så liten oppdatering igjen etter en veldig fin helg. Var en veldig lang og tung uke på jobb så har aldri vært så deilig med helg før da jeg sluttet på fredag. 

På lørdag leide vi bil sammen med to gutter fra jobben til Marius og dro avgårde til Estepona for å dra i dyrepark/safari. Er ikke den beste dyreparken jeg har vært i, men var likevel gøy å finne på noe annet enn å bare ligge på stranden. Etter det dro vi til Marbella og spiste burger på Fridays og tok oss en liten gåtur i Puerto Banus. Og til slutt avsluttet vi kvelden hjemme med masse god grillmat. Så var alt i alt en veldig fin dag og kjenner jeg gleder meg til helg igjen allerede.

Nå må jeg komme meg tilbake til ringingen her på jobb! Ønsker dere alle en fin dag videre.

-N

 • helgekos
 • 606 lesere

Likes

Comments

Hei igjen! Dagene flyr av gårde her nede på solkysten, og jeg kan nesten ikke forstå at det allerede er august(?) heldigvis har vi sommer og sol i mange måneder til, men skremmer meg litt likevel. Har nesten vært her i 1 år tenk, var ihvertfall klar over at jeg skulle flytte hit ved denne tiden i fjor.

Ellers er det fortsatt det samme gamle, jobber, sover, trener og soler. Men har hatt en veldig gøy helg da jeg og Marius har hengt med to nye gutter som har startet å jobbe sammen med han. I tillegg ble vi invitert på middag hos noen kolleger av han på lørdag, og herregud så godt det var med ekte norsk husmannskost, finnbiff, potetmos og tyttebær. Får nesten vann i munnen bare av å tenke på det i skrivende stund.

Men nå er det ny uke og tilbake på jobb. Kan ikke skryte på meg å si at jeg er opplagt og klar, men jeg får bare bite meg selv i tunga og komme meg igjennom 5 korte dager før det er helg igjen. Ønsker dere alle en fin start på uka!

-N

Likes

Comments

Enda flere bilder fra Sverige som jeg ikke rakk å poste da jeg var der. Skal sies at Sverige er nydelig sommertid, ihvertfall der familien min har sommerhus i lille Hudiksvall.

Ellers har jeg hatt en rolig og avslappende helg og er klar for å jobbe hardt denne uken, både når det kommer til jobb og trening. Er så godt å ha litt overskudd på energi etter ferien.

Ønsker dere alle en fin mandag videre!

-N

 • feriekos
 • 801 lesere

Likes

Comments

Da er jeg hjemme igjen i Spania etter en fantastisk fin uke i Sverige. Flyturen dit var derimot lite gøy da jeg for første gang i hele mitt liv fikk flyskrekk, kan i bunn og grunn ikke kalle det for et fly da det mer var et bittelite charterfly med maks 25 ombord. Ristet, knirket og føltes ut som at veggene var lagd av papp. Men til slutt kom jeg meg frem i Stockholm og da ble jeg jammen meg stoppet i tollen. Så da ble lille meg tatt inn på et rom fullt av bevæpnede politimenn som stresset meg halvt ihjel med diverse spørsmål. Til slutt fikk jeg gå og to timer senere var jeg hjemme igjen hos familien ❤️

Bryllupet som da var på lørdagen var hands down det vakreste jeg noen gang har opplevd. Dagen kunne ikke vært mer perfekt og jeg er så glad på søsteren min sine vegne. Alle de fine talene, maten, stemningen, all synging, gjestene.. Ja jeg har rett og slett ikke ord.

Så med andre ord hadde jeg en bra uke og det var godt å få slappet av litt og ikke trengt å stresse med jobb. Men til syvende og sist var det godt å komme hjem igjen til Marius, solen, varmen og kollegaene mine. Håper dere alle nyter sommeren hjemme i Norge eller hvor dere nå befinner dere i verden.

-N

 • 809 lesere

Likes

Comments