Hei dere! Håper alle har hatt en fin påske? Som tidligere nevnt har jeg vært i nord-norge denne helgen og derfor har det vært litt stille her inne. Vi kom hjem i går kveld/natt da flyet landet i halv 12 tiden på Gardemoen, så var mildt sagt trøtt i trynet når vekkerklokken ringte 6 i morgest, men det var det verdt for vi har fått slappet av maksimalt denne ferien. Var faktisk første gang jeg var i nord-norge og herregud så vakkert det er. Heldige var vi med fantastisk påskevær hele helgen, og vi kom hjem med masse farge. I tillegg fikk jeg møtt familien til Marius, noe som i seg selv var utrolig koselig. Utover det har vi spist mye god mat, kjørt snøscooter, vært på isfiske, sett både elg og rev, slappet av i solen og rett og slett koset oss.

Kort, men velfortjent ferie som ble tilbrakt på best mulig måte. Føler meg heldigvis opplagt og klar for jobb og trening nå som virkeligheten venter igjen!

Ønsker dere en fin kveld videre.

-N

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

God kveld dere! Endelig har jeg også fått ferie og det feiret vi med en tur på Tranen og en aldri så liten pizza! Om dere bor i Oslo må dere ta dere en tur dit, hands down den beste pizzaen jeg har smakt på lenge.

Utover det har jeg fått vasket litt klær, pakket og ryddet leiligheten da det bærer av mot nord-norge i morgen. Kjenner jeg er så glad for at vi bestemte oss for å feire påske der da det for øyeblikket pøsregner her i Oslo. Er ikke akkurat påskefeeling her i hovedstaden. Så skal bli så koselig å bo i en hytte med ordentlig norsk vinter og fint påskevær i helgen.

Kommer garantert til å ta en del bilder, så en oppdatering på denne kjedelige bloggen skal du ikke se bort ifra. Nå er det prison break og en rolig kveld i vente. Ønsker dere alle en fin start på ferien!

-N

Likes

Comments

Tacomandag 

Hei og god kveld dere! Håper alle har hatt en grei start på uken? Personlig har jeg hatt en veldig fin dag, lønn, bra dag på jobb og taco til middag. Er ikke så mye som skal til for at jeg blir fornøyd. 

Utover det ser vi på prisen break som jeg har fått helt dilla på den siste tiden. Har gitt det et helhjertet forsøk da jeg prøvde å sette meg inn i det for noen år siden, falt ikke helt i smak den gang da, men nå.. nå elsker jeg det.

I tillegg er det bare to dager igjen denne uken så får jeg endelig litt etterlengtet påskeferie som skal tilbringes i nord-norge! Ser veldig frem til å komme meg litt bort fra Oslo og slappe helt av.

Nå skal jeg snart komme meg til sengs og få meg en god og lang natts søvn. Ønsker dere alle en fortsatt fin mandagskveld.

-N

Likes

Comments

Brunch

Hei dere! Håper alle har en fin lørdag så langt? Personlig har dagen min såvidt startet da vi nylig har spist frokost og er litt småslitne etter kvelden i går. Planen var at vi skulle ta en pils i sola etter jobb og trening, men som dere vet blir det ikke alltid helt etter planen. Ble snarere en gøy kveld ute på byen og pils ble skiftet ut til vodka. Men det er jo alltid disse spontankveldene som blir gøyest!

Utover det våknet jeg opp til en koselig nyhet da jeg så at eleven har delt innlegget mitt i Beauty Magasinet sitt. Om dere vil gå inn og se selv finner du innlegget her. Bruker fortsatt disse leppeoljene fra Lancome hver eneste dag, så praktiske!

Nå skal jeg hive meg i dusjen og komme i gang med dagen, er heldigvis nydelig vær ute i dag også, så vi må vel komme oss ut etterhvert og få i oss litt frisk luft.

Ønsker dere alle en fin lørdag videre.

-N

Likes

Comments

I måneden som var startet jeg i ny jobb og har brukt mye tid på å komme inn i nye rutiner. Nå begynner ting å falle litt mer på plass og jeg har funnet en god balanse når det kommer til hverdagslige gjøremål. Utover det var mars en utrolig gøy måned da jeg har vært veldig sosial og festet mer enn normalt. Dagsfyll to helger på rad og en aldri så liten bursdagsfeiring forrige helg. Mye god mat, utrolig bra vær og forøvrig en kjempe koselig måned da jeg har møtt mange søte folk som jeg ser frem til å møte på jobb hver eneste dag! Nå venter en ny måned og jeg har noen ting jeg vil prioritere.

7 ting jeg vil gjøre i april!

1: Skjemme meg bort med en tur til frisøren, fikse på øyenbrynene eller kjøpe noe annet fint til meg selv.

2: Gå flere turer på søndager. Var som tidligere nevnt på en lengre gåtur med Marius, og herregud så godt det var. I tillegg vil jeg også bruke disse turene til å knipse litt bilder. Må utnytte følelsen av å enda være en turist i min egen by, da det fortsatt er mye jeg enda vil se og oppleve her i Oslo.

3: Trene mer cardio. I mars ble det mye styrketrening og nå som påskeferien er rett rundt hjørnet må jeg komme meg opp på mølla og få jobbet litt mer med magerutene.

4: Oppdatere bloggen oftere. Nå som jeg er ute i arbeid igjen er det ikke til å legge skjul på at postene har vært færre den siste tiden. Er selvfølgelig ikke alltid like lett å finne inspirasjon etter en lang dag på jobb og trening, men nå som solen titter frem er det ikke like vanskelig lengre å få tatt litt bilder da det faktisk enda er lyst ute når jeg kommer hjem.

5: Slappe av og kose meg maksimalt i påskeferien. Skal bli så godt å få noen dager med fri da jeg og Marius reiser opp til nord-Norge for å besøke familien hans. Ser virkelig frem til dette!

6: Legge meg i god tid om kveldene slik at jeg er opplagt og klarer å holde fokus når jeg er på jobb.

7: Utnytte det fine været så mye som mulig og vaske og gjøre det fint ute på balkongen vår slik at jeg kan sole meg å få litt etterlengtet farge på kroppen!

Likes

Comments

Min søndag i bilder. Våknet opp relativt tidlig i dag og tok trikken ned til byen hvor vi gikk rundt Akerselva helt til Aker brygge. Har vært så nydelig vær i dag, så det var godt å komme seg litt ut. Regner med at resten av oslos befolkning tenkte det samme, for det lignet på 17. mai utendørs i dag!

I skrivende stund sitter jeg ute på balkongen og nyter de siste solstrålene, lenge siden jeg har hatt en så avslappende og fin søndag.

-N

Likes

Comments

L´absolu rouge matte lip & pencil 

I samarbeid med eleven.no er jeg så heldig som har fått tilsendt nylanserte produkter fra Lancome! De kommer i mange fargerike og vårfreshe kombinasjoner, og foreløpig har jeg testet ut fargen "Beige Vintage" som dere kan se på bildet ovenfor. Lancome juice shaker er en farget leppeolje som du bruker en myk cushion-applikator for å ta på. Resultatet blir nydelig og i tillegg kan jeg kysse på kjæresten min uten at den farger av da den blir matt og tørr etter noen få sekunder, + i boken spør du meg!

Fargen ser veldig overkill ut på selve flasken, men resultatet gir deg en naturlig look. Elsker at det i tillegg var så lett å ta på, ett strøk og du får nydelige og fuktige lepper uten å trenge lipliner, leppsyl og alt som ellers må til.

Disse søte små flaskene kommer definitivt til å bli en ny favoritt til leppene mine fremover!

-N

Likes

Comments

Sitter og ser igjennom gamle bilder på macen min da jeg stadig vekk får opp popup-varsler om at harddisken er full, og ikke er det så rart når jeg har samlet på meg 12 000 bilder i løpet av de siste 3 årene. Men jeg skal love dere at det er mye bra som ligger gjemt. Fant blant annet en del bilder fra noen år siden da jeg var med på "Det Nye jenta". Nesten som at jeg har glemt det selv, eller rettere sagt fortrengt det haha. Tror kanskje det var etter denne opplevelsen at jeg sakte, men sikkert la ned alle planer jeg hadde om å bli en stor blogger, for en kleinere setting har jeg aldri vært med på i hele mitt liv. Det å stå foran Espen Hilton, fotballfrue og Karen som vant året før på TV med et kamerateam, glovarm lampe som traff meg rett i ansiktet da jeg i utgangspunktet var ganske klam etter 3 timers venting ute i en trang gang er kanskje ikke det kuleste jeg har vært med på. Husker hvor skjelven jeg var i beina selv om jeg i et tappert forsøk fremstilte meg selv som verdens mest selvsikre person. Husker også hvor fornermet jeg ble da programmet noen måneder senere kom på TV og Caroline sa til de andre at jeg var alt for "picture perfect". Tok vel ikke mer enn 1 minutt og hun mistet en følger på Instagram og en trofast leser på bloggen. Har heldigvis lagt fra meg bitterheten og kan ærlig innrømme at jeg leser bloggen hennes og følger hun på Instagram per dags dato.

Syns det er gøy å se tilbake og huske slike minner, men jeg må vel innse det faktum at macen min trenger en liten sletterunde snart.

-N

Likes

Comments

Hei dere! Å komme hjem fra trening denne tiden på døgnet og enda få bli bortskjemt med sol, varme og blå himmel er virkelig noe jeg setter stor så pris på. Kjenner at valget om å flytte til Oslo gjør meg mer og mer tilfreds når dette er været vi får oppleve allerede i mars.

Utover det sitter jeg nydusjet og slapper av i sofaen og skal hvert øyeblikk få lagd litt middag. Har hatt to tunge netter på rad da kroppen min nekter å ta i mot søvn, og har egentlig bare stirret tomt ut i luften og vært våken som et lys så og si hele natten. Skremmende nok føler jeg meg utrolig opplagt i skrivende øyeblikk så ber en stille bønn om at jeg får til å sove som normalt i kveld.

Så det er hva som skjer i mitt lille liv, håper dere alle har hatt en fin dag!

-N


Likes

Comments

Hei og god kveld dere! Håper alle har hatt en fin helg? Det har ihvertfall jeg. Startet helgen med bursdagsfest på fredag og kom hjem klokken 7 om morgenen i går. Var med andre ord en vellykket kveld og ingen ville dra hjem haha. Utover det har det vært helt nydelig vær her i Oslo og vi har vært bortskjemte med over 17 varmegrader både i går og i dag. Det har vi selvfølgelig satt veldig stor pris på og har vært utendørs så og si hele helgen.

I tillegg har jeg fått tilsendt verdens mest behagelige tights i posten fra merket C33 og du finner nettsiden her . Snakk om at disse vil bli en favoritt fremover. Så fine og kule treningsklær som i tillegg kan brukes til hverdag. Hadde de på meg på trening i dag og de sitter som et skudd!

Nå venter hjemmelaget pizza og en rolig kveld før det er tilbake på jobb i morgen. Ønsker dere alle en trivelig søndag videre.

-N

Likes

Comments