Sitter for øyeblikket og ser på paradise hotel og har nylig spist middag etter en ganske sein treningsøkt i dag. Var så utrolig fint vær ute når jeg kom hjem fra jobb så var nødt til å nyte solen litt før jeg til slutt kom meg avgårde igjen. Det slo meg at det er rød dag i morgen og jeg hadde faktisk ingen bikinier tro det eller ei. Kastet alle jeg hadde da vi flyttet fra Spania da jeg var så møkk lei alle sammen. Så etter en liten runde på Storo storsenter fant jeg en som så helt ok ut, hater egentlig å kjøpe bikinier da jeg heller foretrekker å bestille fra diverse nettsider da utvalget er så mye bedre, men jeg var vel ikke helt forberedt på at det plutselig var sommer ute når jeg sto opp idag så dette må gjøres snarest! Utover det har det vært en rolig ettermiddag/kveld for min del, hands down for alle som har energi til å dra ut i dag, jeg melder meg faktisk helt ut og er glad jeg i det hele tatt fikk en liten halvtime på mølla.

Håper alle nyter fridagen i morgen! Jeg har et mål om å få litt farge på denne likbleke kroppen og skal definitivt utnytte dagen til det.

-N

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Jeg har snart i to års tid brukt Anastasia brow pen for å tegne på øyenbrynene mine og har alltid forgudet hvor lett det har vært å fikse brynene på morgenen. Men jeg har sakte men sikkert innsett at flere og flere går over til dipbrow og jeg kan ikke nekte for at det er så mange pene bryn der ute! Nå prøver jeg å spare til litt mer naturlige bryn da jeg alltid har nappet dem veldig tynne og "unaturlige" og skal lære meg å håndtere dipbrow fra nå av. Utover det var det noen andre produkter som fikk bli med meg hjem, blant annet wonder pencil og eyebrow shaper fra merket NYX. Ingenting som er bedre enn litt nye sminkeprodukter.

Nå tar jeg kveld etter en lang dag på jobb! Ønsker dere alle en fin tirsdagskveld videre.

-N

Likes

Comments

The Red Wine Guide

Bestilte en pakke fra Desenio som jeg hentet i posten nå rett før helgen. Har lenge hatt lyst til å bestille bilder fra denne nettsiden, men det har av en eller annen bare blitt lagt på hyllen. Nå fikk jeg endelig fingern ut av ræva og bestilte to bilder forrige helg som ser dritbra ut ovenfor kjøkkenbordet vårt. Vi bor i en veldig hvit leilighet og med tre meter i takhøyde er det klart at den oppleves enda mer hvit og steril av den grunn. Gleder meg til å bestille flere bilder og pynte på flere vegger etterhvert!

-N

Likes

Comments

Hei dere! Nå som foreldrene mine var her denne helgen tok mamma som alltid med ganske mye ting jeg har lagt igjen i Trondheim, blant annet disse nydelige ballerinaskoene fra Filippa K som jeg aldri har brukt. De er i strl 39, men føles mer ut som en strl 37-37,5 da de passer føttene til moren min som bruker strl 37. Originalpris var 950,-, men jeg selger dem for 500,-.

De er i ekte skinn og er utrolig behagelige! Skriv gjerne i kommentarfeltet eller ta kontakt på mailen min: nwidahl@gmail.com, om du er interessert!

Likes

Comments

God ettermiddag! Nå har vi nettopp kommet hjem etter en heldag i byen med aldri så lite shopping og en fantastisk god lunsj på Lekter´n. Oslo har visst seg fra sin bedre side med strålende sol og varme og nå skal vi om noen få strakser spise enda mer god mat her hjemme og ha en ellers rolig og koselig kveld da lillebroren min kjedelig nok har blitt syk. Sant skal sies at vi alle er ganske så slitne da det tar på å gå så mye som vi har gjort i dag, så vi er nok alle enige om at det går helt fint.

Ønsker dere alle en fin lørdag videre!

-N

Likes

Comments

Hei og god kveld dere! Sitter for øyeblikket og ser på en film med familien min som har kommet på besøk over helgen her hos oss i Oslo. Kom hjem etter jobb idag til fulldekket bord med masse god mat, gaver og prosecco, da de hadde lyst til å ha en liten bursdagsfeiring for meg de også. Ingenting som er bedre enn å ha foreldrene mine på besøk! Fikk også så mange fine gaver og for å ikke glemme et nytt speilreflekskamera som jeg virkelig har hatt lyst på så lenge. Nå er det ingen tvil om at bloggen blir mer oppdatert fremover da kameraet jeg har per dags dato har levd på sine siste dager da det kun har fungert når det selv har følt for det.

I morgen blir det en tur til byen og aker brygge og jeg tar selvfølgelig med kameraet ut på tur. Håper dere alle har en fin kveld videre!

-N

Likes

Comments

Hei igjen! I samarbeid med denne instagram-kontoen har jeg bestilt en veske i ekte skinn som definitivt er en av de bedre kopiene jeg har sett. De har utrolig mange fine vesker og til en betydelig billigere penge enn the real deal. Brukte denne på fredag da vi var på Tyga, og opplevde faktisk at det var noen som prøvde å dra den av meg. Den ser med andre ord veldig ekte ut! Kan ærlig innrømme jeg var litt skeptisk til å bestille noe via instagram, men som dere ser gikk det helt fint! Så alt i alt er jeg storfornøyd.

-N

Likes

Comments

Hei dere! Nå er det krise lenge siden jeg har logget meg inn på nouw og fått meg selv til å skrive et innlegg. Vet ikke hva det er som har gjort til at jeg totalt mistet lysten til å blogge, men av og til er det viktigere ting i livet som opptar ens tid. Og den siste tiden har det gått mye i jobb og festing, noe som har ført til at kameraet har fått samlet på seg støv.

Utover det hadde jeg bursdag i går! Dagen ble forøvrig feiret på fredag da jeg ble overrasket med Tygakonsert av Marius, veldig koselig og ikke minst gøy da alle vennene våre hadde bestilt billett de og. Kvelden i seg selv var helt kaos da folk flest på denne konserten var ute etter bråk, noe dere sikkert har lest om på VG. Men jeg er veldig glad for at vi gjorde noe utenom det vanlige. I går var dagen utrolig rolig da fyllesyken tok oss ganske kraftig, men jeg ble nok en gang overrasket med verdens fineste gave og en aldri så liten weekendtur til Stockholm i august/september. Blir helt målløs over hvor gavmild han er.

I dag var egentlig planen å dra på IKEA da vi aldri kom oss avgårde i går, men til vår store skuffelse var det stengt idag, så da får vi heller finne på noe annet, kanskje en tur på kino eller noe annet koselig!

Håper dere alle har en fortsatt fin søndag.

-N

Likes

Comments

Hei dere! Håper alle har hatt en fin helg? Personlig har jeg hatt en ganske hektisk uke og derfor har bloggen blitt satt til sides. Merker jeg allerede failer på et av målene mine for april måned da jeg egentlig hadde lyst til å bli flinkere på å oppdatere bloggen, men av og til er livet litt uforutsigbart.

I går var jeg i byen en tur og møtte opp jentene, spiste en bedre lunsj på Nighthawk diner og satt og minglet der i noen timer. Utover kvelden dro jeg og Maria til en arbeidskollega av meg hvor vi var invitert på vorspiel og dro videre ut på byen. En veldig koselig og hyggelig kveld, som jeg selvfølgelig får svi for i dag. Lenge siden jeg har vært så bakfull haha, kom meg nettopp ut av sengen og kjenner at kroppen virkelig ikke vil samarbeide i dag. Får derfor bli en rolig og avslappende kveld med taco og prison break som har blitt en tradisjon på søndager før det er tilbake på jobb igjen i morgen.

-N

Likes

Comments

Hei dere! Håper alle har hatt en fin påske? Som tidligere nevnt har jeg vært i nord-norge denne helgen og derfor har det vært litt stille her inne. Vi kom hjem i går kveld/natt da flyet landet i halv 12 tiden på Gardemoen, så var mildt sagt trøtt i trynet når vekkerklokken ringte 6 i morgest, men det var det verdt for vi har fått slappet av maksimalt denne ferien. Var faktisk første gang jeg var i nord-norge og herregud så vakkert det er. Heldige var vi med fantastisk påskevær hele helgen, og vi kom hjem med masse farge. I tillegg fikk jeg møtt familien til Marius, noe som i seg selv var utrolig koselig. Utover det har vi spist mye god mat, kjørt snøscooter, vært på isfiske, sett både elg og rev, slappet av i solen og rett og slett koset oss.

Kort, men velfortjent ferie som ble tilbrakt på best mulig måte. Føler meg heldigvis opplagt og klar for jobb og trening nå som virkeligheten venter igjen!

Ønsker dere en fin kveld videre.

-N

Likes

Comments