1. Har du et mellomnavn? - Camilla.
 2. Hvilken tid på døgnet liker du best? - Formiddagen.
 3. Hva er det første du gjør når du er alene hjemme? - Rydder eller vasker klær.
 4. Hvor liker du deg best? - I mitt eget selskap.
 5. Har noen av vennene dine sviktet deg? - Du er ikke lenger min venn hvis du har sviktet meg.
 6. Hva er din formening om musikk? - Det er noe jeg trenger, men som ikke betyr noe spesielt.
 7. Bryr du deg om hva andre mener om deg? - Bare hvis det er noe å bry seg om.
 8. Har du gjort noe bra ut av livet ditt? - Ja, det vil jeg si. On my way to the top.
 9. Hvor mange kjæledyr har du hatt? - Altfor mange.
 10. Når fikk du din første kjæreste? - I barnehagen.
 11. Hva tiltrekker deg ved det motsatte kjønn? - Personlighet og kjemi.
 12. Hva får deg til å sove? - Trøtthet, mørke, tid og utmattelse.
 13. Hva ville du gjort for søsknene dine? - Det er absolutt ingenting jeg ikke ville ha gjort hvis jeg måtte.
 14. Er du deg selv mot andre? - Det finnes bare en Nora, og hun er jeg uansett når, hva, hvem og hvor.
 15. Liker du utseende ditt? - Jeg er da slett ikke så aller verst.
 16. Hvor mange puter har du i sengen? - Altfor mange - egentlig 4, men jeg kaster de som regel på gulvet.
 17. Hvor føler du deg hjemme? - I leiligheten vår.
 18. Hvordan er din klesstil? - Jeg har ingen stil, går i det jeg synes er fint eller behagelig.
 19. Hva er typisk din humor? - Dårlig humor.
 20. Hvor ofte dusjer du? - Ca hver dag.
 21. Hvordan hilser du på folk? - Koser og klemmer, eller håndhilser - smiler i alle fall alltid.
 22. Kjenner vennene dine den virkelige deg? - Finnes det en fake?
 23. Er du ute etter langvarig forhold eller ons? - Det er alt eller ingenting.
 24. Har du en hemmelighet du har tenkt til å ta med deg i graven? - Maybe I do.
 25. Liker du oppmerksomhet?- Ja, det må være noe vi alle har til felles (?)

HVA MED DEG ? 💛

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Du spør meg ofte om hvordan jeg får til alt jeg gjør og hvorfor jeg ikke klager. Sier at jeg er så heldig og at du skulle ønske at du hadde det som meg. Spør meg hvordan jeg klarer alt presset. Hvorfor jeg ikke gir opp. Hvordan jeg klarer å være så god og snill. Du hadde ikke orket å være i mine sko- men du skulle ønske at du hadde det som meg.

Jeg er ingenting mer enn et menneske, en vanlig jente, akkurat som deg. Dine forventinger til meg,blir mine forventninger til meg selv. Jeg skal ikke legge skjul på at jeg også har noen forventninger fra før. Noen ganger føler jeg at jeg drukner litt. Deter mye å passe på, og man vil jo helst ikke skuffe noen.

Nå er det ikke sånn at jeg føler at jeg har det noe bedre enn alle rundt meg. Jeg er ikke et supermenneske med uvanlige egenskaper som aldri har nedturer. Selvfølgelig er det dager jeg er sint og irritabel, dager som jeg har lyst til å ligge i sengen min og være en annen bare for en dag. Ikke nødvendigvis fordi det har skjedd noe, men fordi jeg blir sliten jeg også. Jeg er bare dårlig på å fortelle om det når jeg har det sånn. Det er sjeldent jeg sier at jeg "synes du er heldig, og jeg skulle ønske jeg hadde det som deg". Det er rett og slett fordi jeg er fornøyd med meg selv og livet jeg lever. Det betyr ikke at jeg ikke synes du er heldig. Eller at jeg tenker at ting du har som jeg ikke har er kult. Jeg bare er fornøyd med å ha det som jeg har.

🌸 🌸 🌸 🌸

Selv om jeg ikke danser på roser til en hver tid, så har jeg det bra. Og jeg liker det. Bare det å ha det bra.

Det er dager hvor jeg er drittlei av alt som er, dager hvor jeg har lyst til å kaste alle skolebøkene mine ut av vinduet og bare gi opp alt sammen, legge meg ned å finne nye mål og strekke meg etter som ikke er så langt borte. Men så kommer jeg på at jeg jobber mot noe jeg har lyst til, og noen ganger følger kjedelige ting med det som er morsomt. Selv om jeg ikke har lyst så gir jeg ikke meg selv alternativet med å la være eller å gi opp. Hvis det ikke er et alternativ så har man intet valg.

Misforstå meg rett - jeg setter pris på at du stempler både som sterk og som god. At du ser på meg som en som sjeldent klager, en som ikke har dårlige dager. Det gjør meg glad, og hjertet mitt slår alltid en ekstra gang når du sier det.

Og kanskje er det sant. Kanskje er jeg sterk og god! Men det betyr ikke at du må være som meg for at du skal være det. Jeg vet også hvordan det er å ha en dårlig dag, jeg har følt tårene som har fosset nedover kinnene mine, jeg har hatt kjærlighetssorg og fått hjertet revet ut av brystkassen, jeg har lagt på sykehus og trodd at min siste time var kommet, og i et helt skoleår gruet jeg meg til å gå på skolen fordi jeg ble mobbet av en lærer.


🌸 🌸 🌸 🌸

Men all den motgangen jeg har møtt har vært med på å forme meg til den jeg er i dag. Jeg vil ikke la de dårlige tingene dominere livet mitt. Jeg vil ikke klage eller fokusere på det jeg ikke liker. Jeg tror at det som går ut, kommer tilbake. Så jeg prøver å være positiv og blid, si positive ting, og stort sett ha et positivt sinn.

Når man har mye dritt i livet kan det gå to veier, enten klarer du ikke å se på det som er positivt lenger, eller så blir du besatt av å gjøre det. Jeg prøver å tenke at når det ikke har noe for seg å klage så prøver jeg heller å ta fatt i det med et smil, for et smil gjør så mye med mange, og det kan lette på tunge ting. Det kan være dager hvor jeg egentlig bare vil ligge i sengen min å gråte, men jeg forteller hjernen min at jeg er glad og at det ordner seg, jeg klistrer på et smil og blir glad. Noen ganger fungerer det, andre ganger ikke, og sånn er det bare.

Det er lov å klage og være lei seg, man blir ikke svak for det. Det er lov til å sette seg selv foran alle oppgavene man har å gjøre og heller ta en ting av gangen, det er viktig å sette grenser for seg selv. Men sett grenser istedenfor å gi opp, for hvis man gir opp kommer man ingen vei. Jobb mot det du ønsker deg, og vit at du klarer det, for med den rette innstillingen så får man til det man vil.

Vi har alle en indre styrke og ta frem når ting går i motbakke. Og selv om jeg jobber og ikke gir opp er betyr ikke det at jeg er sterk og at du er svak. For du kan også kjempe! Ikke sammenlign deg selv med noen andre, for du skal ikke bli den samme, du skal bli bedre. Den beste versjonen av deg selv! En du kan være fornøyd med og trives med. Du må ha en hverdag som du kan leve med og sette deg mål du klarer å oppnå. Det viktigste er å ikke ta seg vann over hodet.

Alt jeg vil frem til er i bunn og grunn; vær din egen motivasjon, og din sterkeste støttespiller.

Likes

Comments

Sommerferien er i gang, og det er lenge siden jeg har følt at jeg har så fri som jeg har nå. Jeg og samboern er hundepasser for en venns hund i tillegg til at vi har vår egen, så vi har vært så heldig at vi har fått startet ferien med å låne hytta i en uke. Her kan de løpe fritt, vi kan slappe av, bade, og bare kjenne på feriefølelsen; vinn-vinn.

Så langt har jeg slukt noen bøker, fått møtt igjen mange fine mennesker jeg ikke ser så ofte, og hatt noen dager som jeg har tatt meg helt fri og ikke hatt noe på to-do listen. Treningsrutinen har falt litt ut, men jeg kjenner at det ikke gjør noen verdens ting akkurat nå. Noen ganger trenger både hjernen og kroppen å få ha helt fri. Selv om jeg ser frem til at den blir en del av feriehverdagen også.

Bildet over er litt av utsikten fra verandaen på hytta, altså hvor fint er det ikke her? Når solen skinner her, føler jeg at jeg har kommet til paradis. Og strengt talt så har jeg jo det, det er et sommerparadis her ute. Jeg føler meg så himla blessed som får være her ute å kose meg så ofte som jeg gjør. Det er få steder som gir meg så mye ro i sjela som dette.

Det virker som om hundene koser seg like mye som meg, for de løper rundt, bader litt, ruller seg i gresset og leker. De lufter seg til og med selv, bortsett fra at vi et par ganger om dagen går litt lenger med de bare for turens skyld (og fordi vi ikke har vondt av å bruke bena litt heller).

​Jeg håper at dere alle har en like fin sommer som meg, hvor enn dere er og hva enn dere gjør.

Vi blogges plutselig!

Likes

Comments

Hei!

Nå var det lenge siden sist. Det er jo ikke alltid at jeg har så mye på hjerte, og det har jeg vel forsåvidt ikke i dag heller. Men igår hadde jeg eksamen 8/8 dette semesteret, noe som betyr at jeg har sommerferie og fy søren så deilig det føles å ha fullført et av tre år på bacheloren min. Kjenner at det kiler litt i magen når jeg skriver det. Jeg er ikke en person som stresser veldig mye, så jeg skal ikke lyve å si at eksamensperioden min har vært fæl. Men det har vært mye å lese, og alltid en ny eksamen og forholde seg til så fort den forrige var over. Men nå er det altså ferie, fri og sommer og jeg har ikke noe å lese på før jeg får en plan neste semester, så det betyr virkelig fri.

Jeg tok meg en velfortjent pustepause i april før eksamensperioden satte igang og reiste til Tyrkia med kjæresten. Vi har ingen reiseplaner for sommeren ellers og skal bare ta livet som det kommer. Litt jobb blir det jo, men norsk sommer skal nytes når den er på sitt beste! Jeg håper jeg får sett igjen alle de jeg ikke ser så ofte, og får tatt igjen alt jeg har prioritert bort i eksamensperioden. Jeg gleder meg til å lese bøker, løpe i sola, være mer sammen med familie, bade i sjøen og ikke kjempe om kamp med klokka hver eneste dag! Vi har endelig fått oss utemøbler til verandaen også, og den har blitt så koselig! Skal legge ut bilder en dag, så dere kan få se. Der blir det nok å nyte mange varme sommerkvelder.

Hva skal du i sommer? 💛

Likes

Comments

Når den onde sirkelen først har startet, tar den aldri slutt. Vi vil ha lenger hår, strammere mage, større rumpe, finere bryn, veie mindre og klare mer. Huden skulle gjerne vært litt renere, fargen litt brunere og neglene litt penere. Vi vil være best i alt - alltid. Jeg tror det er fordi vi er for dårlig til å sammenligne oss med oss selv, vi vil være mer og bedre enn alle andre vi ser, og i det minste like bra. Øynene våre kan bli så fastlåst i målet at vi bare er kapable til å se fremover. Og det er vel strengt talt ikke så rart. For hvem har vel ikke hørt at du aldri skal se deg tilbake, fordi fortiden ikke har noe nytt å fortelle deg? Vel, jeg har hørt det så mange ganger at øra mine blør hvis jeg trenger å høre det en gang til. Og jeg tror at det kan lønne seg å se seg tilbake, for hvis man skal jobbe med å bli den beste versjonen av seg selv, så er vel den aller beste å sammenligne med sitt tidligere jeg?

Så, hvis vi tenker litt på både selvbilde og selvtillit da. Uansett hvor lang veien er til målet eller hvor langt vi har kommet på veien, så streber vi alltid etter å bli enda bedre. Istedenfor å si «Hei! Jeg har gått ned 3kg, og jeg er så fornøyd» så sier vi som regel «Ååh, jeg har 2 kg igjen før jeg er i mål, og jeg føler aldri at jeg blir fornøyd». Kanskje føler noen til og med at de er enda større nå, enn det de var før de hadde gått ned de tre første. Noen ganger lurer jeg på om det ligger i menneskets natur og se på det negative fremfor det positive. Men kommer vi til å si oss fornøyde når vi har nådd målstreken noen gang? Eller vil bildene på sosiale medier være enda bedre da, slik at vi må strekke oss enda lenger? Hva vil den lange veien vi egentlig har gått og alt arbeidet vi har lagt ned egentlig være verdt hvis det ikke blir bra nok uansett.

Tenk om vi alle sammen kunne satt seg ned og funnet inspirasjon og motivasjon av bilder av oss selv. Om vi bare hadde klart å gi oss selv et klapp på skulderen, og skjønt at alt vi gjør faktisk er bra nok, og at ingen skal komme her og fortelle oss at det ikke er sant. For så lenge man jobber med et problem, så er det bra nok, for da gjør man det beste man kan. Og hvis man ikke trenger å gjøre noe, så er det lov å være fornøyd. Det er så viktig med selvinnsikt, men ikke bare den som finner feilene, hva man kan jobbe med og hva man bør forbedre. Den selvinnsikten som holder deg i hånden, klapper deg på skulderen og ser hvor langt du faktisk har kommet er vel så viktig den.

Så la oss blåse i alle trendene, for a4 er ikke en størrelse, og jeg vet ikke hvilken idiot som kom på det, men vedkommende tenkte vel ikke på at a4-ark ikke kommer i flere former og fasonger. Og thigh gap er ikke godt for noe, så hvorfor skal vi strebe etter å oppnå det? Leppende til kylie er ikke naturlige og både håret og kroppen din er som det er fordi du er skapt sånn. Så jeg skal prøve å legge alle uoppnåelige mål på hylla, være fornøyd med at jeg er frisk og sunn og at jeg holder meg i form.

Hver gang jeg tenker at jeg vil ha langt hår skal jeg prøve å heller sette pris på det den krøllete søte saue-ulla mi, som ikke er så verst egentlig. Når jeg har lyst på stram mage skal jeg heller tenke på hvordan magen var når jeg var på mitt verste, og når bryna ikke er on fleek skal jeg le, for hvem bryr seg egentlig om det? Og når vekta krangler så skal jeg argumentere med at den har vært verre og at forbedringen er bedre enn utgangspunktet. Og når jeg har gjort dèt skal jeg fortsette å elske både meg selv og livet, og da skal jeg finne ut hvordan det er å være bra nok. Med riktig innstilling må man vel kunne bli fornøyd ?!

Likes

Comments

Vi har vel alle vært borti et sånt vennskap hvor man finner en som suger all positiv energi ut av deg hver eneste gang man møtes? Hun som alltid er så opptatt av å fortelle deg om livet sitt, alt som har skjedd, og alle problemene hun har. Aller helst vil hun at du skal løse de for henne, at du skal fortelle henne løsningen og hva sjefen hennes, eller kanskje mannen i gata, for å ikke snakke om gutten som hun er forelsket i ​egentlig​ synes om henne.

Du synger selv på siste verset, dagen din har vært helt dritt, egentlig skal du ha mensen i morgen og har aller mest lyst til å kaste ting i veggen bare for å ​make a statement​. Men du gjør ikke det, fordi du kjenner at du bare ikke orker, du har ikke andre krefter enn å bare gi og gi og gi det hun drar ut av deg.

Også kommer kvelden og du kan endelig gå i seng, ingenting kjennes bedre enn senga akkurat da. Så ligger du og tenker litt over hva du har fått ut av den koselige lunsjen eller den sene kveldsturen dere tok, du hadde jo ​faktisk ​ en date med en venninne i dag. Det er som regel da du innser at du ikke har fått en dritt, for hun har ikke gitt noe av seg selv, hun har bare tatt av deg og dratt deg ned i gjørma, ​igjen. ​Det er som regel da du forteller deg selv at nå var det siste gangen, ikke en gang til! Men så spør hun deg kanskje på en god dag neste gang og den onde sirkelen ender aldri. 

❤❤❤

Ja, jeg tror de fleste kjenner igjen ​den ​venninna eller vennen som er litt krevende. Vel, jeg har i alle fall truffet et par av de på min vei opp til mine nå 23 lange år her i livet. Og det er ingenting i verden som gjør meg mer sliten enn det. Men hva gjør man med disse sårbare sjelene da? Er det bare å slå opp som venn, og si at "hei, du har ikke spurt meg hvordan det går med meg èn gang de siste tre månedene. Jeg trenger egentlig at begge tar og gir litt, men nå har jeg fått nok og er bare ​ferdig.​ Er man ikke litt krass da? men hvordan sier man det på en pen måte da? "Hey, nå er det min tur til å være litt needy, jeg vil at du skal vite at jeg har det bra, siden du ikke har spurt liksom ...", blir ikke det å bare gni det inn at du har det bra?

Heldigvis for mitt vedkommende er det ofte folk som glir bort når de finner en annen som kanskje er mer like de selv, eller som klarer å fortelle hva sjefen egentlig tenkte da du kom med hullete bukse på jobben igår, eller hva gutten du er forelska i ​egentlig ​mente da han sendte deg en melding med smily men uten hjerte.

For at et vennskap skal fungere optimalt tror jeg at man må finne noen man klaffer så bra med at det er verdt å svelge de kamelene som da blir bagateller i lengden, hvis hun kommer og har et problem så har du lyst til å hjelpe henne, fordi det ikke er hverdagskost. Men også fordi at du vet at hun er der for deg når du har dine tunge stunder. Man må finne en man bare kan ha det hyggelig sammen med, og som man takler å være våtservietter under øynene til når sminken renner. Da er det ​verdt ​det, hvis det i det ​minste ​går opp i opp med at man er der for hverandre.

❤❤❤

Jeg har hatt venninner som har vært så nedfor at jeg ikke har turt å si at jeg kanskje ikke hadde det så bra, eller at jeg ble såra da gutten jeg likte sa noe stygt om meg og lo av det med bestevennen sin. ​Jeg følte at det ikke var nok, jeg hadde ikke rett til å være trist, det var ikke greit at jeg var lei meg eller hadde det dårlig fordi at jeg visste at de hadde det verre. ​Men skal det være sånn da? Er det riktig at jeg skal rådgi henne også meg selv, og sørge for at hun får det bra når jeg kanskje ikke har det bra selv en gang?

Det går bra eller så går det over. Og nå går det bra, så da er det vel over da?v

Likes

Comments

Jeg vet ikke helt om det er vinter eller høst for øyeblikket, men god ettermiddag kan jeg jo si likevel. Frosten på bilen tilsier vinter, men de gule og oransje bladene på bakken er ikke helt enige. Velger og holde meg litt nøytral, så jeg går ikke for noen av delene. Håper vinteren kommer skikkelig før jul i alle fall! Det hadde vært koselig.

I morgen er første individuelle eksamen, verken gleder eller gruer meg, er litt klar for å bare komme i gang. Man kan vel aldri lese nok, men foreleseren har rådet oss til å gjøre andre ting idag, og nå sitter jeg her og blogger litt ... Så da er jeg vel en av de som slaver det foreleseren sier da. Har du noen supre tips man må gjøre dagen før eksamen, så kjør på, jeg skal gjøre det jeg rekker!

​Har ikke noe konkret å prøve å hjernevaske dere med idag, men vi trenger alle oppmerksomhet i blant, så da rabler jeg ned noe likevel. Skal prøve å komme meg en liten tur på trening, da kobler jeg ut så godt det går for min del. I morgen er det PT-time igjen, og det blir deilig. Jeg har vært litt sløv på den fronten, fordi jeg har vært så fokusert på skolen, men jeg gleder meg til rutinene er på plass.

Hvis dere vil ha noe mer vettug å lese på anbefaler jeg å titte innom dette innlegget. Jeg synes Ida skriver utrolig bra, det er ikke første gangen hun treffer meg i bunn av hjerterota. Og hva er egentlig en følge av forventningene og hva er ikke det? Jeg skulle gjerne hatt svaret.

Ønsk meg lykke til i morgen, og ha en strålende kveld!

Ps .. jeg har alltid drukket redbull fordi jeg trodde jeg ikke likte burn, men de smaker jo nesten akkurat det samme ?!

Likes

Comments

10 TING JEG LIKER

🌸 å studere

🌸 å være glad

🌸 å omgås de jeg er glad i

🌸 å nå mål jeg har satt meg

🌸 å bo for meg selv

🌸 å ha det ryddig rundt meg

🌸 å trene/gå turer

🌸 å kjøpe meg noe jeg har ønsket meg lenge

🌸 å sove

🌸 å glede andre


9 TING JEG IKKE LIKER

🌸 å ikke ha kontroll

🌸 å planlegge noe som ikke går som planlagt

🌸 å være syk

🌸 å ha dårlig tid

🌸 å høre folk smatte

🌸 å skuffe meg selv eller andre

🌸 å måtte si nei til noe

🌸 å utsette ting

🌸 ananas


8 TING JEG ØNSKER FOR FREMTIDEN

🌸 å få barn

🌸 å bli gift

🌸 å få en jobb jeg trives i

🌸 å bo i et hus med hage

🌸 å nå de målene jeg setter meg i livet

🌸 å bli en god mor

🌸 å bli flinkere til å ta bilder (for minnenes skyld)

🌸 å ha masse venner og familie i livet mitt


7 TING JEG ER REDD FOR

🌸 å miste de jeg er glad i

🌸 edderkopper

🌸 høyde

🌸 insekter

🌸 mørke

🌸 hai

🌸 å ta telefonen når det ringer et ukjent nummer


6 STEDER JEG LIKER Å VÆRE

🌸 hjemme

🌸 hos mamma og pappa

🌸 i tyrkia

🌸 på hytta til svigers

🌸 ute

🌸 på trening


5 BLOGGER JEG LESER

🌸 tirilns.blogg.no

🌸 anettemarie.no

🌸 fitliving.blogg.no

🌸 annebrith.no

🌸 malindus.blogg.no


4 ORD SOM BESKRIVER MEG

🌸 positiv

🌸 streng

🌸 bestemt

🌸 utadvendt


3 TING JEG GLEDER MEG TIL

🌸 jul(og juleferie)

🌸 å bli mamma

🌸 å reise på ferie


2 BRA FILMER

🌸 transformers

🌸 taken


1 BRA SANG

🌸 rivers– thomas jack


Hvilke 4 ord beskriver deg?

Likes

Comments

God ettermiddag!

Tusen tusen takk for all responsen jeg fikk på innlegget som jeg delte igår. Det ble masse tilbakemeldinger både på meldinger, facebook og litt her inne, så det setter jeg stor pris på. Noen ganger krever det litt å vrenge sjela si ut på det store internett, men når dere er så gode alle sammen, så er det virkelig verdt det. Jeg vet ikke hva annet jeg skal si enn takk.

❤❤❤

Det råder jo ingen tvil om at det er det personlige som slår ann, så det får jeg bare sette meg ned å bli flinkere med å dele litt av meg selv i blant. Og noe har jeg vel på lur, så det får komme når tiden er inne for det.

Jeg vet rett og slett ikke hva mer enn det jeg skal si i dag! Er det noe dere lurer på eller noe dere vil lese om er det bare å rope ut, så skal jeg se hva jeg kan få gjort med det. Nå skal jeg bare kose meg resten av dagen, lage middag og puste ut etter en lang dag med masse skoleskriving.

Håper dere har en fin dag alle sammen! Kos og klem ♥


Likes

Comments

Etter at jeg begynte å studere på Markedshøyskolen får jeg ofte spørsmål om jeg bare har gitt opp jussen. Det er et spørsmål som gnager meg litt …

Jeg har valgt å bytte til et studie som jeg føler passer bedre for meg, og føler ikke av den grunn at jeg har gitt opp noe som helst, jeg har rett og slett bare tatt en sidesti fra veien jeg gikk på. Fra jeg var liten jente har jeg alltid sagt at jeg skal bli advokat, jeg skal studere juss, jeg skal ikke få meg barn før jeg er ferdig utdannet, og jeg skulle få barn før jeg fikk meg hund – jeg hadde det planlagt til punkt å prikke.

Det er ikke så lett i realiteten, for ting forandrer seg underveis. Hadde jeg fullført jussen, ville jeg nok ikke ha blitt advokat i dag, kanskje en bistandsadvokat, men jeg tror jeg ville brukt kunnskapene mine på andre områder. Jeg studerer ikke juss, og er veldig lykkelig for det. Jeg kunne ha fått barn i går, utdanning er ikke lenger noen hindring. Og så må vi ikke glemme lille Theis, jeg er jo hundemamma nå.

Spørsmålet om jeg bare har gitt opp har ført til at jeg mange ganger har tvilt på meg selv. Tok jeg rett valg nå? Er dette riktig? Kommer jeg til å klare det? Gjør jeg det bare på trass? Hvorfor gikk jeg bort ifra det som har interessert meg så lenge?

Jeg har vært så sikker i min sak, men likevel så usikker på innsiden fordi alle andre har satt et stort spørsmålstegn ved det.

Nå har jeg gått på Markedshøyskolen i to måneder, og det tok meg litt tid å slåmeg til ro med studie. Jeg følte at jeg hadde tatt meg vann over hodet – dette kunne jeg jo ingenting om! Hva er dette for noe? Kommer det til å gi mer mening for meg? Hvorfor er alle andre så mye mer aktive i timene, hva er det de skjønner som jeg ikke forstår? Jeg følte at jeg hang langt etter. Jeg følte nesten at jeg hadde druknet helt.

En helg bestemte jeg meg bare for at jeg måtte sette meg ned å se nærmere på dette, jeg måtte lese alt vi hadde gjennomgått av pensum og notater, av powerpointer og kollokvieoppgaver. Den første dagen satt jeg både lenge og sent, det måtte jo være en kobling jeg ikke hadde tatt.

Dag to våknet jeg tidlig, litt lettere til sinns, jeg hadde jo ingenting å ha dårlig samvittighet for. Jeg hadde da lest alt jeg skulle, og enda litt mer. Jeg hadde vært i forelesningene og det måtte være en grunn til at jeg valgte akkurat dette studie.

Litt ut i lesingen den helgen gikk det opp en lys, jeg så den røde tråden som jeg så sårt hadde lengtet etter. Alt hang jo sammen, man måtte bare se alle fagene i en helhet og ikke hver for seg. Det ble gøy å lese, og jeg ville bare ha mer, mer, mer! Mens jeg leste så jeg for meg scenarioer oppe i hodet mitt, og skjønte hvordan ting skulle brukes i praksis. Jeg ble så glad.

Nå vet jeg at dette studiet er så rett for meg som det kan få blitt, jeg har kjent på fortvilelsen og angsten for å ikke få det til, jeg har druknet i pensum, jeg har målt meg selv opp mot alle andre – men ikke nå lenger. Ingen flere flinke-piker trakter. Det jeg gjør er godt nok, og det kunne ikke passet meg bedre. Aldri før har jeg vært så sikker på noe.


Så til deg som fortviler, føler deg presset eller er usikker på deg selv – stol på deg selv, ingen kjenner deg bedre enn du, det ordner seg hvis du bare følger hjertet ditt.

Likes

Comments