Livet, Luxemburg, Luxemburg - Vardag, Vardagligt

​Long time to see bloggen!

Igår, när jag hade lämnat killarna i skolan och tvättat hemma, gick jag ner till stan för en brunch med Julia, Evelina, Emma och Leila. Emma och Leila hade jag aldrig träffat innan, så det var verkligen jätteroligt att träffa dem. På kvällen hade vi middag hemma med moules frites och sedan gick jag och Emma, min värdsyster, på bio och såg "Blair Witch" som fick 2,75 stjärnor av 5 av oss ;) Att gå på bio i Lux är verkligen superlätt och mycket billigare än i Sverige, med mecenat kostar en biljett ungefär 75 svenska kronor.

Idag är det femårskalas för Adrian och senare på kvällen ska jag ut och äta middag med några för att fira Lotta som fyller år idag! 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Luxemburg - Vardag, Livet, Luxemburg

Idag är nog den mysigaste söndagen på länge! Mötte upp Julia i stan vid två, vi tänkte köpa med oss sushi och sätta oss i parken. Tyvärr hade dom stängt köket så jag köpte en pizza i stället, men det var väldigt gott det med.

Det var nämligen så att i fredags fick vi en elefant i porslin när vi var på en hotellbar och drack drinkar - de ger bort en för var tionde cocktail de säljer. Så vi har suttit i parken i flera timmar och målat den. Man kan ju ändå inte göra något i Lux (i princip) på söndagar, då allt är stängt för det är vilodag. Efteråt gick vi och åt middag på Vapiano och är kvar där fortfarande.

Likes

Comments

Livet

​Den här bilden gör mig helt tårögd och glad, jag bara måste lägga ut en sista uppdatering från min systers bröllop. Kolla så vacker hon är. Både på insidan och utsidan. Maria är en sådan person som alltid kan få en att må bättre, man behöver bara en kram (hon ger världens bästa kramar). Jag älskar dig och saknar dig!! 

Likes

Comments

Livet, Luxemburg

Igår var det dags för vår kompis Abbes födelsedagsfest. Han bor mitt i stan så vi var först hemma hos honom, och sedan gick jag och Julia och drack drinkar på hotellet Le Royal. Vi som ju "inte" skulle gå ut gick först till Art Scene, en pub ungefär som vi au pairer och andra vänner brukar hänga på. Men vi var i princip ensamma där av våra vänner, så vi drog sedan till Gotham som är en av de bästa klubbarna här i Luxemburg. Ska vara, i alla fall. Det var första gången vi var där igår och det var riktigt roligt! Vad som är skönt med Gotham är att den ligger jättenära hem för mig, så jag kunde enkelt bara gå hemåt efteråt.

Likes

Comments

Livet

​Som jag nämnde tidigare var det dags för bröllopsmiddag och fest efter vigseln. Det var massvis med skaldjur, det fanns pajer och supergoda smörgåsar och allt var bara så otroligt fint fixat och all mat var så god! Jag är inget fan av fisk men skaldjur tycker jag faktiskt kan vara rätt gott... Jag måste verkligen säga att det här var en av de bästa helgerna i mitt liv. Att se Maria så lycklig, att få komma hem och träffa sin familj och släkt för några dagar och bara att få vara lite som vanligt var helt otroligt. Jag blir tårögd när jag tänker på det. TACK Maria och Felix för världens bästa helg. Ni är bland det finaste som finns. 

Ovan ser ni lite fortsatta bilder som är tagna utanför kapellet, bland annat med min lillebror Aron som för övrigt är världens bästa person. Dock ser ni en bild som verkligen symboliserar vårt förhållande, jag vill ta bilder och stå och se jättefin ut medan han inte orkar med mig och alla mina bilder... Vi fick till några snygga ändå. 

Brunchen dagen efter fick jag inga snygga bilder på, men jag kan tala om för er att det var bland den bästa brunchen jag har ätit. Den slog IKEAs med hästlängder. 

Likes

Comments

Livet

Här ser ni några fångade ögonblick från när Maria och Felix kom ut från kapellet. Vi stod samlade utanför och när de kom ut kastade vi blommor över dem och plingade med små bjällror. Det stod också såpbubblemaskiner där som bara matade ut såpbubblor. Så idylliskt! Och vi hade verkligen tur med vädret, dagen efter, på söndagen, var det ju brunch, och det var kallt, blåsigt och regnigt. Men deras bröllopsdag - wow! Helt fantastiskt väder och alla var som i en lyckobubbla hela dagen. Det var så fint. 

Likes

Comments