Hej! Under helgen som varit känns det som jag verkligen har hunnit med massor med skoj!

Jag smygstartatade helgen tillsammans med Amanda i torsdags, vi hade det supermysigt! vi drack te och åt kex och goda ostar och avslutade kvällen med att kolla High School Musical, haha vad mer kan man begära?

I fredags följde jag med hjärtat hem efter jobbet till mysiga Botorp som ligger lite utanför Broddetorp, älskar att tillbringa helgerna där! Vi umgicks med kompisar och gosade, lördagen bjöd på en shoppingtur till Skövde och miniparty med några kompisar till oss för att sedan avsluta helgen med söndag och fotboll! Tyvärr blev det förlust men jonte lyckades få in två mål!

Idag så har vi bara tagit vara på sista dagen på sommarlovet, spelade lite golf, bakade chokladbollar och kollade på film, men nu är jag hemma igen och det blir väl att lägga sig i tid för att orka med skolan imorgon då..

Hoppas ni haft det fint & kämpa på i skolan nu kompisar! Puss

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Nu är jag hemma igen efter jobb och har precis lagt mig i min kära säng, gu´ va skönt!

Innan jag gick till jobbet kramade jag Albin hejdå då han åkte upp till Värmland igen efter att varit hemma några dagar i Falköping, Han jobbar ju där uppe nu över sommaren när han inte pluggar och har inte haft möjligheten att komma hem så mycket. Vi har väl egentligen bara setts över midsommar så jag hade allt saknat honom en del.

Är ju van vid att det bara är jag hemma nu efter dom här fem åren utan honom på andra sidan väggen.. men måste ändå säga att jag saknar honom en hel del speciellt då vi blivit väldigt tajta de senaste åren och jag ser honom nästan mer som min bästavän, vi kan verkligen snacka om allt! Och det är faktiskt ganska trevligt när han är hemma och sjunger i duschen och tar upp all plats i soffan.

Får väl se om jag kan tvinga hem honom till min födelsedag, annars får jag väl ta tåget upp nån annan dag och ta upp all plats i hans soffa istället.

Du är bra storebror, ibland.

Likes

Comments

Hejsan

Idag är det onsdag och jag gick upp tidigt för att ta en långpromenad med Amanda, tyvärr försov hon sig så vi fick skjuta på det till efter lunch. Men men.. då blir det en mysmorgon för min del tills jag ska iväg på ett möte vid 11. Ikväll blir det jobb på Vilhemsro gårdscafé där jag jobbat i två somrar, trivs jättebra där och måste verkligen tipsa alla som inte varit där att komma och fika eller äta, det är verkligen supermysigt!

Snart drar skolan igång och jag börjar mitt andra år på samhällsprogrammet med inrikting på media. Kollade mitt nya schema precis och är väl inte superlycklig över det.. men beror väl på att jag hade ett drömschema i ettan. Tycker ändå det ska bli skönt att komma tillbaka till skolan och vardagen nu och träffa alla vänner man saknat under sommaren!

Nu hoppas jag på att det inte blir en allt för regning dag idag, ha det fint!

Likes

Comments

I ett år har vi hållit ihop och jag skulle ljuga om jag skulle säga att allt alltid varit toppen! Under detta året har det självklart varit en del ups and downs men det är så det är med kärlek och att älska någon. Men du och jag, vi håller ihop, vi skrattar tillsammans och vi lyfter varann när något känns tufft. Och så länge det är fler ups än downs och så länge vi respekterar varandras viljor är jag säker på att vi kommer hålla ihop. Vi är starka tillsammans och jag är så tacksam för att jag fått tillbringa det här året med dig och fått skapa alla dessa underbara minnen, det finns ingen som gör mig lyckligare.

Jag älskar dig!

Likes

Comments

Här är några bilder från när jag och jonte hängde med mamma och pappa till kusten i några dagar där vi bodde på Johannesviks camping , supermysigt och fick äntligen visa hjärtat vart jag tillbringat mitt livs alla somrar!

Likes

Comments

regnigt i kön :-)

lyckan när man efter flera timmars väntan äntligen kommer in på ullevi!

Hejhopp, förra helgen var det Håkan Hellströms konsert på Ullevi som gällde för mig och favoriterna, vi tog tåget vid 10.00 för att kunna köa i några timmar för att få bra platser! Tyvärr var det ösregn hela dagen tills vid 20.00 någon gång då det drog igång och solen äntligen tittade fram lite grann! Håkan var fantastisk som vanligt och stämningen var på topp, dock tyckte jag det var något bättre förra året med bättre gästartister men jag ska absolut inte klaga! Det blev en sen kväll och vi var hemma i Falköping vid 02.30 men det var det absolut värt!

Ha det fint, puss från mig

Likes

Comments

Mitt namn är Nora Tärning och Jag föddes den 31 augusti år 2000. Jag är alltså snart 17år och bor i en liten stad i Västergötland som heter Falköping, Här bor jag i ett hus tillsammans med min mamma, pappa och lilla hund Zera, Jag har även en storebror som sedan 5 år tillbaka bor i Värmland där han pluggar. Mitt liv består av min familj, dans och träning, mina underbara vänner och sist men inte minst världens finaste kille Jonathan. Jag ska snart börja andra året på Ållebergsgymnasiet där jag går samhällsprogrammet med inrikting på media, första året var super så jag ser faktiskt fram emot tvåan. Jag har länge haft ett intresse för att skriva och fota så det här med blogg kändes som en kul grej.

Under mina snart 17år har jag lärt mig att det inte alltid är lätt att veta vem man är, vad man vill, vad man är värd eller vad som betyder något. Jag tror att många kan känna igen sig i det där. Jag är mitt i det där och rädslan av att göra fel eller inte vara tillräcklig gnager i mig varje dag. Men jag har insett att man måste på något sätt försöka se det positiva i saker och ting och inte tänka allt för mycket, för livet är faktiskt inte så tufft som alla säger, men det handlar om självkänsla, tillit, hur man väljer att se på saker och ting och att komma ihåg att det är okej att må dåligt ibland. När någon utav dessa saker svajjar kan livet kännas tufft, jag vet. Man är med om saker som gör att man förändras som människa, ibland på ett positivt sätt, ibland på ett negativt. Som att bli bränd utav vänner kan förstöra ens tillit eller att träffa en fantastisk person som får en att känna trygghet och kanske kan hjälpa en att bygga upp ens självkänsla påverkar en positivt. Alla är vi med om saker som påverkar oss och alla har vi nog saker vi behöver jobba på.

Jag behöver jobba på att känna mig tillräcklig, att våga lita på mina nära och se det positiva i saker istället för de negativa. För jag vet ju själv att allt blir så mycket lättare och roligare då. Menmen.. jag är bara 16år och vet antagligen ingenting om livet men vad jag tror jag vill komma fram till är att det är okej att känna sig vilsen vi alla gör det någon gång men man måste hela tiden försöka lägga tankarna på vad som faktiskt betyder något vilket som i mitt fall är familj, vänner, pojkvän och att dom och jag mår bra. Och det kan man behöva bli påmind om ibland för det är lätt att lägga energi på hur ens kropp ser ut eller hur "perfekt" alla andra har det, att man måste få högsta betyg på matte provet eller springa snabbast på 100 meter. Men vad spelar det för roll om 100år? Ja.. det där var väl mitt första blogginlägg, vi får väl se om det blir något mer haha.

Good vibes only, puss från mig

Likes

Comments