​Sitter på skolen nå. Ferdig med presentasjon. Hjem om noen minutter. Vinterferie står for tur. Jeg gleder meg til ikveld. Har ikke noe mere å si. Ha en god vinterferie folkens!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Hahah jodda... Litt sent innlegg... Jeg har prøvd å stå på idag med å handle og styre. Nå er jeg ferdig. Orker ikke mye stress imorgen. Ikke at det forholdsvis er noe bedre å sitte oppe hele natta for å fikse ting. Men nå er hvertfall mye fiksa! Heldigvis for meg fikk jeg en drunkcall fra en som har vinterferie, som gåter, har kastet opp og trenger meg! Hahaha nå var det verdt at jeg ikke sov! Jeg skal oppdatere dere iløpet av helgen på hvordan bursdagen var, skal prøve å ta bilder. God natt!!

(Haha måtte spise litt av godteriet til imorgen, var så sulten!)

Likes

Comments

Kjenner det er sykt kjipt å bli syk på en fredag egentlig.. Har gått glipp av kjøretime og skole idag. Elsker fravær eller hva... Men til tross får å ha hatt høy feber inatt er jeg på bedringens vei allerede idag! Sovet lenge på dagen og fått i meg mat og drikke. Selvfølgelig usunn mat.. Som oftest det som går ned når en ikke er het iform. Pepsi Max og salt potetgull for eksempel!

Kan også bare si litt om dagen igår! For jeg våknet opp senere enn vanlig fordi vi hadde lokasjonsjobbing den dagen, som sagt å ta bilder i Røyken med to fra klassen. Det var veldig morsomt, og jeg føler vi fikk tatt bra bilder. Gleder meg til å jobbe mer med bildene fremover og se om kampanjen vår blir som forventet. Når vi nærmer oss sluttresultatet kan jeg spørre de om jeg kan få lov til å legge ut kampanjen her! Også håper jeg at dere andre er friske å raske, og ønsker dere en god helg!!

Likes

Comments

Jeg ble med venninnen min Mathea på treningsenteret hun går på. Det heter Moov, og ligger i Drammen. Moov er et sentralt treningsenter, med beliggenhet på Papirbredden. Utrolig fint sted, og lokale. Jeg var med på en prøvetime, og vurderer å starte der. Jeg trenger trening, samtidig må det være lett å komme seg til og fra. Det ligger jo kun 10-15 minutter unna der skolen min ligger. Det er midt i blinken for meg. Skal muligens kjøpe meg inn på Fredag. Har tenkt litt på opplegg fremover og skaffet meg litt informasjon. Jeg har nemlig kjøpt en styrketreningsbok for jenter. Utrolig smart, var på tilbud å greier. Jeg elsker å lese om trening, kosthold, generellt tips og triks. Får et godt innblikk om hvordan god trening fungerer med mat og restitusjon. Boken viser gode bilder og gir mye informasjon. Spennende! Mens jeg fordypet meg i den, kom jeg til fantastiske opplegg for oss jenter som jeg tror jeg skal fokusere på de neste ukene. Gleder meg!

Nå sitter jeg i sengen da... Vurderer bare å legge meg skal kanskje ut å spise lunsj med en venninne i morgen. Må også til Røyken å ta bilder til et skoleprosjekt med noen fra klassen. Er helt dø i kroppen, støl etter trening selvfølgelig.. Skal også fortelle dere mer om et prosjekt jeg har på gang. Det er ganske kult om jeg får til... Men det skal dere få vite om senere. Natta!

Likes

Comments

Den 28.Januar.1998 ble jeg født. Nå er det akkurat en uke siden jeg fylte! Kult, jeg har vært 18 i en uke nå. Alle gleder seg til å bli 18, for da regnes du som "voksen". Kanskje ikke mellom deg og foreldrene dine, men gjennom myndighetene. Nå kan jeg stemme, ta lappen, kjøpe alkohol, og ta egne valg. Det å bli 18år er gøy. Men kan også sette deg opp mot større valg enn hva du har vært vandt til. Dette kan også være ganske spennende. Det å stå på egne ben. Nå har ikke jeg kjent veldig på alt enda, men det kommer nok mer videre fremover. Jeg har jo også dessverre vært litt treg når det gjelder lappen, men jeg er igang med kjøretimer. Jeg gleder meg til tiden fremover!!

Dagen min startet slik..

Jeg ble vekket på sengen av bursdagssanger fra fammen. Jeg fikk noen små gaver og kort med penger. Den Torsdagen hadde vi skole hjemme, så jeg trengte ikke dra på skolen. Etter familien dro på jobb, og skole sto jeg opp. Lagde meg egg og bacon, og så på hva jeg kunne gjøre med denne bloggen. Begynte å planlegge litt angående innlegg fremover. Såå var det bare å hoppe i skiklærne for å møte en god venn av meg. Vi gikk på ski noen timer på Konnerud! Det var fantastik vær, og en sykt bra start på bursdagen min. Etter det dro vi innom McDonalds og kjøpte karamellfrappe, og chickensalsa. Må nok være noe av det beste jeg vet...hehe.. Senere dro jeg tilbake til Hokksund for å møte mine beste venninner. De løp mot meg med roser og sjokolade. En kompis dukket også opp, og da sto de å sang bursdagsang for meg på togstasjonen. Hahah de er best! I Hokksund gikk jeg selvfølgelig innom polet! Fikk gratulasjon der og. Mamma handlet inn sushi til alle jentene, for min tredje beste venninne ventet hjemme hos meg. Da jeg kom hjem hadde hun en pose med gaver til meg, pluss enda et brett med sushi. Ble mye sushi den kvelden. Men så til sammen av mine tre beste fikk jeg to rosebuketter, melkehjerter, sushi, Pepsi Max (avhengig), Victoria Secret - body spray, en vin flaske, og kort med fantastiske ord. Jeg er så takknemlig for den kvelden, dagen, morningen, og alt. Jeg har en utrolig god familie, og fantastiske snille venner. Jeg setter så stor pris på alt og alle som var med på å gjøre den dagen AMAZING!! iloveuguys!

Likes

Comments

Jadda.... Alle kjenner seg vell igjen i det å si "skal legge meg tidlig" - og det motsatte skjer. Samfunnsfagen tar på, men er egt ganske spennende å lese om. Norge som Internasjonal aktør! Bare ikke begynn så sent som meg! Jeg er veldig glad i samfunnsfag, og dette er første gang jeg henger litt etter. Men prøver å lese meg opp til å kunne det viktigste. Så er det bare å gjøre så godt jeg kan imorgen! Ellers får alle som sover nå, fortsette med å sove godt... Tidsfordriv, og avbrekk med blogging når jeg egentlig burde øve på prøve.. Hehe....

Likes

Comments

​Sitter i senga, er fortsatt kald etter skitur. Ble visst en liten skitur alene, søstrene hadde andre planer. Har jobbet mye med skole idag, og jobber videre nå. Samfunnsfag, står for tur. Har prøve imorgen, så må se litt på det også. Håper egentlig å komme meg raskt i seng, trenger mye søvn. Skal på jobb rett etter skolen, og jobber til 21.00, så kommer hjem sent. God natt!

Likes

Comments

Første innlegg på denne bloggen. Jøss, har jeg begynt igjen.. Denne dagen fikk jeg lov av lærerne å jobbe hjemme. Veldig digg igrunn føler jeg jobber mye bedre hjemme enn på skolen. Jeg er så sosial av meg så når jeg først er blant mennesker klarer jeg ikke fokusere på noe annet rundt meg. Vet det er veldig mange som føler det annerledes. De føler de må ta ting myyye mer seriøst på skolen, og at hjemme er det så enkelt å bli distrahert av andre ting som mobil, data, tv...osv. Så etter lyset strakk seg inn vinduet mitt halv ti, gikk jeg opp laget meg god mat og begynte å jobbe med skolearbeid. Jeg sitter enda med det, og skal fortsette med det til mine to lillesøstre kommer hjem. Da tar jeg et lite avbrekk ved å gå en liten skitur med de, før jeg går inn og jobber videre. Egentlig en veldig deilig produktiv Tirsdag. 

Likes

Comments