Grunnen til null blogging denne uken er fordi det har vært såå mye som har skjedd! Levering av bøker, siste oppmøte på skolen, farmor sitt 70årslag, vitnemålsutdeling, og Senterfest! Er jo egentlig sånn at dette ikke skal være unnskyldninger, men for meg i "startfasen" haha, så er det det! Det har vært en utrolig bra, men stressende uke! Mye følelser! Det er veldig rart på en måte, og virkelig være ferdig med.. hva kan man si?... "de obligatoriske 13årene"? Men det er også utrolig digg! Jeg gleder meg veldig til alt det nye i vente. Det blir sååå spennende! vitnemålsutdelingen var både trist, men litt deilig også. Dette er altså hvorfor jeg ikke har blogget så mye, men jeg skal legge ved bilder fra alt jeg har fått være med på. Samtidig som jeg også har vært endel i Oslo, med kjæresten fordi vi har trengt nye ting, og klær til de forskjellige anledningene! Gratulerer til alle som enten er ferdig med grunnskole og skal starte på videregående. Det skal min flotte søster, så gratulerer til deg! Og gratulerer til alle som er ferdig med videregående, og virkelig kan begynne å forme livet...litt mer på egenhånd! 🌸🌸

Min fine søster som er blitt så stor at hun skal starte på videregående! Sykt! (Dette bilde er fra 70årslaget til farmor btw, haha)

Haha jeg er så flink til å smile på bilder ;))


SENTERFESTEN

Senterfesten! Det var så morsomt, og koselig med de beste kollegaene fra G-sport Gulskogen! Vi fikk drikkekuponger og gratis inngang på utestedet "The Box". En sykt bra kveld! (Ja, for dere som ikke vet det... jeg er kjæreste med kollegaen min... haha)


VITNEMÅLSUTDELING

Bilder fra vitnemålsutdelinga og galla med ei venninne og pappa. Avslutningen på dagen var veldig bra. Etter gallaen dro nesten hele Akademiet på "Box" i drammen, alle koste seg og det var bra stemning!

SNX

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Hmm... Dette føles nesten litt rart, men dette er noe jeg har tenkt på i veldig lang tid. Skal jeg starte å blogge igjen? Jeg har alltid likt å blogge, selv om jeg ikke har det mest interessante livet, eller er noe utrolig skribent. Det er bare noe ved det å kunne dele mine ord om ting, eller ta fine bilder som jeg vil vise frem til andre. Jeg har liksom lysten til å starte igjen. For dere som ikke vet det så har jeg hatt veldig av og på perioder før. Jeg har på en måte syntes det har vært vanskelig å blogge, rundt alt skolestress osv. Men nå er jeg ferdig. 13år ferdig! Er selvfølgelig ikke helt ferdig enda. Skal starte på skole til høsten men det er liksom for å kunne starte det jeg har drømt om så lenge. Dette skal jeg prate mer om senere. Vet jo ikke helt om jeg kommer inn enda. Jeg har veldig mye jeg gleder meg til i vente nå. Det er også derfor jeg brenner for å begynne smått og blogge igjen! (Samtidig som jeg skriver dette er jeg veldig spent på hvordan kjæresten min kommer til å se ut på håret, vi er nemlig hos frisøren... hehe! Vi har prøvd mange steder nå for at han/jeg skal bli fornøyd). Men jeg vil bare si at ja, jeg er veldig gira for å "prøve" og starte denne bloggen på nytt. Den har jo bare stått stille i mer enn et år. Så håper jeg virkelig at dette kan funke for dere og meg! Haha liker at jeg sier dere, kommer sikkert bare til å være kjæresten min som leser nå i starten, just to support me... haha.. Vi snakkes! 💛

Likes

Comments