Header

Idag kom mormor hit och gav mig den här lilla ögonskuggs paletten, med en beige med guldskimmer, en grön med guld skimmer och en matt brun. Jag kommer nog inte använda dem gröna så jättemycket men aja.

Dock är den lite smulig, men den går väl att använda ifall man blöter borsten innan ☺️

Likes

Comments

Dage började med att jag fick gå upp runt nio, bra start på dagen, right?
Sedan samlades alla som skulle följa med 09.45 på ridskolan och så åkte vi till Flyinge, vår guide berättade om Flyinge's historia, hon visade oss tre ridhus, några stall osv. Även deras lilla Museum med vagnar, här är några:

Coolt, huh. En av vagnarna hade kungen åkt i ;-)

"Stora ridhuset" är detta ridhusets namn, deras absolut nyaste är dock större och t.om vår ridskolas är större, men detta byggdes för ca 30 år sedan. En rolig sak var att under 80 talet föll taket in, haha. Men nu är det såklart säkrat så man kan rida där.

Sedan fick vi kolla på hur det går till med att betäcka ett sto, nu förtiden tar man spermier från hingsten och tar det till stoets livmoder när hon är redo, ganska smart va? Vi fick kolla i mikroskop på spermier, dem var så snabba hahahah. Det var iallafall jätteintressant, allt är lite mer komplicerat än vad jag sammanfattade de som menmen.

Likes

Comments

You know what, jag tänker börja blogga här igen, se det som en uppfräschning.​

Jag behövde en paus, min hjärna och allt. HAr fått massa nya idéer jag måste få skrivet, och nu under påsklovet blir jag ju 13, så ska på bio på fredag, och på torsdag (my b-day) så ska jag rida Canelle, hihi, och har många åsiktsinlägg och bra tips som jag vill få upp i veckan.

Imorgon ska jag till Flyinge, se det som Sveriges största hästcenter (cool tjej) och tänker ofc ta bilder där ;)

Vi syns!

Likes

Comments

Har mååånga nya videoideer som kommer filmas i veckan &redigeras i helgen ;-)
Blandannat Chokladmuffins (alla ❤️ dag)
Q/A, 25 fakta om mig mm :)
Godnatt


Likes

Comments

Tänker lägga in en video här, så lär ni känna mig lite mer kanske? Imorgon btw lägger jag upp "The iphone TAG" , en tag jag gjort själv.


Likes

Comments

Prenumerera på Nora Löfvén på yt!❤️
Min recension kommer komma upp nästa vecka 😏🙊

Likes

Comments

Heiii vänner, ville tipsa er om en serie, American Horror story! Finns på swefilmer, kan vara lite läskig/äcklig hehe, men de är de jag nördar haha 🙈💀


Likes

Comments

Heeeej! Igår tog mamma massa bilder på mig haha ♥ Så tänkte visa dem nu i inläggen framöver 😉

Just because, jag har ingen bloggtorka nu, har både vinterbilder, bilder på mig och en recensionsvideo som jag ska hinna med heh :)

​Godnatt!

Likes

Comments