Hej!
Inte uppdaterat på länge eftersom jag har haft sjukt mycket och göra, jag kan ju börja och berätta lite bara. I torsdags så gjorde jag inget speciellt, i Fredags så var jag på Väla med stinsen. Det var ändå helt okej! Jag köpte en träningströja, träningsskor, en powerbank och så köpte jag ett vanlig ribbad grå tröja! Vi åkte hem och jag blev avsläppt i stan, Igår började vi kolla på en serie, Stranger Things! Vi såg två avsnitt igår och två idag! Vi ska nog se flera avsnitt senare! Jag och min "syster" Tilda har gymmat och varit live på musical.ly och sen har vi inte gjort något mera!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej igen!

Idag har jag faktiskt inte gjort något speciellt, jag har varit i skolan, där var allting som vanligt! Jag tog bussen hem efter skolan och när jag kom hem så gick jag ut med Bella och kollade till kaninerna, jag kom ju givetvis på att jag skulle lämna pengar till stinsen när jag kommit hem! Så pappa körde mig till stinsen så att jag kunde lämna pengarna, efter jag lämnat pengarna så åkte jag och pappa in till stan och handlade lite mat, både till oss och till kaninerna! Nu börjar klockan å bli mycket så nu ska jag kolla på idol och kolla klart på Youtube, förresten så kommer det att komma ut ett inlägg varannan dag! Ha det bra!​

Likes

Comments

FOLKRACE!

Hej! Idag är jag på folkrace i Tomelilla, just nu är det matpaus! Vi kom hit igår och har sovit i husvagn. Eftersom denna bloggen är ny så kan vi ta allting ifrån början, jag är en tjej på 12 år som gillar folkrace, smink, mode och mycket annat! Jag har tre stycken kaniner och en hund! Hopps att ni kommer och gilla denna bloggen!

Likes

Comments