Nu får ni se mitt nyklippta hår också.
Idag blir det chill möjligt vis så åker jag och mamtsen och kollar i affärer vi får se. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

CommentsKläder från h&m och solglasögon från Lager 157(2 för 100)


Likes

Comments

Klippningen gick super i går, är super nöjd! Har inte haft tid att blogga idag då jag jobbat och spenderat tid med en kompis efter. Det suger att jobba på lördagar det lyckas alltid vara soligt då. Jeje nu ska jag sussa.


Fick med mig den här från salongen igår sjukt bra.

Likes

Comments

Idag står skola, shopping och klippning på schemat.Likes

Comments

Otroligt längesen jag åt mellanmål men kunde inte motstå det här som jag åt till frukost så sjukt gott! Nu ska jag slå mig ner och plugga innan jag drar till biblioteket för att låna en bok att läsa på engelskan.

Yoghurt + en klick vaniljkvarg + solrosfrön + special K flingor = himmelskt

Likes

Comments

There is a god!
Detta inlägg skulle publicerats i förrgår/igår.

Likes

Comments

Känns otroligt onödigt att blogga om ingen läser.. eller ah visar att de läser så kommentera om du läser min blogg om ingen kommenterar så slutar jag, palla sitta och skriva till sig själv. 

Likes

Comments
Jippie, fick just reda på att mamma bokat klipptid åt mig nu på UH. 

Det blir min första gång där så jag är sjukt förväntansfull ska bli kul att få gå till en salong som är specialiserade på afro och krulligt hår. Visst är det lite dyrare men är trött på att få höra klagomål varje gång jag går till en frisör som inte själva vet hur det är. Nej så UH blir det får se om jag köper nya produkter där eller via internet då jag ska satsa på att ta hand om mitt hår i framtiden.

Likes

Comments


Kom precis hem från skolan eller ah en tur till drömmarnas land (haha somnade på tåget). Usch på vädret sov sjukt dåligt i natt, vaknade vid 1 och var klar vaken sov sedan oroligt tills det att jag gick upp klockan 6. Det är då inte normalt borde gått upp runt 7 för så tidigt börjar jag inte. Aja jag överlevde även fast vi hade en reflektionsuppgift (historiaprov)  att göra i dag, det gick väl sådär men men har redan A i det mesta i historia så det är lungan. Nu ska jag passa på att göra engelska läxan och jobba lite matte innan jag hoppar in i duschen. 

Update: Nä jag bara skoja ska tydligen iväg och handla med mamtsen, oups.

Likes

CommentsNu drar jag till skolan och efter det blir det jobb! 

Ha en bra dag

Likes

Comments