Klockan 06:15 blev jag väckt av mina små syskon Kerstin och Dennis. Våran katt taow Stog utanför våran dörr på oasis yoga!? För ni som inte visste det Så hade hon fått sova här 1 natt sen Hadde vi tagit tillbaka henne till vårt andra hus som vi råkade hyra. Ut innan vi viste att vi skulle flytta hit...

Ialla fall jag pt 7/11 lunch och åkte in till shopen för att vänta på pappa. (Kl 14:15) När pappa och Charlie kom så åkte vi till lanta noi stranden. När du är vid piren i saladan kan du se stranden mittemot. Nör vi va där spelade vi fotboll och byggde sandslott. Det är konstigt att ingen är här sa hag och pappa. 15 minuter senare så kliade det som jag vet inte vad. Det var såååå mycket sandloppor där det var sjukt! Så nu vet vi varför ingen är där. Det är en din strand med potatismjöl Sand som gnisslar under fötterna. Dock är det VÄLDIGT mycket skräp där framförallt plast. Vi åkte hel efter bara 1 timme. Men det var kul för Charlie som fick springa runt på stranden ett tag.

Jag uppmanar er att säga nej innan dom ger er plastpåsar t tex en vattenflaska och sugrör som du bara kan ta i handen. Här på lantadiver och lantamart och flera ställen kan du köpa tygkassar som är mycket mee miljövänligt. (Påsarna på lantadivet kostar 200 thb, ca 50kr) Och om du måste ha sugrör vet jag att du kan köpa metall och bambu sugrör på fat moneky som ligger på kling dao bambusugrören kan man ävenköpa på cozy som ligger på long Beach.

Likes

Comments