Hi babes!

Denne uka har bare vært helt fantastisk. Jeg hadde fri fra studiet både på tirsdag, onsdag OG fredag - helt herlig. Selvfølgelig måtte gjengen vår utnytte sjangsen å gå på shopping og feste litt mer enn vanlig, hehe.

Nå som uka er over og jeg prepper meg litt til imorgen tok jeg meg litt ekstra tid for å oppnå den pene brunfargen jeg hadde i sommer. Savn! Jeg brukte min favoritt selvbruningsmousse fra Sunkissed. Da jeg først begynte med selvbruning brukte jeg den populære kremen fra St. Tropez ganske lenge. Men etterhvert reagerte huden min ikke så bra til den lenger, jeg fikk litt tørr hud på bena. Etter å måtte lete lenge til et alternativ som fører til et like jevnt og glødende resultat fant jeg Sunkissed Selv Tan Mousse i fargen dark på Lindex. Og jeg ble helt forelsket med en gang. Den lukter deilig kokosnøtt og gir en skikkelig sommerfølelse. Nei, jeg er IKKE sponset av Sunkissed, dette er min ærlige mening :-)

Okay dere, nå skal jeg la moussen tørke og begynne å lage power point presentasjonen som må være ferdig til imorgen. Kjiiipt!

Ønsker alle sammen en fortsatt fantastisk søndag kveld!

xoxo

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Heii mine fininger!

Idag har jeg tenkt å dele noen bilder fra sommeren min, en skikkelig throwback altså. Sommerferien føltes bare alt for kort ut. Jeg hadde mye stress i sommer, måtte planlegge flyttinga til Wien og venne meg til tanken å bo alene. Jeg var jo veldig skeptisk siden det er første gangen jeg bor alene. Mange tanker surret i hodet mitt; kommer jeg til å finne venner? Hvordan er det å bo alene og være helt selvstendig? Hva gjør jeg hvis jeg ikke vet videre? Det var mye nytt som forventet meg i starten av september. Jeg var heldig og universitetet jeg går på er helt fantastisk. Jeg har funnet en haug av nye venner og lærerne er ikke så ille heller ;-) Selfølgelig savner jeg Oslo og familien der hver dag. Heldigvis er vi i 2017 og å ringe, skrive tekstmeldinger eller ha en FaceTime talk er mulig å få gjort daglig, hehe.

Men alle disse tankene og følelsen av usikkerhet kunne ikke ta bort den positive energien av Lisboa. Byen er helt magisk! Fra stranden, som ikke ligger rett ved Lisboa, men om du tar en taxi er du der om 20 min, til den gledesspredende atmosfæren som ligger i lufta. Og mm, ikke glem maten! Jeg hadde det skikkelig gøy med mange fine opplevelser, can't wait to be back!

Likes

Comments

Hei og god morgen!

Det er currently 7.20 på morgenen og jeg er våken på en lørdag. I løpet av uka ser du meg aldri våken når klokka er før 11, haha. Gårsdagen var helt super, min kjære bestevenninne og jeg dro på TGI Fridays for noen skikkelig gode burgere. And guess who got dessert? Me! Fordi det er jo fredag kun én gang i uka, det må nytes skikkelig!

Besties timeee

Likes

Comments

Hei,

dette er nok mitt første innlegg. Jeg har tenkt å begynne å skrive om mine opplevelser right away i steden for å skrive en lang historie om meg selv. Er ikke det den veste måten å bli kjent på? Når man møter nye personer i hverdagen babler man jo ikke om seg selv så mye, heller om felles interesser, hva man selv syns er inspirerende, opplevelser og mange andre fantastiske ting, ikke sant?

Jeg skal idag blogge litt om min siste tur innom Oslo. Altså, jeg savner denne byen! Siden september i år bor jeg i Wien som ligger i Østerrike for å studere.. Det er ganske fint her også! Men Oslo har noe magisk og tiltrekkende. Kanskje fordi jeg er oppvokst der, kanskje fordi shopping mulighetene er fantastiske, familie og mine nærmeste bor der, jeg vet ikke. Med en gang jeg fikk vite når høstferien var gikk jeg rett inn på Norwegian sin side og booket turen til Oslo. Ahh! En god følelse å vite at jeg snart var tilbake til byen jeg kjenner så godt, der barnedomsminner er!


Savn.. 

Jeg ønsker alle dere en riktig god kveld, vi blogges snart


xoxo Nora​

Likes

Comments