Denna söta underbara lilla flicka är nämligen Kenans systerdotter. Hon tycker om mig mycket och jag tycker om henne minst lika mycket! Hon gör så lyckan sätter in själv att man vill ha barn(sådan som henne) 😍
Kenan och hon brukar små bråka om vem jag tillhör, till slut så blir hon så ledsen så hon börjar gråta stackarn! En gråtande tjej som vill att jag ska vara hennes, så pass mycket så vi gifte oss imorse! Ja absolut! Hon tyckte definitivt att vi skulle gifta oss och Kenan fick absolut INTE gifta sig med mig! Så nej, vi satte igång, vi gifte oss på sängen. Hehe!
Men efter mycket lek och även en tur till shoppingcentrumet så säger jag nu natti! För oj vad man inte har vanan i att leka med barn från tidig morgon till sen kväll.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Att få äran att tillbringa tid hos Kenans syster är ju himmel! Hon är otroligt duktig i köket. Hon är en väldigt snäll och trevlig människa, vilken godhjärtat och varm själ. Så mycket kärlek till henne verkligen! Lyckligt lottad att få tillbringa tid här och i framtiden få vara en del utav hans familj. En fantastisk syster har han.

Så idag gjorde hon Spenatbörek, mums. Tänk att egentligen något sådant enkelt som spenat, filodeg, smör, lite kryddor och ost kan vara så gott!

Så nu ska jag ta mitt matkoma efter en lång dag som barnvakt och gå och lägga mig.

Tack Gud och alla i min närvaro för denna fantastiska värld och för att jag får tillbringa min tid här i detta land och vara en del utav min fantastiska fästman och hans familj.

Likes

Comments

Allt jag vill är att lära mig detta förbannade språk fullt ut! I vissa diskussioner vill man verkligen vara med i och diskutera fullt ut och all in på samma sätt som man gör på det svenska, speciellt jag som älskar att prata. Jag vill bara förstå, diskutera, prata och lära mig allting!

Jag kan en hel del och även mer än vad jag själv tror, men blir ju ännu mer osäker i sådana här situationer och även pratar dem (Kenans familjemedlemmar) annorlunda också än dem jag brukar hänga med och som jag är van vid. Alla pratar ju på sitt ena vis. För att jag ska hänga med krävs mycket fokus och mycket mycket tänkande. Hjärnkontoret arbetar för fullt och nu efter en lång dag, checkar jag ut och låter det vila lite!

Likes

Comments

Att få fira alla ❤ dag tillsammans med den jag älskar trodde inte jag skulle betyda så mycket, men det gjorde det. Jag fick äran att åka till mega mall och shoppa, hittade en underbar tröja som jag letat så efter. Som jag sedan fick utav honom, ärligt det var en underbar dag och jag var jätte glad för att åka dit! Så tack Kenan du är bäst! 😍
Väl hemma hade jag en lite traditionell present jag gjorde lite små saker på ett bord, bl.a. Hans favoritgodis från Sverige.

För mig är alla hjärtans dag en trevlig dag! Ja självklart älskar jag min fantastiska fästman varje dag, men denna dag gav mig lite extra fjärilar i magen. Så mycket kärlek till denna man ❤

Likes

Comments

Jag är så glad över att ha den turen att få vara i denna underbara och vackra miljö som jag får vara i. Trevliga människor, trevlig kultur, fint väder och underbar miljö. Vädret är jätte fint och helt fantastiskt är det här! Så jag har inte mycket att säga egentligen, mer än Sverige nej det landet är inte speciellt saknat just nu 😅

Likes

Comments

Jag försöker och försöker att ladda upp den förbannade videobloggen, men den bara står och tickar. Varför?

Kenan har under dagen arbetat. Jag passade då på att slänga in en tvätt i maskinen och städa. Självklart behövs det alltid, men speciellt nu då jag lever med tre unga män. Vilket betyder, gå inomhus med skorna och inte fälla ner toalettlocket. Det finns självklart fler saker, men just dessa har jag så oerhört svårt med, specifikt toalettlocket. För man kan faktiskt sitta ner.
Så idag var det i alla fall dags att städa lite.
Bilden är tagen under dagen, en trevlig dag och jag mår så bra!

Likes

Comments

Är det något jag uppskattar så är det verkligen Kenans inspirationen i köket. Han är så glad i matlagning, helt inne i sin egen värld. Jag känner mig så stolt när han står där inne och håller på och sedan att få smaka/äta av det han har gjort.

Idag är det fredag, vilket betyder grönsak- och fruktmarknaden. Jag har en riktig hatkärlek till denna marknad. Från början var det tufft för mig att gå dit, språket och sedan att steppa utanför min comfortzone var det värsta. Nu det enda jag inte gillar är väl att bära hem det. Tur att vi bor så kort väg hem, typ 250 M + 91 trappsteg. Marknaden är en härlig plats med underbara dofter och massor av gott! Jag älskar deras ost (peynir) yummy!

Så Kenan gjorde idag middag spenatbörek, vilket smakade väldigt nytt! Det var väldigt mättande och jag tror jag ska ge det en ny chans imorgon då jag har varit väldigt matglad idag och var svårt att så få en ärlig smakupplevelse.

Börek är filodeg med en fyllning.

På marknaden köpte vi frukt, apelsin och granatäpple, oj! Jag hade svårt för granatäpple innan, men nu så blev det helt plötsligt jätte gott! Konstigt! Men MUMS!

Efter en riktigt bra dag, säger jag nu godnatt och ber om ursäkt för videobloggen, men den kilar upp imorgon!

Likes

Comments

En kväll som denna kanske det är dags att börja blogga igen. En kväll med turkisk alkoholdryck och massvis av smårätter. En trevlig vistelse, mycket turkiskt och inhemskt vilket jag verkligen uppskattar. Nu får se vi hur vi fortsätter efter detta.
Däremot när man är i ett sällskap av detta och de flesta endast kan turkiska så känner man sig lite fattig av att inte kunna språket så fullt ut som man skulle behöva. Däremot har allt sin tid och jag ser framemot den dagen jag kan språket. 😊

Förövrigt, jag är i Alanya. Vi har stora nyheter! Så videoblogg kommer imorgon! Wow! Vad jag ska berätta!

Likes

Comments

Jag har en otroligt tuff period just nu. Ja, så inte många missförstår mig. Självklart är jag överlycklig över att ha min fästman och så lyckligt lottad att vi har varandra! Det bästa i livet!
Däremot,,

Min kropp. Eller snarare min fysiska hälsa. Den går bara år skogen hela tiden. Nej, vi pratar om utseende, vikt och sådant vi pratar om sjukdomar. Den fysiska hälsan. Jag känner mig fångad och fast i mina sjukdomar. Jag är så trött på att den hindrar mig med allt i mitt liv. Jag är deppig, totalt. Nedstämd, trött hela tiden och känner mig otroligt ledsen över situationen.

Ledsen att detta låter rörigt. Men kan ju meddela att jag varit sjuk med allt möjligt sedan jag föddes och det har inte blivit bättre genom att få två kroniska sjukdomar. Ja, jag har antagligen fått ytterligare en kronisk sjukdom som har och kommer antagligen förstöra en hel del. Jag vill bara sätta mig ner och grina, men vem har tid med det? Just nu är allt tungt, att kolla ett blodsocker känns som att cykla i motvind, att hålla sig frisk från vanliga förkylningar känns som att bestiga berg och att få reda på sitt mående känns omöjligt

Likes

Comments

Han har nu fått göra i ordning sin första julgran, visserligen en av plast och endast med en julslinga. Den "riktiga" julgranen kommer lite senare i Roslagen där vi bor med mina föräldrar och syskon. Nu befinner vi oss uppe i Sundsvall hos min "farmor".

Han var så nöjd efter att ha gjort i ordning sin första gran och nynnande glatt runt på jingle Bell rock. Härligt med hans glädje!
Så Kenan är nu på väg att få fira sin första jul. Och dessutom tillsammans med mig. Jag är så lyckligt lottad!

För övrigt är mitt mående inte bra. Jag har en cysta som inte vill försvinna. Den gör ont och trycker på väldigt. Dessutom har slutet på denna dag varit väldigt tung, mixade känslor. Jag är väldigt ledsen över min fysiska hälsa just nu. Det är otroligt tungt.

Likes

Comments