Ibland behöver man ha en sån där stund eller en sån dag då man behöver gå tillbaka i tiden. Jag hade en stund för mig själv idag och valde därefter att gå tillbaka i tiden, så när? Jag gick tillbaka till en utav punkterna där vi träffades. Ett utav ställena vi hade vårt första planerade möte. Under trädet. Här satt jag nervöst tillsammans med min fästman. Kunde jag ana detta då? Nej. Om jag hade vetat att han 2 år senare skulle fria till mig hade jag nog blivit alldeles för nervös och sabbat allting.

Det var dagen då det var dags för avfärd. Jag fick ett meddelande på Facebook: "Are u coming tonight?" Avsändare Kenan. Sorgset nog svarade jag nej, jag ska tyvärr åka hem. Han verkade bli lite upprörd eller chockad. När då? Frågade han. Ännu mer sorgset svarar jag 45 minuter senare. Helt plötsligt chockerar han mig och gör mig alldeles nervös och säger vi ses om 10 minuter utanför ditt hotell.
Snacka om att få hjärtat i halsgropen. Vad skulle jag göra mig åt? Varje kväll vi hade setts innan hade jag varit onykter, det var ju liksom lättare så. Men nu, en äcklig bakfull och väldigt trött Nora skulle träffa honom.

Jag stod utanför hotellreceptionen och där kommer han. Jag hade svårt att känna igen honom, men närmre så såg jag klart vem det var. En stel kram och en kort 25 meters promenad till trädet där vi satt oss under. Jag kommer inte ihåg vad vi pratade om och tiden gick sanslöst fort. Men det var där allting började, början till något så fantastiskt!

På detta hotell bodde jag och oj så nervös jag var andra gången jag kom. Känslan när Kenan smsade och berättade att jag står utanför ditt hotell, vart är du? Alltså, då slog hjärtat tusen gånger om, en magisk känsla. Hur skulle jag göra? Krama, pussa, gå, springa? Så många frågor i huvudet. När jag såg honom, oj! Ingen fråga om hur eller vad. Jag sprang, rusade, hoppade och utan att veta om det så var min själ hel igen. Jag var i den famnen som jag älskar så. Ja Nora, du var kär och den kärleken har växt sig så stark. Jag är så tacksam och glad att ha funnit denna mannen. En romantiker som uppnår alla couple goals som finns.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

I mitt och så många andras liv kan vi inte ta en paus eller göra ett misstag. Mina misstag kan leda till ett kortare liv. Vad pratar vi då om för misstag? Jag har diabetes. Jag har ingen rast, ingen ledig tid eller någon semester. Detta har jag 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan och för resten av mitt liv. Jag kan inte säga att nej, nu struntar jag i detta i några timmar. Vad händer då, jo jag får lida för det. Jag kanske får lida några timmar, eller så drabbar den gången min livslängd. Ingen vet. Ibland är jag bara människa, jag orkar inte. Vad gör jag då, jo jag leker med mitt liv. Vill jag det nej. Vill jag vara som alla andra ibland, ja.
Men detta handlar inte bara om mig utan även för dem i min närhet. Jag utsätter dessa för mental påfrestning också. Att vara med en diabetiker kan innebära en konstant oro. Många människor i min omgivning har sagt nej till detta och därmed sagt upp kontakten med mig. Vissa har stannat och villa guldklimpar dessa är, en utav dem är självklart min fästman. Han är fantastiskt och jag förstår att ibland så finns varken lust eller energi och åh vad jag önskar att jag kunde säga till honom, vet du? Det är okej. Vi kan låta det va ett tag. Men nej. Det är inte en möjlighet. Han har gett sig in i detta mer än helhjärtat. Han tar så mycket ansvar.

Men åh, ibland vill jag bara hoppa av sjukdomarna och bara få vara och slippa utsätta mina de nära för detta och slippa det själv.

Likes

Comments

Jag är så oerhört tacksam för min fantastiska fästman. Han kommer med små överraskningar då och då så man blir helt förtrollad. 😍 lyckligt lottad!

Jag har haft två mindre bra dagar, igår och idag är inte mina bästa dagar. Jag blev rätt så förolämpad igår av en jävel. Det är dock ganska normalt här, normalt tar jag inte åt mig, men igår gjorde jag det av någon anledning. Dessutom har jag halsbränna och lite hostig av någon anledning, plus att vädret är rätt så konstigt. Så jag ska ta mig en härlig god nattsömn och sova riktigt gott. Sedan är det dags att få sova, riktigt härligt!

Likes

Comments

Åh idag var vi på ett utav mina favoritställen och åt! Detta heter mini Mutfak och där serveras hemmagjord turkisk mat. Idag fanns min favoriträtt som heter içli köfte. Det är något med kött i som jag dock inte vet vad det är, men åh så gott! Tänk att man kan bli så glad över så lite. Mat är livet! :)

Likes

Comments

Alanyas Borg är en fantastiskt fin upplevelse med tanke på den utsikten. Vi tog oss upp med en lång promenad, det var tufft och det var jobbigt. Men oj det var faktiskt roligt. Vi räddade nästan en hund också, vi får se om dem hör av sig. Stackarn satt fastbunden, dränkt i sitt eget kiss och helt överlycklig för att se oss. Så jag hoppas!
O vi fann en sköldpadda också mitt på berget, som stackarn hade massor av fästingar och vad gör min djurvän och hjälte till pojkvän han tar bort dem med hjälp av Cassandra. Beundrar dem två!

Likes

Comments

Jo då, Cassandra och Nadine tog sig på en liten spontanare. Tack vare mig! Hahah! Vi hade lite idétorka på vad vi skulle göra så jag drar skojet att varför inte ta en tatuering. Så det gjorde dom, ett myggbett senare kommer dom på, det blir ett flygplan. Ont gjorde det enligt källorna. Hehe, intressant dag!

Likes

Comments

Fick den fantastiska möjligheten att ta med mig två av mina vänner här nere till min favoritrestaurang Elite. Den ligger så fint nere vid stranden och maten är så god. Man får alltid gott bröd innan så man faktiskt blir mätt nästan. Det bästa är att dem är inte utanför och tjatar så förbannat heller utan man går in där utan press. Menyerna finns på de flesta språken det är så underbart. Så glad och dem är alltid så trevligt!

Likes

Comments

Alanya knackar på balkongdörren denna ljuvliga morgon. Igår var en mindre bra dag och bestämde mig nu för att denna dag ska bli en bättre dag. För övrigt kan jag ju berätta att jag brände mig i solen igår faktiskt. Överraskande nog! Nämligen i mitt fall har det verkat som att jag haft så svårt att bli brun. Jag blir röd som en ketchupflaska eller vit som ett lakan. Dessutom brukar det ta sådan lång tid, men igår så poff sa det. Skoj tycker jag ändå!

Vad händer idag då? Jo, nämligen... ingenting. Det är fantastiskt! Vi ska vakna till lite, göra i ordning frukost och sedan se vad dagen har att njuta av. Jag misstänker att Kenan ska iväg och arbeta vid 14:00. Det är nämligen så att nu när säsongen håller på att öppna så fixar dem i ordning dagtid baren och klubben med städning, lagning och förändringar. Så då blir det även dagsarbete! Kenan verkar inte ha något emot det med tanke på att han inte gjort någonting i några månader nu. Han är mycket glad i arbete.

Likes

Comments

Min diabetes har gått allt från bra idag. Jag har legat mellan 13-20 hela dagen. Så det är ju så förbannat roligt! Det var länge sedan och nu hände det, vad händer då? Jo, mitt humör går automatiskt rakt ner i botten, otroligt rastlös vet inte om jag ska äta upp allt som finns i lägenheten, leta upp en boxningskudde och slå på den eller om jag ska lägga mig framför en gråtfilm. Tur Kenan är ett sådant fantastiskt stöd, men jag kan inte begära att han ska förstå och jag försöker så hålla mig i skinnet. Men oj, så tungt det är. Nu vet jag att det är många som sitter där hemma och läser detta och tycker jag är en krävande jävel som vill ha allt serverat, men vet ni vad? Ni har så förbannat jävla fel! Jag lever med en kronisk sjukdom som gör mitt liv till ett rent helvete ibland och ja idag är en sådan dag. Jag kan inte göra något åt dessa känslor och hur det påverkar min kropp? Jasså, hur påverkar det din kropp egentligen? Jag får hjärtklappning så får jag gör en liten ansträngning som till exempel att gå upp för en trapp. Livet är inte lätt, jag kämpar på och Kenan är fantastisk! Och där med basta!
Så ni med oförstående åsikter sluta läs eller läs och håll käft för ni sitter inte i samma sits ändå. 😊

Hur skoj är detta på en skala?

För övrigt hörde något nytt idag. En kille kom fram till stranden och frågade vad min sensor var, jag sa att jag hade diabetes då säger han. Jaha, är det en sport? Hmm...

Likes

Comments

Äntligen! Äntligen är hela lägenheten målad! Fy! Det var så jobbigt! Den är målad och grovstädningen är klar. Så skönt! Det var tufft, men vi gjorde det. Mestadels Kenan eftersom jag är lite som jag är. Mitt självförtroende kan försvinna lite och då blir jag handlingsförlamad. Men nu är det klart!
Igår så var mitt upp i allt, fy så tungt det var! I köket, jag stod på golvet och målade väggen och Kenan står på köksbänken för att måla de små kanterna och vad händer då? Jo, han kommer åt kökslampan, lysröret och det ramlar ner! Vart då? Jo, rakt i huvudet. Wiho! Där rök mitt humör igen! Oh oj! Så grinig jag blev! Hahah stackare! Det var ju bara ett misstag, men nej det hade jag svårt att klara av haha!

Likes

Comments