Mitt socker ligger inte still. Det spelar ju ingen roll vad jag gör! Åh så fruktansvärt trött jag blir på detta.
När man har sådana höga blodsockervärden mår man väldigt dåligt både fysiskt och psykiskt. Fysiskt så mår man ungefär som om man har en fruktansvärd bakfylla. Illamående, kroppen helt mör och seg. Väldigt väldigt trött och detta pågår i 24 timmar efteråt. Psykiskt blir man mer stingslig, ängslig och känslig. Usch!
Så ja nu tar vi väl och hoppar upp och kör igång!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vad sägs om lite grill på terass en utav de ställena som har så otroligt fin utsikt ut över vackra Alanya. Lite härliga vänner, en kärleksfull pojkvän och jag drog oss upp med bil och hade en jätte trevlig och mysig kväll!

Rekommenderar starkt detta!

Likes

Comments

Killen min är otroligt duktigt, lämnar blod för att hjälpa andra. Nålen var otäckt stor och det var absolut inte samma basala hygienrutiner som i Sverige. Det var en upplevelse att vara med om detta.

Likes

Comments

Min kära bjöd mig på en underbar romantisk kväll! Middag på min favoritrestaurang med utsikt ut över hela Alanya. Ett bord fullt med rosblad och en ros med en underbar fin present, örhängen och halsband. Wow. Min kille han kan! Så mysigt! Man blir ju kär på nytt gång på gång på gång!

Likes

Comments

Idag lämnade min kisse mig. Hon åkte på en svår virussjukdom och somnade in. Vi hann inte ens till sjukhuset med henne. Så godnatt min kära bebis, jag saknar dig och det blev så tungt nu. Tyngre än jag trott och dagen kom många år för tidigt!

Likes

Comments

En av mina favoritplatser och restauranger är kale i Alanya. Borgen ligger ovanför kleopatra stranden och ovanför hamnen, med en fantastisk utsikt. Här firades min födelsedag detta år med en underbar middag på restaurang panorama.

Jag älskar denna plats, den får mig att locka fram ett leende när jag som minst känner för det. Idag var det lite svalt så en kopp varm choklad med denna fantastiska utsikt, med ett underbart sällskap (självklart Kenan) och en fin plats att sitta på kunde inte bli bättre! Så tacksam för vårt underbara liv vi har tillsammans.

Likes

Comments

Vår väg som vi går är väldigt brant, den är ofta svår att ta sig upp för och det är några gånger då och då vi får gå tillbaka för att vi glömt något eller stanna upp och ta en paus för att sedan ta ny kraft för att kämpa vidare.

Vi är två, men tillsammans är vi en. Ibland puttar han, ibland puttar jag. Hand i hand vi går och drar varandra framåt. Vi är glada och lyckliga! Vi bestiger vårt eget Mount Everest!

Livet för oss är inget "glida in på en räkmacka". Jag är glad för detta! Vi har kämpat, vi kämpar och vi blir bara starkare utav detta! Vi är en och vi är starka! Vår kärlek blir starkare dag för dag! Det är med glädje i med och motgångar som jag får dela det med Kenan. Jag älskar honom så. Han är min lycka!

Likes

Comments

Du har funnit kärleken i ditt liv, din lycka och din glädje. Vad vill du göra? Gå på dejter? Ha myskvällar? Ha familjemiddag, gå en promenad? Somna och vakna upp tillsammans? Pussa henne/honom adjö till jobbet? Planera och bygga upp ert liv tillsammans?

Vi har levt en distansrelation och nu sambo ett tag tillbaka. Vi är så glada och lyckliga tillsammans.
Men det är inte lätt!

Först och främst kan vi ju börja med dem psykiska delarna. Folks åsikter och sådant som sägs.

Nora är det inte lättare att hitta någon på hemmaplan? Hmm... tror ni jag valde vart jag blev kär?

Men Nora, en turk? Var försiktig!!!
Försiktig? Ja du, stackars honom en svensk! Alla svenskar är ju snåla, osmarta och otrevliga eller hur? Ge er för fan, vi alla är människor.

Nora, kom tillbaka o börja ditt liv istället för att flänga runt.
Jasså, flänga runt. Luktar det svensk avundsjuka? Är jag inte tillräckligt lagom?

Detta är dem allra vanligaste. Man stänger av.


Dem fysiska. Ja, Turkiet får inte åka någonstans utan visum. Alltså för att besöka min familj i Sverige krävs visum, om vi skulle vilja flytta till Sverige krävs visum. Vill jag bo i Turkiet, krävs visum. Det är krångligt och det testar verkligen vår relation, när vi väntade på mitt visum var det tufft, när vi har väntat för att få ses igen har det varit tufft. Att ens få krama om varandra och prata ansikte mot ansikte. Ingen självklarhet.
Tillsammans klarar vi allt!

Likes

Comments

Hur började detta egentligen? Jo, jag kom hem från spa igår, lite tjejtid med en kompis. Öppnar ytterdörren och hela lägenhet luktar städmedel och är nystädat! Jag blev nykär en gång till av det tror jag! Jag blev så glad! Nybäddad säng, rent badrum, golven skiner och det bästa av allt, min kära pojkvän!

Men,,

Han hade dåliga nyheter. Som många vet så har vi en katt. Hon är den mysigaste verkligen! Alltid kramgo, pratglad och glad! Men, hon hatar alla andra katter! Blir jätte deprimerad och arg när det kommer andra. Igår hade tydligen en gäst kommit in, en jätte liten kattunge. Denna var sjuk, utstött av mamman. Så Kenan den djurvännen tar den och ska göra den frisk och sedan ge den till grannen. Jaha,,, vad händer?

Min katt blir svinarg, pratar inte med oss och vill bara ligga under bordet och vara arg. Plus att hon har börjat bajsa och kissa inne. Jippie, kom hem nu 3 på natten, trött och grinig. Öppnar dörren och ser kattens förbannade dumheter! Så skura hallgolvet, tvätta matta! Och vårt underlakan för den har lilla kissen kissat på! Ohh!!! 😡😡😡

Jag älskar min katt såå,,,

Likes

Comments