Header
View tracker

Hej på er! Har nu börjat insett att det här med att blogga kanske inte är min grej. Men trots att jag är helt värdelös så ger jag inte upp!!!

Har nyss börjat få skolångest, och vill verkligen inte börja igen, fyfan. Jag börjar åttan, och det känns som att det är dags att börja ta tag i skiten så jag får en skaplig utbildning i framtiden. När jag börjar gymnasiet vill jag jättegärna gå natur, men jag vet inte om jag pallar. ​Är det svårt att komma in? Är det mycket plugg? ​Det är iallafall det jag ska satsa på.

Nu ska jag försöka ladda in lite bilder i datorn, så att jag ska kunna uppdatera bloggen lite om vad som har hänt på mitt sommarlov. 

Hörs så länge! <333


Likes

Comments

​Hej allihopa!

​Nu var det ett tag sedan jag bloggade, så jag tänkte att jag slänger in ett litet inlägg nu när jag har fått sommarlov och allt! Igår var det skolavslutning, vi samlades klockan åtta på skolan , och ett tag senare skulle allihopa gå till kyrkan. Jag och min bästavän var såklart sist in, och klockorna hade börjat ringa när vi kom in i kyrkan. Det var lite pinsamt. 

Efter att ha suttit i kyrkan i kanske en timme så fick vi våra betyg, kan ju säga att de inte var de bästa betygen i världshistorien haha. Men för att inte ha ansträngt sig ett piss var de helt okej. Hade mest c och d, OCH ETT B!!! Så jävla stolt haha. Jag har lovat mig själv att jag ska börja anstränga mig tills skolstarten, för drömmen är ju att ha bra betyg. 

Idag är det fredag och jag ska åka och kolla på alla studenter. Taggad!!! Det är marknad nu också, men jag vet inte om jag ska åka på den. Det brukar inte finnas så mycket skojj där, men tror jag ska åka ner och köpa godis. 

Detta sommarlov kommer nog bli helt okej, kanske inte oslagbart dock. Min bästavän är förmodligen hemma hela lovet, så det är grymt <3<3<3<3 

Puss och kram <3

Likes

Comments

​Hejsan på er!

Det var ett tag sedan jag bloggade, men huvudsaken är väl att det sker någon gång ;) Jag tänkte göra en lista med elva saker som jag vill göra i sommar, men säkert inte kommer göra hahah. 

​1. ​Bada mitt i natten.

2. ​Sola extremt mycket.

3. ​Åka utomlands.

4. ​Göra någonting jag aldrig har gjort förut.

5. ​Få upp kontakten med en gammal vän.

6. ​Lära mig spela något instrument.

7. ​Åka till Stockholm.

8. ​Åka till Göteborg. 

9. ​Sova i sommarstugan med en kompis.

10. ​Ha ett Harry Potter maraton med en vän.

11.​ Inte sova på minst 24 timmar.

​Puss och kram mina vänner <3

Likes

Comments

Hej allihopa!

Idag är det lördag, och det har inte hänt så mycket. Mina föräldrar åkte till Gävle tidigt på morgonen, men jag ville inte vara med så jag fick sovmorgon. Jag hade tänkt att jag skulle vara hemma och läsa hela dagen, men i stället så åkte jag hem till Linus (mah soulm8).

Jag läser för tillfället en extremt bra bok, (den som det är bilder på ovan). Den handlar om en träslöjdslärare som hittas mördad i sin slöjdsal. Bredvid kroppen ligger ett gammalt klassfoto från högstadiet, där hans ansikte kryssats över. Fabian Risk vid Helsingborgspolisen, en av offrets gamla klasskamrater, dras in i utredningen. Snart står det klart att mördaren har fler offer på sin lista. Vem är nästa som står på tur?

Boken är sjukt bra, och när man väl har börjat läsa den så kan man inte sluta. Boken har 589 sidor, och jag har bestämt mig för att försöka läsa ut den tills på fredag. Det är ganska lång tid, men jag har ganska mycket att göra så jag vet inte om jag hinner det.

Jag sa tidigare i inlägget att jag istället för att läsa, åkte hem till Linus. Vi gjorde inte så mycket, men vi blev sugna på glass så vi drog ner på hemköp och köpte två stycken Ben and Jerry. Vi köpte också lite godis, och allt gick på cirka 150 kronor haha. Fett värt.

Nej, nu mina vänner så ska jag läsa lite ur boken, sedan ska jag gå och lägga mig.

God natt, och puss och kram mina vänner <3

Likes

Comments

Hej allihopa!

​Jag vill be så hemskt mycket om ursäkt för att jag inte har bloggat på typ 3 månader(!)... Förlåt! Jag ska verkligen försöka att komma igång med den här bloggen, och den här gången så menar jag det!!! Jag har gjort om designen litegrann, och det tog typ 2 timmar att fixa min header som inte ens blev bra haha. 

Jag har ingenting att skriva om just nu, så jag säger god natt så hörs vi förhoppningsvis snart igen. 

Puss  och kram mina vänner <3

Likes

Comments

View tracker

Hej allihopa!
Nu är det nytt år äntligen! Jag är supertaggad på 2016, och hoppas att det kommer bli extremt bra år. Hittills har 2016 varit super, ​hur har 2016 varit för er hittills?

Jag har endast ett nyårslöfte, och det är att komma igång med bloggen. Har försökt komma igång med den ett tag nu, men det är inte förrän nu jag gör ett inlägg. Jag tänker sluta skiva nu och dela med mig av lite bilder från 2015 istället.

​Puss och kram mina vänner <3

Likes

Comments