Header

Smink, First impression

Hej! Det är måndag idag (seegt ://) men jag hoppas ändå att ni mår bra! För några veckor sen fick jag hem ett paket från cocopanda, jag hade beställt Real Techniques "Core collection", "Sculpting brush" & "mini eraser sponges", men även The Balm`s "Bahama mama bronzer", och alla produkterna har jag alltid velat testa! Alla Real Techniques borstar osv verkar så bra och The Balm`s "bahama mama" har jag alltid hört så mycket bra om!! Så jag var riktigt taggad på att testa alla sakerna. När jag efter några dagar skulle testa produkterna så blev jag positivt överaskad!

Bronzern var matt och kall i tonen! Vilket jag gillar otroligt mycket, på sommaren kan det vara fint med en lite varamare och skimrigare bronzers men på vintern håller jag mig till mattare och kallare hah!

"Sculpting brush" var väldigt bra! Först trodde jag att den skulle vara lite för skarp, men nej den var super faktiskt!

Svamparna från RT var bra dom med! Perfekt för concealer under ögonen, looove it.

"Core collection" var bra, borstarna var liiite mindre än vad jag trodde, men dom var bra ändå! Använder borstarna för bl.a. Highlighter, rouge, fast concealer osv.

Är otroligt nöjd med allting verkligen!! (förlåt för kassa bilder, men har inte hunnit ta bra bilder!) Det var allt för idag, ses snart <3

Likes

Comments