Bilder från de senaste dagarna. Mitten av skolveckan och ser så framemot att ta helg, tror det blir en riktigt mysig weekend! Såg ni Eurovision igår? Jag kollade självklart och är mer än taggad på lördag nu när Robin är i final. Stolt Svenljungabo? haha.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

WEEKEND

Min helg började med en tur till Örsås för att ta första doppet för i år. Dock blev det inget dopp för mig då jag kände mig lite sjuk, men två av mina kompisar tog varsit dopp, bbrrrr!!

Blev samma grej på Lördagen. Lite bättre väder så fick en liten bränna och hoppade i det kalla vattnet några gånger.

Även om det var mycket moln kikade solen fram.

Efter sol och bad åkte vi tillbaka till Svenljunga för att kolla fotboll, vinst med 3-0!!

På lördagkväll åkte jag och min syster ner till Falkenberg för att träffa familj och släkt i stugan! Sedan spenderades söndagen där och sen åkte vi in en snabbis på gekås. Bra avslut på en bra helg.

Likes

Comments

Kortegen för detta året har äntligen börjat lägga sig och jag har haft en riktigt bra helg! Dock har jag nu fått ont i halsen, tråkigt. Iallafall har den senaste veckan varit riktigt stressig men himla rolig. Kortegebygge torsdag, fredag, lördag & söndag. Uppvisningar och inlämningar har blandats med matcher, knä problem. Klagar dock inte, denna helgen är ett minne för livet.

Likes

Comments

Fika med UF-företaget, mysigt.

Likes

Comments

...fyller 18 år idag!!!! Ingen är lyckligare än jag att få ha Johanna som min bästa vän. Älskar dig från månen och tillbaka, a million times.

Bästa människorna på denna jord.

Likes

Comments

Dansar

En av de första sakerna jag gör när jag är ensam hemma är att sätta igång högtalaren på högsta volym för att sedan dansa till låtarna som strömmar genom rummen. Är verkligen inte någon stjärna på att dansa men älskar det ändå. Här är några av de låtar jag brukar sätta igång.

Kollar HEMNET

Tycker det är kul att se andra hus och älskar inredning i häftiga lägenheter, så därför kikar jag in på hemnet ibland för att se vad som ligger ute. För mig är det lite som en hobby, vilka sjuka hus/lägenheter man får se.

Lyssnar på Podcasts

Kanske egentligen inget jag behöver gömma för någon men jag lyssnar på massa olika poddar i alla olika genrer och det passar nog inte alla, Tänkte iallafall tipsa om några nedan som ni borde börja följa!!

Likes

Comments

Godmorgon!! Efter en skön sovmorgon sitter jag nu på bussen in till skolan. Händer inget speciellt mer idag förutom att Alma fyller 18 år!!!!! Sååå kul och stort grattis till henne <33

Likes

Comments

Jag och Johanna tog bussen in till Borås för att se Beaty and the Beast. Tycker verkligen ni ska kolla på denna filmen!! Tyckte den var mysig men dock ganska förutspådd, men så blir det väl när man gör om en klassiker. I vilket fall en mysig kväll.

  • 336 readers

Likes

Comments