View tracker

Tog en liten fin bild påväg hem från skolan igår!

Idag tar jag äntligen helg!! Efter en jobbig vecka med tidiga morgnar, prov och redovisningar behöver jag faktiskt bara få sova. Imorgon har vi studiedag, och jag ska ta en lång sovmorgon. Men senare på dagen ska jag passa en kompis hund, så mysigt!! Hoppas kunna få med honom på bild, hörs imorgon :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Igår slutade jag 10:20 vilket gjorde att jag var hemma redan vid 12, hur skönt som helst!! Blev en väldigt god lunch och sedan åkte jag iväg och jobbade några timmar. Idag var skoldagen låång, men dagen slutar bra med fotbollsträning senare ikväll.

Likes

Comments

View tracker

​Igår var jag och kollade på fotboll, matchen gick emellan Falkenberg-Elfsborg och slutade 5-0 till Elfsborg! Var glad över resultatet även om jag hejade lite på Falkenberg. En rolig match tills det rullade in lite för många mål!  

Likes

Comments

​Helgen börjar gå på mot sitt slut och snart börjar en ny vecka. Helgen har varit trevlig då jag träffat massa av mina kompisar! Igår kom även Fanny hem till mig och vi har haft det så mysigt. Men snart bär det av mot Borås för att kolla Falkenberg FF - Elfsborg. 

Likes

Comments

​Lördags efterrätten med Fanny!

Likes

Comments

​Kräftskiva var det som stod på schemat inför kvällen. Ääälskar verkligen kräftor!! Fick spendera tid med ett gäng härliga tjejer och äta god mat. Detta gjorde kvällen väldigt trevlig och rolig. <3

Likes

Comments

Hello!! Har ju inte bloggat på vääldigt länge och funderar faktiskt på att dra igång det igen eftersom jag faktiskt tycker att det är roligt! Vi får hålla tummarna för att det kommer publiceras fler inlägg från denna blogg framöver.

Likes

Comments

​Kortege-veckan 2016 är nu över och den levde upp till mina förväntningar. Hade en rolig vecka och längtar redan till nästa KORTEGE! Idag är det tillbaka till en helt vanlig vecka med vanliga kläder vilket känns konstigt men vi går iallafall bara till Onsdag. Sedan åker jag till Spanien, hur underbart!! Vilka bra veckor jag har haft och kommer att ha framöver. 

Likes

Comments