Header

Jag lyssnar på podd nästan varje dag och som ni då kan förstå har jag lyssnat på en hel del olika. Jag har lyssnat på allt från Mathilda och Andrea till P3 dokumentär, som båda är bra poddar men idag tänker jag tipsa om några andra av mina favoriter.

Livet på läktaren med Maja Nilsson och Sanna Dahlström! En av de poddarna jag knappt kan bärga mig innan dem släpper ett nytt avsnitt. De pratar om allt och ingenting, högt och lågt vilket jag tycker är så härligt. Det känns nästan som att man sitter i samma rum där de sitter och lyssnar på en helt vanlig konversation.

Forni och Hamilton pratar känslor, livet och ångest. Tycker att jag kommer ifrån deras avsnitt med så mycket tankar och att man får ta del av hur dom ser på saker och ting vilket är så bra. De har så vettiga och bra tankar och man lär sig så mycket av att lyssna på dem. / Framgångs-podden är en podd där Alexander Pärleros intervjuar framgångsrika människor. Detta är inte en podd jag följer slaviskt men brukar kika in för att se om han är släppt något avsnitt med någon intressant person. Något jag tycker är roligt är blandningen av de personer som är med allt från artister till superentreprenörer.

Jag skrattar nästan alltid till Noel och Ludwigs podd, de är så himla roliga och jag längtar till varje fredag för att få lyssna på ett nytt avsnitt. De har oftast ingen rödtråd utan pratar om vad de känner för. / Börs-Podden är en ny favvis. De pratar om börsen, intervjuar olika personer och det är så intressant. Vill börja intressera mig mer för börsen osv och detta är verkligen en super bra start.

Vilka poddar borde jag lyssna på som inte finns med här? Tipsa gärna!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Kan vi ta en minut för att jag ska fira nyår i New York??!!!?? Kan inte tänka mig något mer idylliskt än att få räkna ner 2017´s sista sekunder i staden som aldrig sover.

Likes

Comments

Pics from WeHeartIt.

Hur drömmigt ser inte bilder från Marrakech ut? Står väldigt högt upp på min lista på ställen jag vill åka till. Tycker den typen av inredning de har där är så himla vacker och skulle så gärna vilja inreda mitt framtida hem i marockansk stil.

Likes

Comments

Mys framför öppna spisen i mitt rum! Har börjat kolla på Våt tid är nu, vilket jag fastnat direkt för! Har haft en lugn dag hemma, lagat lite mat och gått en sväng till banken då jag äntligen fyllt 18 och får flytta mina egna pengar osv. Får beställa från nätet vilket kommer vara så himla göött. Kanske ska dra och köpa en trisslott sen, måste ju utnyttja åldern till 100 % hhahha. Puss!

Likes

Comments

Fick inspiration från min Poké Bowl köpt från FAVO som jag åt förra veckan. Blev supergott att göra hemma med! I min hade jag gravad lax, avokado, ceasar-sås och solrosskott.

Likes

Comments

Sushi-dejt med Fanny på Borås Wok om jag inte missminner mig, tycker det är så mysigt att gå ut och ät ibland så skoldagarna inte känns alltför jobbiga <3 Sedan var jag och kolla på Damlandslaget när de spelade på Borås Arena. Fick se några av mina absoluta favorit spelare så ni kan förstå att mitt humör var på topp.

Som trogna supportrar tog jag, Julia och stora delar av fotbollslaget på oss kläder efter väder. Om ni inte visste det älskar jag att kolla landslag, så ni förstår att jag är taggad inför matchen på fredag mellan Sverige och Italien. Är dock oklart om jag kommer vara någonstans där det finns tv, får isåfall kolla på mobilen vilket jag tycker är lite B. Hoppas på en rolig och spännande match som slutar med vinst!!! På andra bilden ser ni mig och Johanna på lagfesten för någon helg sedan.

Likes

Comments

Ser ni detta? MUMS!! Maten är köpt från FAVO som är en ganska ny restaurang i Borås.

Från en lunch förra veckan med @fannykv och @behindthehardwork !!

Likes

Comments

LOOOV!!! Eller ja, ska iväg och jobba nu, sedan jobbar jag imorgon, söndag och måndag. Efter det tar jag lov på riktigt vilket känns gööött. Har endel saker planerade för veckan som kommer bli superkul, men ska även passa på att vila inför kommande veckor som kommer bestå av körkorts-pluggande, terminsprov i matte och fullbokade helger.

Trevligt lov/helg för er som inte har lika tur som oss som går i skolan ;)

Likes

Comments

Instagram@nymanalenas