...fyller 18 år idag!!!! Ingen är lyckligare än jag att få ha Johanna som min bästa vän. Älskar dig från månen och tillbaka, a million times.

Bästa människorna på denna jord.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Dansar

En av de första sakerna jag gör när jag är ensam hemma är att sätta igång högtalaren på högsta volym för att sedan dansa till låtarna som strömmar genom rummen. Är verkligen inte någon stjärna på att dansa men älskar det ändå. Här är några av de låtar jag brukar sätta igång.

Kollar HEMNET

Tycker det är kul att se andra hus och älskar inredning i häftiga lägenheter, så därför kikar jag in på hemnet ibland för att se vad som ligger ute. För mig är det lite som en hobby, vilka sjuka hus/lägenheter man får se.

Lyssnar på Podcasts

Kanske egentligen inget jag behöver gömma för någon men jag lyssnar på massa olika poddar i alla olika genrer och det passar nog inte alla, Tänkte iallafall tipsa om några nedan som ni borde börja följa!!

Likes

Comments

Godmorgon!! Efter en skön sovmorgon sitter jag nu på bussen in till skolan. Händer inget speciellt mer idag förutom att Alma fyller 18 år!!!!! Sååå kul och stort grattis till henne <33

Likes

Comments

Jag och Johanna tog bussen in till Borås för att se Beaty and the Beast. Tycker verkligen ni ska kolla på denna filmen!! Tyckte den var mysig men dock ganska förutspådd, men så blir det väl när man gör om en klassiker. I vilket fall en mysig kväll.

  • 66 readers

Likes

Comments


👠 🆗 🚕 🌸 👕 📣 🍻 🎤

🎬 📻 💽 ✈ 🌺 🌴 🌵 🚉 🍀 👄 👸 😘 💐 🎧 📷 👗

⚡ 💣 🌵 🍉 👟 ✂ 🍎 🎨 ☀ 👣 👋 💐 🍦 🍳 🐟 🎯 🐙

💋 ☔ ⚡ 👂 🌷 🐭 🐻 🌇

C         O        A      C      H      E       L         L       A 

Likes

Comments

Att spendera lovdagar nere i stugan är bland det bästa jag vet och här har ni några bilder på hur vi har det här. Love it! Hur har eran långhelg varit? Själv har jag haft det jättetrevligt och hoppas på att veckorna fram över går fort för jäklar vad mycket roligare det är att inte gå i skolan. Ser dock framemot att träffa mina girls i klassen, ovant att inte träffa dom varje dag.

Likes

Comments

Hej allihopa!
Äntligen spricker solen fram här i Falkenberg och jag fick plocka fram mina nya solglasögon som jag köpte i Stockholm. De är från H&M, tror dom kostade 79 kr om någon är sugen.

Likes

Comments

Tog en promenad runt i Stafsinge strand! Mysigt efter en seg morgon där jag sov alldeles för länge. Strax ska jag börja fixa mig för att senare träffa en stor del av släkten vilket ska bli kul eftersom vi inte träffas allt för ofta.

Likes

Comments