Började morgonen med att försova mig.. skynda mig att gör mig iordning och när jag tittade på termometern visade den 17 plusgrader så äntligen på med vårjackan och solglajorna. Skolan gick hyfsat snabbt, fick iordning på några saker som skulle göras och köpte även 50 dagars biljett, snart är det äntligen studenten!! Gick på stan en sväng med Saga innan jag åkte och hämtade ut mitt paket på affären. Kom hem gjorde mat och städade undan allt! Ska ta och beställa studentmössan nu(är nog den ända som inte gjort det) och sen vid 21 åka iväg på JD slutar vid 02.30 så kanske hinner med en powernap också.

Likes

Comments

Hallå hallå, känns som det va år sen jag kikade in här och skrev av mig något, men har helt ärligt inte speciellt mycket att skriva om heller mina dagar är fullspäckade, stressiga och för lite timmars sömn på veckorna så dom försöker jag ta igen på helgerna vilket inte går super bra då jag både haft magsjuka och dragit på mig en jäkla förkylning som inte släpper. Kan väll istället lägga upp lite bilder från senaste tiden då jag varit lite ledig.

Likes

Comments

Hallå hej!

Idag är det måndag och jag kämpade mig upp vid 5 imorse då klockan ringde. Gjorde mig iordning och lyssnade på gaypodden min nya favorit! Hade alkohol första timmen sen lyssnade vi på harjakt och hundavel på jaktlektionen sen slutade vi, gick på stan en stund med Emma och Erica innan pappa kom och hämtade upp mig catchade upp allt med han och va och handlade fick även en yoga matta utav pappa som jag länge velat haft. Sen skjutsade han hem mig och jag gjorde wook och soya nuggets till middag och kollade Indiana Jones. Ska hoppa in i duschen nu en snabbis sen ikväll åka och kolla på bio med Erica och Linnea klockan 9 sen är det hem och sova Jonathan slutar sent inatt så får nog somna själv idag.

Likes

Comments

Hallå hej!?

Va några dagar sen jag bloggade men det har inte hänt speciellt mycket onsdag till fredag kväll jobbade jag på JD. Sen när jag slutade åkte jag till Jonathan som va på 24 års kalas till en vän, körde ner alla på krogen och Jonathan följde med mig hem och vi somnade ganska så snabbt. Igår va det lördag och då hade vi en himla slapp och mysig dag va och åt med Jonathans pappa och sen kollade vi på mello och åt gotta. Idag söndag så klev vi upp ganska precis 10 och gjorde frukost och satt och kollade på serier innan jag va tvungen att bege mig mot Bräcke för att ha hockeyträning för små tjejerna, nu har jag precis kommit hem hunnit handla lite och Jonathan är och tränar, jag ska hoppa in i duschen lägga i en färgbomb och sätta på en ansiktsmask och sen vänta på att han kommer hem så vi kan fika och sen gå och lägga oss börjar 8 imorgon så håller tummarna att jag orkar upp.

Likes

Comments