Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hallå hej!

Idag är det måndag och jag kämpade mig upp vid 5 imorse då klockan ringde. Gjorde mig iordning och lyssnade på gaypodden min nya favorit! Hade alkohol första timmen sen lyssnade vi på harjakt och hundavel på jaktlektionen sen slutade vi, gick på stan en stund med Emma och Erica innan pappa kom och hämtade upp mig catchade upp allt med han och va och handlade fick även en yoga matta utav pappa som jag länge velat haft. Sen skjutsade han hem mig och jag gjorde wook och soya nuggets till middag och kollade Indiana Jones. Ska hoppa in i duschen nu en snabbis sen ikväll åka och kolla på bio med Erica och Linnea klockan 9 sen är det hem och sova Jonathan slutar sent inatt så får nog somna själv idag.

Likes

Comments

Hallå hej!?

Va några dagar sen jag bloggade men det har inte hänt speciellt mycket onsdag till fredag kväll jobbade jag på JD. Sen när jag slutade åkte jag till Jonathan som va på 24 års kalas till en vän, körde ner alla på krogen och Jonathan följde med mig hem och vi somnade ganska så snabbt. Igår va det lördag och då hade vi en himla slapp och mysig dag va och åt med Jonathans pappa och sen kollade vi på mello och åt gotta. Idag söndag så klev vi upp ganska precis 10 och gjorde frukost och satt och kollade på serier innan jag va tvungen att bege mig mot Bräcke för att ha hockeyträning för små tjejerna, nu har jag precis kommit hem hunnit handla lite och Jonathan är och tränar, jag ska hoppa in i duschen lägga i en färgbomb och sätta på en ansiktsmask och sen vänta på att han kommer hem så vi kan fika och sen gå och lägga oss börjar 8 imorgon så håller tummarna att jag orkar upp.

Likes

Comments

Är påväg in till stan har möte på skolan och ett möte på JD sen ska jag träffa Erica och äta lunch med henne, gå till mamma en sväng och sen ska jag vara på JD ikväll.

Likes

Comments

Har haft en väldigt lugn dag vaknade vid halv 9 super pigg utan larm det är inte vanligt för mig. Gick upp och gjorde frukost och kollade på "insidan ut" så himla fin film. Sen kom Jonathan hem för att äta och byta om för att sen åka och spela hockeymatch han överraskade även med min favoritblomma och hjärtan, så nu har jag ordnat en liten överraskning till han också. Åkte sen till morfar och lämnande en blomma då mormor nyss fyllde år men hon va ute och fiskade med tanterna. Åkte till pappa sen och åt mat och va ut och rastade hundarna i skogen skönt att prata med han. Hämtade ut två paket och sen åkte jag hem. Nu sitter jag och kollar på tv ska göra nått att fika sen hoppa i duschen och nog gå och lägga mig. Jonathan kommer hem inatt så jag sover nog då eller om han åker och jobbar direkt.

Likes

Comments

Hoppas verkligen denna dag går undan. Började 10 idag sen ska jag göra några ärenden på stan sen åka hem. eventuellt hinna åka hem till Bräcke och hälsa på pappa och morfar medans Jonathan är och tränar.

Likes

Comments