Hej. Jag har inte uppdaterat på ett tag för har haft fullt upp och skola ni vet🙄 läxor och allt. Så jag har inte haft tid och sen har jag ärligt talat inte orkat. Och jag vet inte vad jag ska skriva om! Hjälp mig med det iallafall❤️ skolan börjar så vi hörs sen

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej......

jag glömde att skriva i morse men nu skriver jag istället, jag har precis kommit hem från ett födelsedagskalas och ska ligga och chilla hela kvällen själv. Föräldrar borta och jag tippar nog på att brorsan inte vill hänga med mig. Jag vet faktist inte vad jag ska skriva men så tänker jag något är väl bättre än inget eller??

imorrn ska jag till stallet med 2 av mina bästa kompisar ska bli kul. Då igår jag shoppa med min mamma vid halv 2 till 4 halv 5 det var kul.

jag bara undrar vad för slags saker ska jag skriva om. Jag villl skriva om mitt liv och andra saker. Mitt liv kan vara tråkigt så jag vill skriva om något annat också!! MEN VAD! och vad för slags bilder vill ni ha?? Ni kan väl skriva i kommentarerna?

Nu vet jag inte vad jag ska skriva så vi ses väl imorrn 

​puss och kram Norisen

Likes

Comments

Hur kan man bli så trött??
Jag känner mig så trött! Hur? Det är fredag
😻 whoho! Det blir nog idol eller läsa @linnahlborg @MrsLundell

Hur känner ni er? Jag är trätt och sjuk som sagt. Hemma lyssnar vi på hög musik, mycket mysigt till och med brasa (bild får ni Snart) jag ville bara säga att jag tror det blir upplägg ca 1 gång om dan eller mindre men minst 1 gång i vecka. Är det ngn som blir trött av musik och brasa? Jag blir det.
Känner mig i mys mode
❤️😘🌟 haha.
Imorrn blir det inlägg på kvällen och morgonen tror jag! Nu ska jag hålla upp farten med bloggen och inte sluta med denna blogg!?
❤️😎

Är det bara jag som kollar på Wahlgrens värld och skrattar ögonen ut!!
De är så hysteriska
😂 ja som ni ser skriver jag med mobilen denna gång annars kör jag med Mac.

Puss och kram Norisen❤️
Ha en bra kväll

Likes

Comments

jag är en tjej med massa intressen.

Jag vet inte om ni tycker att dem är så intressanta men jag älskar att göra dessa saker. ibland förstår jag inte hur man inte kan gilla dessa saker men så tänker jag vore det inte tråkigt om alla gillade samma saker? Eller vad tycker du?

En av mina största intressen är att rida och vara med hästar. Jag går då på ridskola med min bästa kompis och har massa kompisar i min ridgrupp. jag kanske inte ser ut som att jag rider men du vet vad man säger döm inte en bok efter omslaget för insidan kan vara fantastisk. Det fick jag göra med ridningen, Jag tänkte dem är läskiga, det är farligt och gud vad tråkigt. Nu när jag börjat, tror jag att jag bara var rädd för vad andra ska tycka och att jag var rädd för själva djuret, den är så stor med så mycket makt!

Min bästa kompis var där. Hennes mamma som rider var också där hjälpte mig från första steget. Jag är glad att jag började på ridning.

Det intresset jag kommer att berätta om nu gillar de flesta och jag säger inte att jag är bra på något av de intressen jag har men klarar av det mesta hyfsat.

jag gillar att rita när jag är stressad och i vanliga fall också! jag har en ritbok med massa detaljrika bilder. Jag blir inspirerad av att rita och måla. Det är fridfullt. så det har jag att såga om min ritning.

jag gillar dessutom att spela sims. det är jätte kul att bara slappna av och sätta sig och spela då och då!


Nu vet jag inte vad jag ska skriva så det är inlägget får vara slut nu så vi syns förmodligen imorrn med ett nytt inlägg=)!

Likes

Comments

hej alla det är Nora. nu har jag skrivit i sängen i 2 timmar känns det som eftersom jag har skrivit om så om så många gånger nu. Jag är inte så bra på att förklara hur jag känner men jag ska försöka vara bättre på det så vi börjar väll nu

Jag heter Nora som sagt och bor med min mamma, hennes pojkvän, min bror och min bonus syster ja! Jag skäms över att jag vill vara bra på att blogga och youtube på samma gång. Det är inget att skämmas över men jag vill vara bra på alla saker och kunna göra allt som andra kan men jag kan inte det=(

Vi kan gå in på familje krisen jag har! Jag vet att andra har det sämre eller jag vet inte det. Min mamma och pappa skilde sig när jag var 3 och ett halvt. Jag har inte haft bra kontakt men träffat honom då och då. men nu senaste 1 och ett halvt år sedan har jag inte haft kontakt alls. Hans lägenhet är såld han bor i ett annat land vad jag vet med sin flickvän. Vad jag vet är det i Prag tror jag.

Men det var allt om min familj. jag har 4 bästa bästa tjej kompisar som jag inte kan nämna vid namn än. men de är de bästa som har hänt mig och jag älskar dem med hela mitt hjärta och så ja. jag hänger med 3 av dem en har jag i nacka så det är svårt får mig och henne men de andra går jag i skola med och de är det bästa. En gång hade jag en pojkvän som jag var i hop med i ett år som jag trodde jag gilla men ändå inte. efter ett halvår sa han att han gillade andra tjejer. så jag tog tag i det ett halv år senare och skulle göra slut men när jag ska göra det så säger han rakt upp i mina kompisars och mitt ansikte jag gör SLUT. Förstår du hur mycket jag och tjejerna skratta då. sen fick jag reda på vem han gilla. Inkan som hon kallas en jätte snäll tjej men jag och killen nu då är skit bra vänner och jag och Inkan. Jag vet inte vad jag ska säga nu när jag ligger i sängen och skriver detta inlägg är jag sjuk. Det är fredag det är skönt.

Likes

Comments