Åsikter & Tankar

Asså jag har ju svårt för hösten.. hur mycket jag än försöker förneka det så känner jag ändå bara näee

Så fort det börjar bli mörkt och kallt så vill jag gå i ide typ. Jag känner själv att jag blir deppigare och tappar motivationen till saker som jag annars tycker är kul.

Jag vet att jag blir gladare av mysiga saker, som doftljus och ljusslingor och varma tröjor. Tror att mycket handlar om att bara ta hand om sig själv och se till att man mår bra på både utsidan och insidan, psykiskt och fysiskt.


Om man tänker utsidan/fysiskt så vill jag känna mig fräsch och fin. Igår la jag ner lite extra tid på mitt hår, färgade och la en inpackning. Fönade efteråt och så. Känns som att man inte ska gräva ner sig i att det är kallt och äckligt ute, som när man är sjuk tex och går runt i tofflor och skitigt hår. Man blir inte frisk då, så är det bara. Måste ta tag i min träning också, jag vill vara stark och må bra rent fysiskt. Jag blir glad av att träna och det är skönt att få pumpa lite och ha träningsvärk. Det känns helt enkelt bra att träna. Tyvärr är det en av grejerna som jag låter dippa när jag blir sådär höstdeppig, men idag ska jag faktiskt ut och springa har jag bestämt mig för.


Insidan och psykiskt då. Hänga med härliga människor som man mår bra av, jag orkar inte umgås med människor som ger mig dålig energi. Jag har kanske inte tusen vänner, men dom jag har mår jag bra med och det ger mig faktiskt nått att vara med dem och det värderar jag högre än att ha 50 vänner som man inte gillar egentligen. Man behöver unna sig saker man blir glad av, som typ musik, klicka hem lite grejer från internet, god mat, choklad, träffa vänner.

Tror även att det man äter påverkar oss så sjuuuukt. Jag vet ju själv att äter du vitt bröd och godis en hel dag så vill man ju bara kräkas och dö sen. Jag hittade en toppen grej på nätet, det var egentligen en diet men den innehöll väldigt mycket uteslutning av skitmat och en bra träningsplan. Och jag behöver ju inte gå ner i vikt och det är inte därför jag kände att den tilltalade mig heller, utan när jag vill ändra mina mat och träningsvanor så är det för att jag vet att jag mår bättre om jag tänker på vad jag äter. Bort med all skit som bara får en att känna sig plufsig och trött och i med saker som faktiskt gör nytta i kroppen. Men eftersom att jag snackar insida nu så behövs faktiskt lite choklad ibland också, för själen <3

Nu ska jag ut och springa en sväng innan jag ska greja i stallet. Ikväll kommer Simon och imorgon händer det roliga saker med mysiga människor <33


Slänger in lite bilder på mina FAVS

​Xoxo Nora 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments