Mail: nora.lindblad@hotmail.com

Instagram: norajaxnerlindblad

Facebook: Nora Jaxner Lindblad

Likes

Comments

Son of Spirit *2001 svenskt/polskt halvblod

Spirit som han kallas är min första helt egna häst. Jag har haft honom sedan 2011 och han kommer stanna hos mig livet ut. Det är tack vare han som jag kan allt jag kan idag. Han har hoppat mig över höjder jag inte trodde var möjligt, han har tagit mig igenom ett SM i team chasing 2014, han är den som får en att sväva på moln på dressyrträningarna, men framför allt är han den som har hjälpt mig att få en egen syn på hästhållning. En syn med bara kärlek, ömsesidig respekt och tillit. Han är mannen med stort M.

Han har under en längre tid varit skadad och har nu det senaste halvåret kommit tillbaka helt fri från skada. Vi är under igångsättning.

Likes

Comments

Power *2009 Andalusier

Power var till en början bara ett projekt som jag skulle rida in till försäljning för hennes ägare. Ett projekt för att hjälpa ägaren och för att få egna erfarenheter skulle man kunna säga. Men lilla grå ska då inte få skiljas från mig på ett bra tag. Jag har henne just nu på foder och tanken är att jag ska köpa henne till sommaren när jag slutar skolan och börjar jobba på heltid. Hon och jag har fått ett band som är så obeskrivligt. Jag har aldrig känt sådan samspel och tillit till någon häst någonsin innan. Min bästa vän.

Hennes inridning går över förväntan. Hon har sån kapacitet i både hoppningen och dressyren. Hon hoppar med lätthet och fin teknik och har otroligt fina naturliga steg. Hon är lättlärd och tycker om arbete om man gör det på hennes sätt.. ;) Älskade busponny!

Likes

Comments