Lite smått och gott som jag pinnat på senaste tiden.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Konstnärer: Nora & Laura Lillas

Modell: Laura Lillas

Likes

Comments

Jag dansar i en video...igen. Den här gången tillsammans med Ursula. Samtidigt som vi ville göra ett dansprojekt tillsammans behövde hon något att göra på Projekt9. Jag vet inte hur många inlägg jag gjort om en ny video jag dansar i eller liknande men jag lovar att den här videon är den bästa. Den har en djup innebörd om något som är rätt så aktuellt idag. Så in och kika på den!

Likes

Comments

Förra veckan anlände våra gäster/utbyteselever från Haapajärven lukio. Trots att min gäst var av manligt kön fungerade det riktigt bra. När halva veckan gått åkte vi till Haapajärvi för att spendera resten av veckan där. Familjen jag bodde hos var supertrevlig och jag var inte alls rädd att säga fel eller göra bort mig trots att jag måste kommunicera på ett främmande språk, finska. I Haapajärvi spelade vi paintball i en före detta affärslokal, grillade korv och marshmallows, såg en boboll-match, dansade tango på torget, åt pizza, badade bastu osv. Om jag ska vara helt ärlig saknar jag faktiskt familjen jag bodde hos och människorna jag träffade där lite.

Likes

Comments

I fredags uppträdde jag och de andra tjejerna i Kryddona på skolmusik. Vi fick supermycket beröm efteråt trots att det gick rätt dåligt då vi spelade. Tydligen var inte vår publik av samma åsikt. Efteråt fikade vi på Sweet Wasa, snackade skit och hade det trevligt. Kvällen spenderades i Botniahallen på den stora festkonserten. Vilken fiilis alltså! Saknar verkligen den tiden då man själv deltog. Blir alldeles varm i hjärtat då jag tänker på evenemang som skolmusik och stafettkarnevalen där finlandssvenska skolor samlas och har roligt tillsammans.

Likes

Comments

En bekant till mig frågade om jag ville dansa i musikvideon till hennes ny singel. Jag tvekade inte en sekund utan tackade ja direkt. Har alltid velat dansa i en musikvideo så det kunde ju inte bli mer perfekt. Här nedan hittar ni videon ifall ni vill kolla in den vilket jag tycker att ni ska göra.

Likes

Comments

Förra helgen tog jag om min familj båten över till Sverige. Medan min bror satt och kämpade med ett högskoleprov sprang jag runt i butiker och brände pengar. Helt okej helg om jag får säga det själv. Kom hem med bl.a. en Fila-tröja och en jeansjacka som jag kommer använda sönder i vår.

Over and out!

Likes

Comments

1. Bada i en het källa på Island

2. Åka luftballong

3. Uppleva tyngdlöshet

4. Besöka Bora Bora

5. Bo på ett ishotell

6. Få min egen stjärna på Walk of Fame

7. Rida på en elefant

8. Gifta mig

9. Skaffa barn

10. Bada i Döda havet

11. Besöka Venedig

12. Fira jul i New York

13. Åka på road trip genom USA

14. Besöka Slab City

15. Surfa

16. Sova under stjärnorna

17. Bo i en trädkoja

18. Besöka Salar de Uyuni salt flats i Bolivia

19. Sitta i publiken eller gästa Ellen

20. Leva lycklig

Likes

Comments

Dagens samhälle är absolut på väg åt rätt håll när det gäller kroppsideal. Att vi en gång levt i en värld där Barbie-kroppen är det ideala är helt hemskt. Ingen ska behöva skämmas eller må dåligt över sin kropp. Alla kroppar är fina kroppar. Att din kropp ser ut på ett visst sätt ska inte hindra dig från att göra det du tycker är roligt och mår bra av. Och är man inte nöjd med sin kropp sitter antagligen felet på insidan och inte på utsidan. Men vi är alldeles för stolta för att inse det.

Den här videon vill jag tillägna alla girls där ute som är osäkra på sig själva och känner att de inte duger eller inte är tillräckligt bra. PROVE THEM WRONG.

Likes

Comments

Hej allesammans! Hoppas ni har haft ett bättre sportlov än jag. Har ju haft sjukt tråkigt. Idag var jag i alla fall och åkte slalom med familjen. Är det bara jag som tycker att skogsvägarna är så mycket roligare att åka på än pisterna?! Vi hade perfekt väder hela dagen, bara några minusgrader och strålande sol. Så lovet fick ju ett bra avslut åtminståne.

Likes

Comments