Förra helgen tog jag om min familj båten över till Sverige. Medan min bror satt och kämpade med ett högskoleprov sprang jag runt i butiker och brände pengar. Helt okej helg om jag får säga det själv. Kom hem med bl.a. en Fila-tröja och en jeansjacka som jag kommer använda sönder i vår.

Over and out!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

1. Bada i en het källa på Island

2. Åka luftballong

3. Uppleva tyngdlöshet

4. Besöka Bora Bora

5. Bo på ett ishotell

6. Få min egen stjärna på Walk of Fame

7. Rida på en elefant

8. Gifta mig

9. Skaffa barn

10. Bada i Döda havet

11. Besöka Venedig

12. Fira jul i New York

13. Åka på road trip genom USA

14. Besöka Slab City

15. Surfa

16. Sova under stjärnorna

17. Bo i en trädkoja

18. Besöka Salar de Uyuni salt flats i Bolivia

19. Sitta i publiken eller gästa Ellen

20. Leva lycklig

Likes

Comments

Dagens samhälle är absolut på väg åt rätt håll när det gäller kroppsideal. Att vi en gång levt i en värld där Barbie-kroppen är det ideala är helt hemskt. Ingen ska behöva skämmas eller må dåligt över sin kropp. Alla kroppar är fina kroppar. Att din kropp ser ut på ett visst sätt ska inte hindra dig från att göra det du tycker är roligt och mår bra av. Och är man inte nöjd med sin kropp sitter antagligen felet på insidan och inte på utsidan. Men vi är alldeles för stolta för att inse det.

Den här videon vill jag tillägna alla girls där ute som är osäkra på sig själva och känner att de inte duger eller inte är tillräckligt bra. PROVE THEM WRONG.

Likes

Comments

Hej allesammans! Hoppas ni har haft ett bättre sportlov än jag. Har ju haft sjukt tråkigt. Idag var jag i alla fall och åkte slalom med familjen. Är det bara jag som tycker att skogsvägarna är så mycket roligare att åka på än pisterna?! Vi hade perfekt väder hela dagen, bara några minusgrader och strålande sol. Så lovet fick ju ett bra avslut åtminståne.

Likes

Comments

Idag har jag gjort absolut ingenting. Vaknade klockan 11 och har efter det bara kollat film, spelat lite gitarr och köpt skolböcker. Gillar egentligen inte att stiga upp sent. Hela dagen vänds uppochner. Jag ligger bara och degar i sängen framför datorn. Har i princip inte gjort något vettigt det här sportlovet förutom dansat och varit i Vasa. Det är nästan så illa att jag längtar tills skolan börjar igen så jag får någon ordning på mitt liv. Jag är alldeles för dålig på att vara spontan. Jag behöver en plan att följa.

Over and out

Likes

Comments

Idag tog jag och en vän bussen till Vasa för att träffa en annan vän. Jag räknade ut att det är minst ett år sedan vi tre träffades senast. Först åt vi mat på stan och sedan drog vi iväg för att bowla. Haha jag är verkligen sämst på bowling, men sjukt kul var det i alla fall. Detta gör vi om!

Likes

Comments

För en vecka sen anlände våra franska gäster och igår lämnade de oss. Vi har hunnit med så mycket roligt bl.a skida, skrinna, gå på isen, åka pulka och vinterbada. Jag och min fransyska kom riktigt nära varandra och det känns väldigt tomt i huset nu då hon åkt. Till och med min ettåriga lillebror går runt och ropar hennes namn, haha. Varför ska det vara så länge till november då jag får åka till Frankrike och träffa henne igen!?

Likes

Comments

Snart är det dags. Veckan jag väntat på ett bra tag och som kommer gå alldeles för fort sen när den är här. Veckan då en fin flicka från Frankrike kommer till tråkiga Finland för att förundras över saker som för mig bara är vardag. Har gått runt och oroat mig över vad hon kommer tycka om oss och om det hinner komma snö innan hon är här. Har man kommit från Frankrike till Finland mitt i vintern förväntar man ju sig för sjutton att få se lite snö.

Tänk om allting blir jättestelt mellan oss?! Tänk om hon inte kan någon engelska (vilket är ganska orimligt med tanke på att vi chattat en hel del på engelska redan) ?! Tänk om hon är min soulmate och jag kommer gråta floder då hon ska åka hem?! Allt detta kommer jag få svar på om bara fem dagar.

Likes

Comments

Har alltid tyckt att hela grejen med "new year new me" är väldigt överskattad. Samtidigt förstår jag det så bra. Det känns verkligen som att detta är den rätta tidpunkten på året att testa något nytt eller bara ta tag i mitt liv. T.ex min klädstil är något jag borde och vill ta tag i. Bara slänga ut alla gamla, fula och tråkiga kläder och börja om från början. Skulle jag ha lite money skulle jag göra det nu direkt.

Älskar verkligen då man stylar en stor graphic tee med typ over knees, choker, hatt osv. Har alltid tyckt att det är fett coolt men det är inte förrän nu som jag verkligen fastnat för det. Har alltid klätt mig aningen tjejigt. Så detta är verkligen ett "new year new me"-moment. Ska ju till storstan på onsdag så kanske jag passar på att se om jag skulle hitta något lite annorlunda då. Men det kommer knappast hända.

Ha en bra fortsättning på livet hörni!

//Nora

Likes

Comments

Här kommer ett mainstream inlägg om mitt år. Har varit ett riktigt bra år, men om det toppar förra året är jag nog osäker på. Har ju hunnit med så mycket roligt. Här är bara det bästa av allt:

  • Praoveckan på YLE
  • JKG:s dansteater
  • Klassresan
  • Gick ut grundskolan
  • FSG-festival i Kristinestad
  • London
  • European Youth Exchange i Georgien
  • Stadens Lucia

Likes

Comments