Har verkligen haft en toppendag idag! Började dagen med favorit frukosten, följt av favoritplatsen, dvs gymmet! Idag var det rumpa och ben i fokus, och trots att det inte blev några nya PBn idag är jag väldigt nöjd. Körde ett kort men intensivt pass, då jag visste att mer träning väntade under kvällen.

Knäböj 12x4 40 kg

Marklyft 15x3 60 kg

Baksida lår, sittandes 15x4 27,5 kg

Abductor 20x3 50 kg

Benpress 8-10x3 70 kg

Feel free to try, ger mig grym träningsvärk och framför allt känner jag mig alltid jättenöjd efteråt! Det blev ett väldigt svettigt pass, och en lite rolig grej är att jag kan typ knappt svettas i ansiktet. För att jag ska svettas i ansiktet krävs en så sjuk ansträngning att det bara händer några gånger. Med det sagt betyder det inte att jag inte svettas, för det gör jag! Men, jag svettas på ryggen, bröstet och benen! Jag tycker själv att det ser lite märkligt ut när jag är helt fläckig om benen av all svett. När jag säger ben ingår även rumpan, där kan jag få till riktigt snygga svett-ränder.

Nu under kvällen har jag hängt en hel del på gymmet också. Jag började med att instruera pass, och det var i princip helt fullt! Så kul! Dagens fokus var statisk och explosiv styrka. Deltagarna jobbade i två varv, med ett varv där alla stationer var statiskt knäböj, eller jägarvila, och det andra varvet var det mountainclimbers och upphoppsom gällde. Jobbigt pass, med andra ord!

Efter mitt instruerade pass fortsatte jag själv med att gå på gruppass. Ifall gymmet där du tränar har CXWORX rekommenderar jag det stark. Sjukt jobbigt pass för mage och rumpa! Viktigt med stark coremuskulatur! För att avsluta dagen körde jag även ett 45 min spinningpass. Faktum är att jag älskar spinning! Jag tycker helt ärligt att det är så roligt att det knappt känns som att jag tränar! Har någon av er också ett sjukt bra och roligt pass att tipsa om?

Kramar

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments