Eftersom att jag håller på att ta körkort vill jag övningsköra så fort jag får tillfälle för det. Så det gjorde jag idag mellan mina skift. Detta resulterar ju dock i att jag måste träna efter jobbet. Vilket jag egentligen avskyr. Det är verkligen så jobbigt att träna på kvällen tycker jag. Jag upplever att det mestadels är stora killar som är där för att bygga som tränar på kvällstid. Jag är ju där av samma anledning, men känner mig ändå ganska liten och löjlig. Men det är väl bara sån jag är helt enkelt. Liten och löjlig.

Kramar

Är man i spegelsalen och städar får man passa på att ta spegel selfie såklart!

What keeps me alive during my working hours. Love you Nocco.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag påbörjar jag min sista hela arbetsvecka. Det känns faktiskt så skönt. Och så välförtjänt! Jag har verkligen jobbat på så mycket denna sommaren så det blir bra med lite ledighet. Från och med onsdag nästa vecka ska jag bara ta det lugnt, och om exakt två veckor åker vi till Malaga! Bring the last week!

Kramar

Likes

Comments

Tillbaka från de döda? Förlåt för tystnaden under de senaste dagarna. Har verkligen haft fullt upp på jobbet det senaste, och när jag inte jobbar så pluggar jag till körkortet. Men nu är det skärpning!

Igår var jag och pappa på Ullared, blev en hel del saker att ta med sig hem hehe. Tänkte att jag kunde visa några av sakerna jag köpte igår senare. Men först ska jag till gymmet för att smash some shoulders. Bilderna nedan visar min uppladdning inför passet; proteinpannkakor med blåbär och kanel och mitt älskade PWO.

Kramar

Proteinpannkakorna är från North Nutrition och finns att köpa HÄR.

Likes

Comments

Tränade tillsammans med min fina pojkvän igår. Vi körde bröst och triceps, vilket är väldigt skönt att träna med honom. Han är nämligen väldigt duktig på att träna just bröst, och jag är inte speciellt duktig på det haha. Därför kan vi hjälpas åt mycket, vilket är skönt!

Jag har alltid tyckt att det gått bra att träna själv, jag har nästan alltid gjort det. Men det finns helt klart många fördelar med att träna med andra. Det blir en sån känsla när någon står och pressar en, nästan som ett grupptryck. Jag känner mig faktiskt mer självsäker när jag tränar med andra av någon anledning.

Jag och Fralle tränade hur som helst väldigt tungt igår, och det är verkligen det bästa jag vet! Att få pressa sig själv, sätta nya rekord och bara få ta i. Vilken känsla!

När vi kom hem från gymmet väntade mat, grillad hel kyckling med sötpotatis pommes frites!

En fördel med att träna tungt och mycket är ju att man får plats för mer mat, eller hur?

Kramar

Likes

Comments

Jag tror att alla någon gång har tittat på en annan tjej eller kille i gymmet, tittat på deras fysik och på hur de tränar. Det har hänt mig och jag har kommit på mig själv med att liksom bli irriterad över hur duktiga de är.

Jag är en otroligt tävlingsinriktad människa. När jag var liten ville inte min familj spela spel med mig för att jag blev så arg och ledsen om jag förlorade. Och jag har liksom märkt att jag ibland kan bli helt nere av att se en annan tjej göra bättre än mig eller så bättre ut.

Och detta är ju så sjukt, för andra tjejer är inte mina motståndare! Vi ska lyfta upp varandra, inte dra ner varandra på vår väg mot målet.

Även fast jag gärna vill tro att jag är nöjd med hur jag ser ut så vet jag vad mitt mål är, och jag är inte där än. Men det innebär ju inte att någon annans framgång är min misslycka.

Så bara för att sammanfatta vad jag menar så tävlar man ju bara mot sig själv i sista ändan. Att titta på andra och sträva efter att bli bättre än dem tär nog bara på oss själva. Nästa gång du ser någon som har lyckats riktigt bra med träningen så ska du glädjas med den personen. Vi alla har börjat någonstans.

Kramar

Likes

Comments