Header

Nya inlägg

Spaniens nationalrätt, tillika min favoriträtt! Igår var jag och papa på en underbar restaurang och åt paella. Jag är en skaldjursfantast och äter faktiskt i princip allt som kommer från havet. Paella är risotto, oftast med saffran, som blandas med olika läckerheter från havet, eller med annat kött och grönt. Otroligt gott!

Kramar

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

I förmiddags var det ganska mulet här nere hos oss, så jag och pappa tog oss några timmar att gå och upptäcka staden. Jag älskar att titta på arkitektur och pittoreska vyer, så jag var mer än nöjd med upptäcktsfärden. Staden är så vacker, och framför allt så lugn! Verkligen trevligt att promenera runt och omges av fina byggnader och härliga färger.

Vi gick framför allt för att kolla på stadens tjurfäktningsarena på Plaza de Toros. Arenan var stängd, men vad vi fattade det som var det inte bara tjurfäktning som visades där, utan även andra typer av uppvisningar. Spännande!

Kramar

Likes

Comments

Första träningspasset avklarades igår. 2.26 km löpning med medelhastighet 7.18 sekunder/km. Medelhastigheten kan vara ganska spännande att kolla på tycker jag, och just 7.18 är en ganska hög hastighet för mig som än inte är van löpare. Jag passade på att träna lite på balkongen också, fokus rumpa och ben.

1 min jägarvila

12x3 kickbacks med gummiband per ben

5x10 knäböj med gummiband

Jag höll högt tempo och vilade knappt mellan övningarna. Jag körde tre varv med detta upplägget. Jag dröp av svett efteråt! Helt klibbig över hela kroppen, och över mina ben rann det. Faktiskt en väldigt behaglig känsla. Så, lite mindre fina bilder från balkongen får ni också!

Kvällen avslutades med middagsbuffé och en martini i baren.

Kramar

Likes

Comments

Nu har vi sänkt en härlig hotellfrukost och intagit plats på stranden. Kommer spendera dagen här i solen med en bra bok. Härifrån kommer det komma många bilder!

Kramar

  • Resor

Likes

Comments