Lämnar Luleå AirPort nu i skrivande stund, åker till Stockholm för att byta flyg mot New York och soft landning camp. På söndag åker jag till Louisiana och får träffa min värdfamilj, så taggad!!

Bästa vännerna ❤️❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tjena!
Var i Stockholm från måndag till idag vilket var trevligt då jag hann träffa brorsan och hans tjej, samt fått mitt visum godkänt på amerikanska ambassaden. På ambassaden fick jag vänta i ungefär 3 timmar, men det kändes ändå inte så länge då jag köade med några andra utbytesstudenter! Utöver det så gick jag, Petra, Frida och Nora E runt på stan i Stockholm efter besöket på ambassaden och det var riktigt roligt, fick med mig lite hem till Luleå! 😉

(Petra har tagit bilden till höger högst upp)❤️

Likes

Comments

Hej!
Dagarna har gått så fort på sistone och har inte riktigt hunnit stanna upp för att andas (anledningen till att jag inte varit aktiv på bloggen).

Lite updates:
• Sprang milen på 61 minuter, surt då mitt mål var att springa under timmen.
• Har hunnit åka till både Överkalix och Kiruna och träffat släkten.❤️
• Om exakt 50 dagar åker jag till USA, är rädd men samtidigt så himla taggad!
• 4 dagar kvar sen får vi sommarlov, börjar dock jobba redan nästa måndag men ändå skönt att inte behöva gå till skolan och stressa över läxor och prov.Bilder från då vi var i Överkalix.

Likes

Comments

Hej! Vet att det är längesen jag skrev ett inlägg, har haft fullt upp varje dag så har inte riktigt haft tid att skriva. Imorgon är det stadsmaran och jag ska jogga 1 mil, hoppas att det går bra, har dock blivit förkyld och fått ont i ryggen/höften igen. Men får försöka kämpa på så gott jag kan och ignorera smärtan!


Likes

Comments

Hej hej!☺️

Jag har inte bloggat på ett tag eftersom att jag varit i Taizé, Frankrike. Jag har haft det jätteroligt och lärt mig en massa nytt, samt växt i mig själv. Jag vill verkligen åka tillbaka dit någon gång, det var en fantastisk resa! ❤️

Sitter i bussen på väg hem mot Luleå just nu, så tänkte inte skriva ett särskilt långt inlägg utan lägga ut några bilder från veckan som gått.

Likes

Comments

Instagram@norakemii