Typ 3 timmar senare och jag är hemma. Jag går Samhälls programmet med inriktning samhälle. Mina favoritämnen är religion, filosofi, historia, matte och naturkunskap. Jag vet däremot inte vad jag skulle vilja göra i framtiden. Det behöver jag inte veta heller. Jag har en aning men det ändras från dag till dag. Det känns som att många (inklusive jag) nuförtiden har en enorm press på sig själva om att man måste ha hela livet uttänkt. Jag kommer i alla fall ihåg att när jag gick i högstadiet så hade jag en exakt plan om hur hela mitt liv skulle gå till och se ut. Nu när jag tänker tillbaka på det så inser jag att ingenting som jag planerade har blivit som jag trodde. Jag har gått i skolan i tre olika länder de senaste tre åren och jag har växt väldigt mycket som person efter att ha varit med om de erfarenheter jag har haft. Jag är extremt tacksam för det. Jag tror faktiskt satt jag hade mått väldigt dåligt om det hade blivit som jag planerade i 8:an haha. Jag kanske inte har lyckats med allt men jag är glad över vart jag är just nu. Vissa kvällar ligger jag fortfarande och stressar över hur det blir i framtiden.

Likes

Comments

Hej,

Jag startade precis en blogg, vilket du som läser (om det är någon som läser) kanske har förstått. Det här blir som en slags historia om mitt liv. Som du snart kommer att märka är det långt ifrån perfekt men jag strävar efter ett liv jag kan tänka tillbaka på och känna att jag har åstadkommit allt jag vill. Det blev ganska djupt snabbt haha. Lite uppgifter om mig:

- jag bor i Stockholm

- jag går på gymnasiet

- jag gillar att skriva (en anledning till att jag startade det här)

- jag älskar filmer, böcker och musik

- min favoritmat är tomatsoppa med frallor

Det var lite information om mig. Jag vet inte riktigt vad mer jag ska skriva. Snart ska jag fixa min layout mm så det kommer. Jag hoppas att du som läser (om det är någon som läser) har en bra dag!

Ps: Jag funderar på om jag skulle göra lite kort filmer där jag läser upp saker jag har skrivit och filmar lite olika miljöer med det och lägger upp på youtube. Vi får se hur det blir. Jag startade den här bloggen när jag hade tråkigt och tänkte att det kunde bli kul.

Likes

Comments