Hei alle sammen! Nå har jeg enda en grunn til å ikke ville reise hjem. Har seg sånn at vi har fått fem nydelige kattunger på gården. Vi hadde kun tre han katter fra før, men en som jobber med Amy hadde nemlig en hun katt som hadde fått kattunger. Siden den tidligere eieren også har en flokk med høner ville hun kvitte seg med de. Vi sa selvfølgelig ja takk til både kattemor og kattungene. Så nå har vi altså 9 katter!

De bor i låven så han kattene er litt redde for å gå inn der siden kattemor er litt hissig mot andre dyr som kommer for nærme. Ellers så er hun er skjønn. Løper rundt beina mine tiden og stryker seg inntil.

I kveld kunne jeg ikke finne kattemor så kattungene var ekstra kosete. Satt inne i låven sammen med de, mens jeg hørte noen lyder bak ryggen min. Var en stor pungrotte som spiste av kattematen. Jeg prøvde å skremme den vekk men den var hissig så jeg plukket heller opp hver eneste kattunge og tok de med utenfor låven isteden. Prøvde å finne kattemamma, men uten hell. Så det endte med at jeg la meg ned i gresset sammen med alle babyene og de kravlet opp på brystet mitt.

I skrivende stund er klokken snart ti og jeg har siste skoledag i morgen! Alle seniors skal ta med seg hundene sine på skolen som en slags prank. Er en tradisjon og de kommer som oftest på en ny spøk hvert år. På fredag skal vi kun være på skolen et par timer for å øve til graduation som er på søndag!! Er ikke for sent å booke flybilletter for å se på meg altså;) neida, det kommer til å bli stort sett veldig kjedelig har jeg hørt. Og spesielt siden skolen min er så stor. Skal vise dere bilder fra seremonien senere og hvor sinnsykt stort lokale vi har leid for å få plass til alle sammen. Om du er ekstra nysgjerrig kan du jo Google heartland event center.

Kommer et innlegg om turen min så snart jeg får tid, ellers så har jeg jo lagt ut masse bilder på Facebook fra prom og også fra hverdagen min:)

Ikke lege til jeg ser dere igjen nå! Ses snart, god natt:)

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Tiden flyr! Hadde prom for et par uker siden, noe jeg allerede har fortalt dere litt om. Viste seg å være kjempe gøy! Etter å ha sminket meg hjemme dro jeg over til Julia så hun kunne fikse håret mitt. Daten min hentet meg hos Julia så jeg tok meg med kake, blomster, kamera og veske. Har dessverre ikke funnet bildene jeg har av bare meg og daten, de er nemlig på kameraet til vertsfar. Får spørre han senere om jeg kan se gjennom noen av bildene. Jeg og daten kjørte til golfbanen der vi tok bilder sammen med gruppen vår før en partybuss kom for å hente oss. Tror vi var på bussen i rundt en time før vi dro til prom. Bussen kjørte oss tilbake til golfbanen siden ballet var i golfhuset. Stedet heter riverside golf club for de som er interesserte i hvordan det så ut. Var veldig gøy på bussen. Tror vi var nesten 40 stykker som danset, sang og lo på bussen. Var en strippestang deg også så var selvfølgelig noen modige gutter som viste frem litt show.
Bussen kjørte oss tilbake til prom og der fortsatte vi dansingen. Gjengen min er ganske stor så vi fylte den største ringen på dansegulvet.

Prom varte bare i et par timer fordi etter prom hadde vi noe som heter post prom. Post prom foregikk på skolen og vi hadde hoppeslott, photobooth, masse kule konkurranser! Kom også en hypnotisør som skulle hypnotisere oss. Ble utrolig overrasket over at det faktisk fungerte! Nå tror jeg virkelig på det hehee. Flere av vennene minene hypnotisert og det var veldig kult å se på. Har et par videoer jeg kan vise til dere dere hjemme:) tilbake til det med kule konkurranser! Mini kjøleskap, Netflix medlemskap, TV, MacBook, beats og et 10 000kr verdt stipend var blant de kuleste tingene man kunne vinne. Var et slags lotteri så eneste du trengte å gjøre var å legge en lapp med navnet ditt på i boksen og vipps så var du med i trekningen. Jeg vant faktisk en stor kaffekopp med 50 dollar cash oppi. Sier meg fornøyd, hadde jo vært litt vanskelig å ta med et mini kjøleskap hjem;)

Var ikke hjemme før klokken 5 på morningen samme dagen. Var en veldig lang natt men sinnsyktgøy!

Likes

Comments

Heihei alle sammen! Tenkte å sjekke inn før prom. Nå er klokka 1:45 og jeg skal møte opp for bilder klokken 4:45. Daten kommer for å hente meg hos Julia. Jeg bakte Oreo kake i går for å ta med til middagen før prom og håper den faller i smak! Det er jo en stor favoritt på familiebursdager hjemme.

Jeg tar det veldig med ro i forhold til mange andre når det gjelder prom. Vennene mine har vært oppe i mange timer allerede for å fikse hår, spray tan og negler. Jeg stod opp klokken ti, tok en dusj, har sittet ute i det fine været sammen med Ryan i et par timer og nå har jeg nettopp sminket meg. Julia skal hente meg når hun kommer hjem fra frisøren også skal hun fikse håret mitt.
Oppdaterer dere om hvordan dagen gikk så fort som mulig.

Prøver på kjolen tidlig om morningen! Passer fortsatt;)

Likes

Comments

Kommer et innlegg om turen min senere, men tenkte å skrive litt om gårsdagen! Jeg ble nemlig spurt til prom! Daten min heter David og vi hadde allerede avtalt att vi skulle gå sammen. Likevel ble jeg veldig overrasket når han spurte!

Jeg hadde vært hjemme hos Julia hele dagen fordi hun ville ha litt selskap mens hun pakket til New Mexico. De skulle bare ha med seg håndbagasje så jeg foreslo at vi skulle dra hjem til meg for å hente den lille kofferten min. På veien hjem til meg pratet vi om at David og Jackson burde spørre oss snart siden prom er on under to uker. Hjemme hos meg viste jeg henne litt av det jeg hadde kjøpt i California og prøvde på ballkjolen min. Vertsmor og vertsfar skulle på en konsert til to av barnebarna så mens Julia dro hjem for å pakke, spiste jeg middag sammen med familien før de dro på konserten. Jeg hadde avtalt med Ran og Nick (vertsfetter) at vi skulle på kino og Julia insisterte på å plukke meg opp, sa hun ikke hadde noe bedre å gjøre. Ryan var allerede på kjøpesenteret der hvor kinoen er og han ringte meg for å spørre meg om hvor jeg var. Jackson skulle nemlig spørre Julia til prom så vi måtte være raske sånn at vi kunne rekke filmen. Vi kjørte opp mot senteret og så Jackson, David, Zack og Ryan ved bilen til Jackson. Før vi fikk parkert hadde de tatt frem en plakat og roser til oss! Var kjempe koselig og jeg ble veldig overrasket! Selv om Ryan fortalte meg at Jackson skulle spørre Julia så hadde jeg ingen anelse om at David skulle spørre meg samtidig. Julia visste at David skulle spørre meg så det var derfor hun hadde insistert på å plukke meg opp, men hun hadde heller ingen anelse om at Jackson skulle spørre henne. Så det ble jo en morsom overraskelse for begge to!

Prom er altså den 22. april så nå må ting forberedes. Alle vennene mine har jo sett frem til dette nesten hele livet siden prom er en ganske stor ting i USA. Alle sammen har kjøpt seg nye sko og kjole, bestilt time hos frisøren for farging og oppsetting av hår, makeup artist, tatt sol i flere måneder og skal i tillegg ta spray tan, manikyr og pedikyr. Er mye dyrere med ball i USA enn ball i Norge hvertfall. I tillegg til alle pengene man bruker på utseende må man også betale 20 dollar for billett til selve ballet, (ingen middag inkludert) 20 dollar for post prom (fest etter ballet), 20 dollar for partybuss på vei til ballet (dette er jo opp til de som vil), og middag på fin restaurant før ballet. Noen leier jo til og med inn profesjonell fotograf til å ta bilder.

I motsetning til alle vennene mine har jeg ikke bestilt time ett eneste sted eller tatt sol. Jeg vet rett og slett ikke hva jeg vil gjøre med håret mitt enda, og jeg er ikke spesielt stor fan av at andre gjør sminken min. Synes ikke jeg ser ut som meg selv også blir det alltid alt for mye. Så jeg skal fikse sminken min selv og kanskje Julia krøller håret mitt, vi får se. Ellers så skal jeg nok fikse neglene sammen med Ashley noen dager før ballet, så får jeg være den bleke skandinaveren som jeg er! Og stolt av det.

Likes

Comments

Hadde en veldig koselig dag med venner på søndagen! Hedvig overnattet hos meg denne helgen så det var hyggelig å se hun igjen etter Colorado. Vi dro på en bonfire på lørdagen, men vi dro hjem tidlig for å se på film isteden. Søndag morgen dro vi til Hastings for å kjøpe donuts fra Dunkin Donuts! Vi har det nemlig ikke i Grand Island. Vi dro sammen med en stor vennegjeng, kjøpte Donuts også kjørte vi tilbake igjen. Tar ca 20 minutter. Senere dro jeg hjem til Carolyn sammen med Anna, Ashley og Kate. Vi gikk tur med hundene, så på film, pratet om graduation og spiste lunsj. Senere dro jeg hjem til Anna og Ashley og spiste middag sammen med familien deres før vi møtte de andre jentene igjen på Tommys for dessert. Senere den dagen dro vi på kino downtown for å se a dogs purpose. Jeg gråt hvertfall fem ganger både fordi jeg var glad og trist. Veldig koselig film og en veldig bra dag!

Likes

Comments

​Har noen kjempe spennende nyheter! Den 1 april reiser jeg og Ruan til California og videre til Arizona. Jeg reiser med EF på det de kaller en discovery tour og skal være borte i 8 dager. Dette betyr at jeg tar 5 dager fri fra skolen og at jeg er hjemme til påskefeiring sammen med familien! Fortalte mamma og pappa at jeg hadde veldig lyst til å se Grand Canyon og nå har jeg muligheten. Kjenner ingen andre som reiser bortsett fra Ryan så da møter jeg jo en del nye venner også. Planen er som følger: 

Dag 1: Ankommer LA tidlig på morningen. Regner med at vi får tid til å pakke ut og komme oss til rette på rommene. Tror inndelingen er slik at det bor 3/4 stykker på samme rom. Så er det middag med alle sammen på kvelden og sikkert noen aktiviteter slik at vi blir bedre kjent.

Dag 2: Guidet tur rundt LA. Vi får se Hollywood og får fritid på rodeo drive. Tviler sterkt på at det blir noe som helt shopping her for å si det sånn. 

Dag 3: Fri tid på Santa Monica Pier. Da kan man dra på stranda, shopping, karuseller osv. 

Dag 4: På vei til Las Vegas! Vi skal stoppe i Calico ghost town som er en gammel western by. Skal kjøre gjennom ørkenen i Nevada for å komme til Vegas. Her skal vi spise middag og dra på en stor forestilling! 

Dag 5: Kjøre videre til Grand Canyon!

Dag 6: Utforske Grand Canyon på nært hold. 

Dag 7: Slide rock state park er en naturlig vannpark vi skal dra til. Videre kjører vi gjennom Sedona. Her får vi også tid til litt shopping. Så drar vi videre til Phoenix, hovedstaden i Arizona.

Dag 8: Hjemreise! 

Likes

Comments

(Skrevet for et par uker siden) I dag har jeg vært på promdress shopping sammen med Ashley, Kaylee og Julia. Vi kjørte i ca 2 timer til en knøttliten by men som hadde en utrolig stor brude/ballkjole salong. Jeg må ha prøvd sikkert 15 forskjellige kjoler for ulikt Norge så kan man prøve så mange kjoler man vil, så lenge man vil. Brukte en del timer der og kun en av oss endte opp med å kjøpe seg kjole. Jeg forelsket meg i to veldig fine kjoler, men begge kostet over 800 dollar noe som er helt ekstremt. Prøvde en rød kjole rett før vi dro og den var også utrolig fin! Den kostet rundt 400 dollar så det var jo en god del billigere. Ballet er den 22 april og de fleste har allerede kjøpt seg kjole. Jeg hadde regnet med at kjolene ville være en god del billigere her enn hva de koster i Norge, men det er de altså ikke. Er ikke mye på konto nå etter Colorado turen så vi får se hva det blir til. Kaylee sin kjole var heldigvis ikke en av de dyreste, men den var utrolig utrolig fin. Den passer henne veldig godt og hun er veldig fornøyd med kjøpet! Noe som gjør at prisen på kjolene øker en da mer er at det koster 150 dollar å legge den opp eller sy den inn, noe som man garantert må gjøre uansett siden alle kjolene har milelange slep.

I skrivende stund sitter jeg også å ser på ballkjoler på nettet siden det viser seg å være veldig mye billigere! Nå er det jo ball om bare litt over en måned så det er på tide å fine seg en kjole! Nå nærmer det seg jo slutten også.. Ballet er rett rundt hjørnet og etter det er det graduation den 14 mai! Her er noe bilder fra sesongens basketball kamper!


Meg og Ashley

Meg og Kelly

Meg og Kelly

Reagan, meg, Ashley og Julia!

Familiemiddag! Babyen heter Hazel!

Likes

Comments

Veldig sent i gárkveld kom jeg hjem fra en weekend trip til Colorado. En som jobber for EF spurte meg og Ryan om vi ville bli med pá tur. Ryan skal jo til LA neste máned sá han takket nei, men det gjorde at det ble plass til Hedvig! Jeg delte rom med Hedvig nár jeg var i New York sá det var veldig hyggelig á ses igjen. Endte opp med at vi bare var tre elever og EF representanten siden èn droppet ut i siste liten. Var en lang kjøretur og enda lenger på vei hjem igjen. Tror vi endte opp med 7/8 timer på veien tilbake så var ganske så sliten i dag. Kom meg likevel opp av senga og til skolen.

Forelsket meg virkelig i Colorado. Om jeg flytter til Amerika så er det stor sannsynlighet for at det er der jeg bosetter meg. Minner jo om Norge egentlig utenom havet. Colorado ligger jo også midt i landet så noe sjø er det ikke, derimot så er det mange mange fjell. Hadde gledet meg til å få smake på vannet også! Deilig vann rett fra krana. Er jo noe av det jeg savner mest med Norge, fjell og vann. Vi stod på ski alle tre dagene vi hadde muligheten. Stod opp mellom klokken 5 og 6 hver eneste dag for å være i bakken klokken 8. Stod helt frem til klokken 2/3 hver dag med kun lunsjpause klokken 12. Kjenner det i beina nå for å si det sånn så jeg var veldig takknemlig for at vi ikke hadde legday i vektløfting i dag.

Pengene fløy mens vi var der. Måtte kjøpe skibukse før turen og leie skiutstyr for tre dager. Fikk sjokk når vi betalte for skipass også, kostet søren meg 85 dollar for hver dag vi stod. Spiste også mine to dyreste middager i løpet av hele oppholdet mitt i USA. Dro på Indisk den første dagen, kjempe lenge siden siste og super god mat - så det var absolutt verdt det. Dag 2 spiste vi fisketaco på meksikansk restaurant. Skulle visst være inspirert fra både Asia og Mexico, dette falt absolutt ikke i smak hos meg, mens alle de andre digget det. Ble totalt over 50 dollar for middag på kun to dager. Colorado er visst dyrt, kanskje jeg ikke skal flytte dit likevel.

Uansett så var fjellene fantastiske, skiføret var bra, vi kjørte alle de svarte løypene. de hadde en svart løype som het Norwegian så ble jo ganske stolt av det. Må si at det var den vanskeligste faktisk. De svarte bakkene i Norge er mye vanskeligere i og med at de ofte er bratte og isete som gjør det vanskelig å holde kontroll på farten.

Om dere lurer på hvor vi var så bodde vi i Golden også kjørte vi til winter park hver dag. Siste kvelden dro vi til Denver en kjapp tur, men kom dit såpass sent så alt var allerede stengt. Uansett veldig kult å oppleve byen, veldig mye liv og mennesker der!

Alt i alt en veldig bra helg og satser på at jeg kan dra tilbake en gang senere i livet.


Likes

Comments

Skolesystemet er jo ganske annerledes her i USA, på godt og vondt! For å få skoleåret mitt her godkjent så er det visse fag og regler som gjelder. Jeg må ta matte og spansk, siden jeg tar 2P matte vil det si at jeg fullfører begge disse fagene her. Dette betyr også at disse fagene vil kun stå som godkjent på vitnemålet mitt siden de ikke kan ¨oversette¨ de karakterene jeg får her nede. Noe som er litt synd i og med at det går ganske så bra! Ellers så må jeg gå videre med hvertfall to programfag som da blir psykologi og sosiologi. Tok Psykologi forrige semester siden det er et fag som kun går over ett semester, så dette semesteret tar jeg sosiologi.


Slik se timeplanen min ut dette semesteret.

Weights - Vektløfting/ treningsklasse

Astronomy - Astronomi, science klasse

American History

Matte

Lunsj

TA - Teacher assistant, hjelper læreren en halvtimes tid

Sociology - Sosiologi

Spansk

Likes

Comments

Innlegget ble skrevet på Lørdag, publisert senere.

I dag skal vi feire kinesisk nyttår! Ryan er fra Taiwan så de feirer også kinesisk nyttår. Vi skal lage kinesisk mat sammen i kveld med hele familien. Før det skal vi på kino sammen med Nick (vertsfetter). Vi skal se filmen lala land, Ryan har hatt lyst til å se den ganske lenge nå og endelig kom den på kino her i byen også.

Vi lagde suppe og noe som lignet på wok. Utrolig godt! Er kinesisk tradisjon å få penger på nyttårsaften i en rød konvolutt så Ryan og jeg fikk en konvolutt hver. Veldig morsomt og hyggelig at jeg får oppleve litt asiatiske tradisjoner også. Ryan har sagt han skal ta med julen tilbake til Taiwan så kanskje jeg får ta med røde konvolutter tilbake til Norge?

I går var jeg i en kirke i en annen liten by 30 minutter unna her jeg bor for å lære noen jente speidere om Norge! Julia var også med så de fikk høre om Sverige også. Vi viste de er par leker som å løpe med potet på en skje og hvordan man kan lage blomsterkrans til midtsommer. De syntes det var veldig spennende å høre om julenissen som bor i Drøbak og postkontoret. Spesielt stor begeistring for at Frozen/ Frost er inspirert fra Norge med reinsdyr, bunader, Arendell/ Arendal??

Skal vi se hva som har skjedd i det siste, er jo veldig lenge siden jeg har oppdatert! Mobilen min fungerer ikke lenger så har ikke så mange bilder å vise dere.

Her er litt bilder fra da vi dro til nabobyen for å fortelle litt om Norge og Sverige. Kjempe koselige barn! Vi var der i over fire timer, masse lek og latter.

Som jeg sa så dro vi på kino for å se lala land, anbefales ikke. Veldig treig film så skulle ønske vi hadde sett "A dog's purpose" isteden. Ryan elsket jo filmen og synger konstant på alle sangene, noe som gjør meg helt gæren.


Har vært i både Lincoln og Omaha siden siste jeg oppdaterte. Dro til Omaha med skolen siden kunstprosjektet mitt hadde blitt tatt med i en konkurranse (utrolig nok), blir ikke noe bilde av den for å si det sånn, ikke fornøyd. Uansett så ble det en liten fieldtrip til største byen i Nebraska. Vi dro til flere forskjellige kunstgallerier før vi endte opp på den hvor min "kunst" befant seg. Er veldig imponerende å se hvor flinke ungdommer er og hvor kreative ideer og gode budskap de har. Fikk til og med et scholarship til et kunstuniversitet, ikke at jeg kommer til å benytte meg av det, men ganske artig.

Hadde siste svømmetrening på mandag og siste homemeet i dag så nå er sesongen over. Må innrømme at det er veldig deilig hehe. Så nå er det soccer sesong som er neste! Blir MYE løping fremover har jeg hørt, skal bli deilig med et par ukers fri før det begynner.

Har byttet timeplan siden forrige semester så skal fortelle dere mer om det senere også!

Likes

Comments

Hei igjen alle.

Ná er jeg faktisk over halvveis nár det gjelder oppholdet mitt her i statene. Vi utvekslingsstudentene pá skolen her har brukt litt tid pá á finne ut nár vi skal hjem. EF kommer til á sende oss informasjon om hjemreise etterhvert, men det kan jo godt hende at vi ikke fár noe informasjon fór det nærmer seg avreise. Husker jo at jeg fikk flybillettene mine bare et par dager fór avreise til USA. Má beklage rare bokstaver forresten, men bruker skole pcen min til á skrive. Har begynt á stresse allerede. Er redd jeg ikke fár gjort alt jeg vil fór jeg skal reise hjem igjen. Har jo laget en liten ¨to do¨ liste over ting jeg vil gjóre fór jeg reiser hjem. Har fátt krysset av et par ting.

 • Se college football
 • High school football game/ basketball game
 • Homecoming
 • Roadtrip
 • Ri - western stil
 • Jobbe frivillig
 • 25.desember - julemorning
 • Winterball
 • Se en annen stat
 • Skyte med pistol
 • Mount Rushmore
 • Prom


Kan krysse av de fórste 9 punktene pá listen. Har sett Kansas og Iowa, men skulle gjerne dratt til et litt varmere sted ogsá. Nebraska er jo ikke sá annerledes enn nabostatene. En nabostat som hadde vært artig á se er jo Colorado. Nebraska er jo helt flatt sá det er mye vind her hele tiden, mens i colorado har de jo fjell og det er dit alle drar om de skal stá pá ski.Satser pá á fá til en tur i lópet av spring break:)

Slenger med noen tilbakeblikk fra starten av áret. Fóles ut som det er ganske lenge siden egentlig selvom tiden gár fort.

Savner de varmere dagene, er sá kaldt her ná. En ting med Nebraska er at været endrer seg hele tiden. trodde nesten at vi nærmet oss sommer for bare en uke siden, mens ná er det -25. Trodde det var pá tide á sende hjem vinterjakken men det er visst alt for tidlig!

I dag har vi familiemiddag og det gleder jeg meg masse til! Det er virkelig noe jeg vil ta med tilbake til Norge. Familiemiddag én gang i uken! Gleder meg

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Hei og hå!

Nå kom jeg nettopp jeg fra winter ball på Northwest som ble avlyst forrige gang. Som jeg sikkert har sagt tidligere skulle jeg egentlig gå på northwest men ble flyttet over til senior high pga flytting av en annen utvekslingsstudent. Er jo egentlig litt lei meg for at jeg ikke fikk gå på northwest, det er nemlig en skikkelig bondeskole! Flere av elevene går med cowboy boots og hatt på skolen, så kult! Rutete skjorte og countrymusikk var noe jeg fikk se og høre på ballet i dag, morsomt med linedance og sanger fra footloose. Nå er jeg jo heldig som har møtt så gode venner fra senior high og de har et stort utvalg av fag du kan ta så skal ikke klage (bare litt). Kan poste bilder og skrive mer om dansen mitt senere, tenkte nemlig å fortelle om jula og nyttårsaften først!

1.juledag aka "julaften" var en veldig hyggelig dag. Hele familien kom over, det var tullegaver og ordentlige gaver til alle sammen. Ryans første julegave noensinne ble en "Willy warmer" og det tok han litt tid å finne ut hva det var for noe, og når han først forstod spurte han om han kunne få bytte den til en større størrelse. Er altså såpass åpne med familien hehe;) Familien min hjemme i Norge hadde også sendt ned noen pakker til meg, mormor hadde til og med bakt favoritt julekakene mine. Så koselig å se at de tenker på meg og tar seg tiden til det. Og tusen takk til andre familiemedlemmer og venner som sendte julegaver, gleder meg til å takke dere ordentlig når jeg ser dere igjen også.
Senere på juledagen spiste vi middag med hele familien og spilte et par spill. Ville aller helst at dagen aldri skulle ta slutt, elsker å være omringet av andre mennesker og spesielt når alle er i veldig godt humør.

Juleferien har vært ganske alminnelig, har ikke gjort stort. Et par kvelder meg venner, kaffe om morningen, sett på stjernene, vært masse masse med kattene, hestene og hunden. Har gått et runde hver dag og sagt hei til alle dyrene på gården her. Har ryddet litt i låven også slik at jeg har fått meg eget "dansestudio". Stor plass å boltre seg på så jeg setter på musikk og danser så lenge jeg orker. De som kjenner meg godt vet jo at jeg får øyeblikk hvor jeg bare må røre på meg, og det er ikke store plassen inne i huset med alle antikk møblene og dekor. Fant også en vektløftings maskin inne på låven, ganske gammel og slitt men noen funksjoner funker enda!

Har også blitt utallige ganger til starbucks så Ryan kan få brukt gavekortet sitt. Er skummelt å se hvor mye penger man kan bruke på veldig søt og kremete kaffe.
En kort tur til Lincoln for å shoppe, men fant dessverre ingenting. Fi t å spare penger likevel for har bestemt meg for å kjøpe cowgirl boots og skole "college" jakke og det er ikke billig! Når jeg kom hjem igjen derimot! Satte meg rett ned og bestilte en personlig almanakk, så 2017 skal bli et godt planlagt år!

Når vi snakker om 2017 så kan jeg jo fortelle litt om nyttårsaften. Valgte å holde meg unna fester, har hørt at politiet som oftest dukker opp og det er jo lite morsomt. Ble isteden en koselig kveld med barna til vertsforeldrene mine! Vi hadde fondue til middag og god kake. Vi så på en kul western film og når det nærmet seg 00:00 i NY (23:00 i nebraska), satte vi på tv-en og så de slippe kulen. Har bare sett det på film før, og så det jo ikke akkurat på virkeligheten nå, men så det hvertfall live på TV! Artig det også. Ellers så fikk vi et lite Glimt av raketter når klokken ble 00:00 i midten av Amerika. Hadde en hyggelig kveld, så du trenger ikke bekymre deg for det mormor!❤️

I avsluttende øyeblikk tygger jeg på en melkesjokolade firkant og gruer meg til skole og svømmetrening i morgen. Vet at dagen deres allerede har startet for her er klokken 01:00 og jeg burde ha lagt meg for lenge siden!

Dette er altså en Willy warmer:)) A heater for your Peter

Likes

Comments

God jul kjære venner og familie! Nå er dagen min over og teknisk sett har neste dag allerede begynt. Min første jul uten familien og norske tradisjoner er overstått og det gikk helt knirkefritt. Har ikke felt en tåre eller kjent på klump i magen. Var veldig nervøs for hvordan det skulle bli nå rundt juletider og jeg hadde forventet at jeg skulle savne familien min masse. Jeg savner dere selvfølgelig mye, men er glad jeg ikke følte meg ensom på julaften. Ble en veldig annerledes jul for meg, spesielt siden min familie er litt gammeldags og feirer på den typiske amerikanske måten. Det betyr at vi kun gikk i kirken i dag klokken 6 også spiste vi nudelsuppe hjemme, bare oss fire. Verken snø, pakker eller julemiddag på den store dagen aka kvelden, men følte ikke noe på det. Tror det hjalp litt egentlig så tenkte jeg ikke så mye på hvordan de andre det.
Noe som var en stor bonus for meg var at familien min hjemme ikke feiret julen som vanlig de heller. Vi har feiret jul i samme huset i Drøbak så lenge som jeg kan huske. I år var det annerledes, og feiringen tok sted hjemme hos tante og onkel.
Ringte mamma slik at jeg fikk prate med familien mens de åpnet gaver så fikk house tour av hele huset og dagen etterpå hadde de sent meg flere bilder av hvordan de hadde pyntet så fint utenfor også. Felte heller ingen tårer mens jeg pratet med familien, Ryan kom opp på rommet mitt mens vi pratet, så hele familien fikk prøvd engelsken sin midt i julefeiringen. Ryan ble spesielt overrasket over at Besse var så flink, siden hans egne besteforeldre ikke kan prate engelsk i det hele tatt.
Var hyggelig å si hei til hele gjengen og at jeg likevel fikk være med på litt av julefeiringen.

Julestemningen er her ikke helt enda, som sagt så har vi null snø, men heldigvis er dekorasjonen på høyt nivå inne i huset. Jeg og Ryan fikk pynte juletreet, eller faktisk to! Ett tre i hver stue. I tillegg til lukten av julekaker siden vertsmor har bakt hver eneste dag, i flere timer om gangen.

I morgen tidlig er det pakker klokken 10 sammen med hele familien. Gleder meg masse! Blir en ny opplevelse siden jeg aldri har feiret jul på denne måten. Kanskje har de noen tradisjoner jeg kan tenke meg å videreføre når jeg kommer hjem til Norge? Vi får se hva morgendagen bringer!

(Innlegget ble skrevet den 24.desember, men glemte å publiseres)

Likes

Comments

Det er mye som skjer om dagen! Finals (tentamen), skoleoppgaver, svømmetrening og konkurranser, familiemiddager, julehandel osv. Jeg koser meg mer og mer sammen med familien min. Føler meg hjemme her nå og det er veldig deilig. Har tatt lang tid å føle seg helt tilrette, man må jo lære å kjenne hverandre. Er veldig enkelt å prate med familien eller stille de spørsmål og det er jeg veldig takknemlig for!

Hver kveld finner jeg frem kalenderpakken for neste dag slik at jeg har noe å glede meg til hver morgen. Gammel tradisjon og det er fortsatt slik mamma får både meg og Philip ut av sengen i desember. Skal vi se, det har vært en del pakker siden forrige gang jeg skrev. Er så hyggelig at både familie og venner har send meg pakker. Masse koselige gaver som jeg setter utrolig stor pris på.

Når vi snakker om å være opptatt! Har hatt mye på agendaen i det siste. Ryan (barnebarn) fylte 11 år og vi hadde overraskelses bursdag for han på en god restaurant her i byen. Forrige Lørdag dro vi i bryllup til datteren til vertsmors søster. Var utrolig morsomt, fikk danse hele kvelden sammen med Ryan og Sean, og tok til og med imot brudebuketten! Betyr vel enten at jeg gifter meg meget tidlig eller at de andre gjestene er sent ute. Skulle egentlig på winter ball på northwest high school på lørdagen også, men det ble avlyst pga været. Litt is på veien og noe snø, skulle likt å vise amerikanerne hvordan vinteren er i Norge! Aldri en eneste fridag pga snø eller is. En tysk utvekslingsstudent som går på northwest inviterte meg nemlig til å være daten hans på ballet. Ballet ble flyttet til 2. januar isteden så jeg har fortsatt noe å glede meg til, og noe annet positivt er jo at jeg fikk delta i bryllupsfesten isteden:)

I går var jeg barnevakt for søteste Hazel, helt nydelig baby. Så hadde vi party med hele svømmeteamet. Hadde secret santa opplegg så jeg fikk "cabin socks" aka pusesokker, og en god såpe. Ryan fikk en nebraska t-skjorte og han var i strålende humør. Hoppet og skrek fordi han var så fornøyd med gaven sin haha.

Har vært på en del julekonserter i det siste både Ryan (vertsbror) og Ryan og Sean har hatt julekonserter. Og Carley (vertskusine) hadde stor juleforestilling med showchoir.Ryan ble invitert til winterball med Carley, så begge to skal dit den 2. Januar!

Julekonsert på Grand Island senior High (min skole) med Ryan.

Julekonsert med Sean og Ryan.

Familiemiddag på beer 30 i chapman!


Slik så jeg ut etter å ha fått pakke i posten med nye støvler, litt klær, norsk godis og kalenderpakker! Begynte å gråte bitte litte grann:))

Pepperkakehus med venner. I amerika bruker de frosting istedenfor smeltet sukker til å sette opp husene. Var rett og slett mission impossible, husene ville bare ikke stå oppreist. Så etter 3 forsøk så huset mitt endelig slik ut (Nummer to fra venstre).


Ryan hadde bursdag og fylte 11 år. Victoria er forresten med i bildet om dere klarer å finne henne.

Nå er det basketball sesong!

Ryan ville at jeg skulle hilse å si at han er veldig glad i starbucks.

Likes

Comments

1. Venner og famile selvfølgelig! En ting jeg setter uendelig pris på er at mange av mine nærmeste venner også dro på utveksling, så jeg har alltid noen å prate med døgnet rundt.

2. Å ta bussen. Savner å kunne sette meg på bussen om jeg vil dra steder, Her er man jo avhengig av å bli kjørt rundt overalt.

3. Å gå på tur. Å gå tur i skogen, gå bort til venner, gå til butikken. Ingen av de tingene er mulig her, Som sagt så må man bli kjørt.

4. Godt drikkevann. Heldigvis har jeg godt drikkevann rett fra springen siden jeg bor utenfor byområdet og vi har eget vann, men ellers smaker vannet som basseng. Noen restauranter og spesielt drikkefontener på skolen smaker veldig klor!

5. Prate Norsk. Jeg er jo her for å bli bedre i engelsk og det tror jeg virkelig at jeg har blitt også! Likevel så er det noen ganger jeg ikke klarer å uttrykke meg like bra som jeg gjør på Norsk! Ordtak eller morsomme ord som det ikke går an å oversette.

6. Kniver. Er sikker på at dette må høres veldig rart ut. Her må man nemlig be om å få en kniv hvis man vil ha en. På de fleste restauranter får du nemlig bare en gaffel og en skje. Til om med i kantina på skolen. Amerikanere har veldig merkelige spisevaner, de bare skuffer alt inn i munnen med en gaffel. Om de må dele opp noe bruker de også bare en gaffel. Tar de ekstremt lang tid også, så jeg ser ikke poenget. Virkelig ikke som de vanligvis bruker kniv heller fordi de holder bestikket veldig annerledes enn hva jeg er vandt til også.

7.Norske manerer. Raping og promping i offentligheten er helt vanlig her. Om du sitter i kantinen på skolen hører du garantert noen som raper og folk er heller ikke sjenerte for å prompe foran noen de nettopp har møtt. Det har jeg fått bekreftet et par ganger.

8.Cheez Doodles. Trenger ikke si mer

9. Huset mitt. Rommet mitt og huset mitt. Jeg bor i et stort og fint hus her nede, men føles fortsatt litt fremmed. Har tross alt bodd i huset mitt hjemme i 11 år så kjenner det jo en del bedre. Kan hende det ikke stemmer lenger også siden mamma og pappa har pusset opp stua opp gangen.

10. Drøbak. Savner byen min og skolen min. Søte koselige butikker og cafeer, hyggelig naboer, gang avstand til butikker og venner.


Dette betyr selvfølgelig ikke at jeg ikke har det bra her. Trives godt og føler jeg kjenner familien bedre og bedre. Er godt å føle seg tilrette<3

Likes

Comments

Var så koselig å komme ned på kjøkkenet i dag å se at jeg hadde fått pakke fra Norge! Vi var litt bekymret for at den ikke skulle komme frem siden jeg hadde glemt å si navnet på byen når mamma skrev ned adressen, likevel kom den frem til slutt! Hadde bedt mamma om å sende ned vinterjakken min, et par klesplagg jeg savnet og noen sko pluss litt norsk godteri selvfølgelig. Så nevnte jeg også at det hadde vært litt koselig med en liten overraskelse. Og det fikk jeg! Åpnet pakken min nede på kjøkkenet og som forventet så var det vinterjakke, godis og klær, men så at jeg hadde fått ett lite brev også! Bestemte meg for å vente med å lese brevet siden jeg kjente jeg fikk tårer i øynene bare av å lese ett par ord.

Ryan hjalp med meg å bære opp pakken min til rommet mitt og etterhvert som jeg pakket ut tingene mine oppdaget jeg flere overraskelser. Jeg hadde fått en ny genser og en ny cardigan! Har en veldig fin genser fra benetton som jeg pakket med meg når jeg dro for fire måneder siden og allerede da hadde den store hull på albuene siden jeg har brukt den så mye. Så nå fikk jeg tilsendt en ny! I tillegg til en ny ullcardigan som jeg tok på meg med én gang og som jeg nå har brukt i hele dag.

Det var også en stor pose med noe oppi og når jeg åpnet den begynte jeg faktisk å gråte litt. Faktisk så åpnet jeg ikke posen engang, men jeg skjønte hva det var for noe. Adventskalender<3 Det som er morsomt er at jeg tenkte på dette for ikke så lenge siden når jeg pratet med familien på telefonen. Siden vi har pusset opp så mye siden jeg reiste så viste mamma meg rundt i huset. Det fikk meg til å tenke på adventskalenderne våre så jeg ba henne om å vise meg Philip sin. Tenkte på det at det var litt trist at jeg gikk glipp av det i år, men kom frem til at det bare var en enda bedre unnskyldning til å få det neste år hehe. Så jeg ble virkelig glad og overrasket!

Siden det er 3 desember åpnet jeg 3 pakker! Det som er aller best med kalenderen i år og som gjør den ekstra spesiell er at hele familien har vært med på det. Første pakke var fra mormor og besse og den inneholdt lypsyl (som jeg absolutt trengte) smørbukk og fox! Den andre pakken var fra farmor og da fikk jeg skrapeloddkalender fra flax. Tredje pakke var fra tante Hilde, onkel Rune, Carmen og alle dyrene og da fikk jeg et koselig kort og godis. Setter kjempe stor pris på det alle sammen! Gleder meg masse til å åpne nummer 24 som er fra Milla og Victoria, spent på hva dere har funnet på;) Jeg ble virkelig glad for omtanken og savner dere der hjemme masse masse. Har hørt at juletider skulle være en liten nedtur og at man kanskje kunne føle litt på hjemlengselen, så jeg gleder meg til å ha ett lite lyspunkt hver dag.

I skrivende stund ligger jeg i sengen min med en åpen cheez doodles pose ved siden av meg og er klar for å se på litt gilmore girls på netflix. Igjen tusen tusen takk alle sammen, dere er best<3

​fikk pratet litt med godjentene i dag også! Må si jeg savner å le sammen med de, har liksom ikke helt fått dreisen på det å være morsom på engelsk enda. Må forreste beklage for dårlige iPhone bilder, tvang nemlig ikke Ryan til å være fotografen min i dag.

Likes

Comments

Har sittet med en blank side foran meg i tre dager rett og slett fordi jeg har vært for lat til å skrive.Så nå som jeg skal skrie ned alt jeg har gjort side sist aner jeg ikke hvor jeg skal begynne. Har egentlig en haug med ting å fortelle. Har hatt fri i fem dager nå fordi vi har hatt thanksgiving break.

Onsdag var første fridagen, men vi stod likevel opp klokken 7. Vi hadde lovet Larry og Arlene at vi skulle hjelpe de med en EF presentasjon. Vi dro til den andre videregående skolen de har her (Nortwest) for å delta i en karriere og jobbmesse. En lærer på skolen hadde nemlig invitert oss til å bli med. Vi hadde e egen stand med EF duk, brosjyrer, newspapers og plakater. Målet var å få pratet med mange ungdommer, fortelle de om landet og kulturen vår, forskjeller og likheter. De som ville kunne også skrive ned kontaktinformasjonen sin hvis de hadde lyst til å bli en del av programmet (vertsfamilier).Det var veldig mange som skrev seg ned på listen så det var veldig gøy! Satser på at jeg har vært med å bidra til at vi har fått noen nye vertsfamilier:) Dette varte altså i 4 timer og når det var ferdig pakket vi samme alle tingene våre og dro på Arby's for å spise. Arlene vasket hus hele dagen så det var kun meg, Ryan og Larry på messen. Når vi kom hjem følte jeg for å ta en liten powernap før svømmetrening. Hver onsdag, torsdag og fredag har vi såkalt black practice. Dette betyr at treningen er ekstra hard. Jeg tror faktisk at jeg foretrekker black practice. Det er alltid noe a gjore sa tiden gar fort! Pluss at vi far bruke svommefotter pa en av ovelsene;)

Er usikker pa hva dette hadde med jobbmesse a gjore men var en stand hvor man kunne skrive navnet sitt med sjokolade. Sa dette er navnet til Ryan pa kinesisk.

Noen sote jenter vi pratet med pa northwest. De hadde masse sporsmal om bade Norge og Taiwan.

Torsdag - Thanksgiving

Fikk sove lenge pa torsdagen, noe som var veldig deilig. Spiste god frokost sammen med Ryan. Er sjeldent vi far spist frokost med Larry og Arlene i og med at de star opp klokken 5 pa morningen. En ny ting jeg har begynt a gjore er a ha en vekkerklokke klokken 5 pa morningen, kun for a vite at jeg kan sove i to timer til. Sa om jeg glemmer a sette pa begge vekkerklokkene er det en veldig stor skuffelse nar det ringer og det ikke betyr at jeg kan sove lenger...

Uansett! Vi dro over til Angie klokken 2. Angie er datteren til vertsforeldrene mine og hun bor rett over veien, kun tre minutter unna. Thanksgiving dreier seg mens om familie og venner + all maten. Tror vi var rundt 20 stykker der sa vi matte dekke pa i garasjen for a fa plass til alle sammen. Oldeforeldre, besteforeldre, barn, barnebarn og oldebarn, to hunder og to utvekslingelever. Fullt hus! Etter at alle var ferdig med a spise var det fortsatt massevis av mat igjen og masse dessert. Vi hadde roastbeef, skinke, kalkun (selvfolgelig), mais, potetmos, sotpotet, gronnsaker og masse saus!

Til min store skuffelse gikk vi ikke runden rundt bordet for a fortelle alle hva vi er takknemlige for. For jeg kom til USA hadde jeg nemlig forberedt meg pa hva jeg skulle si. ¨Jeg er takknemlig for at foreldrene mine ga meg muligheten til a dra pa utveksling og for hele familien min som alltid heier pa meg. Jeg er takknemlig for alle de nye menneskene jeg har blitt kjent meg og alle vennene mine i Norge som jeg alltid kan prate med. Jeg er takknemlig for Ryan som lyser opp hverdagen min og for vertsfamilien min som har apnet hjemmet sitt for oss.

Etter middag lekte vi en veldig morsom ord og mime lek! Man skulle finne pa ordene selv sa etterhvert som det ble senere ble ordene grovere og leken morsommere.

​Nick som mater hunden.

Fredag - Black Friday

Dro hjem fra Angie klokken 2 pa natten og stod opp klokken halv 5 neste dag. Sier seg selv at det ikke ble mye sovn. Forste jeg tenkte nar jeg vaknet var at jeg absolutt ikke hadde lyst likevel. Tanken pa en haug med mennesker som krangler om varer og lange koer i kulden utenfor butikken hortes ikke akkurat sa fristende ut nar jeg la i en god og varm seng. Tenkte pa det i et par minutter for jeg bestemte meg at det var verdt det. Balck friday er jo en Amerikansk tradisjon og dette er jo en slags once in a lifetime opplevelse! Amy hentet oss klokken 5 sammen med Carley og Becca for vi kjorte over til Angie igjen. Vi var godt forberedt pa galskapen sa vi hadde to biler. Amy kjorte med Angie mens resten av oss kjorte med Becca. Pa veien til Menards kjorte vi innom starbucks for a kjope kaffe til alle sammen, mens Angie og Amy allerede stod i ko.

Nar vi kom frem stod det allerede mellom 250-300 mennesker i ko sa jeg forventet galskap med en gang de slapp oss inn. Til min store overraskelse gikk det veldig greit, ingen dytting eller krangling i det hele tatt. Det avr faktisk litt skuffende... Men Menards er jo en gigantisk butikk som selger alt mulig sa var ikke for mange mennesker pa ett sted av gangen. Mens folk kjopte seg stovsugere, mobiltelefoner, tver, takvifter osv, kjopte jeg meg tre par sokker pluss ett par toffler. Kjempe fornoyd med innkjopet mitt og sokkene er allerede godt brukt.

Kom hjem klokken ti, men dro rett ut igjen bare en halvtime senere sammen med Larry for a handle litt pa matbutikken, og rett etter at vi kom hjem fra matbutikken dro jeg pa Walmart sammen med Kaylee og Julia. Kjopte meg ikke noe mer den dagen, sa det ble med bare sokkene.

Her har jeg forresten pa meg fredagens kupp.

Lordag

Pa lordagen ble vi stolte eiere av 7 nye kuer! Det er ikke helt riktig, det vi gjorde var a hente 7 av Larry sine kuer som har vart pa beite hele sommeren. Sa na har vi 10 kuer hjemme. Èn okse, 7 jenter og 2 kalver som er super sote. Kuene har nemlig bodd hos broren til Larry siden sommeren. Sonnen til Larrys bror matte hjelpe oss med a separere Larrys kuer sa han hadde med seg en hest. Han er ekstremt flink til a kaste lasso og hesten hans er veldig godt trent til nettopp dette. Han fikk ike bruk for lassoferdighetene sine for a jage kuene, men han gjorde uansett en super jobb med a skille de fra hverandre, noe som avr veldig goy a se pa! Jeg og Ryan vaer til og med sa heldige at vi fikk ri pa hesten.

En helt fantastisk hest a ri, men veldig veldig annerledes enn hva jeg er vandt til. I begynnelsen skjonte ikke hesten signalene mine i det hele tatt og den gjorde ofte motsatt av hva jeg signaliserte. Er jo en stund siden jeg har ridd, men jeg kan da vel ikke ha vart sa darlig? Sa skjonte jeg det, forskjellen er nemlig at jeg har lart a ri Engelsk mens her rir de jo selvfolgelig western! Da er det selfvolgelig ikke rart at det ble en del misforstaelser. Storste forskjellen er hvordan man holder toylene, èn hand eller to. Etter at jeg fikk greie pa det gikk det mye lettere og det var kjempe morsomt a sitte pa hesteryggen igjen. Skal ogsa sier at jeg kjenner det veldig godt i dag.

Sondag

En dag til a slappe helt av. Gjorde absolutt ingenting, men det regnet ute sa det var en perfekt unnskyldning til a bare daffe. Pa mandag er det tilbake til skole og svommetrening igjen og er ikke sikker pa om jeg er helt klar for det.

Likes

Comments

Heihei liten oppdatering fra helgen! På Lørdagen hadde vi en tidlig thanksgiving lunsj sammen med familien til Arlene. Vi var i en kirke ca 15 minutter unna der vi bor. Alle som var der er i slekt og jeg tror vi var rundt 50 stykker. Vi hadde ikke lunsjen i selve kirken, men i skolen ved siden av. Det er er luthersk skole så vi spiste i gymsalen. I og med at vi var i en gymsal så ble det litt leker så vi spilte blant annet fotball og basketball. Var hjemme igjen rundt klokken to så jeg fikk slappet av litt før Arlene kjørte meg over til Julia klokke fire. Var utrolig sliten etter lunsjen uten å skjønne hvorfor, og Arlene fortalte meg at kalkun tydeligvis gjør deg sliten? Får se om det stemmer på torsdag, da skal vi nemlig spise thanksgiving dinner!

Uansett så spiste jeg middag hos Julia før Joe kjørte oss to + Carolyn downtown for å jobbe på kinoen. Er en utrolig fin og godt gjennomført kino fra 1930! Ryan tok noen utrolig bra bilder med mobilen sin som viser akkurat hvordan det ser ut. Jeg var ansvarlig for popcorn og hadde altså masse å gjøre! Jobbet sammen med et hyggelig eldre ektepar som gjorde jobben enda bedre. Fikk gratis drikke og popcorn så vi kunne kose oss med filmen. Etterpå var det bare å rydde opp og dra rett hjem for å legge seg tidlig. Jeg trenger søvn for å fungere tidlig om morningen og når du må stå opp klokken 7 på en søndag så er det greit å ha lagt seg før tolv.

Dro altså i kirken i dag. Tror det var en veldig bra ting å legge seg litt tidligere for jeg klarte å holde øynene åpne under hele gudstjenesten;) Spiste frokost med vennene til Larry og Arlene slik som vi gjør hver søndag, veldig koselig, før vi dro innom Paradise Donuts! Ryans favoritt. Han kjøpte seg faktisk 12 donuts! Heldigvis er han snill så han delte med hele gjengen. På vei hjem spurte Arlene om hva vi ønsket oss til jul, så med andre ord vet jeg hva jeg får! Vi dro nemlig rett på kjøpesenter og rett til Victoria's Secret for å kjøpe badekåpe til meg hihi. Det har vært veldig etterlengtet! Betalte også for mobilen min, sure penger men må jo gjøres det også://


12 digge donuts, tror vi har 2 igjen bare. Jeg spiste bare èn så er veldig nysgjerrig på hvem som spiste resten.

Har tvunget Ryan til å ta bilder for meg i det siste. iPhone bildene blir ikke like bra som Huawei så han har måttet maile meg en del bilder i det siste hehe.

Svømmetrening og ny skoleuke begynner igjen i morgen, kjenner at jeg ikke er helt klar for det enda. Gode nyheten er at vi har Thanksgiving break så har fri fra skolen onsdag, torsdag og fredag!

Likes

Comments

Er stolt av å kunne si at jeg er en del av Grand Island swim team. Er en veldig stor gruppe med elever fra forskjellige skoler i Grand Island så har fått enda flere venner fra andre deler av byen. Vi har tre high schools her så er fortsatt mange mennesker jeg aldri har sett før. Det er mellom 2500 og 3000 elever bare på min skole, så er jo ikke rart det er mange nye fjes.

Gruet meg veldig til første svømmetrening, men det hadde jeg ingen grunn til. Trenerne er kjempe snille og alle på laget også. Er veldig mange flinke svømmere men heldigvis et par nybegynnere også. Ryan begynte også på svømming så er veldig morsomt å ha han der også, han gjør hver eneste trening ti ganger bedre. Begynte på mandagen så har nå hatt 5 svømmetreninger. Hver trening varer i ca to timer og består av forskjellige øvelser. Oppvarming er 500m krål så det fikser jeg ganske greit nå. Mandag - onsdag gjorde vi forskjellige øvelser når det gjelder vanlig krål, mens torsdag og fredag har vi gjort drills. Her gjelder det å øve på teknikk og legge til flere bevegelser for hver 50 meter. Er utrolig slitsomt men føler jeg blir bedre for hver gang jeg prøver så motivasjonen er på topp! Har det gøy på trening og føler meg bra etterpå.

Våknet opp i dag til snø! Dette var altså tredje gangen Ryan har sett snø og sist gang var når han var ganske mye yngre. Var ikke veldig mye i dag og når vi kom hjem fra trening var alt borte igjen. Har altså vært minusgrader i Nebraska også nå, kom ikke før i midten av november. Er koselig med snø men har ingen vinterjakke enda så kjenner meg ikke helt klar. Heldigvis skal mamma sende meg en pakke med litt norsk godis, vinterstøvletter, vinterjakke og litt klær. Gleder meg!

Nå jeg skal jeg og Ryan se på film og spise is, må prøve å legge oss litt tidligere i dag siden vi har mye på timeplanen i morgen. Vi skal spise tidlig thanksgiving middag i en kirke med familien til Arlene i morgen, og når vi kommer hjem skal jeg jobbe frivillig på et koselig kinosted nede i byen. I gjengjeld får jeg gratis kinobilletter så skal se Fantastic Beasts sammen med Julia, Ryan og Marco.

Verdens beste katt, vanskeligste med å dra hjem blir vel å forlate denne skjønne skapningen.

Likes

Comments

Flyttet visst bloggen gitt! Bryr meg ikke veldig om hvordan bloggen ser ut, men tror bildene blir bedre om jeg bruker denne nettsiden. Det er den samme siden som Julia bruker så hun kan vise meg litt tips og triks eller hjelpe meg om jeg skulle ha problemer. Satser virkelig på at bildene blir bedre om jeg gjør det slik fordi det har virkelig irritert meg med blogg.no. Er nok bare jeg som er for lat til å sette meg inn i hvordan det fungerer. Fungerte dessverre ikke å flytte bloggen så om de vil se gamle innlegg så får du gå til http://noraistatene.blogg.no

Likes

Comments