Contains affiliate links

#nakdxmetapic

Detta måste ju vara en av de snyggaste färgerna framåt våren eller? Så himla fin. Allt är från NA-KD och med koden: GRAB20 får ni 20% på allt förutom reavaror.

Rekomenderar verkligen den blåa färgen då den är så himla vårig och fin. Fatta att matcha med kjolen på bilden eller fina utsvängda byxor... så snyggt!

Passa på vettja, dags att unna sig lite vårnyheter nu.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Lite inspiration till våren och sommaren. Även de snygga jordgubbarna jag halvt dreglat framför nu ett tag... ser så gott ut!!
Verkligen idétorka på inlägg så fick bli ett sånt här halvtråkigt inlägg men så får de va ibland tyvärr. Man kan inte alltid ha så bra kreativitet (jag har dock aldrig det...)

Likes

Comments

Enda bilden jag tog i Trysil tyvärr men räcker för att skriva att det var himla bra där. Bara sammanlagt två dagars åkning men ändå kul. Träffade Albin där så åkte med honom idag (lite roligare än mamma & pappa). Sov på hotell vilket inte riktigt var lika mysigt som att bo i en stuga men hotellfrukost var ju ett plus.

Nästa skidresa blir Alperna om några veckor. Tagga!!!
Ska bli så roligt och hoppas på bättre väder än det Trysil hade nu.

Likes

Comments

Liten kort summering av mitt 2017 i bilder ( i ordning).

Avslutade såklart med det bästa som hände mig under året och som förhoppningsvis kommer vara det bästa med 2018!

Likes

Comments

Nu var det här. Det efterlängtade 2018 eller? vet inte om jag är taggad för har inte längtat till det nya året. Dock känns det skönt och jag hoppas och ska så gott det går försöka börja uppdatera mer här men no promises tyvärr. Hatar att lova saker jag inte håller men men håll tummarna (Milla). Inget nyårslöfte för mig men har väl som vanligt ställt in mig på att träna mer då jag slutar gymnastiken och tror jag ska börja gymma igen men vi får se. Ska nog satsa på bodybuilder i år eller inte haha. Kanske ett lopp i sommar men ingen vet vad lilla Nora orkar med : /

Likes

Comments

Nu är det inte långt kvar. Känns som det nyss var julafton 2016... vart tar tiden vägen om jag får fråga?
Tider går ju fortare när man blir äldre men kändes som tiden gick hur långsamt som helst för 2 år sedan så hur snabbt ändras det om jag får fråga.
Redan gått en hel termin och läst klart matte 1c. Hur snabbt gick inte det...
Går i alla fall sista dagen i skolan på fredag men slutar vid 12.00 så inget jobbigt. Negativa med den dagen är att jag inte får min sovmorgon som jag brukar men man ska väll inte klaga (tomten ser och hör ju allt haha).
Denna terminen har väll gått lite åt skogen i skillnad med vad jag förväntat mig... i en klass med pluggisar och toppbetyg var inte skolan lika lätt. Nöjd ändå dock (typ).
Imorgon ska jag bowla också vilket ska bli så himla kul. Har längtat efter det här då det är med klassen (de jag tränar med). Riktigt roligt då det var år sedan jag spelade sist. Kommer ju såklart vinna också :)

Hoppas eran termin också gått fort!! Och hoppas även jullovet går segt

Likes

Comments

Contains affiliate links

Länkar finns i bilden. (klicka på en produkt så finns en direktlänk).

Några av de saker jag är mer intresserad av denna jul. Alltid svårt att bestämma sig över vad man faktiskt ska önska sig när frågan "kan jag få en önskelista?" kommer. Jag får typ panik och glömmer alla saker jag själv tänkt köpa på senaste. Nu var jag dock smart och hade sparat länkar under en tid så hade lite saker att utgå ifrån. Saker jag själv tycker jag behöver/verkligen vill haaaaaa!!!

Haha är det inte alltid så? Jag behöver enligt mig men vill ha enligt alla andra... Har faktiskt själv varit ute i god tid med julklappar till andra vilket gör mig ganska lättad för slipper stressen precis innan jul typ.

Hoppas ni får vad ni önskar er om ni nu firar jul för det gör vi verkligen i vår familj ;)

Likes

Comments

Är det bara vi som fått snö? Bästa jag vet ju!!
Vaknade igår och öppnade fönstret och det var snö. Blev himla glad för det betyder att det snart är jul vilket är det bästaaaa som finns.
Idag är det tyvärr tillbaka till skolan och allt pluggande. Snart två stora prov vilket jag inte har pluggat till och jag fattar inte heller så vettefasen hur det ska gå. Men men man dör väll inte kanske?!
Den här veckan har jag ingenting viktigt iallafall förutom nån träningsuppgift jag inte gjort men inte så värst svår så överlever nog tror jag.
Hoppas ni får en bra vecka med massa snö :) (det ska jag ha)

Likes

Comments

Okej kanske dumt med fler semesterbilder men denna kyla är så onödigt jobbig. Vill verkligen inte ha höst. Hellre vinter med snö och jul liksom!
Jaja vad är väll en bal på slottet (tror jag skrev det ganska nyss haha favorituttrycket) Nej men lite skönt att träffa alla igen och skolan kanske jag inte saknat men att ha något att göra på dagarna är väll alltid något!
På torsdag är jag faktiskt ledig då vi har ”utvecklingssamtalsdag” när lärarna har utvecklingssamtal hela dagen och vi elever bara kommer när det är våran tid så det är skönt. Ska faktiskt sova i Karlstad onsdag till torsdag och jag och Milla ska ha Tacomys osv. Sååå mysigt faktiskt!!
Nu ska jag hem och baka kladdkaka för det är ju ändå kladdkakans dag :P

Likes

Comments

Denna värme värmer seriöst mitt hjärta. Älskar verkligen detta. Imorgon drar vi dock hemåt vilket är både skönt men tråkigt. Jag får ju träffa alla igen vilket jag saknat men dock kommer man hem till ett kallt Sverige vilket är mindre mysigt tyvärr.
Har varit en superbra resa så väldigt glad att vi kom iväg nu trots att jag missade mycket roligt hemma i stan.

Likes

Comments