Bilder från helgen i fjällen. Verkligen jättemysigt men ska säga er att vaden fick lida haha. Fortfarande ont i vaden idag och det har ändå gått 4-5 dagar. Nej men vi fick skråa ganska mycket vilket gjorde att jag alltid hade vikten på främre benet och det är nog därför.
Hursomhelst så var det roligt att få åka lite och speciellt andra dagen när det var kanonbra väder verkligen! Man blir väldigt glad av det trots att man fryser tårna av sig.

Likes

Comments

Två bilder tagna i backen under förmiddagen. Jätteroligt med snowboard dock får jag väldigt ont i främre foten då det alltid är mycket vikt på den. Det gjorde att jag inte orkade åka hela eftermiddagen utan bara två åk. Haha mamma & pappa var ganska sura när jag sa att jag skulle stanna inne på eftermiddagen. Imorgon ska även syrran hyra snowboard och åka så det ska bli ännu roligare.
Något som inte är lika roligt är att vi måste vara ur stugan kl. 10 vilket är extremt tidigt om du frågar mig, dock behövde vi inte städa så det gör det lite enklare haha.
Imorgon ska jag verkligen försöka att inte klaga på "lössnön" i backen då jag tycker det är mycket svårare att åka snowboard på det. Känns som snowboarden skär sig mycket lättare. Drog mig två gånger på grund av det idag, inga farliga skador men dock lite ont i vänstra armen för landade på den första gången. Imorgon ska jag helt enkelt vara positiv hehe så får se hur det går...

Likes

Comments

För er som inte vet så går jag just nu i nian och ska nästa termin börja gymnasiet. För er som inte går i nian så kanske ni inte vet att gymnasieansökningarna precis har öppnat och jag ska om jag hinner ikväll skicka in mina ansökningar till de skolor/linjer jag är intresserade av.
Jag tänkte egentligen inte dra en lång presentation om vad jag har för förhoppningar osv. om skolor och gymnasiet i sig men tänkte berätta lite granna om hur jag tänker mig att min "framtid" ser ut.

Jag har väldigt lätt för att lära mig saker och har då alltid haft lätt för mig i skolan. Detta gör att många kanske skulle använda definitionen "A- barn" för att beskriva mina betyg. Själv älskar jag kanske inte det ordet men ingenting jag bryr mig om och det har aldrig påverkat mig. Det var egentligen inte detta jag skulle skriva men om jag nu ska berätta att jag ska gå natur kanske alla undrar hur jag orkar för väldigt många fördomar finns.
Såklart vet jag vad jag "kommer ge mig in på" men vet fortfarande inte vad jag vill bli i framtiden så vill därför välja en väldigt bred linje.

Skolan jag har tänkt gå på heter fria läroverken vilket då är en skola som har både elitsatsning på vissa idrotter och även "vanlig träning". Jag har då valt att jag vill ha inriktningen fys & hälsa där man alltså får träna på skoltid vilket jag tror kan vara bra för mig eftersom jag inte har alls mycket tid på fritiden att gymma/träna eftersom jag har gymnastik som tar upp väldigt mycket tid för utom på typ loven jag har men loven framöver är uppbokade med skidsemester vilket också är jä***gt roligt. Denna skola ligger dock 4 mil härifrån så jag måste pendla men jag tycker det är värt det så håller fars vid beslutet.

Detta är vad jag har planerat för mitt gymnasieval och är väldigt bestämd och extremt taggad att äntligen få sluta grundskolan och göra något annat än det man gjort i snart nio år! Hoppas verkligen det blir bra och att jag trivs.
(Har ju dock en gel termin kvar men massa nationella prov så alldeles för taggad är jag ej än haha)

Likes

Comments

Jacka H&M (liknande) / Jeans GINA TRICOT / Tröja HOLLISTER

Det enda jag sakar nu är att åka lite snowboard. Det ska vi faktiskt göra i helgen. Hela familjen har bokat in en spontanresa till sälen två nätter. Vi åker på fredagen direkt efter skolan (som tyvärr börjar imorgon) och så åker vi skidor lördag och söndag vilket ska bli mysigt.

Åkte faktiskt lite längdskidor häromdagen i Filipstad vilket kändes skönt. Körde ungefär en mil. Det var dock första gången denna vinter så var väldigt ostabil haha och det kan hända att jag drog mig en gång men det behöver vi inte nämna haha.

Är ni också taggade för skidsäsong i så fall kommentera gärna vad ni åker och vart ni helst åker! Är LITE nyfiken! Själv älskar jag att åka snowboard och helst i Trysil ;)

Likes

Comments

Har helt glömt att posta dessa bilder från julafton. Det var riktigt mysigt på morgonen eftersom det var då vi firade med bara familjen. Först var det super mysig frukost (våfflor med nutella haha) och sedan paketutdelning. Kommer inte visa exakt vad jag fått av mina egna anledningar men är väldigt nöjd med det jag fått.

Likes

Comments

Riktigt god mat åt vi igårkväll. Detta är en av favoritrestaurangerna (efter TGIF såklart). Riktigt god mat och älskar de små portionerna. Stor rekommendation från mig trots att syrran tyckte det var lite spicy tyvärr.

Likes

Comments

Några få bilder från gårdagen. Vi var inte hemma igår på julafton utan åkte först till min faster och kusiner. Där åt vi lunch och kollade på Kalle. Efter det åkte vi hem till mormor och morfar och bara åt lite gröt och delade ut julklappar.

Likes

Comments

Detta är det bästa jag vet att äta innan träning. Äggröra med tomat och ett stort glas vatten. Tränar just nu väldigt mycket styrketräning så måste äta mer protein än vanligt vilket kan va svårt ibland men det funkar.
Jag åt detta för ska nämligen gymma snart vid kl. 11. Vet än inte vad jag ska köra men hittar på något när jag är där säkert.

Likes

Comments

Det årliga pepparkaksbaket. Så mysigt varje år när jag och syrran åker till faster och kusinerna och bakar pepparkakor, julkola och massa gott. I år hade jag lite mer tålamod och gjorde ett roligt(jobbigt) mönster på en större pepparkaka. Tog väldigt lång tid men är väldigt nöjd måste jag säga.

Likes

Comments

I helgen har jag tävlat rikscupen 1 i gymnastik. Jag tyckte det gick bra men dock gick vi inte till final tyvärr. Efter tävlingen på lördagen så hoppade vi i Växjös grophall och det var superkul. Körde både dubbelhalv och handvolt 540° för er dom vet vad det är. Nästa söndag är det tävling på hemmaplan men bara i trampett så nu taggar jag det istället.

Likes

Comments

Instagram@noragullberg