Saga för jobb igen. Så kul att jobba faktiskt trots att man kanske ibland vill va ledig så gör det mig inte så mycket att jobba varannan helg. Tycker det är kul så inga klagomål här inte.
Jag missade dock ett roligt gympaläger i helgen men det kommer ju fler så jag får hålla ut!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Behöver verkligen smakråd då detta inte riktigt är en liten kostnad på tröja. Väldigt sugen på en tjocktröja men gillar även t-shirten mycket. Tänkte tjocktröja är lite bättre nu till vintern och hösten men är det för dumt med en grå till höst och så?
Asså så kluven men gillar verkligen alla tre så supersvårt att bestämma mig!!

Hjälp mig gärna för kan fasen inte bestämma mig själv...

Likes

Comments

Jadu folk fråga hur det känns att va 16 år. Kan berätta att det känns precis som dan innan så inget nytt direkt. Kanske att man får börja övningsköra men annars ingen skillnad.
Väldigt nöjd med födelsedagen och alla jag fick fira med! Bästa vännerna och pojkvännen har jag ju iaf <3

Likes

Comments

Då var det dags! Andra dagen i skolan och det känns väll bra. Det enda negativa var väll att jag missa tåget på morgonen hihi men annars helt ok dag. Idag är också en sån kort dag där vi bara gör saker med klassen så väldigt chill. Slutar typ vid 14 och börjar vid 10 så inte en aslång dag iaf!!

Likes

Comments

Kommer sakna gamla skolan, gamla lärare, gamla schemat men det är ju dock extremt intressant att börja om på nytt med nya kompisar nya lärare nytt schema!

Gymnasiet är väll typ början på min framtid eller?! Inte för min inriktning är särskilt avgörande läns det ändå som att mycket hänger på de nästa tre åren. De flesta började skolan idag men eftersom jag ska gå i Karlstad och inte här i stan börjar jag inte för ens på torsdag.

Sen på söndag är det ju ingen vanlig dag heller ;) 20 Augusti är nämligen min dag typ!! Ganska taggad för ska spendera den med bästa gänget eller i alla fall natten till min födelsedag. På söndagen blir det antagligen lite kalas och firande med släckten!!

Likes

Comments

Ganska cool invigning måste jag säga. Trots lacket av fotbollsintresse är det fasen kul att se alla duktiga spelare och dansare och allting från hela världen. Riktigt coolt med hela avslutningen också när de synkade fyrverkerier med musik!
Om ni inte varit där rekommenderar jag verkligen att åka nästa år!!!
Dock var det tråkigt med knivhuggningen idag i Partille. Vet inte om ni hört men en skola där fotbollsspelare bott på var det en man med kniv osv. Men tydligen okej nu och massa poliser och vakter. Så typiskt dock... inte en cup eller stor tillställning utan att någon jävel ska förstöra...
jaja glada miner nu för snart drar jag till Strömstad!!!

Likes

Comments

Nej men hallå hallå! Det var ett tag sen jag skrev här hehe midsommar för att va exakt... inte riktigt varit meningen men har väll inte haft det mest intressanta att blogga om eftersom mesta delen av mina veckor består av butikstider vilket inte är det roligaste att läsa om. Eller?! Borde jag uppdatera er om dagarna jag jobbat?
Nejdå men just nu är jag påväg till Gothia i Göteborg för syrran ska spela och efter det ska vi även ner en sväng till Strömstad för lite mys! Tror inte ni fattat hur mycket jag saknat bästa Strömstad och (bäst)kusten!!
Nedan ser ni lite roliga bilder tagna efter midsommar fram tills nu :) och glöm inte följa mig på Instagram (@noragullberg) för mer uppdatering!

Hoppas ni har världens bästa lov eller annat beroende på vad ni gör nu under sommartiden <3

Likes

Comments

Mysigaste midsommaren på länge! Var t.o.m. ute på sjön vid lunch fram till typ fyra. Sedan hem till kompisar för mat osv. Finaste kransarna hade ju jag och Hannah i alla fall. Lite kallt på sjön men roligt ändå!!

Likes

Comments

Asså stronger gör det igen!?!? Snyggaste kollektionen jag sett speciellt Havana som ni ser ovan. Snackar nu om deras nylanserade kollektion. Ska definitivt önska mig detta kit i födelsedagspresent för dör så snyggt det är!! Snacka om motivation till att träna om man får ta på sig dem där snyggingarna.
Asså stronger har en stor plats i mitt hjärta!! Bokstavligen.. nej då men så snygga träningskläder verkligen!!

Likes

Comments

Instagram@noragullberg