Okej kanske dumt med fler semesterbilder men denna kyla är så onödigt jobbig. Vill verkligen inte ha höst. Hellre vinter med snö och jul liksom!
Jaja vad är väll en bal på slottet (tror jag skrev det ganska nyss haha favorituttrycket) Nej men lite skönt att träffa alla igen och skolan kanske jag inte saknat men att ha något att göra på dagarna är väll alltid något!
På torsdag är jag faktiskt ledig då vi har ”utvecklingssamtalsdag” när lärarna har utvecklingssamtal hela dagen och vi elever bara kommer när det är våran tid så det är skönt. Ska faktiskt sova i Karlstad onsdag till torsdag och jag och Milla ska ha Tacomys osv. Sååå mysigt faktiskt!!
Nu ska jag hem och baka kladdkaka för det är ju ändå kladdkakans dag :P

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Denna värme värmer seriöst mitt hjärta. Älskar verkligen detta. Imorgon drar vi dock hemåt vilket är både skönt men tråkigt. Jag får ju träffa alla igen vilket jag saknat men dock kommer man hem till ett kallt Sverige vilket är mindre mysigt tyvärr.
Har varit en superbra resa så väldigt glad att vi kom iväg nu trots att jag missade mycket roligt hemma i stan.

Likes

Comments

Denna resa var välbehövlig iaf enligt mig! Solen är så varm och vädret är bara tipp topp vilket gör att humöret blir lite bättre. Saknar dock alla där hemma men får tänka positivt för jag träffar dem ju i princip om 5 dagar. Jag har även tävling direkt när jag kommer hem som jag hoppas kommer gå bra.
Idag tror jag det blir en liten stranddag då vi legat vid poolen i tre dagar nu. (Förresten, vi kom hit i lördags om jag glömt nämna det).
Så skönt är det att äntligen få i sig lite D-vitamin och en liten bränna på kroppen behövdes även!

Likes

Comments

Fick bli en hemmadag idag. Mådde inte alls bra imorse och väldigt yr. Kollat serier och fixat naglarna under förmiddagen och ska bara chilla nu på eftermiddagen. Blir dock ingen träning ikväll tyvärr </3
Imorgon drar vi också! Till Oslo och fredag till värmen i Spanien. Såå taggad på någon slags bränna och bad.

Likes

Comments

Onsdag är dagen då egentligen ingenting speciellt hände. Tränade som vanligt på kvällen vilket jag tyckte gick ganska bra med tanke på att dem andra ska tävla nästa helg (när jag tyvärr sitter på ett flyg) och jag även ska tävla helgen efter det. Kommer hem vid 12 på natten till söndagen och ska tävla på söndagen men vad gör man inte för gymnastiken?!

I helgen har jag nada planerat vilket också är fett skönt! Ett danspass med mina gymnaster på lördagen men bara två timmar så går fort. Och efter den helgen är det 1 vecka kvar till höööööööstlov och utomlandsresa!!!!!!! Och sedan efter höstlovet är det endast 7 fredagar kvar till jul!!!

Mycket att se fram emot nu, förutom alla tusen prov och förhör före och efter höstlovet(!) Natur är life ;)

Likes

Comments

Contains affiliate links

Alltså är inte detta en såååå fina klänningar?! Satt och kollade klänningar igår och insåg att jag alltid fastnade för denna färgen och antagligen för den är superfin!
Tänker mig denna färgen på julafton. Hur fint är inte det?

(metapiclänkar finns - klicka på bilderna för att komma till klänningarna)

Likes

Comments

Idag har väll varit en bra dag. Mycket glad att jag somnade nu på eftermiddagen för det behövdes verkligen! Inte varit pigg på hela dagen och alla lärare frågade om jag var vaken vilket jag knappt var. Kanske inte min bästa skoldag att räkna men men...
Sprang även till tåget för att hinna med ett tidigare men missade det men 10sek. BOKSTAVLIGEN!! Så fick vänta 30 min till. Life on top verkligen. Nu ska jag göra klart lite kemi till imorgon och bara ta det lungt vilket också jag behöver nu.

Likes

Comments

En liten reminder till världens mest omtänksamma person! Tror inte jag överlevt skola, familj eller något annat utan dig så ville bara säga tack!
Du står verkligen ut med mig hela tiden och fattar inte riktigt hur du orkar men det gör du och jag är tacksam x1000
Vi mot världen och allt annat <333

Likes

Comments

Har varit så inne på att färga håret länge nu och vill nog färga det väldigt blont men fortfarande lite osäker..
Skitfint med riktigt blont hår men tänker ändå att det kan vara snyggt med brunt till vintern.
Ska nog boka tid snart innan vi åker utomlands så kanske det bleks lite naturligt i solen sen också ;)
Inte långt kvar till vi ska till Kanarieöarna så det ska bli sjukt skönt att få lite värme till vardagen för lack på värme i Sverige är det i alla fall </3

Likes

Comments

Dyrt men gott! Gry kom över till Karlstad igår när vi slutat skolan så hade vi lite mys på stan! Skitroligt var det och måste göras om!! Idag hade jag sovmorgon också vilket var extra skönt för man kan ligga och snooza halva morgonen <33

Likes

Comments

Instagram@noragullberg