Ganska cool invigning måste jag säga. Trots lacket av fotbollsintresse är det fasen kul att se alla duktiga spelare och dansare och allting från hela världen. Riktigt coolt med hela avslutningen också när de synkade fyrverkerier med musik!
Om ni inte varit där rekommenderar jag verkligen att åka nästa år!!!
Dock var det tråkigt med knivhuggningen idag i Partille. Vet inte om ni hört men en skola där fotbollsspelare bott på var det en man med kniv osv. Men tydligen okej nu och massa poliser och vakter. Så typiskt dock... inte en cup eller stor tillställning utan att någon jävel ska förstöra...
jaja glada miner nu för snart drar jag till Strömstad!!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Nej men hallå hallå! Det var ett tag sen jag skrev här hehe midsommar för att va exakt... inte riktigt varit meningen men har väll inte haft det mest intressanta att blogga om eftersom mesta delen av mina veckor består av butikstider vilket inte är det roligaste att läsa om. Eller?! Borde jag uppdatera er om dagarna jag jobbat?
Nejdå men just nu är jag påväg till Gothia i Göteborg för syrran ska spela och efter det ska vi även ner en sväng till Strömstad för lite mys! Tror inte ni fattat hur mycket jag saknat bästa Strömstad och (bäst)kusten!!
Nedan ser ni lite roliga bilder tagna efter midsommar fram tills nu :) och glöm inte följa mig på Instagram (@noragullberg) för mer uppdatering!

Hoppas ni har världens bästa lov eller annat beroende på vad ni gör nu under sommartiden <3

Likes

Comments

Mysigaste midsommaren på länge! Var t.o.m. ute på sjön vid lunch fram till typ fyra. Sedan hem till kompisar för mat osv. Finaste kransarna hade ju jag och Hannah i alla fall. Lite kallt på sjön men roligt ändå!!

Likes

Comments

Asså stronger gör det igen!?!? Snyggaste kollektionen jag sett speciellt Havana som ni ser ovan. Snackar nu om deras nylanserade kollektion. Ska definitivt önska mig detta kit i födelsedagspresent för dör så snyggt det är!! Snacka om motivation till att träna om man får ta på sig dem där snyggingarna.
Asså stronger har en stor plats i mitt hjärta!! Bokstavligen.. nej då men så snygga träningskläder verkligen!!

Likes

Comments

Har varit så bra väder senaste dagarna verkligen. Hur mysigt som helst! Vädret har varit så varmt att jag t.o.m. Doppade mig i sjön vilket är väldigt ovanligt... skönt var det kanske inte riktigt men första doppet i alla fall!
Jobbade igår och ska även jobba idag och imorgon vilket är mindre roligt pga att vädret är så fint så man blir lite ledsen att man missar allt det bra för såg att det skulle vara mycket sämre i helgen under midsommar... finns det något mer typiskt än dåligt väder på midsommar??
Dock inte tråkigt att jobba så det är ingen fara bara att det blir så extremt varmt i butiken så fort det är varmt ute!!
Hoppas ni har ett bra sommarlov eller annat för det har jag haft så får ni njuta av vädret när jag jobbar <3

Likes

Comments

Mysigaste starten på lovet! Brunch med bästa tjejerna. Hade allt från cupcakes till pannkakor och massor av frukt. Sååå gott och jag vill verkligen göra en repris på denna goda brunch!

Likes

Comments

Äntligen?!
Jag har nu slutat nian vilket känns både bra och dåligt faktiskt. Kommer sakna alla i klassen så enormt mycket vilket är tråkigt. Känns dock så bra att äntligen få börja på gymnasiet och få en nystart i både ny skola men också ny ort då jag börjar i Karlstad nästa termin.
Riktig bra skolavslutning trots att tårarna rann mot slutet :(

Likes

Comments

Likes

Comments

Två senaste bilderna på Instagram (@noragullberg). Riktigt fina bilder från både central park och top of the rock vilket är en av de högre byggnaderna i New York och Manhattan. Detta är bara en snabb liten uppdatering då jag alldeles strax ska gå och lägga mig eftersom hon just nu är 00:22 här.
Ni får förbereda er på extremt mycket bilder på bloggen på tisdag och veckan efter det! Ska försöka att inte lägga upp allt samtidigt men vi får se :)

Likes

Comments

Sitter nu på en restaurang i little Italy här i New york. Verkligen supermysigt och väldigt trevligt gatuhörn.
Har tagit massor av bilder idag med kameran men tyvärr kommer jag inte kunna ladda upp dessa för ens jag är hemma då jag ej har dator med hit och inte kan föra över bilderna.
Förbereder er därför nu på att det kommer flera inlägg om New york när vi kommit hem och mindre just nu när vi är här (mest pga wi-fi haha)

Likes

Comments

Instagram@noragullberg