Ja min födelsedag börjar att närma sig. Fyller år på måndag 2 maj. Och jag önskar mig inte nåt speciellt än en bok Harry Potter The cursed child av J.K Rowlings och en dator typ. Bild på boken här nedan (Boken kommer inte ut förrns i sommar, men man kan förhandsboka den länk här nedan). Sen så är det ju alltid lite så här små saker med vill ha med. Men det är därför man önskar sig pengar så att man kan köpa dom senare, så man verkligen är säker på att man får det man vill ha.

Ja i alla fall, nationella provet i engelska gick bra (tror jag). Bättre än vad jag förväntade mig, det kändes liksom som att det gick bra efteråt. Har ni haft den känslan förut? Det är liksom en känsla som får en att känna sig lättad.

Det värsta som kunde hända idag hände. När jag kom hem efter skolan så var juicen slut. Och jag fick panik. Ni tycker nog att jag kanske är galen eftersom att jag tycker att jorden håller på att gå under eftersom att juicen var slut. Men om vi säger här, vuxna och även ungdomar i min ålder är beroende utav kaffe. Kaffe på morgonen, kaffe under dagen och kaffe efter jobbet eller skolan. Men jag är inte beroende utav kaffe, utan utav juice. Juice är som koffein till mig beleve it or not, but that´s just the way it is.

Anyway puss hej leverpastej <3

Här hittar ni boken: http://cdon.se/böcker/jack_thorne/harry_potter_and_the_cursed_child_-_parts_i_&_ii-36716039 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu är det äntligen vår och jag känner mig på hugget att skriva ett inlägg så då gör jag de.

Nu är det inte långt kvar tills jag fyller år. Sweetsixteen eller vad man brukar säga. Är det bara jag som tycker det? I alla fall, idag har det väll inte hänt så mycket mer en skola och sen hem och rita lite och kolla netflix. Same old Netflix is the sh*t! Å det är jag nog inte ensam om, eller hur hörni?
Jag kollar skit mycket på netflix på min fritid, vilket kan vara ett problem. För jag får inget annat gjort och man kanske borde prioritera skolan nu då man slutar nian snart. Det är liksom nu det gäller. Man har ju liksom inget att förlora genom att plugga och göra sina läxor.

Imorgon är det nationella prov i engelska  (skriva). Jag tror att det kommer att gå bra för vi har liksom tränat inför de så det är liksom inget nytt. Ska försöka att gå och lägga mig i tid ikväll och äta en bra frukost imorron så att jag orkar med morgondagen.

Och tillsist det gamla hederliga Puss och Hej Leverpastej ❤

Likes

Comments

Hörni! Nu är det 2016. Har ni några nya nyårslöften?

Min fråga är VARFÖR? Vad är det för mening med de? Vad är det för mening med att ändra sig. Livet går ut på att vara sig själv, och göra vad man vill. Inte ändra på sig själv.
Självklart ska man ju göra saker man känner själv att man ska göra, och inte vad andra vill att du ska göra.
Vill ni veta vad min nyårlöfte är? Det är att inte ha nått. Som min konpis Sanna sa, förendringar kommer med tiden, det är inget man bestämmer bara sådär.
Så kom ihåg va dig själv, och gör det DU känner att du vill göra, och inte vad andra tycker att du ska göra.
Nu så, det var allt om detta.

Annars då hur mår ni? Själv mår jag bra, har just startat min sista termin i grundskolan. 9/10 (om man räknar med förskoleklass) år har gått jävligt snabbt. Jag kom ihåg sommarlovet innan jag började nian. Så satt jag och mina kompisar och diskuterade att tiden har gått skit fort. Och vi kunde inte fatta att vi skulle börja nian. Sen hur vi såg upp till dom som gick i nian när vi gick på lågstadiet, och att vi inte alls är likna mogna som hur niorna var då vi gick i lågstadiet. Jag känner mig fortfarande inte lika mogen som jsg gjorde då jag kollade på niorna.
Men men så kanske alla tänker nån gång i livet.

I alla fall, så fick jag ett ryck nu och ville slänga in ett inlägg. Jag funderar på att piffa upp bloggen lite grann, vad tycker ni? Jag kommer nog göra det.

Puss hej leverpastej ❤

Likes

Comments

Jag har nu bestämt mig för en sak och det är att jag ska blogga när jag känner för de. Och det är för att jag känner men typ tvingad att göra ett inlägg varje dag. 

Puss hej leverpastej 😘

Likes

Comments

Fick just ett ryck och bara kastade mig in i duschen, jag vet inte varför men det bara blev så. Nu ligger jag i sängen och kollar lite socialmedier och spelar lite musik. Imorgon är det måndag och då byter jag till mamma vecka och då någon dag ska vi åka och shoppa kläder inför skolstarten. Taggad till 1000 på de.

Puss hej leverpastej 😘

Likes

Comments

Ja det var ett tag sen jag bloggade men jag har reasons för det. Och det är för att jag inte har haft tid och jag har inte haft nått internet+jag har inte orkar bara😜
Men nu har jag internet och tänkte att jag skulle slänga in ett inlägg.
Idag kom jag hem ifrån min väns sommarstuga, och det var jag och tre till. Och vi hade jätte kul från att prata minnen om gamla inlägg man la ut på Facebook när man var typ tio år från att ha hört mystiska knackningar? Vilket var ganska weard 😱 Men aja det var allt ifrån min dag

Puss hej leverpastej 😘

Likes

Comments

Mina två dagar i bilderLikes

Comments

Sorry för dålig uppdatering de två senaste dagarna men nog om det. Igår gjorde vi bara en spontan resa till Funäsdalen bara för att kolla lite och så. Och det var verkligen jätte kul. o0Och vi gjorde en sväng till Bruksvallarna. Och när kan jag verkligen säga aty det är mysigt. Nån gång i framtiden kommer jag definitivt att skaffa en stuga där. Vi var även in till Norge en sväng, för vi hade ingen tid att passa. Det kommer lite bilder ifrån de här nere.
Idag ska jag nog inte göra så mycket förutom att jag ska ner och boka tvättstugan. Och det är för att jag ska verkligen tvätta igenom presic alla mina kläder. Och det vill jag verkligen inte lägga på mamma.
Men det ar allt för idag.

Puss hej leverpastej ❤

Likes

Comments

Om vi säger såhär Kammi är min förebild. Hon är en sån underbar och klok människa. Varje gång man är lite deppig går man in på din blogg eller slår upp en utav dina videos på Youtube. Och din stil asså GIRL YOU ROCKING IT! Sluta aldrig med de du gör. Har kollat din blogg och Youtube i snart över ett år och jag kommer inte att sluta med det.

Kammis blogg:http://nouw.com/kammis

Kammis Youtube:https://www.youtube.com/channel/UCKW7cDRcRq-IHiS53pMojZA

Jag tipsar verkligen att kolla in dom. Och btw hon har en skit cool mamma. Hennes blogg är här:http://nouw.com/anjasbox

Puss hej leverpastej <3

Likes

Comments

En del säger att dom skaffar kompisar och pojkvänner/flickvänner efter deras personligheter. Visst många kanske gör de och andra säger det, men gör det inte. Jag skulle nog säga så här, att jag är två helt olika personer. Och vill nu veta vad det beror på? Smink.

Jag är en helt annan person med smink än vad jag är utan. När jag har smink så kollar jag mig i spegeln eller via kameran på mobilen för att kolla om mitt smink sitter kvar på plats. Jag törs knappt gå med mjukisbyxor när jag är sminkad. För jag är rädd över vad andra ska tycka. Alltså vad är det för värld vi lever i idag. Varför började vi använda smink? Var det för att våra mammor hade röda läppstift och blå ögonskugga i badrumsskåpet? Eller var det helt enkelt för att vi såg upp till indianerna, som uppfann smink? Och när man väl har börjat använda smink så kan vi inte sluta, för vi skäms över att visa oss hur vi ser ut utan.

Jag kom ihåg om nån kompis skulle sova över och man helst inte villa tvätta bort sitt smink. Så sa man "-Ursäkta hur jag ser ut..." Ähh what!? För de första så ska man inte ens behöva be om ursäkt för att man visar sitt rätta jag. För förmodligen så har du en sån bra vän (eller kanske tillochmed väldigt nära vän if you know what im saying) som inte går på ditt utseende utan på din personlighet. Så din vän ska inte ens bry sig om hur du ser ut. Sitter du med mjukisbyxor, hoodie, håret i en slarvig boll och osminkad. Det är helt okej <3 Ingen ska behöva kommentera ditt utseende <3 Och du ska inte gå runt och känna att du inte passar in. Klä dig och se ut precis hur du vill <3

Min personlighet utan smink. Men profilbild (den finns även här nedan) eller vad man nu säger där är jag 100% mig själv. Där är jag helt osminkad Och klär min i mjukisbyxor och jag har en jätte stor hoodie på mig. När jag är 100% helt mig själv så är jag ett matvrak. Jag knäpper skitfula bilder på mig själv och sen ligger och garvar åt dom tills min mamma/pappa kommer in och undrar om jag är hög eller någonting. Jag kolla på filmer och serier konstant. Och jag kan kolla om en serie som har slutat från första avsnittet till sista, typ 1000 gånger om. Och sen kan det hända att jag går på gymmet nån gång ibland. Det är typ så mitt 100%iga jag lever jämfört med mitt andra jag som jag inte trivs med. Jag känner mig som Barbie, bokstavligen.

Jag ville bara ha ur mig det här för det är en sak som jag har velat sagt väldigt länge. Och på min blogg vill jag kunna vara mig själv. Jag hoppas ni gillade det har att säga. Och vad har ni och säga om det här? Kommentera vad ni tycker och tänker om detta här nedan.

Puss hej leverpastej <3


Likes

Comments