Heeej allihopa!! Nu tänkte jag dra igång bloggandet så att ni kan hänga med i allt som händer här i USA. Har varit här i närmare en vecka nu och det är sååå många nya intryck och mycket att ta in, men ska försöka dela med mig så mycket jag kan!

Under mina första dagar här har jag hunnit med en hel del. Har utforskat downtown och kollat in affärerna på "State Street" som är själva huvudgatan. Det finns som ett köpcentrum utomhus som heter Paseo Nuevo där det finns riktigt trevliga affärer, bland annat Victoria Secret, Sephora, Mac, H&M och Forever 21 finns även lite längre bort! Kul:-). Stränderna är också heelt fantastiska, vi var nere ett gäng igår och spelade volleyboll efter skolan, riktigt värdelös var jag meeen det var ju kul i alla fall hehe. Finns även en hamn med massa fina båtar för den som tycker sådant är intressant.

Skolan har inte riktigt dragit igång än utan denna veckan går vi bara en kurs som kallas Orientation to College, där alla internationella studenter får lära sig hur den amerikanska skolan fungerar men även lite om lagar och regler generellt i USA och Santa Barbara. Campuset är i varje fall jättefint och man kan liksom se stranden, en massa palmer osv ifrån fönstret i klassrummet. Inte illa pinkat!

Nu ska jag käka lite och efter det blir det troligtvis en sväng till stranden. Man får ju passa på nu innan allt med skolan drar igång på riktigt och det är slut på sötebrödsdagarna:-) Vi hörs när jag har något annat trevligt att dela med mig om. Det lär bli snarast! POK

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Instagram@noraerenmo