Header

Ungefär såhär såg jag ut när jag och mamma åt lunch häromdagen. Toppen är från Brownie, nya fräsha byxor från Zara, solglasögon från Giorgio Armani, väskan från Chanel (det är mammas som jag skrev i ett tidigare inlägg) och sandalerna från Kiera. Byxorna är jag lite smått kär i, mönstret är så fint och materialet är väldigt skönt, precis så som jag vill ha det.

Puss

Likes

Comments

Igår blev det en lyxdag med avslappnande massage. Men istället för att vi gick till massören, kom massören till oss. De satte snabbt upp bäddarna, lugn musik och rökelse. Jag har fått massage en gång innan men det var när jag gick i 6:an, därför var det var väldigt skönt eftersom jag är ganska stel i axlarna. Man kanske tror att detta är mycket dyrare än att gå till en salong, men det var det inte. De få extra pengarna det kostade var verkligen värda det eftersom det blev mindre stressigt och man behövde inte anstränga sig alls, vilket är precis så det ska vara på en avslappnande dag. Jag rekommenderar massage absolut massage hemma.

puss

Likes

Comments

Adress: Cala Llamp, Calle Tintorera, 07157 Puerto Andratx, Islas Baleares, Spanien


Superhärligt ställe om man vill ta en lunch och några underbara dopp i det turkosa vattnet. Jag skulle däremot inte rekommendera att hänga vid poolen eftersom man ligger på ganska omysiga plastsolstolar och det är ofta är fullt med folk. Det är en bra utflykt för dagen helt enkelt.

Puss

Likes

Comments

Idag vaknade vi ganska sent för att få sova in eftersom vi gick upp halv 4 (!!!) igår. Istället för frukost åt vi brunch. Vädret är toppen så vi ligger just nu vid poolen och chillar som aldrig förr. Resten av dagen ska vi nog in till Palma och köpa lite saker som behövs och ikväll blir det mexikanskt på Aquanata.

Puss

Likes

Comments

(INTE min chanelväska utan det är mammas som jag lånade för att få en lite finare bild.)

Igår kom vi fram till Mallorca runt 9 på morgonen och vi var trötta som bara den. Därför åkte vi direkt hem till sängen för att vila några timmar. När vi började bli lite hungriga åkte vi ner till ett lunchställe, som ligger bort från alla turistiska ställen som jag och mamma tyvärr inte kan minnas namnet på, men ska försöka hitta det. Vi nudlar som var supergoda. Därefter åkte vi till Porto Pi för att handla mat och det blev även några köp inne på Zara. Jag ska försöka blogga mer nu när jag är här och har förstått hur kameran funkar.

Puss

  • Resor
  • 990 Readers

Likes

Comments

Igår kväll åkte vi ut till draget tillsammans med stora delar av släkten på pappas sida för att äta middag och ha det mysigt. Vi grillade hamburgare och banan med choklad. Vattnet har blivit lite varmare så det blev två hopp i plurret för min del. Senare på kvällen blev det en superfin solnedgång och vi samlades alla för att ta ett släktfoto. Gud så många vi är men vi saknar fortfarande några.

puss

Likes

Comments

Nu sitter jag och äter bananpannkakor och kollar runt på datorn. Resten av huset är på promenad så nu passar jag på att ha lite ensamtid. På pannkakorna har jag hallon, kokos och sirap. Supergott!!

Ha en bra morgon, Puss!

Likes

Comments

Jag tror att vi alla vet hur det är om man vill hitta på något på sommaren, men man vet inte riktigt vad men man vill inte göra något ansträngande. En sak jag gillar att göra är en "hemmagjord water slide". Det är enkelt och superkul. Allt man behöver är en presenning, såpa (helst grön såpa då det är vänligare för naturen) och vatten. Du lägger ut presenningen på en stor gräsyta och häller på såpa samt vatten. Sedan är det bara att glida och ha skitkul. 


Puss

Likes

Comments

Idag tog vi båten till en liten ö utan folk för att bada och sola. Vi hittade en liten klippa som vi la oss på i några timmar. Det var supermysigt och vädret var toppen! Hoppas ni haft en bra dag.

Puss

Likes

Comments