View tracker

Hej bloggisen! Jag har varit sämst på att blogga verkligen, men har varken haft tid eller lust om jag ska vara ärlig. Har i princip bara pluggat de senaste veckorna, men nu är det loooov!! Så skönt, men känner mig väldigt rastlös när jag inte jobbar eller går i skolan.. Får försöka sysselsätta mig det här lovet så mycket som möjligt helt enkelt.

Igår var jag i alla fall med min kompis Ella, vi gick i stan lite och tog en fika på min favoritbalkong på condeco! Jag tog iste och en bit prinsesstårta! Mums! Puss och kram <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej bloggisen! Nu skriver en trött Nora efter att ha jobbat sista dagen på chokladfestivalen. Det har varit otroligt stressigt och jag har i princip stått upp i ca 7 - 10 timmar per dag, så är verkligen så trött.. Fick dock med mig lite godsaker, b.la. dom chokladkakorna på sista bilden! Hur fina förpackningar?!

Ännu en clown uppdatering, det ryktas om att det finns clowner på Hisingen, där jag går i skolan!! Paniik

Nu ska jag göra mig i ordning inför skola imorgon.. puss och kram <3

Likes

Comments

View tracker

​Hej bloggisen!​ Har inte bloggat på några dagar nu.. förlåt! Har haft otroligt mycket att göra i skolan, plus att jag har jobbat på chokladfestivalen den här helgen. Dessutom har jag faktiskt inte haft något intressant att skriva om haha.

Idag har jag jobbat på chokladfestivalen men tänkte göra ett inlägg om det imorgon! Btw, nu har ju clownerna kommit till Sverige så jag tror nog inte att jag kommer befinna mig utanför min lägenhet efter klockan 18 typ. 

​Nu ska jag lägga mig för ska upp tidigt imorgon, ​puss och kram <3

Likes

Comments

Hej bloggisen!

Just nu är jag på skolan och pluggar lite innan skolfoto! Taaaggad <3

​Puss och kram skumbanan <3

Likes

Comments

Hej bloggis! Den här kappan från Zara köpte jag idag! Köpte även en halsduk från HM och en mössa från Lindex, haha redo för hösten <3

Gissa vad jag har gjort idag?.. Mm just precis, varit i skolan. 10 points to Gryffindor. Just nu är jag så sjukt trött på skolan så dagen har väl inte varit den bästa, men annars?

​Puss och kram <3

Likes

Comments

AHS

American Horror story är nog en av mina absolut favoritserier (och jag har kollat på många...) ! Säsong 1 skulle jag nog säga är min favorit, men de andra är ju också så sjukt bra.. Älskar hur alla säsongerna på något sätt hänger ihop med varandra, men att man ändå får en ny story varje säsong. Har ni sett nya säsongen btw, säsong 6? Har inte kollat på den än så länge men har hört väldigt blandade åsikter om den.

Min fina vän Emma har startat en youtubekanal! En superfin tjej som jag tycker att alla ska gå in och följa! Hon är lika gammal som mig och jag vet att hon kommer göra så sjukt bra videos, hon har jättebra stil och är superfin verkligen <3

Det var allt för idag, ​puss och kram <3

Likes

Comments

Hej bloggisen! Just nu ligger jag och kollar på American Horror Story säsong 1, har redan sett den en gång tidigare men den är så bra så jag måste se den igen. Jag började kolla på den med mammis men hon tyckte den var för läskig så jag kollar på den själv nu.

Tycker säsong 1 är så bra men stör mig lite på romantiseringen av Tate, alla jag känner som kollar på AHS älskar Tate men han liksom våldtog hans flickväns mamma? Visst, han är skitsnygg men gör det allt okej? Nä, vet inte hur jag känner kring det.. Sen är jag ju lite dubbelmoral nu också måste jag medge, då jag själv typ älskar Tate..

Nu ska jag dra ner till köket och hämta lite glass och fortsätta kolla, puss och kram skumbanan <3

Likes

Comments

Hej bloggisen! Jag tänkte att jag skulle dela med mig av lite tankar jag har haft den senaste tiden. Jag börjar med dom här creepy clown sightings som har hänt i hela USA de senaste veckorna. Om någon har missat så har det spridits videos och bilder på läskiga clowner som dyker upp lite här och var, vissa med knivar och vapen på sig. Man vet såklart inte om alla är riktiga eller om de är fejk men ändå sjukt läskigt och creepy? Jag har i alla fall börjat tänka på hur det kommer sig att ingen blivit skjuten ännu, jag menar, det är ju ändå USA vi pratar om. Dessutom har de flesta av dessa clowner befunnit sig i stater som North Carolina och andra där de är väldigt liberala när det gäller vapen. Har också tänkt på hur dumma folk är som tar upp kameran, om vi nu antar att videorna är riktiga, jag hade ju sprungit hur fort som helst ifrån platsen. Det finns en video där det är två ungdomar som ser en clown, tar upp mobilen, GÅR TILLBAKA och filmar, låter clownen komma tillräckligt nära för att de ska se att hen har en kniv och SEN springer därifrån. Vad fan? Att inte någon dött än, från båda håll, är otroligt. Men tänk om detta hade börjat bli en grej i Sverige? Jag hade nog inte lämnat lägenheten.

Har också den senaste tiden drömt mig bort lite och tänkt på att flytta hemifrån till en helt egen lägenhet, det är allt jag vill just nu. Jag vet inte vart jag vill bo, men jag tänker att det är så långt bort att jag behöver inte fundera ut det än på ett tag. Eller jag har ju faktiskt kollat in en specifik lägenhet på manhattan men det är väl lite väl orealistiskt..

Puss och kram skumbanan <3.

Likes

Comments

Hej bloggisen! Idag är det onsdag och i vanliga fall brukar onsdagar spenderas med netflix, sömn och plugg men idag hade jag faktiskt en föreläsning i skolan och ett studiebesök i Göteborgs Moské. Föreläsningen gjordes av två män från KRIS (Kriminellas Revansch I Samhället) som berättade om hur och varför de blev kriminella och missbrukare, vilket var väldigt intressant att lyssna på.

Besöket i moskén var också intressant, fick b.la. reda på att det var ganska nyligen som moskén byggdes och att muslimer i Göteborg länge har önskat om att ha en men att det inte blivit av pga b.la. ekonomiska skäl. De ansökte om bidrag från staten till att bygga den här moskén men fick ett nej, detta fick mig att börja tänka på hur många kyrkor som finns i Göteborg, HELA 67 STYCKEN. Är inte det sjukt? 67 kyrkor och 1 moské!

Nu sitter jag och pluggar till svenska provet vi har imorgon om grammatik, vilket får mig att tappa livslusten lite.

Hoppas allt är bra med er så hörs vi, puss och kram <3

Likes

Comments