View tracker

Jag mår sådär. Ibland undrar jag om mitt liv har gått ned i volym. Försöker jag höja volymen så gör det bara ont. Jag måste sänka. Påminna mig om att tillvaron duger rätt bra ändå. Har fina människor omkring mig och vi gör kreativa projekt ihop. Har börjat få en klarare syn på fotografi och var jag vill hålla mig någonstans. Måste ta mig vidare i dessa tankar och faktiskt se till att klara upp lite. Vad jag vill och stå upp för det. Kan inte acceptera att livet flyger iväg i fel bana. Så är det bara.

Ett gäng bilder från i tisdags som jag fotade med min lilla analoga kamera. Vi hade smygpremiär på musikvideon och jag tycker om dessa människor så mycket. Kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej! Här är lite fler musikvideo-bilder på Delagoon. Prick de finaste människorna man kan tänka sig göra en musikvideo med. I lördags var det sol och höstklysché ute, sådär när solen ligger bakom träden och skapar guldnyanser tillsammans med löven. Jag drack massa kaffe för att vakna till från fredagens natt. Det är min överlevnadsstrategi varje dagen-efter-morgon. Sedan trodde vi att vi bröt oss in på stadion men insåg i efterhand att det var en allmän plats, filmade och passade på att fota. Strax efter det gick vi till Jonatans lägenhet på Gärdet och filmade vidare ett gäng scener. Jonatan är förresten regissören till videon. Klockan blev senare och vi drog vi på fest med Bowie-tema. Avslutade hela kvällen med att filma myrornas krig klockan 04 på en efterfest. "Det är myrornas krig överallt nu" sade jag i videon och har hört att jag däckade ganska snart efter det. Blev en himla fin dag det. Minus att det sedan tog två timmar hem. Puss

Likes

Comments

View tracker

Fantastiska Maja Ahnborg. 

Likes

Comments

Några ögonblick från när vi har filmat musikvideo med några favoritpersoner från Sthlm. Puss hej.

Likes

Comments

Bilder från en musikvideo jag och ett litet team pysslar ihop med Delagoon och deras låt Techno Kids. Hänger runt på location och bryter oss in i ödelagda mentalsjukhus eller åker till Högdalen och letar oss fram till industriområden med graffitiväggar. Lite sådant som gör en söndag till en lite mindre söndag. Mer om denna musikvideo snart. Puss hej. 

Likes

Comments

Igår var det Nk-galan som stod på mitt och min kollega Almas schema. Här är ett gäng bilder jag tog backstage för Studio Emma Svensson och NK. Puss Hej. 

Likes

Comments

35 mm shots, Britney snyggaste queen i Uppsala. 

Likes

Comments

I lördags. Tella Viv spelade. De var megabra. En blandning av elektronisk rock och synthpop. Klicka in er på Spotify och lyssna prick nu tycker jag. Puss Hej.

Likes

Comments

Når Håkan var på Rockbjörnen och jag sprang dit med en adrenalinkick för att få denna bild precis innan han klev av scenen. Sedan stod jag där alldeles stum och log ett snett leende inga meter alls ifrån honom. Hela mina tonår spolades snabbt förbi, sattes i en brand. Någonstans där insåg jag hur mycket han betyder för mig. Så hårt bör inte ett hjärta kunna slå av att man råkar nudda vid en person, tänkte jag och försökte fånga lite bevis på verklighet. 

Likes

Comments