Whyred backstage, Fashion week för Odalisque Magazine.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Under Way Out West tog jag lite bilder på Anna of The North när min vän Jonatan Södergren intervjuade för Gaffa. Finns att läsa HÄR. Älskar verkligen hennes musik. Har ungefär endast lyssnat på henne, Kate Bush, Lisa Ekdahl och Björk senaste veckorna. Kommande dagar ska jag fotografera för Odalisque på Fashion Week och sedan för Gaffa igen på Popaganda. Det är mycket som händer nu och mitt i allt har jag flyttat ihop med Job och My. Vi huserar oss i Blackeberg och strosar runt i naturreservat. Ser fram emot hösten där. Nära havet, grönt och livet. 

Likes

Comments

Projekt-just-nu. Musikvideo med Lizette Lizette. Make up av världsbästa Josephine Golan. Puss.

Likes

Comments

Bilder jag fotat för Gaffa under Way Out West. Puss hej.

Likes

Comments

Här är jag i Göteborg och blommor och Dolores is Punk och kranar och Håkan. Har varit i Göteborg en vecka. Det var fina dagar det. Åkte dit och ville mest gå runt på mina favoritgator med musik i lurarna och tänka eller inte tänka alls. Så det gjorde jag första dagarna. Tittade på takåsarna, broarna och kanske lyste en fyr längst bort i horisonten dit ögonen kunde nå. Lät livet pulsera i mig och inte tvärtom. Jag tog med mig kameran men fotade bara med mobilen. Ibland när det fanns ork. Umgicks med min familj. Var på Liseberg och snurrade runt upp och ned utan att ens knappt förstå det. Sedan blev jag lite mer social och var ett fyllehuvud längs Andra Lång någon dag. Gick på Håkan och sjöng genuint med i "Stockholm blir aldrig min stad" och mådde så bra jag bara kunde där på Ullevi. Tänkte att Håkan jag älskar dig och tack för allt även fast jag inte gillar din nya skiva och alla dessa arenor men då och där och nu var det så fint det bara kunde bli. På något sätt har hans musik funnits där hela tiden för mig genom alla dvalor och toppar och det är jag evigt tacksam för. Så åkte jag hem och tänkte att vi ses snart igen Göteborg och någon gång stannar jag här med spårvagnarna, takåsarna och broarna. Puss hej.

Likes

Comments

Hej! Jag har tre musikvideos i process just nu. Ska bli så himla kul när allt är klart och jag kan visa resultatet men här kommer i alla fall ett gäng bilder lastat med tjuvtitt från Makeout Points musikvideo till låten Audrey som jag senast filmade i lördags.

Likes

Comments


Jag är den fula ankungen

säger jag i en taxi mitt i natten

Du vet att det bara är så


Vi dansar i rött ljus

Jag är ledsen i kroppen

Ledsen på kroppen


Jag går runt i otakt

Hem i gryningen igen

Och jag tänker på honom


Jag tänker alltid på honom

Och mina vänner säger stopp

Han har aldrig ens tänkt på dig


Man måste lämna ett öppet sår

Jag lämnar mitt blödande sår

Men det hjälper inte


Jag är trött på den här scenen

Vet att jag måste lära känna

ingen annan bättre än mig själv.


Likes

Comments

En snabbspolning genom senaste månaderna från min analoga lilla kamera. Har haft mina sista dagar på jobbet, varit hundvakt på Brännö, hängt med mina hjärtan och nu står jag här i lite fler beslut att ta. Puss kram.

Likes

Comments

​Tog portfoliobilder på min fina vän Ingrid i söndags. Söndagar är väl lite resultatet på partyn och bakfyllerdar ibland men jag gillar att göra någonting annat utav dem. Fotografera, promenera och utnyttja sommaren är ett exempel på vad jag gillar att göra dessa dagar. Vi vandrade runt på Djurgårnden och Rosendals trädgård. Himla fint tycker jag! 

Puss och kram. 

Likes

Comments