Fantastiska Maja Ahnborg. 

Likes

Comments

Några ögonblick från när vi har filmat musikvideo med några favoritpersoner från Sthlm. Puss hej.

Likes

Comments

Bilder från en musikvideo jag och ett litet team pysslar ihop med Delagoon och deras låt Techno Kids. Hänger runt på location och bryter oss in i ödelagda mentalsjukhus eller åker till Högdalen och letar oss fram till industriområden med graffitiväggar. Lite sådant som gör en söndag till en lite mindre söndag. Mer om denna musikvideo snart. Puss hej. 

Likes

Comments

Igår var det Nk-galan som stod på mitt och min kollega Almas schema. Här är ett gäng bilder jag tog backstage för Studio Emma Svensson och NK. Puss Hej. 

Likes

Comments

35 mm shots, Britney snyggaste queen i Uppsala. 

Likes

Comments

I lördags. Tella Viv spelade. De var megabra. En blandning av elektronisk rock och synthpop. Klicka in er på Spotify och lyssna prick nu tycker jag. Puss Hej.

Likes

Comments

Når Håkan var på Rockbjörnen och jag sprang dit med en adrenalinkick för att få denna bild precis innan han klev av scenen. Sedan stod jag där alldeles stum och log ett snett leende inga meter alls ifrån honom. Hela mina tonår spolades snabbt förbi, sattes i en brand. Någonstans där insåg jag hur mycket han betyder för mig. Så hårt bör inte ett hjärta kunna slå av att man råkar nudda vid en person, tänkte jag och försökte fånga lite bevis på verklighet. 

Likes

Comments

Senaste veckan har jag befunnit mig i Gbg. Är väldigt frekvent med mina besök där nere. Nu bar det av det att packa väskan igen när det var dags för Wow. Förfesta på jazzhuset, festivala, fota med mitt team Studio Emma Svensson, sova cirka ingenting, Gbg-regn, värma sig i presscentret och somna i hotellets lobby sammanfattar lite denna vecka. Fotade lite event och mestadels nattfester på Yaki-Da. Fyra våningar av drömfest och trots att jag spiknykter sprang runt och fotade alla som lät natten bli ung med hög alkoholhalt i blodet hade jag himla kul. Här är ett gäng bilder från tre väldigt sena nätter.

Bilder av mig för Studio Emma Svensson

Likes

Comments