Jag är den fula ankungen

säger jag i en taxi mitt i natten

Du vet att det bara är så


Vi dansar i rött ljus

Jag är ledsen i kroppen

Ledsen på kroppen


Jag går runt i otakt

Hem i gryningen igen

Och jag tänker på honom


Jag tänker alltid på honom

Och mina vänner säger stopp

Han har aldrig ens tänkt på dig


Man måste lämna ett öppet sår

Jag lämnar mitt blödande sår

Men det hjälper inte


Jag är trött på den här scenen

Vet att jag måste lära känna

ingen annan bättre än mig själv.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

En snabbspolning genom senaste månaderna från min analoga lilla kamera. Har haft mina sista dagar på jobbet, varit hundvakt på Brännö, hängt med mina hjärtan och nu står jag här i lite fler beslut att ta. Puss kram.

Likes

Comments

​Tog portfoliobilder på min fina vän Ingrid i söndags. Söndagar är väl lite resultatet på partyn och bakfyllerdar ibland men jag gillar att göra någonting annat utav dem. Fotografera, promenera och utnyttja sommaren är ett exempel på vad jag gillar att göra dessa dagar. Vi vandrade runt på Djurgårnden och Rosendals trädgård. Himla fint tycker jag! 

Puss och kram. 

Likes

Comments

Bilder jag tog tillsammans med min kära vän My för Velveteen. Ett projekt jag hoppas kunna jobba mer med i höst! Eller snarare. Jag hoppas på att kunna jobba mer med My!

Styling: My Behm @Deluxemy

Make up: Linn Sundin @Votrelyn

Modell: Nils Reberg/Nisch Management @BesvaradLikes

Comments

Några bilder från senaste veckorna.

Juni. Har sagt upp mig. Är livrädd men också glad. Någonstans vet jag att mitt mående måste tas hand om nu innan det går ett år till och ytterligare än så. Någon sa att det är nu man måste våga göra vad man vill innan en blir för trygg. Kanske var det på Tv. Någon halvbra film. Någon annan sade att det är krångligt att försöka vara kreativ i en kommersiell bransch, där allt egentligen handlar om att sälja. Jag tog åt mig de där orden. Etsade de fast i min hjärna likt en molande huvudvärk. Lade de i min famn och tog ett beslut. Kanske är det vad jag måste göra nu och så gjorde jag det. Våga. Jag vågade och det är jag stolt över. Nu ska jag försöka våga göra det jag vill.

Likes

Comments

Maj. Ingenting. Det är ingenting.

Vi står och kollar på den brinnande himlen. Han pekar mot solen som snart ska gå ned. Ler mjukt med ögonen. Jag tänker att jag kan aldrig nå solen men jag kan känna den varm, varm mot min hand. Och han berör vid mig precis där solen och trädgrenar bildar solkatter. ”Du” säger jag. Vad är det frågar han med ögonbrynen som höjer sig i ett frågetecken. Och jag svarar ingenting. Det kittlas för mycket. Jag vet ju inte hur man gör såhär. Så jag svarar ”Ingenting. Det är ingenting”.


Likes

Comments

Ett gäng snapshots från en musikvideo jag och ett gäng kreativa vänner gör med Delagoon åt deras låt Somehow. Är överväldigad över hur bra det kommer bli! Puss. 

Likes

Comments

Snapshots från igår. Låter bilderna tala för sig själva men hade en himla vacker dag med Julia på Naturhistoriska. På kvällen var det dags för Fasching för att se Marching Church med My. Det var dramatiskt och storslaget på en och samma gång. Är fortfarande lite skakis över hur bra det var och Elias Bender Rønnenfelt läckerhet swishar förbi i mina tankar med knappa mellanrum. Natten var ung och vi drog ut för ett par öl och lite dans med våra kompisar i Isolated Youth. Smög in genom dörren klockan 6 imorse och somnade gott. PussLikes

Comments

Modell: Job Larsson/Mikas @joblarsson

Styling: My Behm @deluxemy

Make: Ellie Widell @elliewidell

Håller på att lirka ihop ett projekt med mina bästa människor Maja och My. Imorgon ska vi ses på kaffe och pussla ihop lite fler bitar. Älskar att omges av så kreativa vänner. Man kan liksom sätta ihop en plåtning mitt i livet en söndag och det kan bli såhär bra. Puss

Likes

Comments