View tracker

Han kysser någon annan. Mitt framför ögonen på mig. Försöker att inte se. Tränger bort tårar. Jävla kul liv. Askar en halvrökt cigg. Står inte ut med någonting. Kan inte hålla lågan. Försöker tänka hur jag ska få honom förstå. Hur säger man jag tycker om dig så? Jag är the worrying kind. Långt ifrån skratt. Gråter på nattbussen hem. Det är så kallt. Jävla vinternatt.

.Likes

Comments

Musikvideon som jag knåpat ihop med ett helt gäng fina människor hade premiär på Kåken igår och idag på Aftonbladets musikblogg. Tycker himla mycket om den.Läs intervju och kolla video här här.

Tycker himla mycket om den.

Likes

Comments

Januari 2017. Jag undrar mest om det går att få alkohollås på mobilen, hur lång vintern kommer vara och om hur man får orden på tungan. Är fortfarande ganska rädd för socker men suckar när någon dricker cola zero. Jävla skit vad samhället gör med oss. Himlar med ögonen åt någon jag tycker om. Går under av komplex och ångest men klarar på något sätt av vardagen. Bär rött som en mantel. Mig får du gärna inte såra.Likes

Comments

Det är 2017 på ett ögonkast. Pappa säger ögonkast istället för ögonblick. Jag kokar kaffekannor efter kaffekannor. Som vanligt då. Skriver fyllesms mitt i natten. Vill du ta en öl någon dag kanske? Och han svarar inte. Åt helvete med det då. Honom då. Har min Kärlekshörna i alla fall. De som får mig att överleva vintern, nedkylt ansikte, ångest, komplexen och lite för många öl på Dovas. Det heter ju förresten Krukan nu. Nytt år var det va? Det är det ja.

Fotade världens finaste Adina för några veckor sedan. För Oh My Management. Men hinner aldrig fixa klart bilderna så här är en tjuvtitt. Puss kram.

Likes

Comments

Fotade fina Albin för ett gäng veckor sedan.

Likes

Comments

Foto av mig. Make av Alejandra Cerda.

I söndags pallrade jag mig upp efter 2 timmars sömn och nattjobb på Spy Bar. Åkte hem till Jonatan på Gärdet. Där hängde vi runt och fotograferade Nils från Cat Princess till The Forumist. Jonatan intervjuade Nils och pratade mycket om kreativitet kring olika konstformer. Här ovan är ett gäng bilder.

Likes

Comments

Jag mår sådär. Ibland undrar jag om mitt liv har gått ned i volym. Försöker jag höja volymen så gör det bara ont. Jag måste sänka. Påminna mig om att tillvaron duger rätt bra ändå. Har fina människor omkring mig och vi gör kreativa projekt ihop. Har börjat få en klarare syn på fotografi och var jag vill hålla mig någonstans. Måste ta mig vidare i dessa tankar och faktiskt se till att klara upp lite. Vad jag vill och stå upp för det. Kan inte acceptera att livet flyger iväg i fel bana. Så är det bara.

Ett gäng bilder från i tisdags som jag fotade med min lilla analoga kamera. Vi hade smygpremiär på musikvideon och jag tycker om dessa människor så mycket. Kram

Likes

Comments

Hej! Här är lite fler musikvideo-bilder på Delagoon. Prick de finaste människorna man kan tänka sig göra en musikvideo med. I lördags var det sol och höstklysché ute, sådär när solen ligger bakom träden och skapar guldnyanser tillsammans med löven. Jag drack massa kaffe för att vakna till från fredagens natt. Det är min överlevnadsstrategi varje dagen-efter-morgon. Sedan trodde vi att vi bröt oss in på stadion men insåg i efterhand att det var en allmän plats, filmade och passade på att fota. Strax efter det gick vi till Jonatans lägenhet på Gärdet och filmade vidare ett gäng scener. Jonatan är förresten regissören till videon. Klockan blev senare och vi drog vi på fest med Bowie-tema. Avslutade hela kvällen med att filma myrornas krig klockan 04 på en efterfest. "Det är myrornas krig överallt nu" sade jag i videon och har hört att jag däckade ganska snart efter det. Blev en himla fin dag det. Minus att det sedan tog två timmar hem. Puss

Likes

Comments