Header

1 (HÄR) 2.(HÄR) 3.(HÄR) 4.(HÄR) 5.(HÄR) 6.(HÄR)

Jag bara älskar guld svart och grått tillsammans, så fint! Jag ska nämligen till Stockholm på höst lovet och då ska jag försöka ta mig till hm home! Alla prudukter på bilden kommer då från hm home. Nu ska jag ¨gå och lägga mig. Imorgon kommer bilderna upp från jag fotade igår.God natt!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

//Jeans - CROCKER//Blus - ZARA//Jacka - ZARA//Skor - Nelly//

Jag kom precis hem från skolan. Jag ska faktiskt ut och fota snart med min vän ( http://nouw.com/mollieknutsson ) Efter det tänkte vi plugga lite tillsammans och kanske äta något. Ha det allmänt mysigt!

Likes

Comments

Meningen var att jag skulle börja blogga till Grekland. Jag tänkte vilken fin start med massor bilder från utomlands till bloggen. Jag knäppte lite bilder, men la aldrig ut dem. Måste bara säga att det var En jättebra resa, & rekommenderar verkligen ön Kreta! Så mysigt!

Likes

Comments

//blus - ZARA//poncho - Lindex//skärp - H&M//jeans - Hollister//over the knee boots - Nelly//

​Nu var det ett tag sedan jag bloggade. Jag har raderat alla gamla inlägg och fixat ny header och samt ny profil. Jag ska verkligen försöka att hålla i med att blogga varje dag. Så vi får se hur länge det håller ;)

Ni som är helt nya blogg läsare så är mitt namn Nora Berndtsson och är tretton snart fjorton år. Jag älskar att ta foton och är väldigt intresserad av mode, men även skönhet. Jag kommer blogga om min livsstil och mode, men också lite skönhet.

Likes

Comments