Idag gick jag upp kl 05:00 för att jag skulle åka hem till Agnes. Vi åt frukost tsm och då gjorde vi mackor och te❤🤙🏽

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Tja Tja bloggen (haha)

nej men aja skolmaten var inte så äcklig det blev kebab till mat med vitlökssås och ris faktiskt jätte gott första dagen var väldigt bra dag inte krångligt eller sånt men bara lite konflikter emellan mig och min kompis för att hon blev ledsen över att jag inte fick vara med henne. men det går nog över snart men det blev faktiskt brandalarm mitt i svenskan så alla gick ut men det var inget som hade brunnit det var bara en dum kille som hade tryckt på brandalarm knappen så att den hade fastnat så det lät hela tiden i typ 5 min. Men vi hade en tyst minut i klassen sen sluttade vi efter slöjden och då köpte jag två glassar för det är gott sen stack jag till sickla och köpte lösögonfransar!! så nu har jag ngt att ha imorgon.

Likes

Comments

​Nu är jag i skolan och sitter på en lektion men det kan inte stoppa mig att skriva. Jag höll typ inget av det jag skrev igår. Jag skrev inte på bussen eller gjorde ngt ägg till frukost men jag bryr mig inte så mycket. Jag har ändå snart lunch men om det är ngt äckligt så kan jag gå till Max och köpa ngt enkelt!

Likes

Comments

Jag sitter alltid kvällen innan i sängen och planerar vad som ska hända imorgon. men inte alltid händer det som jag vill ska hända! Det kan dyka upp några konflikter och det är därför en person till mig säger att vissa av mina vänner inte är bra för mig, jag tänker inte nämna vem denna person är. Men jag tror hen har rätt min vänner ger mig oftast ångest. Varje kväll tänker jag vad som skulle kunna hända nästa dag. Om ngt skvaller dyker upp ler en konflikt vad man än gör gör man ngt fel. Men imorgon ska jag testa va med ngr andra. Jag ska vakna 07:00 och sminka mig sätta på mig mitt svarta linne och ett par svarta jeans göra ägg till frukost med macka och juice. gå till bussen 07:48 för min buss går då 07:58 och jag vill alltid va i tid sitta på bussen och skriva på datorn. Komma fram en bra tid till skolan och göra vissa av mina läxor i sista minuten. sen knsk knsk knsk jag lägger upp ett nytt inlägg på bloggen men det får vi allt se. Sen ha min första lektion och lämna in första läxan sen ska jag äta lunch det kommer säkert va ngt äckligt men det får vi allt se. Sen ska vi ha svenska vid 12:00 och då har vi en tyst minut för det som hände förr förra fredagen. och sen lämna in andra läxan och sen är det bara en lektion kvar och det är syslöjd och sen slutar vi 13:20.säg inte att min skola är en lyxig skola för det är den inte på måndagar så slutar vi typ 16:00 och börjar tidigt 3 dagar i rad och det är inte skönt. sen ska jag hem till mamma och leta efter mina nycklar som jag har tappat bort och dom nycklarna går till mot skåp i skolan och jag orkar inte för det är jobbigt att dom är borta och det är en stor skans att dom är på ljuster!!!!!!! Aja nu blir det på riktigt puss och godnatt<3!!

Likes

Comments

Asså hur jobbigt är det inte natten efter ett lov!!! Jag dör vilken ångest jag har. Det jobbigaste är nog att min en viktig person i mitt liv säger att dom jag är med är inte bra för mig! Jag älskar dom över nästan hela mitt hjärta elr vissa av dom men det är ändå jobbigt för jag vet att det här kommer starta ett bråk och det orkar jag inte med! Men endå kommer man sina vänner närmare när man bråkar! Så puss och godnatt så hörs vi imorgon😘

Likes

Comments

Hej allesammans
Jag heter Nora. Benn jag är 13 år men fyller snart 14. Jag har viljat bli bloggare hela mitt liv för att det verkar ganska roligt min syrra (Tove) har bloggat och sedan dess har jag velat. Jag vet att det är jobbigt att läsa och förlåt för min stavning.
Men jag hoppas att ni vill fortsätta läsa min blogg!

Likes

Comments