Hejsan! Förlåt för att jag inte har lagt upp något.... 😫 Har bara inte haft tid. Jag har haft Höstlov och taggar nu till Jullov! Är ni taggade på julen? Det är jag delux. På torsdag har jag redovisning på engelska i skolan, jag har ännu inte övat men kommer nog göra det nu. Jag har varit på en handbollsmatch i onsdags, Irsta Västerås - Skure tror jag det var.
;D jag har också varit på Escape room i Uppsala med familjen. På halloween föresten kladdade jag bara i ansiktet.. hehe. Det var väl det! Puss på er :*

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hola! Idag har min bror Joel fyllt 17 år, jag har oxå gått i skolan & dansat. Jag har engelska glosor på torsdag så jag ska öva på dem. Jag tänkte titta på yt litegrann och kanske göra en kopp choklad. Jag kommer kanske lägga ut 3-4 blogginlägg per vecka. Men jag kam inte lova ngt. Jag har bara 5% nu Hahah så jag måste avsluta. Puss på er!

Likes

Comments

Hejsan! jag heter Nora Backman och hade tänkt att starta en blogg. Det kommer komma ut bilder och roliga saker från mig och min vardag. Jag gillar hästar och djur, smink, kläder osv. Jag har ingen egen häst men rider på ridskola som jag har gjort i snart 6,5 år. Mitt första inlägg: Kort inte så roligt men funkar. Det var bara lite om mig kort och gott. puss!

Likes

Comments

Instagram@norabackmans