Food

Klev upp redan vi klockan sex i morse, trots att jag var ledig, men hade utsläppet i stallet så det var bara att kliva upp och morgon fodra hästarna. Var klar i stallet vid tio tiden och då hade jag hunnit med allt från morgonfodringen till att rida. Känns ändå skönt att starta dagen i stallet. När jag kom hem bestämde jag mig för att bjuda en vän på lite pannkaksbrunch. Tanken var att pannkakorna skulle ha nutellan som fyllning men tror ni att jag lyckades? Nej. Stekt i kokosolja!

Pannkakorna blev trots allt goda ändå. Lite tråkigt dock att jag inte lyckades få nutellan som fyllning men jag skyller lite på stekpannan. Den har blivit bucklig i botten så all smet rinner ut i kanterna.

Framdukat på bordet. Till pannkakorna bjöds det på nutella, hallonsylt, äppelmos eller socker. Nutella och äppelmos passade faktiskt ganska bra ändå!

Med dessa två bilder vill jag bara visa hur enkelt det är att fuska när det gäller att försköna bilder. Mina misslyckade amerikanska pannkakor blev inte fluffiga som alla andra instagramproffs så jag vek helt enkelt dom dubbelt så det skulle se ut som många fler. Ganska sjukt vad vi gör för en bra bild. Eller hur?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments