Gymnasiearbete

Har precis avklarat min tjugosjunde timme av hundra på mitt gymnasiearbete och det känns så otroligt roligt. Jag går ju som ni säkert redan vet, media på gymnasiet och självklart ville jag göra något foto inriktat. Min första tanke var att sammanställa alla mina favorit bilder från alla mina fotouppdrag under 2017 till våren 2018 men kände sen att det inte var helt rätt. Så jag slopade den idén har har i stället valt att göra en fotobok om hästsport. I boken kommer jag dela med mig av mina favorit bilder under det här året och utöver mina bilder så kommer det finnas passande citat till bilderna.

Jag har kommit rätt så långt ändå och timmarna har bara flugit iväg. Det är så kul och enkelt att göra någonting med foto eftersom tiden får man helt gratis. Svårt att förklara men att vara tävlingsfotograf kräver lite timmar eftersom en tävling kan hålla på en hel dag och sen utöver själva fotandet så ska bilderna också redigeras vilket resulterar i att timmarna bara springer iväg, precis som det här inlägget gjorde.


Här kommer ett smakprov i från boken. Bilden är med och lika så citatet. Slut resultatet ser dock inte ut såhär. Är så himla taggad, vill få klart allt ihop nu och bara skicka på tryck, vill ha slutresultatet i handen! Skulle ni vara intresserad av att följa mitt gymnasiearbete under arbetets gång?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments