Inlägget innehåller affiliatelänkar

Vill du få pengar tillbaka på dina köp online? Då borde du också bli medlem på "Refunder " hemsidan där du kan hitta många samlade erbjudanden och butiker som exempel "Boozt.com " där du kan hitta dessa produkter. Är du medlem hos Refunder och shoppar hos Boozt.com får du 5% återbäring på ditt köp direkt in på ditt konto. Att bli medlem är helt gratis. Vill du läsa mer hittar du Refunder HÄR<

Likes

Comments

Mat & Recept

Har varit ledig idag från skolan eftersom jag och Julia skulle på sommarjobbs information plus en kort snabb intervju. Det började redan klockan nio och efter det rullade intervjuerna på, tog två timmar innan det var dags för min tur. Gick bra och nu får vi se om det blir en till lite längre intervju eller om jag ska fortsätta leta sommarjobb.

När jag kom hem fick det bli en snabb lunch sen ställde jag mig och bakade chokladbollar. Måste vara mitt favorit bakverk genom tiderna, så enkelt och så gott. Tyvärr misslyckades jag med dagens bakning, dom blev inte alls lika goda som dom brukar. Min hemlighet brukar vara att man tar bort strösockret som ska vara i och har i mer kakao i stället, tycker det blir godare.

Thim tyckte det var en alldeles utmärkt idé att sno en chokladboll medan jag fotade..

Likes

Comments

Personligt

Är så himla sugen på att tatuera mig. Vill boka en tid nu på en gång men det som stoppar mig är att jag inte kan bestämma mig över vad jag vill tatuera. Finns så mycket man kan och skulle vilja göra. I framtiden skulle jag lätt kunna tänka mig göra en sleev på höger armen, tycker det är så galet snyggt på andra och hopps det kan passa en själv också.

Jag har några planer på vad jag skulle vilja göra, något som har med min familj att göra, mitt stjärntecken jungfru, en fin liten text eller ett ankare. Men samtidigt känner jag att det är så otroligt vanligt, dom flesta har något liknande, men jag tycker ju att det är fint. Vill göra men ändå inte, vill ha något annorlunda men samtidigt inte. Får nog vänta ett tag tills jag bestämt mig helt, man vill inte ju inte direkt ångra en tatuering som ska pryda ens kropp för resten av livet.

Likes

Comments

Djur & natur

Vaknade upp till ett snötäckt landskap. Igår var det några plusgrader, solen sken och snön smälta. Idag ser det fint ut utomhus men allt är bara blask och blött.

Likes

Comments

Ikväll blev det tacos tillsammans med hela familjen plus morbror, super gott och mysigt! Nu väntas en lugn söndags kväll.

Likes

Comments

Hår och skönhet

Kände för att lägga en halv timme på att locka mitt hår eftersom det var så pass länge sedan jag gjorde det sist. I morgon väntas färgning av håret, ska bli så skönt att bli av med de röda pigmenten igen. Har problemet att när färgen släpper blir håret rödbrunt i stället för en kall nyans, blir galen. Någon som vet en bra inpackning som tar bort de röda i brunt hår?

Likes

Comments

Hemma igen efter ett födelsedags firande, farmor har fyllt 72 år och ikväll blev det fika tillsammans med hela släkten. Nu väntas det lite bildredigering sen film tittande hela kvällen.

Likes

Comments