Nature


Blixten bara växer och växer och idag passade vi på att fota lite porträtt bilder bland vitsipporna. Har länge velat fotografera honom bland dem men de har ju inte funnits så många som de brukar göra. Förra året var det proppfullt med vitsippor och i år fanns det bara några stycken, tråkigt!

Bilderna nedan visar Blixtens två favorit sidor. Den fula och den snygga, hehe!


Likes

Comments

Food


Ni vet när man är hungrig men inte sådär jätte hungrig men samtidigt hungrig, ja ni vet. Finns det något bättre än en rosa smoothie då? Tog lite frysta hallon och blåbär och sedan vanilj yoghurt, använder man mycket fryst frukt så blir smoothien sådär krämig, lite glass stuk! Super gott! Vill även säga att jag råkade tömma hälften av smoothien över datorn, väldigt bra jobbat!


Likes

Comments

Nature


Sommaren närmar sig med stormande steg. Pärlhyacinterna tittar upp ur rabatten och gräset blir grönare för varje dag som går.Grillen är tänd och familjen är samlad, äntligen sommarens bästa måltid.


Likes

Comments


Det har varit intensiva veckor och speciellt veckan efter teater turnén. Att komma tillbaka till skolan igen var lite soeciellt. Redovisningar, nationella prov och samhällsprov. Samhällsprovet blev jag inte ens godkänd på, ska inte gråta vi som hade haft teater vecka presterade ungefär likadant, vilket ledde till att vi fick en ny uppgift i stället för omprov, skönt enligt mig!!

Vi har haft sceniska fest och dagen efter blev det godaste brunchen på väldigt länge. Vi dukade upp med rostade mackor, äggröra, ägg, pannkaka, nutella, glass och bär, jag var säkert glömt någonting nu också, men gott var det!

Likes

Comments

Photo
Bilder från vår teater Hemma i byn - fotograf Ulf Hagberg

Foto: Ulf Hagberg

Likes

Comments

Photo


Det var ett tag sedan jag skrev ett inlägg här på bloggen. Det har varit några intensiva veckor och har haft teater turné sedan första maj så fotandet och bloggen har blivit lidande. Turné veckan med teatern har varit hur roligt som helst, vi har besökt olika ställen runt om i Hälsingland och jag har fått komma närmre dessa underbara människor, lite tråkigt att de flesta går i trean och tar studenten i år. Tidigare idag var jag ute och promenerade med hundarna, gick ner till skön och möttes av vitsippor på marken, vår!!


Likes

Comments