Sitter på bussen påväg hemåt efter en förmiddag på järvzoo. Eftersom vi läser estetisk kommunikation fick vi möjligheten att hålla i en föreläsning/föreställning om Sverige för IM eleverna på vår skola. Vi började med att musik eleverna fick spela tre låtar som hade en koppling till Sverige, sen spelades ett bildspel med typisk svenska saker upp, till de lästes några texter på olika dialekter, det avslutades sedan med att musikerna spelade tre svenska låtar.

Sen tog vi hela klassen med oss vår lunch upp på toppen av zoo promenaden. Vi tittade på lite djur och fotade även. Ska sätta mig ned och redigera lite ikväll.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Godmorgon! Efter sceniskan igår kväll så for jag, Anna och Julia till matstället för att käka middag tillsammans. Jag beställde in en pestopasta som var jättegod och de andra beställde in en caesarsallad som dom tyckte väldigt bra om. Sen gick vi över till café unitis och lyssnade på musikettornas uppträdanden.

Likes

Comments

Klockan har precis passerat tolv och jag är redan påväg hem från skolan. Åkte endast upp för att ha en lektion idag, närmare bestämt ett historia prov. När jag kände att E frågorna var svårare än A frågorna så vet jag inte riktigt. Hade ingen bra känsla men tror det gick okej i allfall. Nu blir det hem en snabbis sen ut till stallet för att rida.

Likes

Comments

Personligt, Eget företag

De senaste dagarna har jag inte varit sådär jätteaktiv här på bloggen men det har sina anledningar. För det första har jag inte haft något roligt att blogga på, inte haft någon inspiration till att sätta mig ner och göra inlägg. Och för det andra så har jag haft fullt upp med att bygga min nya hemsida för foto.

www.norabaath.weebly.com, Tanken är att byta till norasfoto.se inom en snar framtid. Jag har bestämt mig för att 2017 skall bli mitt foto år. Helst av allt vill jag kunna starta upp eget men tillsvidare kommer jag att använda mig utav frilans finans för att kunna fakturera och göra rätt för mig när det gäller skatt och moms.

Har planerat lite olika häst evenemang som jag vill åka och fotografera på. Men framför allt skulle jag vilja komma igång och fotografera fler människor, så som barn och familjebilder.


Hemsidan är fortfarande under uppbyggnad!

Likes

Comments

Sons of anarchy

Sons of Anarchy handlar om familjen Teller-Morrow, medlemmar i motorcykelklubben Sons of Anarchy. Klubben refereras ofta till som Samcro, eller Sam Crow, vilket är en förkortning av Sons of Anarchy Motorcycle Club, Redwood Original. Rivaliserande och allierade gäng som Mayans, One-Niners, Nords, True IRA och League of American Nationalists medverkar också i serien.

Orange is the new black

Serien handlar om Walter White (Bryan Cranston), en alldaglig high school-kemilärare i 50-årsåldern som för att dryga ut hushållskassan extraknäcker på en biltvätt. Han lever ett stillsamt liv, i ett oengagerat äktenskap med sin gravida och för tillfället arbetslösa fru Skyler (Anna Gunn) och deras tonårige son Walter Jr. (RJ Mitte), som lider av en lätt CP-skada.[5] När Walter blir diagnostiserad med allvarlig lungcancer bestämmer han sig för att slå sig in på den brottsliga banan. Tillsammans med sin tidigare elev Jesse Pinkman (Aaron Paul) börjar han koka en sällsynt potent typ av metamfetamin för att kunna lämna ett sparkapital efter sig till sin familj vid sin stundande död.[6]

Breaking Bad

Serien handlar om Walter White (Bryan Cranston), en alldaglig high school-kemilärare i 50-årsåldern som för att dryga ut hushållskassan extraknäcker på en biltvätt. Han lever ett stillsamt liv, i ett oengagerat äktenskap med sin gravida och för tillfället arbetslösa fru Skyler (Anna Gunn) och deras tonårige son Walter Jr. (RJ Mitte), som lider av en lätt CP-skada. När Walter blir diagnostiserad med allvarlig lungcancer bestämmer han sig för att slå sig in på den brottsliga banan. Tillsammans med sin tidigare elev Jesse Pinkman (Aaron Paul) börjar han koka en sällsynt potent typ av metamfetamin för att kunna lämna ett sparkapital efter sig till sin familj vid sin stundande död.

Likes

Comments

Djur & natur

Blixten börjar bli så stor nu. Minns när han precis kom till oss och han var ju såå liten. Lillgubben! Nu blir det promenad med år andra hund, Bamse. Får bli en långpromenad runt hela byn och kanske ett stopp på ute gymmet.

Likes

Comments

Contains affiliate links Mode & outfits

  Jeans jackan här - Kjolen här - Fishnet strumpbyxorna här - Jeansen här

Kikade runt på lite olika internet shoppar eftersom jag ville hitta lite snygga smycken men väl inne på Gina Tricot så hittade jag en kategori där Kenza väljer ut sina favorit plagg från gina. Fanns mycket snyggt där och jag fastnade för ett par super snygga jeans med hål på knäna, nämligen dessa . Om jag inte redan hade shoppat för mycket denna månad så hade jag klickat hem dom på direkten. Har även fastnat för den här trenden med stora nätstrumpbyxor, så snyggt!

Likes

Comments

Äntligen landat hemma efter en dag i skolan och sedan en sväng till stallet. Torsdag betyder kortdag i skolan och det är så oroligt härligt med sovmorgon och sedan sluta redan vid två, underbart! Åt en snabbis efter skolan innan jag for till stallet för att göra alla stallsysslor och sedan rida. Queenie var otroligt fin mot slutet sv passet idag. Börjar hitta knapparna igen på henne nu, vilket är otroligt roligt! Nu blir det duschen och sedan lite kvälls gotta, frukt och mina favorits fullkornsmackor!

Likes

Comments

Klippa, klistra, laminera, och fixa tavlor. En eftermiddag på media helt enkelt.

Likes

Comments