Bestämde mig för att gå på mammas pass idag istället för att gymma. Jag är en person som egentligen tycker det är roligare att gymma och själv kunna bestämma vad jag vill träna. Jag gillar att kunna stänga ute allt. Tycker det är lättare när det bara är jag och gymmet och att man kan strunta i allt runt om kring och bara fokusera.

Pass är en helt annan träning enligt mig för det är lite mer gemensamt och man skrattar och pratar och har kul. Passen sprider glädje och energi och alla människor som man möter är så himla glada och positiva och ger i alla fall mig mer inspiration att fortsätta träna och fortfarande tycka att det är roligt. När jag går på ett pass får jag mer saker gjort, i gymmet kan de lätt bli att man skiter i någon övning eller gör något annan men på passet hinner jag inte ens tänka på att strunta i något. I gymmet kan jag ibland tycka att tiden går så himla långsamt men ett pass är ungefär 40 minuter (på mitt gym ) och det går jätte fort.

Pass är riktigt roligt men gymmet är ändå min favorit.Det är bra att kunna variera för annars hade jag nog kunnat tröttna på bara hantlar och maskiner.

Utan min mamma och bonus pappa hade jag nog inte ens börjat träna, det är dem som först tog med mig till gymmet och sen dess har det varit lite till och från men det är ändå dem som får mig att fortsätta. Många familjer tillbringar sina fredagar i soffan men några fredagar har vi faktiskt istället valt att åka till gymmet och lyfta lite allihop. Det är vårt speciella lilla fredagsmys.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vaknade rätt tidigt idag, jag och Christian och vi fixade en riktig mys frukost med tända ljus.
Vi har inga planer alls för dagen och vi får se vad som händer.
Lovet har gått så himla fort och tanken på skola och plugg lockar inte alls. Men men , det är bara att ta vara på dem sista dagarna på lovet nu så löser det sig.
Ha en bra dag!

Likes

Comments

Åh, idag var Regal en ängel.
Vi red ut idag och det gick som en dans. Han betedde sig riktigt bra och jag har inget att klaga på alls.
Tänk om det alltid gick såhär bra!

Likes

Comments

Det är väl Tisdag idag va? Jo de är de nog!

Vart i stallet idag trots alla de gånger jag sagt att nej, nu är det nog jag kommer skada mig allvarligt snart.
Det var bara några veckor sedan ja trillade av och slog i både nacken och huvudet så hjälmen gick sönder och allt.
De låter som att jag är den personen som viker mig bara för att de är jobbigt men den hästen jag rider bara jävlas och de flesta gångerna går jag ifrån stallet rasande för att det inte gått den gången heller...
Men varje gång jag är påväg till stallet är jag alltid lika positiv och tänker att jo men idag ska de funka!

Idag gick jag lika positiv som vanligt till stallet. Jag borstade honom länge och gosade med honom längre än vad jag brukar. Sedan satte jag på honom grimman för att vi skulle gå en liten promenad. Det gick super...tills vi gick förbi ett par hästar och då blåste han upp sig och sket fullständigt att jag fanns vid hans sida...
Ännu en gång gick jag rasande från stallet men imorgon blir det städning i stallet och ännu dag med nya möjligheter..

När jag och min kära pojkvän kom in från stallet satte vi oss och spelade lite bilspel bland annat forza. Det var riktigt kul och det var så himla mysigt!

Vi har precis käkat pizza och ska nu slå oss ner i soffan framför en film med lite godis. Sådana här kvällar är bara för goa!!

Likes

Comments

Är lite smått kraslig och varit det sen några dagar tillbaka.
Planerar att sitta hela dagen och nörda How I Met Your Mother så kanske jag är frisk imorgon.
Jag har inte kunnat träna på några dagar och det känns i hela kroppen!
Kanske drar en sväng till gymmet imorgon beroende på hur jag mår och känner.

Likes

Comments

Fått en period då jag dricker mycket te.
Så himla gott om man på kvällen eller morgonen myser med en kopp te.
Sitter framför solsidan med resten av familjen och bara njuter just nu.

Likes

Comments

Japp, japp...hade tänk att börja blogga lite försiktigt igen. Men har inga krav på att jag måste blogga osv utan bara om jag vill och känner för det.

Hade min sista praodag i fredags. Vi har praoat i två veckor och vi har varit helt slut när vi kommit hem varje dag. Vi har nämligen haft en förskoleklass jag och min vän felicia och dem är jätte snälla och så men det är full fart hela tiden, vilket vi inte riktigt är vana vid.

Min kära pojkvän hämtade mig klockan två i fredags och så åkte vi hem och bara myste hela dagen.
Haha, juste...vi gick spontant ut och cyklade en mil också. Det var super härligt!
Igår var vi en stund hos christians mormor och fikade och lite så.

Helgen har mest bara varit lugn och mysig, vilket är riktigt härligt tycker jag.


Likes

Comments