View tracker

Denna dagen har varit så bra, båda hästarna gick bra! På eftermiddagen så bakade vi pepparkakor. Sedan åkte vi upp till hästarna och tog in dom också.

Idag lagade även jag middag, och det blev kyckling med potatiskoketter och min favoritsås, Jensen favoritsås såklart !

Nu kollar jag serie, vilket jag nog lär göra hela kvällen :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Postad i:: Samarbete, Lisboy Magnum, Wille

Dagen började med att jag tränade med Skittle för Helena Feuk, och shit vilken häst hon är ! Hon var riktigt fin idag. Helena är så duktig på att ta fram det bästa från varje ekipage. I början var det mycket lösgörande, sedan små hinder och mycket kluriga svängar. Helena tyckte att det var stor skillnad sedan sist, och att hon utvecklas jättemycket.

Efteråt red jag Wille i andra ridhuset i ca 30 minuter, mest så han fick röra på sig. Han har blivit så himla lösgjord på sistone. Finisen <3

Willes fina lyckoängel ifrån @hastsmycken på instagram <3

Likes

Comments

View tracker

Godmorgon alla!

Vaknade för någon timme sedan, kollade då på mobilen en stund, gick sedan upp och åt frulle. Just nu sitter jag i bilen påväg upp till stallet och idag blir det markarbetesträning för bästa Helena Feuk! Hon är så himla duktig och är superbra på att lära ut.

Vi hörs efter ridpasset :)

Likes

Comments

Shit vad kallt det är ute atm, man kunde tillochmed knappt inte ens rida på banan, endast i skritt och lite trav, så gissa vem som kommer ha en galen ponny på morgondagens träning :)

När jag kom hem så åt jag middag med familjen och sedan kollade vi på en film, som faktiskt var jättebra' kommer dock inte ihåg vad den hette.

Likes

Comments

Nu är det äntligen helg, och nu stallet och rida !

Likes

Comments

Saknar sommaren riktigt mycket just nu'

Godmorgon förresten!

Idag är det fredag, snart helg och men först skola. Skolan blir förhoppningsvis lugn, och ikväll ska Skittle trimmas och imorgon är det markarbetesträning för Helena Feuk, så himla roligt !

Likes

Comments

Hejhej'

I stallet idag gick jag med båda hästarna, i ca 15 minuter var. Skittle svans tvättade vi också, så nu är det fin !! Wille var med så glad idag, finis leverade och hoppade otroligt bra igår <3

När jag kom hem så åt jag, sedan tränade styrka en stund och duschade. Nu sitter jag i sängen och kollar serie, och ska snart sova, så godnatt <3

Likes

Comments

Idag hade vi 2 st prov, varva ett oförberett (!!!) Men det känns som båda gick helt okej ändå, så det är ju bra. Sedan hade vi rätt roligt lektion och raster med bra kompisar & mycket skratt ahahaha <3

På eftermiddagen idag har jag pluggat och nu ska jag ta det lugnt och ikväll blir det stallet <3

Likes

Comments

Godmorgon!

Shit, idag är det 1 december, herregud! Idag hoppas jag att skolan går bra, för har ett svenska-grammatik prov idag och fattade alltid igår = superbra! Men får hoppas att jag inte får black out på provet, brukar få det ibland ahahjaah :)

Inte helt fel 👌🏽

Likes

Comments

Postad i:: Wille

Hejsan !!

Dagens träning gick så himla bra. Wille var riktigt fin och efter lite försök att att slippa hoppa så hoppade han helt fantastiskt. Han var mycket enklare att reglera idag + att han var pigg, så det är ju bara bra, för då kan man använda "Skittle-ridningen" och inte måste driva i varje steg. Vi hoppade en banan, med bland annat en kombination på 90/100 och några enkel hinder på 105. Ville inte hoppa för högt, eftersom han liksom inte hoppat banan sedan i januari. Men en bra sista träningen detta året och han tyckte det var så himla roligt att hoppa, favvokillen <3

Nu är jag hemma och ska snart sova, godnatt <3 och imorgon är det första december, redan december, shit vad 2016 har gått fort !

Trött men nöjd häst idag !

Likes

Comments