Hello!

Har funderat lite ett tag och tror att jag ska ta en paus ett tag, för känner inte att jag riktigt hinner och det känns mest som det blir dåliga och snabba inlägg, hinner inte med det så mycket som jag vill!

Kommer nog fortsätta om ett tag, men vill liksom få tillbaka inspirationen!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Postad i:: Lisboy Magnum

Hejhej!

Dagens tävling i Åstorp gick så himla bra!

LB

Hon hoppade så himla fint på framhoppning, när hon kom in på banan var hon lite spänd, men hoppade ändå helt okej. Dubbelnolla med utanför placering, red inte för någon, utan för en fin runda och nolla.

LB+

Hon hoppade SÅ BRA! Fick bra tryck i galoppen och lyssnade helt perfekt. Nolla i grunden och 4 fel i omhoppning, för slutade rida på 11an och då blev det ett litet missförstånd. Men nog en av mina bästa LB+er!

Likes

Comments

Godmorgon!

Vaknade för en stund sedan och ska snart gå upp och byta om till tävlingskläder, äta frulle och sedan blir det stallet.

Är såå taggad till tävling idag och hoppas att Skittle med är taggad och fin idag!

Likes

Comments

Postad i:: Lisboy Magnum

Hej'

Idag så åkte vi upp till stallet och började med att mocka. Sedan red jag Skittle, trimmade lite och hon lyssnade faktiskt rätt bra! Så himla pigg och vill bara galoppera på ahhaha.

Efteråt så tvättade jag hennes svans + ben. Så nu är de rena :) Sedan fick hon stå med sitt back on track-täcke och stalltäcke, medan jag knoppade. Så lillisen inte fryser. Sedan putsade och packade jag, och sedan hem och in i värmen. Shit vad kallt det är!

Nu har jag ätit kvällsmat och ligger under en filt och värmer mig och är såå taggad tills imorgon!

Likes

Comments

Idag är det lördag, och ska nog plugga på förmiddagen och sedan blir det stallet på förmiddagen. På eftermiddagen så ska jag rida ut med Skittle, eftersom hon trimmades ordentligt igår, så ska bara typ jogga henne i skogen och sedan fixa allt i stallet. Putsa, knoppa och tvätta henne lite. Finisen!

Är såå taggad tills imorgon, det ska bli så himla roligt att äntligen få tävla.

Likes

Comments

Postad i:: Lisboy Magnum

Idag så trimmade Skittle i ridhuset och hon var såå fin i slutet och har en superbra känsla inför i övermorgon. Tjoho!! Jobbade mest på volten och få henne lugn, då hon vilade igår och hade lite (host mycket*) överskott-engeri!

Likes

Comments

Godmorgon!

Idag är det fredag, snart helg! Detta blir ju en tävlingshelg, och även plugghelg, mindre roligt :( men jaja. Idag ska nog Skittle trimmas och imorgon ridas lite lättare, sedan tääävling.

Likes

Comments

Postad i:: Wille, Lisboy Magnum

Idag så reds Wille i ca 30 min, och han var väldigt fin och rätt så pigg. Vill mest springa på och när jag fick han att jobba, jobbade han på så bra! Finisen!

Skittle vilade idag, så hann fixa massor på kvällen, eftersom jag bara red en häst. Så nu ligger jag i sängen och nästan sover, så godnatt <3

Likes

Comments

Postad i:: Lisboy Magnum

Snart börjar 2017s tävlingssäsongen. Förhoppningsvis är första tävling för i år på söndag, i Åstorp. Där ska jag hoppa LB & LB+. Mitt mål är att ha 2 stabila och fina rundor. Hon hoppade helt fantastiskt på senaste Stefan-träning och lyssnade superbra på mig.

Vi börjar verkligen bli mer sammansvetsade och börjar "jobba" mer som ett team. Hon lyssnar på mig och vi litar liksom på varandra och hon ställer alltid upp ifall jag skulle göra någon miss.

Bästa lilla Skittle !

Likes

Comments

Postad i:: Lisboy Magnum

Hejhej!

Idag så joggades Skittle på banan i ca 25 minuter. Hon var rätt så pigg och ville liksom springa ifrån mig. Galopperade henne även lite, mest att hon skulle få väck överengerin. Efteråt skrittade jag av henne i ca 25 minuter med Tindra, så vi gick och pratade massor. Så ett pass på nästan en timme blev det och sedan fick hon komma in i boxen och äta hö.

Likes

Comments