Godmorgon <3

Idag är det fredag, och sista dagen, sedan looov. Någon är väll taggad och vill ha lov nu, det ska bli såå skönt <3

Annars är det bara bra med mig, hur är det med er?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hallo!

På eftermiddagen så städade jag lite och pluggade, skönt med en lugn eftermiddag. Är supertaggad tills lovet som kommer om mindre än 24 h, vill ha loooov nu !!

I stallet idag så fixade jag lite och sedan gick jag med Skittle och mamma med Wille. Skittle fick på sin lyckoängel och Willes kommer om några dagar. Såå fina, ett inlägg om dom kommer senare :)

Nu ska jag lägga på en ansiktsmask och ta lite lugnt och lyssna på en podcast, tjo :)

Likes

Comments

Hejhej'

Skolan idag gick lugnt och fint tycker jag. Hela förmiddagens satt jag och en kompis och skrev våran historia-uppgift och vi är nästan klara nu, såå skönt :)! Efter det hade vi lunch och teknik som med gick bra.

Kom hem för ett stund sedan och har ätit nu och tagit lite bilder mm. Nu ska jag fixa lite, tjo :)

Kolla vad som kom hem idag, Skittles fina lyckoänglen, Willes kommer om någon dag !!!

Likes

Comments

Hallo & godmorgon <3

Idag är det torsdag och inte jenny-träning idag :( Så synd, men hon fick barn förra veckan, så nu blir det lite vila med hennes träningar. Men ska iallafall rida Skittle idag eller gå med henne en liten runda, min fina<3 Wille ska nog med ridas idag, mina favoriter<33333

Bästavän<3

Likes

Comments

Postad i:: Lisboy Magnum, Wille

Hejhej!

Dagen i skolan gick helt okej, hade tyska-prov och det väl helt okej, sedan en kemi-lektion och fattade typ noll, tjoho hahaha :)

Efter skolan åkte jag till stallet, fixade allt och började med att rida Wille idag. Båda hästarna gick i skogen idag och båda var så duktigt och glada idag <3 Efteråt fick båda hästisarna massage och hö <3 Mina fina <3

Nu har jag ätit, duschat, pluggat lite och tränat och klockan är bara 19:00 tjoho :)

Likes

Comments

Påväg hem nu, skriver mer om passen senare !

Likes

Comments

Godmorgon .)

Nu är vi äntligen hälften av veckan klar. Dock har vi ett tyska-prov som jag inte är så taggad till, men jaja, det lär väl gå bra :) Sedan ikväll blir det stallet.

Vad händer hos er idag?

Likes

Comments

Postad i:: Lisboy Magnum, Wille

Åkte upp till stallet och fixade allt, mockade mm. Mamma gick med Wille och klättrade med han, och jag galopperade Skittle i skogen. Anledningen till att jag inte red båda är eftersom då skulle det hinna bli mörkt och man måste ju passa på och rida ut när det inte är älgjakt och innan det blir mörkt. Men Wille var fin sa mamma.

Skittle gick galoppera av sig idag, red en runda och red 3 varv på den, första släppte jag henne så hon fick galoppera på ordentligt. Andra kortade jag henne med sättet och hon gick så fint då, sedan ökade och sista varvet släppte jag henne igen <3 Min fina prinsessa <3

Mums <3

Likes

Comments

Hejhej!

Kom hem för ett tag sedan från skolan, som förövrigt gick finfint tkr jag : ) När jag kom så åt jag snabbt och nu är jag påväg till stallet och ska fixa och rida. Puss :)

Likes

Comments

Gooooodmorning : )

Hur mår ni idag? Själv mår jag bra, tackar som frågor : ) Lite trött, det är så himla mörkt ute när man vaknar, såå segt och man kommer liksom inte igång direkt på morgonen. Man blir ju heller inte jättetaggad när det är lång dag idag med : (

​3 pics

Likes

Comments