Nu ligger jag nerbäddad under mitt värma täcken. Hoppning-träning idag gick såå bra, skriver mer imorgon, då ett lite längre inlägg lär komma ut imorgon!

Skolan var såå lugn idag, hade bland annat hemkunskap och vi lagade kycklinggryta med ris! Supergott! Med världens bästa lilla grupp!

Likes

Comments

Godmorgon!

Idag är det onsdag och ska hoppträna för Stefan med Skittle. Hoppas att hon är fin och lyssnar bra idag. Då blir det förhoppningsvis tävling nästa helg. Berättar mer lite senare, eftersom det inte är helt bestämt än :)

Likes

Comments

Hej hopp'

Skolan gick sådär, rätt lång dag och kallt = inte så kul. Efter skolan pluggade jag och sedan blev det stallet. Där vilade båda hästarna, eller ja, de promenerades i ca 20 min. Glada och fina!

På kvällen duschade jag och ska snart lägga mig i sängen, godnatt!

Likes

Comments

Postad i:: Lisboy Magnum

Shit vilken tävlingsabstinens jag har just nu. Förra helgen var det ju tävling i Helsingborg så satt och kollade via equisport. Så nu vill jag bara att rida & verkligen tävla. Tror även lilla Skittle är sugen på att hoppa och tävla. Hon älskar ju det <3

Har några tävlingarna inplanerade, som jag snart kommer att berätta för er, allt ska bara spikas...

Likes

Comments

Postad i:: Lisboy Magnum

Hejhej!

Idag så trimmades Skittle i ridhuset och hon var väldigt överladdad och pigg, och jag var lite stel och frös lite = inte den bästa kombon. Men passet blev ändå helt okej, jobbade mycket lydnad och galoppfattningarna, så har en rätt bra känsla inför onsdagens Stefan-träning ' Hoppas att hon fortfarande är glad' och fin då!

Skolan idag gick också helt okej, lugnt och bra!

Likes

Comments

Godmorgon!

Idag är det måndag och ny vecka. Denna veckan är det både Stefan & Jenny-träning, lite segt att de kommit samma vecka nu, vi ska ev byta och fixa lite, men vi få se ifall de funkar. Men jaja, får hoppa att jag kan lösa det så det blir bättre !!

Nu ska jag gå upp och fixa inför skolan, tagga'

Likes

Comments

Postad i:: Lisboy Magnum, Wille

Idag så åkte vi först till stallet vid 10:30-tiden, och mockade. Vi klippte även Skittle, så nu är hon fin och glad, hon slipper svettas massor nu. Så nu är hon tävlingsfin och älskar livet!

Åkte hem sedan och åt mat, sedan tillbaka till stallet vid 14:30-tiden och så skrittade jag och syrran ut i skogen och lååång runda och vi har ute i ca 45-50 minuter. Kom hem för en stund sedan och har ätit lite nu, och ska nog träna styrka och sedan duscha. Tjo!

Likes

Comments

Godmorgon!

Vakande för någon timme sedan och åt först frulle, sedan har jag städat lite här hemma. Bäddat rent sängen, dammsugit, flyttat rundor lite prylar och nu är jag klart :))

Idag ska jag skritta Skittle i skogen och vi ska nog även klippa Skittle. Hon är såå lurvig mm och behövs klippas! Läst lite på Hippson igårkväll och där stod det man senast ska klippas vid nyår & januari, så förhoppningsvis blir hon av med lite päls idag.

Likes

Comments

Med världens bästa Tindra!

Vi spelade kort, lyssnade på musik och hade en hel del skrattanfall, vi och våran skeva humor.

Likes

Comments

Postad i:: Lisboy Magnum

Idag så hoppade jag somsagt Skittle i ridhuset, inte så mycket, mest några språng och känna på hur hon känns tills på onsdag. Hoppade en liten bana på hinderhöjden ca 1 m och hon luftade superfint och hoppade högt över. Riktigt taggad och ville springa på. Fick till några riktigt bra språng och hon lyssnade såå bra då!

Likes

Comments