Folk kräver förändring, börja med dig själv för annars blir det ingen ändring.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Gud va fin han var att arbeta med idag. Även om han haft mycket sommarvila så var han riktigt fin, orkade arbeta och hålla igång, bättre än vad jag hade förväntat mig. :)

Likes

Comments

Hejdå hörs imorgon!!! 👏

Likes

Comments

Var precis ute och gick en sväng, fick dock jävligt mycket skoskav på tillbaka vägen men trotts de så sig det snabbare hem ändå, känns bra eftersom det bara var massa uppförsbackar på vägen hem! :)

Ska försöka få mig minst 1 promenad per dag nu och sen även fixa gymkortet som jag tänkt skaffa ett tag men aldrig orkar haha..Likes

Comments

Snackar du skit om mig, jag bryr mig inte ett skit, säg vad du vill om du får dig att må bättre. Snackar du skit om min häst? You shall die. 

Likes

Comments

Kom precis hem, blev några bilder på mig och Spirit, ska bara fixa till dom lite så lägger jag upp dom här sen. Hörs snaaaart, puss!

Likes

Comments

Suger på att komma på rubriker haha.. Menmen är på väg till stallet nu, har med mig kameran så jag kan fräscha upp bloggen med lite nya bilder. Måste bli bättre på att fota nytt, tycker själv det är roligare att läsa bloggar med fräscha bilder.

Likes

Comments