Äntligen har jag börjat flytta in i min lilla lägga!! Men än är jag långt ifrån klar, men mysigt blir det i alla fall 😃

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Livet just nu handlar enbart om jobb, häst och hålla mitt humör i gott mod för alla människor jag stöter på. Hade jag vetat dagen jag tackade ja till att jobba hundra procent att jag kommer leva på jobbet så hade jag tänkt om en aning, för jäklar vad mycket tid man spenderar på jobbet. Jobbet är dock en väldigt bra plats att hänga på, fantastiska arbetskollegor och fina människor att hjälpa.

Men jag har ju faktiskt en mycket rolig sak att se framemot i oktober, jag ska nämligen flytta hemifrån(!!). Dock med blandade känslor. Känns fantastiskt kul att ha ett eget hem, men kommer nog känna mig en aningen ensam. Tur dock att jag fortfarande har hästarna kvar hemma i Röbäck som jag måste till varje dag=inte lika ensam då.

Likes

Comments

Kickade igång dagen med jobb mellan 07.30-16.15, jobbet flöt på och tiden gick för ovanlighetens skull snabbt(tack och lov!!). Under kvällen käkade jag middag med familjen och var ute och skrittade på Fabian som äntligen är frisk igen.

Imorgon jobbar jag mellan 12.00-20.30 och hade tänkt att hinna ta en sväng på Fabian innan timmen är slagen för jobb. Känns skönt att äntligen komma igång med ridningen igen, det skapar balans i mitt liv.

Vi hörs!!

Likes

Comments

Hallå där!!
Tidigt på lördagsmorgonen tog jag flyget till Stockholm, för att fira en nära vän och hennes mans födelsedag! Jag hade bokat tid på en salong för håruppsättning och makeup, och jag blev nöjd över resultatet. Festen började utan för Strand hotells båtbrygga, därifrån tog vi båten ut till Lidingö. Kvällen bestod av trerättersmiddag, mingel och vin.

Det var en rätt stor tillställning på ca 70 personer, men trots att jag åkte dit ensam och bara kände födelsedagsbarnet så var det väldigt trevligt.

Likes

Comments