Förra helgen körde vi upp älskade Snowy till sitt nya hem I Kiruna. Det känns verkligen jätte bra med den nya familjen, där jag tror att hon kommer få spendera många år. Fick ett samtal i förrgår där dem berättade att dem hade ridit i alla gångarter och allt hade gått super bra. Det värmer verkligen i mamma-hjärtat!

Jag är super stolt över den utveckling Snowy har gjort under dessa månader, och jag har lärt mig enormt mycket. Men även uppskatta det man har. Det har varit ett par roliga, lärorika, jobbiga och ansträngande månader. Jag är väldigt glad att jag tog chansen till att lära känna henne. Första bilden åt vänster är just innan hon for och den andra bilden är just innan hon kom till mig, så lite finare har hon i alla fall blivit.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej! Äntligen så är det maj, som jag har längtat! Maj är min absoluta favoritmånad. Valborg spenderades med några härliga människor hemma hos mig och vi hade det väldigt trevligt. Denna helg har jag inte alls gjort speciellt mycket, varit med lite kompisar och så.

Tråkigt nog har jag varit tvungen att plugga en hel del i helgen också, eftersom vi för tillfället har mycket att göra innan sommarlovet startar. Men det är det värt😉 Om lite mer än en månad åker jag till favoritstället, Italien. vilket ska bli underbart skönt!!

Fabian har troligtvis sträckt sig eller något i vänster bog, för han såg/kändes inte så ren ut i går. Verkligen jätte tråkigt, men förhoppningsvis är det bara en sträckning.

Ni får ha en bra dag! Kram.

Likes

Comments

En varm och blåsig dag har spenderats med min kusin. Åkte till henne vid halv ett och vi satt mest och pratade, vid halv tre åkte vi in till stan. Jag var tvungen att gå till banken och diskutera med dem lite, men nu är det löst! Äntligen. Efter ett bank besök for vi och såg på bio. Bion var bra och det blev ett bra avslut på en bra dag. Hade det inte blåst så otroligt mycket skulle jag ha ridit, men med tanke på att Fabian avskyr blåst och gör allt för att gömma sig från blåsten så kändes det inte super kul att rida honom.😉

Nu ska jag se på lite tv för att sedan gå och lägga mig! KRAM❤
Likes

Comments

Efter många om och men så har jag bestämt mig för att söka in på ett nytt gymnasieprogram och ny skola. ​Samtidigt som det var ett litet svårt beslut känns det bra. Enda från första skoldagen på ekonomiprogrammet har det inte känns rätt. Ekonomi och juridik är inget som jag är intresserad utav att arbeta med eller att lära mig om. Är man inte intresserad blir det svårare att lyckas i skolan, vilket är ganska självklart.  Skolan har känns ovanligt svår för min del. Jag ligger på F gränsen till några ämnen och anledningen till det är att jag inte är motiverad till programmet. Är jag inte intresserad kan jag inte lära mig något, hur mycket jag än försöker. så fungerar det inte. Så nu har jag sökt in till en skola i Stockholm, nu återstår det bara att se om jag kommer in. Håll tummarna för mig!👊

Likes

Comments

Hej!
Nu är det äntligen lov en vecka,vilket verkligen känns skönt. Dem första dagarna utav lovet har jag inte gjort något speciellt. Igår hade jag provridning på Snowy, så vi får se vad som händer. Det är lite saker som jag måste få ordning på gällande Snowy, men förhoppningsvis fixar det sig.
Har nyss kommit hem från ett gympass på Tenton. Jag och min far körde ett armpass och det gick relativt bra.
Min lilla syster motionerade Fabian på morgonen och jag tog hand om Cherie. Maria är borta tills på måndag så under tiden tar jag hand om henne.

KRAM❤ och ha en underbar påsk!!🐤


Likes

Comments

Längtar så oehört mycket till sommaren nu!! ☀

Likes

Comments

Första inlägget på nya bloggen och det känns väldigt roligt! Ska försöka fixa till designen lite granna senare. Men just för stunden får den se ut såhär, väldigt "classic".

Somvanligt på tisdagar går jag i skolan, lika så idag. Det blev en väldigt lugn dag, vi behövde knappt anstränga oss på lektionerna. Den ända "ansträngande" lektionen idag var idrotten där jag var på gymmet och körde ben och rygg. Skolan gick alltså väldigt snabbt. Efter skolan gick jag till gymmet och körde armar och mage, men även lite kondition. Vilket gick rätt okej.

Kvällen kommer att bestå utav plugg. Egentligen har vi inte jätte mycket i skolan just nu, men vill ligga lite före för jag vet att jag kommer få det stressigt senare om jag skjuter upp saker och ting.
Imorgon har jag endast en lektion, jag slutar alltså 09.25 och då ska jag hem och motionera båda hästarna.

Kram på er!❤Likes

Comments

Härligt vårväder idag! Cyklade till skolan och för en gångs skull så var det medvind på slätten, men på hemvägen kommer det troligen vara motvid.
Båda hästarna ska jag försöka hinna rida idag. Fabian på vägen och Snowy på banan. Kommer även behöva göra lite skolarbete som ska vara klar till imorgon. Resterande utav kvällen har jag inga planer.
 
 
 

Likes

Comments

Måndag idag och en ny vecka med nya mögligheter har börjat. I veckan ska jag söka lite sommar jobb så jag får det överstökat. Jag har redan hunnit söka ett sommar jobb, men nu i veckan kan man börja söka fler. Tanken är från min sida att få så många sommar jobb som mögligt denna sommar.
I övrigt har vi inte så mycket i skolan i veckan (tror jag?). Förutom en redovisning som vi ska genomföra idag, så veckan känns bra och lugn.

Hästarna ska försöka bli ridna så mycket som mögligt i veckan. Vi drar trorligtvis in någon utav hästrana till hippo för ett lite hårdare dressyrpass.

Just nu ska jag börja göra mig i ordning för skolan, börjar halv 10 så har fått lite sovmorgon. Jag ska ta och göra en premiär cykel tur  (för 2015!!) till skolan idag medtanke på att våren har börjat komma så ska jag försöka cykla så ofta vädret är okej.
 
Ha en underbar måndag fina ni?
KRAM
 
 
 

Likes

Comments

Man skulle nästan kunna tro att jag har börjat samla på hästar,haha. Men nu har Lilla Elliot flyttat hit till mig. Elliot är en Hingst och är bara 8 månader. Men inom en snar framtid kommer han att bli kastrerad, för hingst är inte lämpligt hos oss. Det ska bli spännade att få rå om en sådan liten bebis!?

Men visst är han gullig?
 
 

Likes

Comments