Så härliga dagar vi hade här på fjället! Livet alltså....<3

Kolla här liksom. Det är inte så mycket som slår det här ändå!

I veckan fick jag träffa den här godingen för första gången! säg hej till Elsa. Kärlek vid första ögonkastet!

En frukost i soffan mitt i veckan bara sådär. Det här med att vardagslyxa, varför gör man inte det oftare. Det ska jag bli bättre på!

Förra veckan träffade jag Matilda på mecka för lite fikamys. Vi båda åt en kladdkaka med marshmallows och den var sådär perfekt seg. Mysigt med en sån kväll :)

Den här trollungen då. Tänk vilken tur jag har som får hänga med dig på förskolan varje dag. Här var han målis senaste gången jag hälsade på, men hörselkåpor och målvaktshandskar, Gullpelle!

Falafel med pasta och varma grönsaker, alltså lovely! När man bor själv får man äta middag i soffan när man vill.

I fredags bjöd Elin in till ost och vinkväll och vi fick kika på hennes och Jespers nya lägenhet. Dom hade en matta i deras vardagsrum i de perfekta färgerna, och jag blev kär, vill ha en sån nånstans hemma hos mig 😍

Imorrn är det äntligen fredag, veckans bästa dag! Jag har en kort dag på jobbet och sen ska jag försöka ta mig iväg och träna. På kvällen sen kommer Ida och då ska vi sushimysa, jag längtar!

Likes

Comments

Alltså titta vilka fina skor jag hittat! Tänk till ett par lite utsvänga byxor, en somrig klänning eller ljusblåa jeans nu i vår. Både till vardags men också när man vill vara lite extra fin. Jag vill ha 😍

Likes

Comments

Åh, Kroatien! Vilket underbart land alltså, finare kan det inte bli. Om jag fick bestämma så skulle alla få bo med sånna där fina rosa blommor klättrandes efter sin husvägg. Dröm! Vill åka dit igen. Tror jag bokar en resa tillbaka dit snart!
Men om några veckor väntar en semesterresa i Grekland och det är ju för sjutton inte så dumt det heller. 7 dagar med min fina familj, vad bra vi ska ha det!

Likes

Comments

Här är andra delen av köket och där kommer också en till liten skymt av mattan!
Åh vad jag tycker att den gjorde sin rätt där. Köket känns så mer ombonat och färdigt på något vis. Och så hyllorna, de ska jag fylla fylla med fina saker, älskar fina saker!

Likes

Comments

Här är den, min nya lägenhet!
Jag har flyttat och jag älskar mitt kök. Här vill jag spendera all min tid just nu, trivs så bra, i resten av lägenheten också. Inredning tar upp 99% av mina tankar för tillfället, till och med på nätterna drömmer jag om fina saker jag vill köpa, gaah, men det är ju så kul!

Likes

Comments