View tracker

Vi får alltid ord slängda på oss. Vilket är både bra och dåligt. Lärare, träna, mamma, min närmsta kompis. Alla dem som antingen vill lyfta eller få dig att sjunka. Antingen får de dig att kämpa för dina drömmar, eller för att du ska ge upp på dem.

För andra kommer vilja se dig göra bra ifrån dig, men aldrig bättre än dem. För att istället bygga upp sig själv river de ner andra. För att det är deras ända sätt att inte själva rasa sitt torn till grunden. Och så är det bara, folk skrattar en i ansiktet för ens drömmar.

Men jag tror såhär, vi fick inte den dröm vi har till oss, för att inte kunna lyckas med den. Det blir ganska ologiskt för mig. Så nej, ge inte upp. Om din lärare säger att du inte kan bli något med de betygen du har. Gör om det till glöd och bevisa honom fel. Att du kan, och att ett betyg inte definierar dig.

Kramar Nora <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Godmorgon. Du klarade det, igen. Ännu en dag du vaknat till utan att gett upp. En anledning för mig är soluppgångar. Det visar på att det är en ny kamp men att det är möjligt att lyckas. Precis som varje dag har den olika färger och ett annat utseende.

Jag vill att ni forsätter kämpa, ha en bra Måndag <3

Likes

Comments

View tracker

Några bilder från förra Lördagen som spenderades i Malmö på "Steakhouse"Det blev en otroligt bra kväll men de bästa människorna.

Det blev även en "prövning" med restaurangbesök. Det är riktigt läskigt just med det. Jag kan inte va helt säker på näringsinnehållet och om mina tankar skulle fått bestämma skulle jag aldrig ätit det. Som tur är, väljer jag själv. Och allt med den kvällen va underbar på många sätt. Ångrar inget :)

Ha en fortsatt bra Lördag, Kramar Nora

Likes

Comments

Skönhet

(Inlägget är inte sponsrat och innehåller adlinks.)

Igår letatade efter kläder att ha till jul. Som vanligt kan man alltid lita på att man hittar något på Nelly.com! Här är några av mina favoriter för er att bli inspirerade av :) Jag har länkat plaggen, bara att klicka på bilderna. Jag väljer mellan nr. 2 och 4.

Inlägget är inte sponsrat och innehåller adlinks.

Vilken är eran favorit? Kramar Nora

Likes

Comments

Dagen har blivit inställd kan man säga. Jag valde att stanna hemma idag, tog en vilodag helt enkelt. Min dag kommer inte bli så hektisk men jag kommer behöva komma ikapp med plugget. Jag tänker att jag ska sätta mig med det direkt nu faktiskt, så att man har resten av dagen ledig.

Jag vet inte om jag kan säga att jag är besviken på mig själv. Jag känner inte mig besviken, trots att jag kräktes igår. Jag kommer inte ihåg senaste gången, datumet alltså. Jag hade köpt godis samtidigt som jag kollade serier. Där en karaktär började hetsäta och sedan gjorde sig av med det igen. Vilket resulterade att jag gjorde samma. Varför kan jag inte bara lägga detta bakom mig? Vakna en dag som att jag aldrig känt allt detta. Inte varit bekant med "självhat".

Ha en bra tisdag, ta hand om dig, Kramar Nora

Likes

Comments

Visst kan jag bli ledsen ibland när någon inte har förståelse för någon typ av psykisk ohälsa. Tänka, hur kan de inte förstå eller se detta på samma sätt som jag gör. Men jag har insett att jag bara är glad för deras skull.

För man borde inte förstå. Kan du inte förstå varför vissa inte kan lämna sängen en dag? Bra. Jag hoppas att du hoppar upp ur sängen varje dag redo att ta världen med storm. Kan du inte se varför man skulle vilja dra ett rakblad över sin hud? Bra. Hoppas djupt att du aldrig blir så desperat för att känna något. Varför man kan stå ut att svälta sin kropp eller få sig själv att kräka? Bra, så bra att du inte förstår. Önskar att du förblir hälsosam i din kropp. Om du inte förstår hur någon kan ha så mycket ångest att de inte längre kan funktionera. Bra, hoppas du fortsätter vara självsäker.

Du förstår kanske inte hur man skulle kunna gå natt efter natt utan sömn. Skönt, du borde få sova ostört varje natt. Förstår du inte varför man bara inte kan gå till ett rehab center eller liknande? Bra, du borde känna att du har någon du kan vända dig till. Jag hoppas att du alltid kommer att ha det.

Förstår du inte hur någon kan vilja dricka ta bort deras problem eller använda tabbleter? Knyta snaror i rep eller stå vid kanten av en bro. Eller tänka tanken när ett tåg åker förbi. Jag hoppas att du aldrig blir så desperat för att känna lättnad.

Om du inte förstår, Bra. Det är inte meningen att man ska göra det. Men under inga omständigheter betyder detta att du har rätten att döma. Det är bara orättvist och okänsligt. Kramar i massvis till er

Likes

Comments

Jag har lärt mig att allt rasar ner. Allt ljus försvinner och världen utanför mina fyra väggar existerar inte. Jag krymper som Alice men samtidigt växer jag. Jag kan inte få plats i rummet och jag kan inte andas.

....

Jag är väl medveten om min frånvaro här på Nouw. Men jag inte mår bra och därför klarar jag inte av annat än att fortsätta andas den dagen. Men utöver den delen har jag även "dumpat" min psykolog. Härom kvällen fick jag dels reda på att min mamma gått på möten hos min psykolog utan att jag vetat om det. Det var mest för att mamma skulle veta hur hon skulle kunna hjälpa mig på bästa sätt, då jag vet att hon känner sig hjälplös just nu.

Mamma råkade då försäga sig att "jag trodde ju att det var en ätstörning i början men jag fattar nu att det inte är så...". Mer hann hon inte säga innan jag skrek och stormade ut i rummet. Slängde dörrar och grät tills jag inte kunde mer. Jag är inte en som enkelt öppnar upp mig för någon. Det tog tid till jag gjorde det till psykologen. Men det gjorde jag, jag öppnade upp mig för henne och hon dömde mig. Vad hon sa till mig var inte sanningen. Vad min doktor sa stämde inte heller. Jag trodde att jag hittat någon som förstod mig, jag började bli trygg hos henne.

Jag vill inte samla på diagnoser som stämpelmärken, missförstå inte. Men det handlar om hur dum jag känner mig. När jag suttit och berättat detaljer om nätter jag vaknat för att träna och tvinga mig spy. När hon lyste upp och blev så stolt när jag hade ätit varje dag den veckan, eller när jag klarat en månad utan att kräka.

Tydligen har jag alltså ingen ätstörning som det alltså verkar stå i min journal. Nej, då har jag alltså försökt reglera min ångest genom att inte äta och kräkas. Jag har aldrig känt mig så oförstådd. Så dum, där har jag gått, visat mina ärr, synliga som osynliga. Hon har sett mig gråta ett flertal gånger. Det känns som hon bara har skrattat åt mig.

Jag vet mina rädslor: Att gå upp i vikt och bli lämnad ensam.

Jag vet att jag får panik av att inte läst näringsinnehållet innan jag äter något.

Jag vet att jag inte kan äta tillsammans med andra. Och jag vet att jag kräkts till jag låg och skakade med lila ben.

Just nu kan hon bara dra åt helvete, för där är jag färdig. Ta hand om dig, Kramar i massor

Likes

Comments

För ett litet tag sedan nu blekte och tonade jag mitt hår, det inlägget hittar ni här. Men som med alla toningar går de ut efter några tvättar. Så för att behålla den kalla och fräscha färgen köpte jag äntligen ett silvershampoo. Det är Kevin Murphys "Blonde angel wash" som jag använder som en inpackning. Självklart har de produkter för andra typer av hår och färger. Dock ligger det mot det dyrare hållet men som tur är behöver man använda ytterst lite för att få en bra effekt. Så det är verkligen värt det!

Till skillnad från andra liknande hårprodukter behöver man inte ha i det i mer än någon minut. Plus Jag har använt det två gånger nu, känns som man har fått ett nytt hår nästan!

Obs Inlägget är inte sponsrat. Kramar Nora

Likes

Comments