"Jag börjar bli så trött på detta. Varför kan jag inte äta 4 kakor utan att känna att jag blir sjuk och gå och huka vid toan. Det känns verkligen så, som att min kropp stöter bort maten. Därför gör jag mig av med den. Varje dag är en mix av att inte äta, äta, skuld, viljan att bli/må bra, spy. Sen går det på repeat .

Jag känner i musklerna hur dagarna inte kommer bli bättre, inte så som jag föreställer mig. Det viktiga är att ta det dag för dag. Timme för timme. En dag kan bli dålig men det borde inte påverka nästa.

Imorgon ska jag inte spy. Jag kommer bryta cykeln då.grejen är att för att klara av en skoldag måste jag klara av en hemma. Detta är inget farligt. Jag vill bara va glad av att kolla i spegeln. Så länge jag kan minnas har min mage varit mulligare. Jag är trött på det.

Jag vill vara speciell "

Detta skrev jag för exakt ett år sedan. Jag vet knappt vad jag ska säga om det. Jag trodde inte att det kunde hända så mycket på bara ett år. Jag är fortfarande Nora idag, men jag är inte samma Nora som jag har varit. Och tack för att man kan utvecklas och förändras!

Hoppas att er Måndag är bra, Kramar Nora <3

Likes

Comments

  • Tvätta sminkborstar
  • Göra minst en matte diagnos, samt öva till provet
  • Böra läsa inför So-prov
  • Läsa bibel och hitta ett citat för dagen
  • Hårinpackning med kokosolja
  • Ansiktsmask
  • Läsa i 10 minuter
  • Ha mobilen helt avstängd i 2 timmar
  • Planera veckan och gör dagliga mål

Med tiden så lär man sig att förstå sig själv och hur man funkar. Jag vet att jag behöver att min dag är uppbygd av tider och konkreta mållinjer om jag ska ha en produktiv dag. Och att inte ligga i under täcket idag är en utmaning i sig.

Att få den röriga spagetti röran från mitt huvud ner till en lista funkar bäst för mig. Ofta känns det som jag är under vatten och hur mycket jag än försöker kommer jag inte upp för luft. För varje sak jag kan kryssa av från en lista känns det lite enklare att andas.

Kramar Nora

Likes

Comments

Mina absolut favorit frukostkakor! Med vanilj och kanel luktar hela köket dessutom fantastiskt. De går relativt snabbt att göra, bra att göra kvällen innan. De går att anpassa till laktos och glutenfria osv.

Receptet hittar ni här , för ni måste verkligen ge dem en chans. De kan även passa som en nyttigare efterrätt!

Kramar Nora

Likes

Comments

För ett år sedan fanns det saker som gjorde mig glad. Lite mer än det finns idag. Iallafall, alla gillar komplimanger. Man lyfts upp och man blir stilt över sig själv.
"Jäklar va bra du sjunger". Det är som applåder till en. För ens jobb bakom framgången. Och äntligen märker folk omkring en att man lyckats.

Det bästa jag kunde höra för ett år sedan var att jag var "liten". Till och med när min terapeut eller doktor sa det. Den glädjen jag fick då, den var nog med bränsle för att fortsätta.

Idag är allt väldigt annorlunda. Alla kommentarer som handlar om ens form gör mig extremt obekväm. Det spelar ingen roll om det är att jag ser stor eller liten ut. Jag blir inte längre glad av något av det. Jag vet liksom inte vad jag ska säga när någon kommenterar det.

Igår kväll sa någon över Snapchat att jag såg så liten ut till längden. Jag sa emot, till början skämtsamt. Men efter ett tag blev jag förbannad. Om detta skrev jag till min kompis för jag kände mig ledsen. Egentligen visste jag inte hur jag kände, väldigt obekväm. Men då skämtades det bara bort. Börjar verkligen trött på att jag ska skämtas bort hela tiden

Ha en härlig och frisk måndag, Kramar Nora <3

Likes

Comments

Det är lätt att ångra, att vara eftersmart. Men jag gillar inte att göra det. Jag tror att man kan få ut något av allt man gör. Tillfällen där jag har svikit och inte behandlat min närmaste som jag borde, då har jag lärt mig av det. Jag skulle inte gör så idag tack vare att jag gjorde som jag gjorde för ett år sedan.

Jag är mycket bättre på att sakna än att ångra. Visst låter det konstigt att sakna sig själv. Jag har haft samma hjärta, skinn, ögon sen alltid. Jag borde fortfarande vara jag. Men jag saknar mig själv, ibland så att det gör ont.

Jag saknar mitt långa och tjocka hår, min relation till mamma. Jag vet inte hur jag ska va mot henne, har tryckt bort henne så långt. Jag saknar att känna mig älskad och önskad. Jag saknar att ha en dag utan att tänka på mat 24 timmar av den. Min släta hud, glädje i ögonen och min energi. Det saknar jag. Sanningen är att jag saknar mig själv.

Trots detta kan jag inte sluta tycka att ben är vackert. Att jag inte gillar att behöva ta en större storlek. Hur kan det gå ihop? Ibland tror jag att jag har två personer i mig, som vill helt olika.

Kramar Nora<3

Likes

Comments

Moe Green, avokado, ruccola, babyspenat, soltorkad tomat, mozzarella, tomat -Mums

Hej babes <3

Jag har åkt på en förkylning och vad känns som influensa. Riktigt drygt och något som jag inte har lust för just nu. Så jag har satt en tid tills detta tramset ska vara över haha. I eftermiddag ska jag agera firkst och hoppas det kan funka.

Jag och två vänner drog till Redfellas och fick en god lunch. Jag tog en grillad surdegsmacka, fylld med massa gott. Det var både ost, avokado och bröd. Alla mat som jag tycker är läskig och farlig.

Vi satt säkerligen där i två timmar och pratade och åt. Hoppas på ett inlägg ikväll om 2017.

Ha en bra lillördag kramar Nora

Likes

Comments

Jag kan utan minsta tvekan säga att det gångna året har varit det jobbigaste hittills. Jag har fått dagar där jag inte velat vara kvar här. Jag har fått stunder där jag inte kunnat göra annat än gallskrika. Jag har aldrig varit så rädd innan. Aldrig så ledsen.

Men jag har också haft några av mina bästa stunder. När jag varit så glad att jag inte kunde sluta skratta.

Detta året började jag gå i terapi, jag blev inskriven på sjukhuset. Jag har lärt mig att inte ta så mycket skit, allt är inte mitt fel. Jag såg min bror gråta första gången, när han såg vad jag gjorde mot mig själv.

Detta året kunde jag fira jul med min släkt. Jag erkände att jag använde rakhyveln för fel syfte. Jag fick mim första kyss. Jag hittade min bästa vän, min syster. Jag började erkänna mina problem och började acceptera en behandling mot dem. Och jag började blogga om detta.

Jag är så tacksam för mitt år, jag tar med mig mycket. Jag har lärt mig vad en vän är, och jag är lite närmare att känna mig själv. Jag är redo för att jobba på mig själv, mitt mål för 2017 är att kunna äta middag med min familj.

Oändligt med tack till er och denna plattform som gör att jag inte måste hålla allting för mig själv. Kramar som alltid, Nora

Likes

Comments

Att känna "inget". Det vet jag inte hur man kan förklara, en känsla som består av "inget". Men jag vet när jag bara blir helt tom.

När de frågar i skolan varför man är så trött. Nej, det är inte för att jag hade lust att scrolla på mobilen hela natten så jag glömde sova. Jag kan önska det. Det är som att alt dåligt som kan ha hänt kommer till mig. Det känns som att man lyssnar på 67 olika låtar samtidigt och försöker höra varje enskild text. Alla tankar gör det för högljutt för att somna.

Men det är också när man nått punkten där man inte kan gråta mer. Tårarna har tagit slut och allt man kan göra nu är att stirra upp i taket med en tom själ. Och på något sätt säger det tysta mer än tårarna.

Kramar Nora

Likes

Comments

Jag hade inte planerat på att visa vad jag fått i julklapp, men nu blev jag tvungen haha.

Detta är alltså min nya älskling, en palett från Mac. Vad jag älskar är att man köper varje skugga för sig, så sätter man ihop sitt urval i en palett.

Ser fram emot att gör sminkningar med dessa, speciellt till Nyår!
Kramar Nora

Likes

Comments

Godmorgon underbara! Trots mina hjärnspöken som höll mig sällskap igår hade jag en jul som slår de senaste. Vi åkte för att fira hos min syrra och det kändes verkligen som jul och stämningen var det inget fel på.

Lite bilder från dukningen, tomten och Kalle Anka.
Jag är väldigt tacksam för familjen jag har, att vi kunde samlas och att de är friska och kan bjuda på skratt

Hoppas er Julafton kändes härlig, Kramar Nora

Likes

Comments