"Come to me. Get away with me and you'll recover your life. I'll show you how to take a real rest. Walk with me and work with me- watch how I do it. Learn the unforced rhythm of grace. I wont lay anything heavy or ill- fitting on you. Keep company with me and you'll learn to live freely and lightly." - Matteus 11:28-30

Godmorgon! Trots att det är lov är jag ändå glad att Fredag är här. Tidigt imorse gick jag till sjukhuset för att kolla upp mina värden. Det handlade mest om medicinerna och kolla så att allt såg bra ut då mina doser ändras.

Jag har nyligen tagit trippel dos av mina sömntabletter än vad jag skulle. Men allt har rättats till nu och jag vill helt enkelt inte ta för mycket eller lite. Det är väl så enkelt som att jag vill ha mitt liv.

Idag vaknade jag och var på så oerhört bra humör, att vakna glad är inget jag brukar. Men så härligt det är?!

Kramar Nora

Likes

Comments

Äntligen fick vi se mina favorit killar haha. Hov1 stannade till i Malmö på deras turne " Abbey Road Tour".
Jag och min tjejkompis hade den bästa utekvällen. Tillsammans skrek vi varje textrad, skrattade och svettades. Och jag vill bara göra om allt haha.

Jag blir irriterad när de som tar upp platserna längre fram inte ens kan texterna. De står endast o filmar under hela kvällen står de helt stilla utan att kunna annat än refrängen.

Kramar Nora

Likes

Comments

Min frukost idag! Den senaste tiden har min aptit i stort sett försvunnit, vilket inte är för min fördel. Har förstås ändå ätit men inte som jag borde.

Mitt blodsocker har blivit för lågt de senaste dagarna, blir svimfärdig, blicken svartnar och mår extremt illa. Mina muskler känns svaga och mina ben kan börja skaka för att jag står upp.

Trots det, fick i mig detta imorse, en smoothie från Ida Wargs Insta, super god! Gröt med granatäpple, bär, mandelmjölk och kiwi.

Hur har Måndagen varit mot er? Idag är jag stolt över att jag gick i skolan, Trots mitt dåliga mående. Kramar Nora

Likes

Comments

Hur gott ser inte detta ut?! Jag och en kompis åkte till Malmö och vi slutade upp på Vapiano. Ingen av oss hade tidigare ätit där innan, och nu förstår jag inte varför haha

Jag tog en Bruschetta pizza, de gjorde verkligen de godaste pizzorna. Vi gick från att skratta så vi fick ont i magen till att ha en djup konversation, jag njöt av hela kvällen med henne.
Kramar till er, Nora <3

Likes

Comments

En mysig lördag spenderad på Creperiet i Lund. Det blev även ett återseende med två gamla kompisar till mig. Kunde inte annat än att må bra.

Jag vågade inte ta chokladsås eller dem med glass, men det var både socker o smör i min topping. Så jag är stolt!

Fortsätt er mysiga lördag, Kramar som alltid

Likes

Comments

Idag hade jag bara en lektion, väldigt skönt !! Det var en muntlig redovisning, är så rädd för att prata inför folk. Så jag har vänt på det, jag ska bli bra på att prata inför folk. Så jag blir snarare glad när vi har redovisningar som dessa.

Jag har precis kommit hem och jag ska direkt sätta mig med plugget. Måste sluta skjuta upp saker och iställed bara göra dem!
Kramar Nora

Likes

Comments

Det är alltid något som tar emot, någon känsla som kommer till mig. Som att jag är högst upp i berg och-dal banan och jag kollar nedåt. Jag vill helst inte, om jag fick välja efter min instinkt. Men jag veta att jag inte riktigt kan ta mig därifrån. Och jag kan definitivt inte kommer ner till marken om jag inte gör det som känns läskigt då. Att blotta sig själv såhär är läskigt. Men jag är också fast besluten om att ändra synen på mentala sjukdomar. Få väck den romantiska bilden som jag pratat om tidigare. Men mest vill jag inte att det är något man ska skämmas över. Så jag skriver om det.

Igår startade som en vanlig Tisdag gör. Någonstans i mitten av engelskan blir jag knivhuggen bakom. Om och om igen. Demonerna kom utan förvarning. "Alla hatar dig, förstår du inte att de inte ens vill se dig. Du har blivit tjock igen, jävla fetto. Fy fan vad du är äcklig! Ingen tycker om deppiga tjejer, det är därför du är ensam.."

Jag åkte hem efter nästa lektion, på bussen gör jag det jag alltid jag gör när jag mår dåligt. Ledsen musik, jag vet att det gör allt värre egentligen. Jag försökte att inte gråta, min mascara kletade sig på kinderna men mer tillät jag inte min omgivning få se. När jag öppnade ytterdörren kom mamma jag jag föll. Kollapsade på henne för inget gick hålla inne längre. Jag kunde inte sluta skaka, gråta eller skrika. "Jag klarar inte detta längre, kan inte mer". Jag ville inte skrämma min mamma med att säga det men jag kände mig tvungen. Jag är trasig, hon säger att vi kan fixa detta. Men jag tror inte längre det går. Nora har blivit tappad på vägen, för jag kan inte hitta henne någonstans.

Jag tar dock med mig att jag har en oslagbar familj. Mamma och min bror satt i en timme och bara höll om mig, fick mig att skratta till och med.

Så jag tillätt mig själv att bara pausa tiden och lägga världen och allt annat åt sidan för ett tag. Jag stannade hemma från skolan idag. Tog sovmorgon, drack te, såg film. Tog en lång dusch ikväll med högsta volym på musiken. Dansade och sjöng i duschen. Ibland kan man få säga nej till allt för att se till att man inte brister. Bara ligga i sängen och mobilen avstängd.

Jag hopps ni tar hand om er och är redo för morgondagen! Kramar Nora

Likes

Comments