Hej! Idag så hade jag tänkt att göra Colours of the Rainbow Tag! Den går ut på att man ska visa produkter som är: Röda, orangea, gula, gröna, blåa, indigo, violett och rosa. Så, då börjar vi!

RÖD: Flower Party - är en parfym från Yves Rocher. Jag rekommenderar den för dem som vill ha en mild & söt lukt. Finns att köpa på
www.yvesrocher.se .
Escada S - är en parfym från Escada. Den har en stark & intelligent lukt. Finns att köpa på www.fragnartica.com .
Baby Lips - är en läppbalsam från Maybelline New York och har smak, lukt och färg. Denna röda heter "Cherry Me" och luktar bär. Finns att köpa på www.maybelline.se .

ORANGE: Sunstick - är en läppbalsam som är från Nueva. Den skyddar läpparna från solen och har SPF 30 samt som den gör läpparna mjuka. Finns att köpa på närmsta apotek.
Solkräm - kommer från Vichy Industries. Jag rekommenderar denna för dem som vill ha solkräm med SPF +50. Finns att köpa på närmsta apotek.

GUL: Jojoba olja - använder till mitt ansikte och den gör huden fin och mjuk. Finns att köpa på www.softskin.se
Moroccan oil - använder jag efter att jag har duchat. Den kommer från Proffs® . Den gör håret lättare att kamma. Finns att köpa på H&M.

GRÖN: Handkräm - kommer från Atrix. Har börjat använda den sen jag brände mig på min plattong och har funkat riktigt bra. Finns att köpa
på www.apotea.se
BLÅ: Hand & Nails - är en hand och nagelkräm från Neutrogena. Finns att köpa på närmsta apotek.
Hår mousse - använder jag när jag vill att mitt hå ska vara lockigt under en lång tid. Finns att köpa på H&M .

INDIGO: Giorgio Armani code - är en jättekänd parfym som har en stark och god lukt. Finns att köpa på www.parfymonline.se
Nagellack borttagare - kommer från Isana. Det jag gillar med den är att den är acetonfri. Så den gör nageln oxå fin & mjuk. Finns att köpa på www.rossmann.de .

LILA: Heat protecting spray - använder jag när jag ska platta, föna eller locka mitt hår. Den skyddar mitt hår från värme. Den köpte jag när jag var på ICA.
Nagellack Duo - kommer ifrån H&M. Den är en 2-i-1 nagellack. Vilket gör så att det är lättare att hålla koll på dem.

ROSA: Baby Lips - kommer ifrån Maybelline New York. Den heter "Pink Punch" och är rosa. Jag har redan förklarat om den i de röda produkterna👆👆 Finns att köpa på www.maybelline.se .
Läppstift - kommer från Yves Rocher. Den har en jättesnygg rosa färg. Det är nummer 71 och heter "Rose Poudré" . Finns att köpa på
www.yves-rocher.se

Hoppas ni gillade👍 min Tag! Det tog riktigt lång tid så jag hoppas ni uppskattade det!
HEJDÅ!😘💕💕
Likes

Comments