Så jag fyllde år här på sommaren! Blev äntligen 18!
Jag har inte ennu tagit mitt körkort eller någonting men det hinner man med!
Jobbade hela sommaren först på läkarcenter sen som promotor för Nescafe. Fick alltså bara en och en halv vecka ledigt på hela sommaren typ. Också på min födelsedag steg jag på nians buss till Nagu för att jobba. Jag tyckte om mitt jobb så det var nog helt okej.
Efter jobbet riktade jag mig mot Pargas där Ks familj hade förberett ett litet kalas för mig eftersom jag inte kunde åka hem för att fira. Efter kakan gick vi ut och gå med K och satt oss vid en brygga, drack champagne och åt jordgubbar. Så skönt och en av dom bästa födelsedagarna.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hade en väldigt underbar midsommar i skärgården! Vi va på Ks stuga med hans familj
Vi åt god mat, spelade spel och badade bastu
Hade det alltså väldigt mysigt. Vi upptäckte också lite både Korpo och Nagu. Vädret var inte alltid på vår sida men ändå var resan lyckad!

Likes

Comments

Äntligen blev det sommarlov! Gågna skolåret gick så snabbt och redan på hösten kommer vi tillbaka som abin! Så taggad!
Jag drar till Raumo på söndag, och börjar jobba måndag i en privatläkar station! Det ska bli spännande, fast än jag inte har några planer att själv utbilda mig till läkare.
Ikväll skall vi ennu fara ut och äta med K och sen skiljs vi åt när vi samlas med en grupp tjejer för att fira lite, roligt ska det bli!

Likes

Comments

Hela familjen åkte ut på en vandring här nått veckoslut sen. Vi gick längs en naturstig och i slutändan åt vi en mumsig picknick och fortsatte för att klättra upp det höga fågeltornet, där var vyn fantastisk!
Allt som allt en väldigt uppfriskande dag

Likes

Comments

1. jag och min syster på morsdag // 2. kakan vi bakade åt vår mamma // 3. min kära syster fyllde år, tiden går så snabbt!! // 4. en selfie på mig

1. min bästa vän kom på besök, vi hade det så kul!! // 2. Valborg summerat i ett foto // 3. K fyllde år! lite festligheter // 4. Sommarens första glass vid ån! Så gott

1. Första maj piknik i parkken // 2. Mysdejt med tjejerna i Fontana // 3. Ks fotbollsmatch // 4. Käkade lite franskisar med vänner

Likes

Comments

Har inte skrivit på evigheter, det har bara lite blivit men nu ska jag försöka få tag på det här igen!
(vi håller tummarna)
På påsken så åkte jag och Kasper till Stockholm för en dag! Det var verkligen så mysigt och vädret var på vår sida som tur
Vi tog nattbåtar så vi anlände till Stockholm ungefär 6 tiden på morgonen och sedan gick vi genast till Scandic Malmen för en frukost buffé. En av dom godaste frukostarna jag ätit på tag!
Sedan shoppade en massa, upptäckte stan, åt god mat och såklart kollade vi in de så vackra körsbärsträden som blommade i Kungsträdgården
Eftersom det tyvärr hade skett en terrorattack veckan före så hade stockholmarna visa att deras kärlek är starkare än någons hat, Stockholm var ett blommhimmel med fina hyllningar åt offren på varje hörn.
Hela dagen gick så fort och sen var det dags att sikta sig mot hemlandet Finland! Före båten gick vi in på Ica och packade med lite påskmust och andra godheter man inte får tag på i Finland. På båten käkade vi ennu en fin middag.
Vi var i land igen så tidigt på morgonen att vi direkt när vi kom till lägenheten bara somnade.

Likes

Comments

Det hände mycket på veckan! Vi hade en mysig te kväll med tjejerna och lite annat smått.
På veckoslutet åt vi ute och kollade in Galna dagarna!
Jag åkte sedan hem för resten av veckoslutet. Var även på fika med en gammal vän, vilket var trevligt.
Avslutade veckan med en promenad med mina syskon längs Aura å.

Likes

Comments

Provveckan kickade i gång, men som tur var det snabbt över för min del! (och det kommer bli mer av Netflix serier än själva pluggande)
Ett extra långt veckoslut enda från fredag tills torsdag känns så otroligt skönt
Har fått som vana att skriva alltid efter veckoslutet, men det får va så.
Nu på fredag var vi och kollade Pargas revyn med Kasper och var verkligen positivt överraskad av hur bra den var!
Sen efteråt tog vi det bara lugnt och på lördag spelade lite playstation före vi åkte tillbaka till Åbo för att träffa Emma, vi hade en helt trevlig kväll!
Sedan på söndag kollade vi en danceshow i Mylly och åt i Ikea med Kappes familj
En helg fylld med god mat och lite kultur passade bra efter en lite stressig provvecka:)

Likes

Comments

Igen ett skönt veckoslut! Kasper kom på fredag och på lördag fota vi ett projekt för min bildkonst kurs och åt ute och sedan bara chillade i lägenheten.
På kvällen åkte vi med ett gäng vänner till skärgården för att spendera kvällen och det var verkligen roligt, fast jag vaknade på
söndag otroligt trött så det blev inte så aktivt men jag lagade klart några skolprojekt och åt god mat!
Imorgon börjar provveckan igen och det blir en massa pluggande men det är helt okej

Likes

Comments

Äntligen fredag! Har varit lite krasslig denna vecka och inte mycket har hänt. Fick iallafall min katt till stan som varit bra sällskap och Kasper var här en dag.
Är taggad för veckoslutets äventyr, får se vad allt man hittar på, eftersom jag har friskat till och väntar med iver att äntligen komma ut ur lägenheten!

Likes

Comments