Tilasin tossa muutama kuukausi sitten Kylie Cosmeticsin Koko Kollection-nimisen huulituotesetin. Siinä siis tuli kolme eri sävyistä mattaista huulilakkaa ja yksi huulikiilto. Nykyään näitä ei kai enää settinä saa, mutta yksittäin kylläkin.. Multa löytyy myös muita kyseisen brändin huulituotteita, joista oon tykännyt paljon. Ajattelin nyt vähän kertoa omia ajatuksiani näistä tuotteista

Ensivaikutelma tuotteista oli hyvä. Tuotteet vaikuttivat samankaltaisilta kuin muutkin brändin tuotteet. Epäilin hiukan laatua, koska paketin hinta oli vain 40 dollaria eli 10 dollaria per huulituote, mikä on 7 dollaria vähemmän kuin yksittäin myytävien huulilakkojen hinta. Tosin nykyään nämä taitavat maksavat yksittäin saman verran kuin muutkin huulilakat. Ensimmäiseksi esittelen huulikiillon (DAMN GINA), jota olen käyttänyt eniten ja josta tuli heti lempparini. Sävy on kaunis ja tuote levittyy hyvin eikä jätä tahmaista pintaa kuten useat huulikiillot. Tosin lähtee huulilta muutamassa tunnissa eli pitää kyllä lisäillä, jos haluaa värin säilyvän huulilla. Toiseksi eniten olen tykännyt huulilakasta KHLO$. Sävy on ainakin mun mieleen ja vaikka mukana ei tule rajauskynää ei se tämän kanssa ole edes haitannu. Nooh joksenkin aika räikeän pinkki OKURRR on jäänyt vähemmälle käytölle ehkä juurikin tuon värin takia. Tämän tuotteen levittäminen on jo hiukan vaikeampaa ilman huulten rajauskynää, mutta ei mahdotonta. Ja viimeisenä GORG, joka oli mulle pieni pettymys. Sävy on kyllä kaunis, mutta tuotteen levittäminen on vaikeaa ja tuote leviää helposti. Myös sen poistaminen on vaikeaa, enkä meinannut saada sitä pois huulilta tai kädestä edes vedenkestävän meikinpoistoaineella, vaan liila väri leviää ja jää ihon ja huulten juonteisiin.

Eli vielä yhteenvetona DAMN GINA ja KHLO$ olleet mun mielestä parhaat ja toimineet hyvin. OKURRR ihan ok, värinsä takia ehkä jäänyt mulla vähemmälle käytölle. Ja no GORG väri olisi kiva, mutta leviämisen ja sotkeutumisen takia en oikein ole pitänyt tuotteesta. Yleisesti ottaen eivät ehkä niin hyviä, kuin muut Kylie Cosmeticsin tuotteet, kuten esim. kestosuosikkini Candy K. Kuitenkin yhtä lukuun ottamatta ihan hyviä huulituotteita!

- Noora

Likes

Comments

Tähän alkuun kai kuuluu tehdä jonkinlainen esittely itsestään, joten annetaan mennä. Elikkäs, oon 17 vuotias "landetyttö" Nurmijärveltä. Mulla on kohta ensimmäinen lukiovuosi takana, jota käyn urheilulukiossa Helsingissä. Urheilu on mulle iso osa arkea ja vapaa-aikaa kuluu kyllä reilusti muodostelmaluistelun parissa. Treenien ja koulun ohella aikaa menee kavereiden näkemiseen, mutta myös läppärin äärellä vaikkapa Netflixiä katsellessa. Blogin tai vlogin aloittamisesta oon jo muutaman vuoden haaveillut ja nyt sitten keräsin roheutta ja vihdoin aloitin perinteisen blogin puolella. Saa nähdä mitä tästä tulee!

- Noora

Likes

Comments