Header
View tracker

Påväg mot UA med Mikaela för att fylla på mina fransar. Skulle egentligen åka dit ensam men så skrev Mikaela till mig imorse och ville följa med. Skönt de så slipper jag åka ensam, hade varit så segt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

En bild på min frukost 😍

God Morgon!

Onsdag idag och är hemma från praktiken, kände inte att motivationen räckte till imorse + att jag var jätte trött. Får försöka ta nya tag imorgon istället och hoppas att det blir bättre då. Idag har jag inga speciella planer, får hoppas att något kul händer för hemma pallar man inte vara hela dagen.

Likes

Comments

Sho, måndag idag och helgen är över, rätt sad ändå. Första dagen på min nya praktikplats också. Hade praktikplats på ÖoB tidigare men gick inte så bra där, var där en dag sen pallade jag inte mer haha. Så har varit i skolan i 2 veckor istället. Det är egentligen 5 veckors praktik men jag får istället 3 veckor.

Hur som helst så har jag fått en praktikplats på Pressbyrån istället, efter idag så känner jag att jag trivs mycket bättre där så får hoppas att det fortsätter så. Kom dit 10 imorse och drog halv 4. Har inte hänt så mycket mer än det idag. Jävligt trött så tror jag bara ska vara hemma.

Likes

Comments

God morgon alla, lördag idag.

Vaknade för nån timme sen. Somnade 5 imorse så känner mig helt mos nu. Blev en ganska chill kväll hos mig igår med några kompisar. Hade spenderat hela dagen hemma, så drog jag ut mot kvällen och träffade lite kompisar sen slutade allt med att vi drog hem till mig och stannade där hela natten.

Dagens planer är inte planerade så vi får helt enkelt se vad som händer idag, uppdaterar mer sen, puss.

Likes

Comments

Black Friday idag och har inga pengar, såå kul 😄 Första månaden sedan April jag inte har några pengar att röra mig med. Barnbidraget jag får kommer inte räcka någonstans så det är ingen idé att jag ens kollar på kläder idag, kommer bara blir ledsen haha. Ska ju fixa fransarna nästa måndag så bara där går 500 kr bort. Tur att det snart är Jul så man får in lite pengar då.

Förutom att det är Black Friday så är det även en helt vanligt fredag, vad händer idag? Eftersom jag inte har några pengar så finns det inte så mycket att göra vilket suger. Typ ta det lugnt tror jag men det är ofta det inte blir så, planerna ändrar sig väldigt fort.. Så får se vad denna dagen har att erbjuda.

Likes

Comments

Tjo! Rätt lyckad kväll igår, kanske lite för full men vad gör de?

Kvällen började med att Micke och Axel plockade upp mig och Ida hemma hos mig, sen drog vi till affären och köpte lite grejer. Efter det plockade vi upp Michal och så åkte vi hem till mig. När vi kom hem till mig så var Rezgar redan där så då gick alla in tillsammans och började dricka lite innan vi skulle till Skee på den riktiga festen. När vi kom hem till mig var klockan 8 ungefär, så drog vi vid 10 tiden.

När vi kom till Skee var nästan alla där som skulle vara där. Själv kommer jag inte ihåg allt haha, men kommer ihåg att jag tyckte det va kul. Vi stannade i Skee till klockan var 2 ungefär. Sen drog jag, Ida och Axel hem till Michal och sov.

Så imorse halv 11 gick vi från Michal in till stan eftersom att Michal skulle jobba och hinna med en buss, go promenad när hjärnan kändes helt mos. På vägen hem köpte jag en fryspizza som jag och Ida käkade när vi kom hem till mig, väldigt behövligt.

Likes

Comments

Tjoo! Blev ingen skola för mig idag, drog en spontant trip till Gbg istället med mitt crew. Micke skulle nämligen kolla på en ny bil så det var därför vi åkte dit. Alltid lika kul och vara med dom ❤ Tog dock ett tag att hitta dit vi skulle i Gbg men till slut hittade vi.

Planerna för resten av dagen blir att fortsätta vara med dom, fast hemma i Strömstad. Åka runt och träffa folk lite överallt, suger att det inte är sommar. Då hade man kunnat åka till olika ställen och stanna där istället för att åka och bara ta en cigg, men det är fan kallt ute så mysigare i en varm bil.

Och juste en sak till, hur sjukt är det inte att Donald Trump vann presidentvalet?? Helt jävla CP.

Likes

Comments

Idag mår man fint. Vaknade upp 10 imorse och kände mig helt förstörd, go känsla. Drack igår så var på en fest som dog vid 11 tiden. Efter det drog typ hela festen och träffade några andra så planerade vi hur vi skulle göra, haha kommer dock inte ihåg så mycket men aja. Allt slutade iallafall med att vi drog till Rezgar och drack där hela natten till klockan blev 4, halv 5 ungefär då jag däckade där.

Så vaknade upp imorse och fattade verkligen ingenting vad som hände, vaknade rätt tidigt men somnade om väldigt snabbt. Gick upp vid 2 tiden ordentligt, då kom Alex och Michal dit. Sen drog jag med Alex och köpte pizza, så värt. Sen drog jag hem typ och nu sitter jag här och väntar på att Micke ska komma och hämta mig så får vi se vad kvällen har att bjuda på.

Likes

Comments