Linkin Park har funnits vid min sida hela min barndom och på den tiden avgudade jag verkligen deras musik. Kunde sitta i timmar och bara lyssna. Då förstod man inte riktigt vad musiken verkligen handlade om och vilken betydelse den skulle ha senare i livet. Idag kan jag relatera till i stort sett varenda låt, deras musik finns alltid där när man mår skit och bara vill försvinna.

Att idag få höra att sångaren i bandet har dött, det kändes verkligen i hjärtat. Chester Bennington har i många år varit en stor förebild för mig. Kalla mig cringe af nu men jag skiter i för hans röst & musik har fan räddat mitt liv tusen gånger om. Vila i frid världens finaste ❤ Kommer aldrig glömma dagen jag fick se dig live, en av de bästa dagarna i mitt liv.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Ligger i soffan just nu och kollar på Dexter, väntar på att klockan ska bli halv 3. Ska då gå till Linneas jobb, eller tar kanske bussen haha. Hur som helst så ska jag iallafall träffa henne när hon slutat jobbet och umgås med henne under dagen. Var såå längesen jag träffade henne så ska bli jätte kul. Så det blir dagens planer. Resten av veckan blir det massa jobb så då kommer det inte hända så mycket roligt. Ska jobba 4 dagar i rad så det taggar jag haha, eller inte.

Likes

Comments

Är på så dåligt humör just nu. Vaknar 8 för att fixa mig inför jobbet, börjar 10. Är världens sämsta väder ute så är verkligen inte sugen på att jobba. Men duktig som jag är så går jag till bussen när det regnar och är iskallt. När jag kommer fram till hållplatsen får jag gå en bit innan jag kommer fram till jobbet. Guess what's happening när jag kommer fram till jobbet? Jo det är stängt pågrund av dåligt väder. Jag hade varit helt fine med det om jag hade blivit informerad lite tidigare.

Men w/e är hemma nu iallafall, ligger i soffan med mjukiskläder och kollar på en film med min lillebror. Mycket mysigare än att jobba. Nu är jag ledig i 2 dagar, eller 3 dagar blir det eftersom det inte blev något jobb idag. Dagen kommer spenderas hemma hela dagen, är inte sådär jätte taggad på att gå ut i detta vädret igen.

Likes

Comments

Orkar inte skriva om gårdagen så ni får 5 bilder istället. Hoppas det är okej ❤ Haha nej men really, vad leker jag?? Som att nån bryr sig egentligen. Skitsam, enjoy the pics. Puss & kram

Likes

Comments

Sorry för uppdateringen men min ångest just nu är förjävlig. Det jobbigaste är att jag inte riktigt vet vad jag har ångest över, har mer generell ångest över allt. Går runt hela tiden och har en dålig magkänsla. Vill därför hitta på så mycket olika saker som möjligt för att distrahera mig från det men finns ju inte ett skit att göra i Strömstad haha sen ser min ekonomi inte så bra ut just nu.

Känner just nu att jag börjar bli trött på det mesta men vet samtidigt inte vad jag börjar bli trött på. Vet att detta kommer gå över men just nu orkar jag bara inte. Hoppas ni mår bra iallafall.

Likes

Comments

Heeeej! <3 Hur har eran dag varit? Själv har min dag varit ganska lugn men bra. Har jobbat 7 timmar, började 11 och slutade 6. Har inte varit så mycket att göra idag på jobbet så det var chill. Dum som jag är så hade jag inte med någon mat till jobbet så fick gå utan mat i 7 timmar, så när jag kom hem så var jag fett hungrig haha.

Imorgon är jag ledig och ska då träffa Ingrid, ska bli jätte kul. Inte träffat henne på en vecka ungefär, saknar henne såå mycket ❤ Vi har dock inget planerat inför morgondagen men vi är båda väldigt spontana så det löser sig imorgon.

Likes

Comments