Header

Har inte hänt något speciellt idag, därför har jag inte bloggat. Sen har jag även blivit sjuk så har inte haft världens motivation heller. Får hoppas på att jag mår bättre imorgon. Blev ingen skola idag pågrund av det vilket suger eftersom jag har så hög frånvaro och imorgon har jag studiedag så då har jag inte heller någon skola. Om jag mår bättre på fredag så blir det skola då, förhoppningsvis gör jag det.

Kollar just nu på Pretty Little Liars, snart klar med säsong 1. Såå bra serie, konstigt att jag aldrig har sett den tidigare. Började förra veckan typ och har verkligen fastnat för den. Händer inte så mycket mer än det, ska kolla nåt avsnitt till sen blir det sängen 😴

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Såg denna filmen igår och helt ärligt var den inte så bra som jag trodde den skulle vara. I betyg får den 3/5 från mig, den var bra gjord men väldigt seg enligt mig och kände inte att jag fastnade för den. Men alla har olika åsikter och även fast jag inte tyckte det var någon höjdare till film så skulle jag faktiskt rekommendera att se den då jag tror att många skulle tycka om den. Tror bara inte det var någon film för mig.

Likes

Comments

Första dagen på veckan är avklarad och har gått bra. Var i skolan idag så det är jag stolt över. För vissa kanske inte det är något speciellt men för mig är det ett stort steg. När jag kom till skolan var det rätt så jobbigt och fick lite smått panik men efter nån timme blev det bättre. Imorgon har jag ingen skola, inte på torsdag heller, så det är skönt. Har bara 2 skoldagar till denna veckan, sen är det helg för mig. Ska verkligen försöka gå dom här 2 dagarna som återstår denna veckan, måste få in skolan som en rutin igen och jobba med min ångest över att gå till skolan.

Ska snart sova så detta var en snabb uppdatering om hur min dag har varit och lite om hur veckan ser ut. Hoppas ni har haft en bra dag också så hörs vi imorgon.

Likes

Comments

Söndag idag och helgen är över, imorgon är det måndag och ny vecka. Ska verkligen försöka gå till skolan imorgon och alla andra skoldagar denna veckan. Har för mycket frånvaro så har egentligen inte val om jag inte vill att studiebidraget ska bli indraget. Skulle egentligen gjort klart lite inlämningar denna helgen men har inte haft någon motivation till det så får väl försöka fixa klart det idag eller nåt.

I helgen har jag inte gjort något speciellt, bara varit hemma och tagit det lugnt. Var ute på en promenad igår, vädret var verkligen jätte fint så en promenad satt bra. Idag är vädret inte lika fint så blir nog ingen promenad idag.

Likes

Comments

Fredag idag och äntligen helg! Så hur har denna veckan sett ut? Har varit i skolan en dag bara så får bli nya tag nästa vecka. Vet att jag säger så hela tiden men kommer inte ge upp så det blir helt enkelt att jag får ta nya tag, om och om igen.

Vad händer i helgen då? Som vanligt har jag inget planerat, tar dagarna som dom kommer. När jag mår som jag mår så känns det enklast att göra så. Kan bli jobbigt om jag planerar en sak så blir det inte så, då känns det lättare att ta det mesta som det kommer och inte vara så hård mot mig själv.

Likes

Comments

Hejhej! Kom precis hem från skolan, hade bara 1 timmes lektion idag så det var nice. Skulle gått till skolan igår också men hade sån ångest så stannade hemma. Vaknade upp 4 gånger under natten med mardrömmar, ni vet såna mardrömmar som är baserade på sina rädslor, så när man vaknar så tror man att det är på riktigt. Vaknar panikslagen med tårar, något av det värsta som finns.

Tänkte nu fixa en inlämning som skulle varit inne för ett tag sen. Ligger efter väldigt mycket i skolan då jag inte varit där så speciellt mycket. Men har försökt fokusera på min psykiska hälsa i första hand och har verkligen inte mått bra av att gå till skolan det senaste.

Likes

Comments

Godmorgon! Har precis käkat frukost och väntar nu på att klockan ska bli 12 så jag kan börja gå till bussen som går 12.20. Åkte till Tanum igår till min farmor & farfar och sov över där inatt, var ett tag sen jag sov där så tänkte att det skulle vara kul.

Så vad händer idag? Ska som sagt till Uddevalla för att fylla på mina fransar. Gått 1 månad sen sist gång så ska bli skönt med en påfyllning. Efter det är gjort ska jag ta bussen tillbaka till Strömstad och där har jag inga planer, ska nog bara dra hem och ta det lugnt.

Likes

Comments