Var i Uddevalla igår. Planerna var att åka dit, göra min fransförlängning, sen åka hem. När jag kom till Uddevalla la jag ut på my story att jag var i Uddevalla, 40 minuter innan tåget gick hem öppnade jag en snap från Elin där hon frågade om jag var i Uddevalla. Planerna blev då ändrade och jag valde att istället stanna kvar och vara med Elin. Träffar typ aldrig henne längre eftersom hon bor i Uddevalla och på helgerna är det alltid fullt upp.

Det är alltid lika skönt att träffa henne. Vi har en sån kompisrelation där man inte behöver träffa varandra ofta, det är aldrig stelt när vi träffas, som vi aldrig varit borta från varandra. Älskar den typ av kompisrelation! Stannade till 22.40 så kom hem ganska sent, var inte hemma fören halv 1 ungefär. Men det var det värt.

Likes

Comments

Hemma nu efter en weekend i Stockholm. Åkte i fredags och kom hem för nån timme sen. Har varit hur kul som helst, åkte som sagt upp för att fira Cassandra som fyllde 18 igår. Sjukt att vi har känt varandra i 8 år nu i December. Hennes mamma hade planerat allt perfekt. Dagen igår började med en god frukost på ett bageri typ haha eller vad säger man, ni fattar. Efter det gick vi hem till Cassandra, där fick hon ett kort där det stod att hon skulle packa ner kläder, smink osv. Vi skulle nämligen på 24 h kryssning till Åland som Cassandra inte visste om.

Sen drog vi till en skönhetssalong, där Cassandra blev sminkad. När klockan blev 14 ungefär skulle vi vara klara med allt. Då fick hon ett samtal från än som sa att hon hade en leverans. Vi taggade ut och där stod en limousin och väntade på oss. Hur kul var inte det? Cassandra blev jätte chockad och glad. Själv visste jag om allt innan så det var kul att se hennes reaktion. I limousinen satt min mamma, hennes mamma, en tjej som heter Daniella som hade bott hos dom och två kompisar till Cassandra. Det var jetski att åka runt i limousin i Stockholm 🔥

Limousinen körde oss till Södermalm där kryssningen skulle åka från. Själva kryssningen var också jetski. En av dom bästa kvällarna i mitt liv. Hur fett som helst att få fira en av mina bästa kompisars 18 års dag, bäst är hon! Nu taggar jag min 18 års dag till 110% 😏

Likes

Comments

Skrev tidigare att jag skulle ta kort på det jag köpte i Göteborg och när jag var på Nordby. Blev inte bilder på allt då jag tog bilderna precis och det är ganska mörkt ute vilket motsvarar dåligt ljus att ta bilder i. Men några bilder blev det allt, kanske blir att jag tar kort på resten imorgon när ljuset är framme.

Likes

Comments

​Hittade en jätte snygg sport-bh från Nike igår när jag var i Göteborg, så hade dom den inte i min storlek. Tur att det finns online shopping där utbudet av storlekar är lite större 😉 Klicka HÄR för att komma till sport-bh:n.

Likes

Comments

​Dagen idag har spenderats i Göteborg med världens bästa kille. Vi har ätit massa gott och jag har fått köpt en hel del nytt, bilder kommer förhoppningsvis imorgon. Även imorgon ska jag shoppa lite, ska åka upp till Nordby med mamma och köpa det som jag inte fick köpt i Göteborg, så det kommer även bilder på det.

Likes

Comments

Hejhej! Var ett tag sen jag bloggade men har haft andra saker att fokusera på så tiden har helt enkelt inte räckt till. Ska verkligen försöka få till det med bloggandet och göra det regelbundet. Vet att jag har sagt det tidigare, får helt enkelt hoppas på att det håller den här gången.

Hur som helst, sitter just nu i Tanum och ska snart in till tandläkaren. Tjötigt att behöva åka till Tanum då jag bor i Strömstad, men eftersom min mamma flyttade för ungefär 1 vecka sedan så står vi fortfarande i Tanum. Inte helt säker på hur det kommer gå, inte varit hos tandläkaren på 1,5 år 😁 Får hoppas på det bästa! Haha är typ mest nervös över min tungpiercing då jag hade lång stav rätt länge och kom åt mina tänder ett antal gånger när jag åt mat.

Likes

Comments

​Snart 6 månader sen du försvann från mitt och många andras liv, även fast vi inte träffades något mot slutet vilket jag vet att du ville så kommer du alltid finnas i mitt hjärta. Älskar och saknar dig finaste moster.

Likes

Comments