Är över 9 månader på testo nu.

för att vara exakt: 9 månader och 5 dagar idag.

Vill ha nästa spruta NU.

det är som ett lyckopiller och just i denna minut skulle det behövas.

har även fått en kallelse till psykologen igen.

är rädd för det mötet.

har blivit lite nerstämd igen kan man säga och sist jag var nerstämd trodde dem jag var deprimerad och skickade inte mina remisser. hur enkelt skulle det inte kunna vara för dem och bara ta ifrån mig mastektomi nu lixom?

jag kollar brevlådan varje jävla gång jag går förbi den. nästan varje dag ibland flera gånger om dagen. jag vill ha den kallelsen, det datumet. jag vill veta när jag ska få bli fri. jag vill det men jag är livrädd för att få det bortsopat som en guldpärla på golvet.

Samtidigt behöver jag berätta för den att jag är nedstämd, för att kunna ta mig ur det.

någonstans trodde jag att testo skulle göra mig mer lycklig, och ja ett tag funkade det. ett tag. nu när det rä vardag att passera är det fortfarande något under ytan som tynger mig. det är något som får mig att ibland inte vilja vara med mer.

Jag jobbade i flera månader på ett underbart jobb. jag räddade världen med små steg. fick vänner. hade kul. var superduktig vegan, sprang o rörde på mig.

sen försvann det. någonstans tappade jag det.

jag vet inte vart jag ska, vem jag är, vad jag vill. eller någonting.

skulle behöva en sådan där ta-tag-i-ditt-liv-stund.

aja behövde skriva av mig lite.

Hoppas ni har det bra vart ni än är i livet. KRAM! //Alex


Likes

Comments

Babe.

Du får mig att glömma tid och rum.

Jag har glömt vad jag gjorde innan dig.

Det finns ingenting innan dig.

Jag var ingen innan dig.

Mitt älskade hjärta, jag älskar dig

Jag tänker på dig alla stunder på dagen.

Du är den jag tänker på när jag vaknar och när jag går och lägger mig.

Jag vill inte sova utan dig.

Jag vill inte vakna utan dig

När jag se dig så smälter jag.

Du är den vackraste flickan.

Du är den finaste jag har.

Det sista jag vill är att såra dig.

Du är verkligen mitt allt.

Jag vet att vi tycker det här är mesigt, töntigt men ändå lite charmigt.

Varför vi gör det är för att det är viktigt.

Jag behöver dig och du behöver mig.

Alla behöver ju kärlek, så är det bara.

Vi kanske är lite av en slump.

Vi kanske är lite olika.

Men vad gör det om 100 år?

vad gör det om 100 år att du var 27 och jag 20?

vad gör det om 100 år att du var party och jag var tyst?

Du gör mig hel.

När du är hos mig känner jag mig fulländad.

Du fyller mitt tomrum.

Tack som fan älskling.

för att du lär mig att det är makabert att en anka äter kyckling.

för att du får mig att känna mig manlig i min kropp.

för att du får mig bada när jag är varm.

för att du håller om mig när jag är rädd för en läskig gubbe i filmen du valt.

för att du visar mig att det finns en sol utanför källaren jag gömt mig i.

Tack som fan älskling.

Jag älskar dig.

Puss! <3


Likes

Comments

"...I'm just thinking bout you.

I'm thinking bout you.

I'm thinking bout you.

Baby.

I'm just thinking bout you.

I'm thinking bout you.

I'm thinking bout you.

I'm just thinking bout you.

I'm thinking bout you.

I'm thinking bout you.

Baby, I don't want no one, no one else..."Likes

Comments

Hej hej! :) tänkte att jag visar lite bilder nu! :) Kram på er!

(TRIGGER WARNING: bilder på nakna kroppsdelar!!!!! and nipples!!!! :O :O :O :O)

ursäktar mig i förväg för konstiga vinklar och bilder.. hehehehe x)

RYGG: Pre T, 1 månad, 2 månader, 3 månader, 4 månader, 5 månader, 6 månader

BEN+FOT: 1 vecka, 4 veckor, 2 månader, 3 månader, 4 månader, 6 månader

HAND: 1 vecka, 4 veckor, 2 månader, 3 månader, 4 månader, 5 månader, 6 månader

MAGE+BRÖSTET: 2 månader, 3 månader, 4 månader, 5 månader, 6 månader

Likes

Comments

Tja! :)

Idag är det fredag den 13. Är lite rädd för otur idag men än så länge ser det ju bra ut.

Den 13:de, jag är idag 6 månader på testo.

Har inget att säga om förändringar helt ärligt. det sker så sakta att jag inte märker särskilt mycket längre...

Min röst är ju nere. kan fortfarande inte sjunga i falsett.. måste öva mer på det... Jag kan gråta. Jag har lättare till att bli arg men det är inte så läskigt som jag trodde det skulle vara.

Mina känslor är mycket kallare än innan testo.. känns lite som att jag kommer längre och längre ifrån mig själv på ett vis och att jag måste börja om med att lära känna mina känslor.

Fysiskt är det som jag sagt tidigare. fettfördelningar lite smått.. mer hår lite här och var.. muskelmassa.. jag orkar mer.

Så vad händer annars då?

Jag ska till logopeden igen nästa vecka alla fall! :) på torsdag!

sen är det jobb som gäller för min del.

Ha det så bra sålänge! Vi hörs!

Kram //Alex

Likes

Comments

HEJ!

Jag tänkte börja blogga lite mer nu! Fredagar framförallt! Om vadsomehlst jag har på hjärtat! Ni har kategorierna till hjälp om ni endast är här för transrelaterade inlägg! FTM står för dem inläggen! SÅ kolla där! Samt inlägg där jag pratar om lite allt möjligt skriver jag STORT när det som är transrelaterat kommer så ni ser! Men för övrigt tänkte jag börja blogga lite mer för att få skriva! Jag måste skriva mer! för jag har så mycket att skriva att mitt låtskrivande drabbas. Så tänkte bloggen kan ju ta en del också så jag kan fokusera mera! okej här kommer den märkningen så ni alltid hittar rätt:

TRANSRELATERAT:

Hej, jag är imorgon 25 veckor på hormonbehandlingen. Det var ett tagsen jag räknade veckorna men kollade förra veckan eller något och insåg att det gått ett tag. :) Det har alltså om en vecka exakt gått ett halvår! Det är det jag menar med att det har gått ett litet tag nu! Just nu är jag sjuk men i övrigt mår jag ju bra! Mentalt menar jag då! Jag känner mig lite kallare när det kommer till känslor. Såg en film senast igår som var en dramakomedi. Innan så har jag varit mer för dramadelen i dem filmerna men jag satt fan och garva åt komedin istället... höhö SKILLNAD... okej nä men generellt är jag lite mer känslokall typ.. känner jag i mig själv.. Jag kan ju gråta det vet jag ju, men å andra sidan har jag just nu inte gråtit en enda tår på typ 2 veckor. om inte mer... och det är LÅNG tid i jämförelse med innan testo. Dock. på ett annat vis kan det ibland känns som jag känner saker mycket djupare än jag någonsin kunnat. Men det är mer för att jag känner att jag är mer i mig själv och allting blir djupare när man är närmre sig själv. OM ni förstår hur jag tänker.

Okej till det Fysiska:

Ja som jag sa är jag ju sjuk just nu.. men eftersom jag idag ser det lite mer som en helhet så orkar jag ju mycket mer än innan testo. just nu orkar jag ju inte ens gå upp ur sängen för min kropp är supersvag men igen, generellt så orkar jag mer, fler amrhävningar, längre springtuerer, större kliv.. ah ni fattar.

Jag har mer hår överallt. men inget å skryta med om jag kan säga så.. fjun i ansiktet, pytteliten raggarsträng och jag benen är bara mycket håriga och lite ännu mer håriga..

/////TW////

Min sexdrive som jag helst egentligen inte pratar om men som jag nu typ slutat bry mig lite om idag.. är otroligt mycket starkare... eller oftare om man säger så... om jag nästan trodde jag var asexuell innan så har jag ju fått det förklarat för mig nu att det inte stämmer ALLS! O.o skojar inte ens.. tänker på sex typ 24/7 och det är fett pinsamt. men så sant.. Ligga någon? HAHA skämt åsido!

Det har alltså växt något där nere med andra ord.ACNE: well, hade aldrig problem med finnar och acne innan som jag har nu. Det är rätt illa just nu. det gör ibland till och med ont att ligga på rygg för att dem gör så jävla ont dem små rackarna. FYFAN! måste fan gå till läkarn snart... #lat

Rösten: Det är kindof obvious. ni vet nog det mest om det redan men... Om ni känner till den här gruppen Pentatonix, Basen han som sjunger leadsången i den här vackra låten är en otroligt mörk bas. Låt oss säga att jag DRÖMDE om att kunna ta hans toner innan testo, grät för att jag så gärna ville, och vet ni fan vad? Min dröm har gått i uppfyllelse!!!! (till en del då) HAHA inte det värsta lixom MEN ÖVNING GER FÄRDIGHET!!! ;D HURSOMHELST: Jag är nu mer ägare av en liten basröst. haha ;D #lycklig

Kram på er! //Alex A.Likes

Comments

..hej..

vill bara skriva av mig lite idag.. blev nämligen felkönad en del på jobbet.

Jag jobbar som värvare för naturskyddsföreningen just nu och jag är också trans. Har lite av nån social fobi nästan. men på något sätt så funkar det ändå jag vet fan inte hur men det gör det. Gjorde även ett jävla personlighetstest i helgen och på något jäkla vänster blev mitt resultat extrovert.. Jag tror inte jag känner mig själv så bra längre. Blir så frustrerad över att jag aldrig kan förstå mig själv och mina känslor, tankar och handlingar. Det är supersvårt att känna sig själv. Men ändå finns det ju ingen som känner mig bättre än mig själv. Det blir så djupt tillslut så jag slutar här.

Alla fall vart det väldans obekvämt att bli felkönad. Att värva innebär att träffa många människor och bland många finns dem som antar saker. Antar att det är okej att säga dra åt helvete till mig bara för jag har en banderoll på mig. Att ge mig en hand i vädret och tro att jag inte tar åt mig för jag har en bandroll på mig.


Sen som värvare är man också ett ansikte utåt så hur mycket du än vill säga ifrån att NÄ jag är kille. Så måste en vara trevlig och låta det rinna av. DET ÄR DÅ FAN INTE LÄTT.

Det var tre personer som felkönade mig idag. Varav en person sa tjej en sa flickor och en annan så hon.

Och ni förstår kanske själva. Jag kommer ihåg orden bara för att dem orden gjorde så jävla ont.

Jag har inte blivit felkönad på ganska länge nu och därför har jag vant av mig vid detta så när det väl kommer så blir en frustrerad. Här trodde jag att den delen av mitt liv skulle vara över men nej. Inte 5 månader på testosteron passerar jag ens till 100%.

Så jag gjorde det enda jag kunde tänka mig. Jag sänkte rösten till det lägsta jag kunde tala.. varpå en väldigt trevlig person tillslut säger grabben...

Jag vet inte om jag ska va glad eller inte.. att jag ska behöva anstränga mig så mycket bara för att få blir rättkönad. Tänk om man bara slapp bli könad över huvudtaget. om vi kunde ha ord som inte förklarade våra kön istället för ord som gör det. Tyvärr är det kanske inte så lätt att ändra språket.. För gör man det så blir ju hela landet vansinniga. Hen hatet håller ju på ännu.. Well till alla er som hatar på hen så vill jag säga, ni skulle tekniskt sätt kunna vara mördare. för Hen räddar liv. och om vi inte räddar liv då tar vi ju liv istället. eller hur!?

Så hata inte på hen för böveln!

Inga kramar denna gången. Jag är för arg och jag vill inte ha magsjuka.


Men lyssna på den här låten istället:


Likes

Comments

Hej.


Igår var jag på bedömning för mastektomi på Sahlgrenska. Det börjar bli enklare att hitta omkring där nu. Skönt det! :)

Fett weird att gå till plastikmottagningen.. Men men...

Det var ganska lugnt. Gick väldigt fort dock.

Blev uppropad och gick in med en sköterska till ett rum. Ganska stort rum för övrigt...

Alla fall satt i en stol och fick lämnat in den där.. jädra lappen med asmånga frågor... alltså om det finns sjukdomar i släkten, om jag tar mediciner, om jag röker osv..

sen kom doktern? in.. kirurgen kanske!

Genaro tror jag det stavas.. alla som kommer till Sahlgrenska och är transkillar kommer fatta vem han är tillslut! Alla fall han började med en gång efter ett "hej hur mår du idag?" berätta om vilka operationer som finns... och där efter vad det finns för risker med att göra operationerna.

Gick förmodligen på mindre än 5 minuter,..

Därefter fick jag ta av mig så han kunde se vilket alternativ som passade för mig..

Han kom med ett enkelt alternativ, och ett annat med lite mer att göra... och jag kände ju bara så länge bröstet blir platt, jag glad och det räcker med 1 operation så är jag nöjd oavsätt hur stora ärr jag får. Så jag sa det att det blir så bra så! :)

Han frågade om jag hade frågor och trött som jag var sa jag nej. :)

Därefter frågade han om jag var redo för operation nu eller om jag är redo om ett år eller om jag är redo  om 2 år... vilket jag svarade NU på.. Då sa han okej och berättade att det var lång väntetid. Så han sa December/Januari nån gång kanske.

Så får du tid att bygga muskler la han till.. varpå jag nickade glatt... ;P

Därefter fick jag ta på mig och sätta mig i väntrummet för att vänta in tid till fotografering... hehe

det tog max 5 minuter i väntrummet sen gick jag till fotografen.. haha det var superskönt att vara med baröverkropp bland folk... även om det bara var en kirurg, en fotograf och en sköterska... Det kändes så jävla rätt.. och en jävla dag är jag fri! TAGGAD SOM FAN! Fick alla fall tagit kort på bröstet..  både framifrån och båda sidor även på snedden åt båda håll... 

Det var den händelsen lite kort.. :) Jag är lycklig, glad och supertaggad på mastektomi när den tiden är inne...

Hoppas ni har det bra vänner! Vi hörs igen snart!

Kram! //Alex


Likes

Comments