03:07

SAD TUNES

-

Ta hand om er vänner. ni är fantastiska precis så som ni är.

All kärlek // Alex

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Yo.
Känslor just nu:
Nöjd
Lättad
Taggad på jul
Lite stressad på hur mycket som ska göras och saker jag vill hinna med.
Vill ha fler timmar på dygnet du vet.
Är lite fundersam.
Osäker på några saker.
Har drömmar om natten jag inte vet hur jag ska tolka haha..
det är mycket.
Livet rullar på ändå.
Inte för att jag kommer nån stans men tiden går ju.
Stressande å tänka på det.
Jag har alla fall ett jobb för tillfället. Tackar en fin vän för det jobbet. Tack Keera!


"Ge mig tid. Kommer snart.
Ge mig tid.
Så om du bara lägger dig här
Kan ha fel. Men jag tror
Att om du bara lägger dig här.
Kanske hjälper det!"


- Linnéa Henriksson

Likes

Comments

Brukade älska vintern.
Nu är den vintern ett minne blott.
Inte längre faller snön lika vit.
Inte längre är jag av kallt blod.
Inte längre alls.
Inte mer.
Jag minns dem glädjetårar jag fick.
När jag kom hem till något så kallt.
Den meterdjupa gömman i trädgården.
Jag kunde försvinna i timmar.
Varje dag och varje kväll.
Jag kom in varmare än någonsin innan.
Men, inte längre faller snön lika vit.
Inte längre är mitt hjärta kallt.
Inte längre alls.
Inte mer.
Nu ljusnar jag med våren.
Jag blommar ut med all grönska.
Jag växer stark med solen.
Jag har blivit varm.
Jag har blivit varm.
Nej, inte längre faller snön lika vit
Inte längre är jag av kallt blod.
Inte längre alls.
Inte mer.

Likes

Comments

Hej.
Igår var sista dagen på halloween på Liseberg. Vi tog kort alla zombies bakom bussen och sen körde vi en asball zombie-walk.

Jag känner mig nedstämd. Har gjort det i typ 1 vecka nu. Vet inte vad det beror på eller varför eller nånting. Det var sorgligt igår med sista dagen med alla mina zombie-kollegor. Men vi gick ut sen några stycken och hade en askul natt! Vi va ute så länge att jag kunde ta första bussen hem på morgonen idag Hahah det var kul.
Tur är väl att jag mått dåligt många gånger innan så jag vet hur jag behöver tänka och agera för att må lite bättre. Jag fokuserar på det som är bra. Då kan en enklare lista ut vad som tynger en också.

Jag vill slänga en hel hög av mina ägodelar. Jag känner att jag har för mycket saker. Jag vill verkligen skaffa ett ordentligt jobb nu så jag kan flytta hemifrån. Är trött på Kungälv. Är trött på allt skräp jag lever bland. Och jag är trött på personen jag är för tillfället. Jag är pank konstant. Har ingen framtid planerad och massa ångest över att jag bara blir äldre.

Hade verkligen behövt resa till värme nu och få lite sol och D-vitamin. Hade behövt äta bättre mat men jag har ingen energi att laga bra mat.
Köper hellre glass och kollar på Paradise Hotel.

Hade gärna satt igång idag med att ta tag i livet men är så trött efter natten så jag tänker skjuta upp det tills senare i veckan.
Hoppas ni mår bättre än jag. Puss å kram KRAVBANAN!

Likes

Comments

Hayyoo!

Vet inte riktigt vart min blogg tagit vägen dem senaste inläggen! Alltså det är inte så mycket transrelaterat men det är mest för att det inte längre är så mycket fokus på det i mitt liv längre! Vilket är rätt skönt! Wiie! 😁✌🏻🌸 Det känns mer som en känsloblogg. Jag skriver om månadens eller veckans känsla för tillfället osv.. Haha nä men sist jag skrev vart jag nedstämd. Nu är jag rätt lugn, harmonisk och balanserad. känner mig lycklig. Har små lyckliga stunder och jag försöker unna mig att känna dem riktigt jävla ordentligt!

Några underbara stunder i Oktober:
• Första genrepet som Zombie 9 oktober. Hade fett kul! Skrämde några kompisar som var där! (Eller var nog mest bah creepy)
• Gick alla skräckhusen 10 Oktober med massa vänner och Goa människor! De va fett NAjs! Fick en kul snap av en skön lisebergare och garvade på bussen hem! (Blev skrämd i skräckhusen också!)
• Pressgenrep 12 oktober! Jag var Zombie och vi skrämde youtubers och blev filmade och fotade och det var rätt kul när folk med kameror sprang runt i området Hahha!
• PREMIÄÄR! Fredagen den 13 öppnade Liseberg dörrarna och vi körde på riktigt! Det kändes! Det var kul! Vi var taggade och vi körde på ordentligt! Hade fetkul!
• Någon kväll efter jobbet väntade jag på Bina och det kom fram en främling när jag satt vid Kopparmärra och frågade vad jag hette! Haha hen var turist och undrade om ett riktigt Svensson namn! Så jag skrattade och sa mitt efternamn: Andersson! Alex Andersson haha "that's a typical swedish last name!" det var kul att prata med främlingar igen! :) (I miss My job som värvare för Naturskyddsföreningen!)
• Tror det var förra veckan på torsdagen eller något som jag kastade amerikans fotboll med Bina och det var fett kul! :D ganska svårt å kasta rakt med en sån skev boll hahaha! Men kul å fånga hennes bollar haha!

• I söndags efter jobbet gick jag och några å mötte upp zam som övergett oss zombies till å bli spöke och hämtade ut armband och sen gick vi experimentet och sen åkte vi helix och då kände jag en sån där lyckostund! Skrek: "HAHAH, JAG ÄR LYCKLIG!"
• I måndags var en bra dag! passade Zorro! Sen kom Bina med veganglass och en blomma till mig! 😍❤️🌸

Hoppas. Ni mår bra! Jag mår fint idag! Kram! 🌸
//Alex

Likes

Comments

Hayyoo! natti natti! kan inte sova. känner mig nedstämd. Vet inte varför. vill bah skapa konst. Musik. Film. Youtube. Nånting. Behöver äta bättre mat och mer mat. Är förkyld och har dålig energi. ingen ork. trött. Behöver träna mer.
Hälsan har hamnat i kläm då jag prioriterat annat.

Livet just nu:
Jag är superpank.💵❌
Vet knappt vad jag känner.
Kan inte kommunicera ordentligt.
Är trött och nedstämd och förkyld.🤧
Noterat att jag älskar listor så tänker använda de.
Äter kasst. Lite och dåligt.
Nästa testospruta är 21 November.
2 år på testo den 13 November. WOW😜
Jobbar helger som Zombie å de är GULD!🎩⭐️
Har ingen jobbångest för tillfället.
Fortfarande inte en aning om vad jag ska göra med mitt liv⁉️⁉️⁉️


Åhkay kram alla fall nattii!
❤️

Likes

Comments

Yoyoyo! På väg in till stan nu för lunch med Bina samt andra utbildningsdagen på Liseberg för jobbet som ZOMBIE! 😮😁kom på halloween på Liseberg för fan! 😉

Om lite mer än en månad är det fan 2 år på testo! shit va tiden går! 😁❤️
För typ kanske en vecka sen vart jag 7 månader post op! Jag läker så fint så! ☺️🌸

Jag mår bra psykiskt och fysiskt. Hoppas ni mår bra också! tänk på kosten och vad ni matar kroppen med! Inte bara det vad ni matar hjärnan med! Det är väl den som styr psyket lixom så den vill också ha bra mat! 😉😘🌸 nä men skoja jag åt donken igår Haha.
Ahwell, ta hand om er!
Kram //Alex

Likes

Comments

"Om du kunde säga mig?

Nu innan allting är

förlorat

Kan du säga mig?

Åh säga mig vad som helst."


- Linnea Henriksson


Idag är det 13 Augusti. Jag är 21 månader på testosteron och lite mer än ett halvår post op. såhär ser jag ut idag och jag är fetlycklig. Sommaren 2017 är fantastisk och har varit sjukt kul. lite kaos och massa kul. nu sitter jag här i min källare, fett trött efter ett 5 timmar långt facetime-samtal inatt och en 1årig brorson som vaknar kl. 8 och springer runt. Är inte livet helt fantastiskt ändå? haha :)

Jag lyssnar på Linnéa Henriksson nu och hon är så sjukt bra. Såg henne på Way out West. Gick dock hem typ lite efter det så missade rätt mycket. hade ont i kroppen och det kändes ovärt. älskade vädret dock. det bara regnade så mycket. Kärlek på det alltså.

Hur som helst så känns det bra närmar mig 2 år på hormonbehandlingen och det är lite jobbigt nu att få nästa spruta men det löser sig nog. får ringa o boka tid osv. Jag mår bra. Käkar vego still och lär inte gå tillbaka till kött ever. Det är fan livet att äta växter alltså. Känner mig bekväm i min kropp har typ ingen dysfori över huvudtaget. den är lixom inte längre kvar. nu när jag tänker efter. det var fan flera månader sen.

Jag har haft jobbiga stunder då jag lixom en kort stund önskat att jag vart ciskille men en liten stund senare inser jag ändå att jag är fan fett bra som transkille. Har förändrats så sjukt mycket sen gymnasiet och jag mår bara fett bra över hur jag utvecklas och växer till den människa jag behöver vara. Tar mer ställning i frågor jag innan inte brytt mig ett skit om eftersom jag inte funkar som jag skulle. och det känns så viktigt och jävla bra helt enkelt.

Jag har blivit den lilla miljönörd jag är och jag är mer på djurens sida än jag varit innan och politiskt sätt har jag försökt läsa på mer om allt inför valet nästa år. jag ska va redo att rösta på riktigt den här gången. tänker inte prata politik nu men alltså jag känner att jag kan lägga energi på sånt nu när allt annat funkar lixom och det är fett skönt. Jag lever fan livet. Är fett pank. Har aldrig haft ett fast jobb och en fast inkomst och inte flyttat hemifrån än men jag mår så jävla bra så det känns okej.

ansökte lite ekonomisaker igår med senanmälan på antagning.se men veteran om jag vill plugga nu? vill hitta ett jobb och jobba o spara pengar och flytta hemifrån. Tror jag.

Avrundar där

PUSS PÅER ALLA! <3

Ta hand om er. Kram //Alex

Likes

Comments