Idag har jag mest chillat och kollat på serier, supermysigt. Igår var jag hemma hos Tindra och vi åt lite godis oså. Men nu ska jag nog sätta mig och äts lite chips med dip och kolla på en bra film.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

1. Stranger things. Denna serien är så sjukt bra och så spännande och jag hissar denna serien så mycket! Längtar verkligen tills när säsong 2 kommer ut. Såg klart hela den första säsongen på en kväll eftersom man verkligen inte kunde sluta att kolla.

Relaterad bild

2. The 100. Också sjukt spännande och bra serie och den påminner verkligen om Mace runner och Hunger games.


Bildresultat för the 100

3. Gossip Girl. Jag äslakar verkligen Gossip girl eftersom att man verkligen fastnar för alla karaktärer. Såg dock denna serien för mer än ett år sedan men måste verkligen se om alla säsonger igen.

Bildresultat för gossip girl

Likes

Comments

Igår köpte jag mig en kenzo tröja på NK. Sjukt fin och bekväm och jag har sen typ i december planerat att köpa just denna tröjan då jag har kollat på den länge.

Likes

Comments

Idag har jag varit på en mysigt runda på stan och fikat på espresso house, vilket är mitt favorit ställe.

Sen har jag mest gått runt i butiker och spanat in lite kläder oså. Jag kan verkligen tycka att det kan vara skönt att bara komma utanför huset och ta en liten fika i stan, speciellt en regnig lördag som denna.

Nu ska jag iaf äta godis och kolla klart på serien the 100 som nog är en av mina absolut favorit series eftersom den är så sjukt spännande och bra<33.


Likes

Comments

Godmorgon! Idag gick jag faktiskt upp typ halv 6 för att föra Amerikanska pannkakor. Kanske inte det nyttigaste att äta men så sjukt gott!


Likes

Comments

Detta är super gott och samt nyttigt!

recept.

-Valfria bär

- Granola

-Kvarg

-Och valfri topping (jag tog kokosflakes)

Ville bara dela med mig av detta enkla och nyttiga receptet då det passar som frukost och mellis, när man inte har så mycket tid men ändå vill lyxa till det lite. ;)

Likes

Comments

Just nu sitter jag i skolan och väntar på att vi ska ha NO (suck).

Lite lättad är jag iaf eftersom att våran SO lärare sköt upp provet som egentligen skulle vara idag tills nästa vecka. Tycker verkligen att skolan tar all min tid och jag har varit väldigt nervös över just detta SO provet länge, så riktigt skönt att få mer pluggtid eftersom att jag har varit sjuk och inte hunnit läsa på såpass mycket.


Likes

Comments

Hej fram över kommer jag att fortsätta att blogga på denna blogg och hoppas att ni kommer att uppskatta att läsa den, men nu ska jag duscha och gå och lägga mig.<33

Likes

Comments